Ja, ezt most nem válasznak írtam, csak a topikcímre reagáltam. A honlapon ott van, hogy miket tanítanak. De sztem azon túl is bármit megtanítanak, ha van rá igény :)
Részemről tudom ajánlani a New York tánciskolát. A Blaha és a Keleti között van félúton, nagyon jófej tanárok meg jó a hangulat is órákon. Elég informatív honlapjuk van, www.newyork.hu . A beiratkozástól meg nem kell félni, max az első 3 táncot nem tanulod meg.
Sziasztok, többen ajánlották már nekem a Kék Duna tánciskolát, de a weblapjuk nem túl informativ: a pontos cimük sincs rajta, a telefonszám sem, a legközelebbi tanfolyam kezdetéről nem is beszélve. Tudnátok nekem segiteni pontos infokkal? Előre is köszi: elan
Sziasztok!
Ugye tudnátok nekem is segíteni?
Ír steppet szeretnék tanulni, de még nem találtam megfelelő tanfolyamot.
Az Oktogonit, a Forgách és a Zichy utcait ismerem.
Olyan tanfolyamot szeretnék, ami hetente 2x van, 2 órában. (tehát intenzív)
Előre is köszi!
:)
A neve Kék Duna tánciskola a Dohány és a Hársfa utca sarkán.
A Szőnyi Levente-féle salsa tényleg rulez.
A gyerek tényleg tanít, nem csak arra vár, hogy elmúljon a másfél óra. (Sajna vannak ilyen utóbbi helyek is.)
Az Oktogonnak azért van jónéhány problémája, eléggé pénzorientáltak, ami nem csoda, ebből élnek.
A Nagymező utcairól hallottam, állítólag rulez, de ugye, aki a Laufer barátja...:)
Az Oktogonból kivált egy srác, ő csinálta meg a Kék Duna nevű helyet, valahol a Blahánál, eddig sok jót hallottam róla.
Ajánlhatom még a Feeling TSE tánciskoláját. A kezdő illetve haladó kurzusok vasárnap vannak, a tanító páros nagyon aranyos, tudnak is táncolni (profi magyar bajnokok), és - szerintem - tanítani is tudnak. A terem a Könyves Kálmán körút 25. alatt található (a K.K. krt. és a Kőbányai út sarkán), a Törekvés Műv.Házban. Akit érdekel, írhatok emilben telefonszámot is, de ha valamelyik hétköznap este 6 és 9 között arra jártok, vsz. személyesen is érdeklődhettek.
oktogon tánciskola. aradi utca legelején van (ha körút felől slattyogsz oktogon felé, jobbra kell befordulni, és pár méterre van balra). szerintem jó hely, bár nekem csak ex-barátnőm táncolt ott.
Gyerekkori baratomnak, Gaal Gyorgynek (Allami Balletintezetet vegzett tancos) van egy tanciskolaja a Nagymezo utca 60-ban. Azt nem tudom, hogy most milyen stilust tanit, de ha felhivod 311-2309 szamot, meg lehet kerdezni.
Ha meg azt is hozzateszed, hogy "a Laufer kuldott", meg talan kulonleges elbiralasban is reszesulsz (:-).
Kedves Fiúcska!
El tudnád küldeni a számát, esetleg a nevét is ide?
Bár az ár nekünk most nem mindegy, de az időpontokat is nehezen tudjuk egyeztetni a menyasszonyommal, ezért lenne jó, ha a tanár is tud alkalmazkodni.
Köszi!
Kekec
Nem kifejezetten tánciskola, de szerintem nagyon jó. Egy idos bácsika. maximum két embert vállal egyszerre. A tánc ellen beoltottaknak is szuper mert személyre szabottan halad. A nap bármely szakában lehet menni, igaz nem olcsó.
Ha érdekel elküldöm a telefonszámát.
Szasztok!
Nem tudtok véletlenül egy tánciskolát Pesten, ahol mostanában indul(t) társastánc tanfolyam? Főleg latin, esetleg standard táncok érdekelnek.
Kekec