Keresés

Részletes keresés

NaNe Creative Commons License 1999.10.22 0 0 10
Aranyviktor,

Már a század derekán is létezet drive-in church, vagyis olyan istentisztelet, ahová az emberek autóval hajtottak be. Az ablakra akasztották rá a hangszórókat és onnan lehetett hallani a prédikátor hangját.
A kutyus meg hátul vakkantott kettőt, a picike meg a hamburgert morzsolta a hátsó ülésen apa hátára.

Ez van :))

NaNe

Előzmény: aranyviktor (9)
aranyviktor Creative Commons License 1999.10.21 0 0 9
Én is rátaláltam a creditcard-os felhívásra, de a címlapon a tm (trade mark = védjegy) a god live (Isten él) felirat és rajz mellett már sejtetett valamit. Ez Amerika, a korlátlan lehetőségek hazája. Le lehet védjegyeztetni, (nehogy más is használja) hogy Isten él, és mellette két kereszt! Nem tudom, itthon kapnék-e szabadalmi oltalmat rá?
Ameddig hümhüm (lószar) van, veréb is van, mondja a népnyelv, és ez nagy igazság. Gyermekkoromban, amikor kinéztem a Trefort utca sarkán levő ablakunkból, még lehetett látni az elpottyantott lócitromokat a budapesti aszfalton, és a verebeket, galambokat, ahogy kutattak még használható magok után benne.
Meg hát Amerika fogyasztói társadalom. Ahol úgy mennek moziba, meg esznek hamburgert, sőt nősülnek is, hogy ki sem szállnak a kocsiból, nem csoda, ha valaki internetes egyházba lép be havi 9,95-ért. A sumákok! Nem írtak volna 10,15-öt, vagy 11,40-et!

üdv. aranyviktor

Valentine Creative Commons License 1999.10.20 0 0 8
Ez a moderátor volt, vagy a Microsoft???
Előzmény: Perpetneky Druzsma (1)
Tichy Zsolt Creative Commons License 1999.10.20 0 0 7
Kedves mindenki!

Ha jól emlékszem valami hasonlóért vert ki Jézus egyeseket a jeruzsálemi templomból.
Döbbenet. (Főleg, hogy én református vagyok.)

Üdv: Zsolt

Valentine Creative Commons License 1999.10.19 0 0 6
Anatómiai ismereteimmel néha gondok vannak. Gyomorgörcs helyett rekeszizomgörcs. Na így már más.

Valentine

Előzmény: Valentine (5)
Valentine Creative Commons License 1999.10.19 0 0 5
Description of Product: Congregation Membership

Jajjjj!!! Nem kapok levegőt a gyomorgörcstől :))))) Klikkeltem egyet a "Join for enlightenment"-re.

Valentine

leander Creative Commons License 1999.10.19 0 0 4
sok pééénzbe kerül, úgyhogy mégse térek meg (hozzájuk) :-)))
SPENDER Creative Commons License 1999.10.19 0 0 3
Skacok, skacok !

Gyertek hozzám, nálam csak 9,94 $ !!!
(Egyébként meg szép hompédzsük van, a többi nem számít. :-)

Hali

sófelhasználó Creative Commons License 1999.10.19 0 0 2
Ha jól emlékszem, egy bizonyos Luther Márton (és mások) valami ilyesmi ellen harcolt...
(Egyébként nem szolgál a dolog minősítésre, lehet tudni például amerikai hit-tvcsatornákról, az is jó üzlet lehet...)
Előzmény: Újlaki (0)
Perpetneky Druzsma Creative Commons License 1999.10.19 0 0 1
Kicsit bővebben?...
Előzmény: Újlaki (-)
Újlaki Creative Commons License 1999.10.19 0 0 0
Illetve hát ehhez?
Újlaki Creative Commons License 1999.10.19 0 0 topiknyitó
Mit szóltok ehhez?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!