Keresés

Részletes keresés

kaesvi Creative Commons License 1999.11.15 0 0 33
kedves Fuego és mindenki más!
Szombaton egy egész jó helyen voltam az a neve hogy Club Seven - az akácfa utcában van a dohány utcánál. Lehet táncolni, le lehet ülni (asztalokhoz!) szóval egész meglepő a pesti éjszakában, ja igen és nincs belépti díj!
Egy ellenpélda: szombaton hajnalban kb négy óra- negyed öt lehetett amikor elmentünk megnézni mi van a C2- ben gondoltuk ilyenkor már úgysem kell belépőt fizetni, aha persze, a kis kidobó közli hogy nem számít hogy nemsokára bezárnak azért mi fizessük ki az 1200 ft-ot, mi meg szépen kisétáltunk. Ez is Pest!
Gabó Creative Commons License 1999.11.14 0 0 32
Szerintem , ha hétközbeni bulira vágytok, és van gépjármu elérheto közelségben( meg olyan ember aki nem iszik és még vezetni is hajlandó) akkor Jászberény. A régi fekete nyolcas most rap cafe vagy tivornya, vagy ki tudja minek hívják most igen csak kelemes hely. Nem nagy az igaz, de a foiskolás lányok ott leledzenek keddenként. Az info 2 éves mert akkor voltam ott utoljára, de azelott minden héten voltunk arrafelé és nem bántuk meg. A foiskolán évfolyamonként kb 15 fiú tanul.:-)))
fuego Creative Commons License 1999.11.13 0 0 31
Na, voltál ?
Milyen volt ?
Előzmény: kaesvi (30)
kaesvi Creative Commons License 1999.11.09 0 0 30
elnézést kérek, senkire sem akartam rá erőltetni az ízlésemet a véleményemről pedig már nem is beszélve...
nekem a táncolható zenék jönnek be a táncolhatos helyeken, egyébként még sok minden mást is szeretek, mármint zenei téren.
A C2 a Szépvölgyi úton van nem messze a kolosi tértől
fuego Creative Commons License 1999.11.09 0 0 29
C2-t nemismerem. Hun van ?
Blindmouse Creative Commons License 1999.11.09 0 0 28
>Bpesten egy helyen van jó zene

nos ez nincs így.. tudod.. kinek mi..

jó zene?? Nekem speciel a '80-as évek végi '90-es évek eleji Hardrock az igazán jó zene.. neked gondolom teljesen más..

Előzmény: kaesvi (26)
rettegen Creative Commons License 1999.11.09 0 0 27
Bal,
van számodra egy (2) jó ötletem.
1, Még hétközben libbenj be valamelyik általad favorizált felsöoktatási intézménybe és ott szedd össze aki neked teccik. És meglesz a hétvégi bulid (ha szerencséd van nem kell sehova menned hanem maradsz az ágyban....) oda mentek ahova a csaj mondja. Ha nem jön össze még mindig próbálkozhatsz valamelyik piáldában - oda járnak az általad felsoroltak.:-)))
2, Ha igényes, szép nőre vágysz menj a Dokkba, Meduzába, FatMo's, meg hasonlók. Vigyél pénzt - nem kell olyan sok egy 10e-es elég lesz--, (egyébként nem a pénz a minden hidd el, ha a pénzedért jönnek össze a numerák elveszett ember vagy), és a zene se fogja bántani a füledet.:-)))

x, ha rám hallgatsz elpukkantasz egy jointot a nőddel otthon és a legkomolyabb bulid lesz elhiheted:-)))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: Bal (24)
kaesvi Creative Commons License 1999.11.09 0 0 26
szerintem az old man's tele van k...vákkal, vagy csak könnyűvérű külfödiekre utazó lányokkal. A fat mo's szinvonalasabb bár itt is sok a külfödire utazó széplány(?) de itt nem vészes. Most szombaton megnézem a C2-t (ex Cocktail) úgy hallottam 1200 a belépő ami elég húzós, úgyhogy lehet hogy inkább dokkba megyek aminél pedig sznob helyett nemigen lehet találni -én is csak évente egyszer nézek le oda mert azért nem rossz a zene de a társaság...
Bpesten egy helyen van jó zene -Angel de abból is megárt a sok(k).
fuego Creative Commons License 1999.11.09 0 0 25
Én sem tudok kifejezetten ilyen helyet, szvsz a keresett hölgyek jobb híján az ilyen bulikat látogatják.
Nem vagyok disco-boy, sőt zeneileg sem izgat a techno és hasonló műfajok, mégis megfordulok az alább említett helyeken.:((

Tud-e vki segíteni kultúrált szórakozóhely ügyben. Azaz :
ki, hol bulizik hétvégeken ?

