Én sem maradhatok ki a lelkendezok sorából, nagyon jó volt a sokadik teatali, köszönet érte a házigazdáknak és a megjelenteknek. (Még azok a percek is élvezetesek voltak, amikor a racionális számokról folyt irracionális és számomra érdektelen vita - hiszen arra az idore meglógtunk Wiccával a tuzvonalból.)
Hm, úgy látom kimaradtam valami szaftos pletykából. Ha holnap valamilyen végzetes hiba következtében nem ismernék fel valódi személyiségedet, akkor miért kell elhagynod Budapestet?
Örülök, hogy mindenki jól érezte magát. Ezennel itt és most ünnepélyesen megígérem, hogy ha valóban el kell távoznom szép fővárosunkból, előtte még megpróbálok összehozni egy "hirvike-búcsú-tea-buli"-t.
Tessék holnap össznépileg szorítani, hogy ne jöjjenek rá, hogy valójában közveszélyes őrült vagyok... :-)
Én, az első, aki az alant magasztalt rendezvényen teát ivott ("Császár menyasszonyá"-t), továbbá az első, aki megkóstolta Opi remekművét (nem a pillangót, hanem a karikát), nem kívánván utolsó lenni azok között, akik lelkendezve köszönik hirvikének és Alejandro DeSilvának a hely és egyéb feltételek biztosítását, ...
mit is akartam mondani?
Szóval tökjó volt, és mikor lesz legközelebb. És hogy akkor majd azokat a nickeket és arcokat is össze tudom párosítani, amiket most még nem.
Off
Hacsek, ha ez megnyugtat: ha el kell képzelni a racionális számokat, akkor valami olyasmire gondolok én is, mint te.
On
Sehonnai!
Ez a rettenetes ember volt olyan galád csak két nappal előtte jelentkezni. Gondolkodtam rajta, hogy akkor én nem megyek, csak ... :))))))))))))))))
Nem tudom hogy jutott eszedbe onnan a Vendégkönyvembe írni (gomdolom túl sok tea lehetett a rumodban... .-)) ), de azért köszönöm, hogy Rám is gondoltatok vedelés közben. :-)
Miért nem tudtam én, hogy Rettenet is ott lesz ?! Lemondtam volna miatta a házassági évfordulós ünnepségeket ! .-))
Sziasztok! Mindenkit nagyon szerettem, aki ott volt, elsősorban persze a hölgyeket, azon belül is (persze a háziasszonyként is remek hirvikén kívül) wiccát, akinek a fenekére volt írva a nevem. (:-))
Köszönök mindent!!
Minden kihagyott egyentol BOCS, tegnap nem tudtam fellepni, hogy helyesbitsek.
A szetszortsag talan nem meglepo, amikor egyedul kell helytallnom, leven, hogy Alejandro ugyesen elbliccelte az "utana" takaritast...
Köszi a vendéglátást! Életemben először voltam INDEX.HU - s talin, és meg kell mondanom, hogy minden várakozásomat felülmúlta. Áldassék Opi neve, hogy rávett, hogy elmenjek vele, és Bogumilé, amiért elmondta, merre kell mennem. És természetesen főleg a Tietek, amiért teret biztosítottatok az eseménynek.
Ezennel közlöm az összes - hozzám már nem hasonlító - tali szűzzel, hogy az INDEXesek nem csak virtuálisan, de IRL is rettentően jó fejek, és hogy eszméletlenül jól érezheti magát egy ember a társaságukban!
Hirvike! Szorítok majd Neked! Remélem, ha lesz miről, majd tudósítasz? :)))).
Üdv mindenkinek virtuálisan is, akiket személyesen megismertem!
Köszönöm ezt a kedves és barátságos találkozót!
Nagyon jól éreztem magam. Hirvike nagyon kedves és tiszta háziasszony vagy! :-)Köszönöm a figyelmességedet! Alejandro kedves! Neked tartozom egy romeltakarítással. Erről úgy látom lemaradtam! Sajnálom. Na mindegy... A legközelebbi "földrengés" után biztosan számíthatsz rám :-)Még egyszer: Köszönöm!
Éppen kimentem az előszobába a kabátomért, amikor jött egy telefon, ami miatt meg kellett változtatnom a programom, és nem mehettem el. :-(( Hiába, a népszerűségnek ára van.
Akkor ezennel szeretném köszönetemet kifejezni minden kedves megjelentnek és egyúttal sajnálkozni a nem megjelentek távolmaradásán.
A teljesség kedvéért álljon itt egy névsor a TEA-sokadik tali résztvevőiről:
Alejandro deSilva
banya
Barbra
CooCooFooZoo
djyangce + fotogép - kár, hogy olyan ritkán használta... :-(
Hacsek
hirvike
kheiron
Keynes
Nereida
nomira
+ teakedvelő ismerős - alias Nomiráné
Opi
+ 1 fő - that is Grof
Planney
Purusa
Rettenet
ribizli
Szulamit
Varázsos Barát
wicca
Zulejka
zizi
+ bögrék, teák és sütik minden mennyiségben....
Továbbá jelentem, hogy a teljeskörű romeltakarítás megtörtént - azért a sütimaradékokat csak a hűtőbe pakoltam be :-) - így lassan akár nyugovóra is térhetek.
Mégegyszer köszi mindenkinek.
Opi: ha kéred, csütörtökön viszek egy kis "Császár menyasszonyá"-t.