Keresés

Részletes keresés

MrPete Creative Commons License 2002.04.19 0 0 17
Ja, ezt most nem válasznak írtam, csak a topikcímre reagáltam. A honlapon ott van, hogy miket tanítanak. De sztem azon túl is bármit megtanítanak, ha van rá igény :)
Előzmény: MrPete (16)
MrPete Creative Commons License 2002.04.19 0 0 16
Részemről tudom ajánlani a New York tánciskolát. A Blaha és a Keleti között van félúton, nagyon jófej tanárok meg jó a hangulat is órákon. Elég informatív honlapjuk van, www.newyork.hu . A beiratkozástól meg nem kell félni, max az első 3 táncot nem tanulod meg.
idared Creative Commons License 2002.04.19 0 0 15
En flamencot tanulnek teljesen kezdorol. Tudtok valami jo helyet? (Hirdeteseket en is lattam, de szemelyes tapasztalatok is erdekelnenek.)
Elan Creative Commons License 2002.04.17 0 0 14
Sziasztok, többen ajánlották már nekem a Kék Duna tánciskolát, de a weblapjuk nem túl informativ: a pontos cimük sincs rajta, a telefonszám sem, a legközelebbi tanfolyam kezdetéről nem is beszélve. Tudnátok nekem segiteni pontos infokkal? Előre is köszi: elan
vikci Creative Commons License 2002.04.17 0 0 13
Sziasztok!
Ugye tudnátok nekem is segíteni?
Ír steppet szeretnék tanulni, de még nem találtam megfelelő tanfolyamot.
Az Oktogonit, a Forgách és a Zichy utcait ismerem.
Olyan tanfolyamot szeretnék, ami hetente 2x van, 2 órában. (tehát intenzív)
Előre is köszi!
:)
dinyus Creative Commons License 2002.04.02 0 0 12
ehhez nem tudsz véletlenül telszámot? tudakozó nem tud. :)

köszi!

dinyus

Előzmény: Ziggy (11)
Ziggy Creative Commons License 2000.03.13 0 0 11
A neve Kék Duna tánciskola a Dohány és a Hársfa utca sarkán.
A Szőnyi Levente-féle salsa tényleg rulez.
A gyerek tényleg tanít, nem csak arra vár, hogy elmúljon a másfél óra. (Sajna vannak ilyen utóbbi helyek is.)
Előzmény: Kádár Mónika (10)
Kádár Mónika Creative Commons License 2000.01.24 0 0 10
Az Oktogonnak azért van jónéhány problémája, eléggé pénzorientáltak, ami nem csoda, ebből élnek.
A Nagymező utcairól hallottam, állítólag rulez, de ugye, aki a Laufer barátja...:)
Az Oktogonból kivált egy srác, ő csinálta meg a Kék Duna nevű helyet, valahol a Blahánál, eddig sok jót hallottam róla.
mansell3 Creative Commons License 2000.01.24 0 0 9
Sziasztok!

>Ajánlhatom még a Feeling TSE tánciskoláját. A

A másik kitünő hely az Oktogon tánciskola.
Ez az Oktogonnál található: 302-34-34, vagy -35

Üdv: András

Előzmény: Tygger (8)
Tygger Creative Commons License 1999.10.21 0 0 8
Kedves Kekec (és mindenki)!

Ajánlhatom még a Feeling TSE tánciskoláját. A kezdő illetve haladó kurzusok vasárnap vannak, a tanító páros nagyon aranyos, tudnak is táncolni (profi magyar bajnokok), és - szerintem - tanítani is tudnak. A terem a Könyves Kálmán körút 25. alatt található (a K.K. krt. és a Kőbányai út sarkán), a Törekvés Műv.Házban. Akit érdekel, írhatok emilben telefonszámot is, de ha valamelyik hétköznap este 6 és 9 között arra jártok, vsz. személyesen is érdeklődhettek.

Jó és sikeres tánctanulást:
Tygger

Kekec Creative Commons License 1999.10.21 0 0 7

Köszi a tanácsokat, majd iszom az egézségtekre:
Egézségtekre!
Kekec
dinyus Creative Commons License 1999.10.21 0 0 6
na, ezt jól megaszondtam :)
szóval ha a körúton slattyogsz a nyugati felől az oktogon felé.

dinyus

Előzmény: dinyus (5)
dinyus Creative Commons License 1999.10.21 0 0 5
oktogon tánciskola. aradi utca legelején van (ha körút felől slattyogsz oktogon felé, jobbra kell befordulni, és pár méterre van balra). szerintem jó hely, bár nekem csak ex-barátnőm táncolt ott.

dinyus

Mr Spock Creative Commons License 1999.10.21 0 0 4
Kedves Kekec,

Gyerekkori baratomnak, Gaal Gyorgynek (Allami Balletintezetet vegzett tancos) van egy tanciskolaja a Nagymezo utca 60-ban. Azt nem tudom, hogy most milyen stilust tanit, de ha felhivod 311-2309 szamot, meg lehet kerdezni.
Ha meg azt is hozzateszed, hogy "a Laufer kuldott", meg talan kulonleges elbiralasban is reszesulsz (:-).

Gabor

Előzmény: Kekec (-)
Kekec Creative Commons License 1999.10.20 0 0 3
Kedves Fiúcska!
El tudnád küldeni a számát, esetleg a nevét is ide?
Bár az ár nekünk most nem mindegy, de az időpontokat is nehezen tudjuk egyeztetni a menyasszonyommal, ezért lenne jó, ha a tanár is tud alkalmazkodni.
Köszi!
Kekec
Előzmény: bambino (2)
bambino Creative Commons License 1999.10.20 0 0 2
Nem kifejezetten tánciskola, de szerintem nagyon jó. Egy idos bácsika. maximum két embert vállal egyszerre. A tánc ellen beoltottaknak is szuper mert személyre szabottan halad. A nap bármely szakában lehet menni, igaz nem olcsó.
Ha érdekel elküldöm a telefonszámát.
Kekec Creative Commons License 1999.10.20 0 0 1
Határeset :)
Előzmény: pronto (0)
pronto Creative Commons License 1999.10.20 0 0 0
0 a lábam formája, sosem vittek engem táncba.
Előzmény: Kekec (-)
Kekec Creative Commons License 1999.10.20 0 0 topiknyitó
Szasztok!
Nem tudtok véletlenül egy tánciskolát Pesten, ahol mostanában indul(t) társastánc tanfolyam? Főleg latin, esetleg standard táncok érdekelnek.
Kekec

ui.: Csak szellemes nullázás jöhet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!