Ezt értem, tudom, úgy értettem hogy az ECU úgy van megírva h EGR hibánál "limp" mód vagy akármilyen módon a teljesítményt elvegye? ezt tudja-e esetleg valaki? 2.0dci nél így volt, ott is egr hibám volt régen,lomha volt ,az 100nál meg is állt.
Testzárlatot ,szakadást ír most ki , tehát egyáltalán nem működik, szerintem zárva van teljesen,de még kiszedem ,megnézem.
Van egy finom szöszös "porcsapda" réteg az elején, olyasmi célból, mint a golyóálló betéteken a bevonat, amit megállított, megfogott, azt ottfogja, a szöszhálóban megtartsa.
Alig van ez a réteg rádolgozva, ha fordítva teszed, a mikropor a papírszűrő test és eközé a csak éppen odakasírozott vattaszerű akármi közé megy, esetleg aztán le is szívja róla ezt a vattás cuccot, porostol, koszostol, mindenestül.
A levelek, bogyók, homok, kitintest, durva nehéz szar, meg lent a szűrő alatt lehullva gyűlik majd mind, mert a ciha-csapdát belülre tetted.
A gyártó ezért ad meg beszerelési irányt, illletve persze sok kocsiba be sem megy fordítva, vagy nem betolható ha tolós, vagy nem fér el, ha ilyen műanyagkazettás kialakítású.
Néha betehető bárhogy, csak sajnos az egyik irány lesz a "helyes".
Van olyan olcsó gagyi papírszűrő, ami semmi hasonló faxni, annál valóban mindegy. (ezeket rendszeresen elszakadva találom, elöregszik és az egyik hajtásnál vagy körbe átszakad- leszakad a papír)
Illik a szokásos ottani videókba, ferrari banánoskartonból és műgyantából, csodálatos erdei építmények, +ilyenolyan "talált" "restaurált" valamik", valójában csak lemosva a koszt majd nagyjából lefestve...stb,stb.
a tobbsege beszerelese helybol egy szopas.. vagy sikerul normalisan, vagy nem ... innentol a haladasi irany mar csak egy tulburjanzott mernoki elvaras.
inkabb arra forditottak volna figyelmet, hogy szerelheto legyen az a urva filter.* . .de az soxor lemarad a sok tulkepzett mernok fejebol.
Én is biztos azzal kezdeném egy ilyen földből kiásott autó feltámasztását, hogy veszek rá két vadiúj kereket és elsőnek felszerelem, még mielőtt láttam volna a motortól csak egy fél fordulatot is...
Nem hottentotta az, hanem az egész felvétel tükrözve van, hogy a jogvédők ne találják meg. Az autónak angol betűs rendszáma van, balkormányos az autó, és a tábla felirata a garázs felett is angolul van - csak minden tükrözve van.
Ed China lehetőségei,ipari hátteréhez képest a csaj akár egy lakatlan szigeten is élhetne. Ehhez képes lábra rakta a romot,amit 99% bottal nem piszkálna. Az indokokon már lehet tűnődni,de elnézve azt a hottentotta rendszámot rajta,lehet ,hogy a környéken még ez az autó is értéket képvisel. ;-) Én inkább tisztelem,mint röhögök rajta. Biztosan vannak a videoban megrendezett részek, de töredéke annak,mint az autókereskedőkben :P
Nem az angol szövegértéssel van baj, hanem hogy a nyíl által jelzett irány nem megy át a szűrőn. Nem tudom úgy beszerelni, mert keresztben nem tudom benyomni a résbe :D
Amatőr kérdés: gondoltam kicserélem az autóban (2003-as Audi A2, Atlantic Blue színű) a pollenszűrőt, de képtelen vagyok értelmezni ezt a nyilat az új szűrőn (SCT):
Valaki esetleg tudja, milyen irányban kell ennek állnia?