Előzmény: Bal (24)
Bal Creative Commons License 1999.11.09 0 0 24
Múlt héten voltam a Közgáz Pince Klubban. Jó két éve voltam ott, azóta egy picit megváltozott. Biztonsági őrök, tapizás és - hát, végül is fél egy körül eljöttünk onnan, de addig - kicsit olyan volt, mint egy homokos bár: sok eszkimó és kevés fóka.

Én úgy emlékszem, a nők a bp-i felsőoktatásban nagyobb arányban vesznek részt, mint a férfiak. Mit csinál az a sok tízezer intelligens és csinos bölcsész/PSZF-es/KMF-es/KE-es/Közgázos leányzó péntek és szombat este, és úgy egész héten? Nem hiszem, hogy mind a barátnőjével vihog egy kávézóban, vagy a fiújával élvezi az élet örömeit, főleg, ha nincs neki. Azt sem hiszem, hogy ebből a csapatból maximum utcán lehet találkozni elfajzott példányokkal. Szóval röviden, mondjatok egy helyet, ahol értelmiségi (főleg diák) a közönség, és a nő:férfi arány is elfogadható. Gólyabálok? De az nincs minden hétvégén... zene tökmindegy, mert úgysem olyat szeretek. De azért a techno sércse, báncsa és hasogassa is a fülemet.

lady Creative Commons License 1999.11.09 0 0 23
A Fat Mou's elég igényes, bár iszonyat tömeg van. Árak mint máshol, táncolni lehet ha odáig el tudsz jutni. Már vagy két hónapja voltam, azóta bővült úgy hallottam. A Váci utcából tudsz bemenni gyalog. Az autót csak nagy szerencsével tudod lerakni a környéken...
caixa Creative Commons License 1999.11.08 0 0 22
A Tengereszgyalogosok Klubjaban volt mar valaki? Szerintem eleg kellemes hely, es belatni az egesz varost onnan. Egy Halloween buliban voltam, es nyero volt.
Planney Creative Commons License 1999.11.08 0 0 21
Nem akartam új topic-ot nyitni, talán ez a topic áll a legközelebb hozzá.
Csak programajánlóként mondom, most szombaton lesz a Total Dance Festival a BS-ben. Ne hagyjátok ki!
A jegyárak elég csúnyák (3990 HUF), de elég nagy szám fellépők lesznek (ATB, 666, Five, Phats 'n' Small, egy csomó magyar dance együttes, pl. Splash). Én szinte biztosan megnézem, elsősorban az ATB, a 666 és a Splash miatt. Utána (23:00-ig tart) meg szerintem letesztelem az E-Klubot.

Dümm-dümm-dümm, :-)
Planney

DéJé Creative Commons License 1999.10.25 0 0 20
Hát, őszintén bevallom, én voltam az Old Man's-ben, de nekem nem volt olyan derék. Lhet, hogy korán voltam (péntek 23h), de csak meleg votl, büdös, rozoga székek és asztalok. Azonban azt mondták, hogy szombaton már jó volt, táncika meg minden. Hát ezt nem tudom, majd legközelebb.

Inkább mentünk tovább és beültünk egy Royal söröző nevű helyre, amely inkább a bp-i sörözők (vagy valami hasonló, rég olvastam) topicba tartozik.
Hát ennyit a bp-i szórakozóhelyekről elsőre.

A Royal mellett volt valami hangos hely is. Nem tud róla valaki valamit?

dj

Planney Creative Commons License 1999.10.21 0 0 19
Közgáz pince szerintem egy baromira feledhető hely.

P.

Planney Creative Commons License 1999.10.21 0 0 18
E-Klub. Itt minden infót megkapsz. Nem jártam még itt, de eddig mindenki dícsérte. ("nőket ne vigyél", szólt a tanács :))))

P

Előzmény: DéJé (17)
DéJé Creative Commons License 1999.10.21 0 0 17

Hol van pontosan az E-klub? Leszállok a metróról és merre? Arra jár hazafelé a 14É, ugye?
Előzmény: cortez (16)
cortez Creative Commons License 1999.10.20 0 0 16
Szerintem az E-klub a Népligetben egész jó hely.
DéJé Creative Commons License 1999.10.20 0 0 15
Címeket is emberek vagy legalább azt, hogyan lehet oda eljutni! (Atlantisz, Citadella - bár ez utóbbi neve sejtet valamit, de ez nem jelent semmit)

A Bahnhof tavaly még tényleg egészen lepra volt (tömeg, meleg, no air), pedig a miskolci miatt azt is kipróbáltam, mert az nem olyan rossz. Tavaly voltam még a Közgazban (nem tudom, mi a hivatalos neve), az tetszett. Tud valaki valamit arról most milyen?

