Budapesten élek, nagyon szeretek tarokkozni, de most megszűnt az a kis csapat, akikkel hetente játszottam illusztrált tarokkot. Minden megoldás érdekel, 1-2 embert tudnék is hozni esetleg. Bármikor ráérek, mert most mentem nyugdíjba. Kisebb szabályváltoztatásokat elfogadok.
Nocsak, egy drukkerkocsmás legény? Honnan tudod, hogy nekem épp meccsre kéne mennem? Mondjuk úgy, ezt a Siófokot, ebben az időben nem részesítem előnyben egy kártyapartival szemben. Pláne, hogy csinos hölgyek is jönnek :-)
Evribádi!
Voltam bent a Western Sörözőben ma, és foglaltam asztalt. Este 6-tól, szombaton, Ferenc krt valahány. Pont a Mester utcaimegállóval szemben a Violin zenebolt mellett. Fel kell majd menni az emeleti részbe, és valami eldugott asztalt keresni. majd szólok odalenn a söntésben, hogy aki kártyázni jön, az hova menjen.
Megj: A fickó kissé nyűgös volt, aszont nem szereti, ha kártyáznak, merthogy...szóval bízom benne, hogy nem raknak ki minket érte. Készüljetek fel rá, hogy ha igen, akkor nem tudom hovamegyünk (ezen tűnödjetek el addig)
Nana :-)
Ma telefonálok és/vagy benézek a Western Pubba, Ferenc krt. valahány, szombat este 7-től. Kártyát hozzatok, mert nekem nincs itt Pesten. Ja, meg aprót. 1 Ft-os alap?