Ja és még egy: van valami lényeges külöbség a pénteki és szombati bulik között ezen helyeken? (Pl. pénteken van fellépő és rock, szombaton nincs és jungle)

dj

Blindmouse Creative Commons License 1999.10.20 0 0 14
Mindenesetre a dídzséket nem ártana lecserélni mert lassan nagyon tré lesz a zene.. lassan köze nincs a rockhoz...
Előzmény: X polgártárs (10)
Planney Creative Commons License 1999.10.19 0 0 13
Igen, ez pontosan a Nagyvárad téri hatalmas épületben van. Az árak tényleg nem a legolcsóbbak, de régebben nagyon megérte a feelinget. Sajnos a SOTE már nem a régi, pedig régen mindig ott lógtam, de mostmár nem nagyon fogok.

P.

Előzmény: DéJé (9)
fuego Creative Commons License 1999.10.19 0 0 12
Háát, most szombaton voltam. Kicsit Dokk-os, de elmegy ( vodkával ). Hangulat és társaság kérdése szvsz. Amúgy írhattam volna Music Cornert, ami tömegnyomor, Bahnhofot ,ami enyhén lepra, Citadellát ( ahol alul 80-as évek zenéi mennek ). De megéri benézni Dokkba is ( ilyen is van, bár kicsit steril ). SOTE Klub viszont baromi nagy, baromi sokan vannak, átlagéletkor kissé alacsony, szal nekem túl távolálló. Soxor jártam le, de csak mert hazai pálya volt és ingyenes.
Ha vki tud télleg jót, azt várom én is.
CaMeL Creative Commons License 1999.10.19 0 0 11
A billiardklub neve: Atlantisz, és tényleg jó. :)
A második pontban viszont nem hiszem hogy a Meduza bejönne DéJének. Bár ki tudja. Te szoktál oda járni ?
CML
Előzmény: fuego (1)
X polgártárs Creative Commons License 1999.10.19 0 0 10
Az eredeti feltételeknek megfelelő hely rengeteg van, ld. Sörözők BP-en topik,de olyan igazi mulatóhely az nagyon kevés...úgy fejből csak 1 : Wigwam beugró 500, házipálesz 150, sör talán 200 (viszont a hely mindentől messze van).
xpt
Előzmény: DéJé (3)
DéJé Creative Commons License 1999.10.19 0 0 9
Én úgy hallottam, hogy a SOTE elég drága. Még nem voltam, úgyhogy nincs semmi alapom. Ez az ami a Nagyvárad térnél van? Vagy keverem?
Előzmény: Planney (7)
jaffa Creative Commons License 1999.10.19 0 0 8
Howdee!

Szerintem a legjobb hely a Royal, mert ottan vannak a Tilos Partyk. Ez mostan itt nem reklám.
Aki tudja, mi az a Tilos, az le is vágja, hogy nem annak szántam. Ott, ha valaki szervező/klubtulajdonos elmegy, meglátja hogy csinálnak olcsón rendkívül hangulatos bulikat.
THX2 Palotai Zsolt.

-+Jaffa+-

Planney Creative Commons License 1999.10.19 0 0 7
DéJé,

Talán érdemes elolvasnod ezt a topic-ot is: klikk.
Sajnos a SOTE nagyon megváltozott az utóbbi időben, s nem pozitív irányban. :-(
A DJ-je viszont egy baromi jófej fickó, aki még ráadásul Tasztalos is. :-)

P.

Buci Creative Commons License 1999.10.19 0 0 6
Szerintem a Meduza igencsak felejthető...
DéJé Creative Commons License 1999.10.19 0 0 5
Jogos.

Ne legyen rockklub, abból elég volt az egyetemen... :)
Nem is keringőzni szeretnék.
Lehet viszont a 80-as évek zenéje (a Ráday-ról hallottam, hogy péntekenként ilyen), a 90-es évek zenéje. Nem full house-trance egész éjjel, de egy-kettő ilyen is jöhet. Asszem úgy lehetne kifejezni, hogy slágeres, ismert zenék, táncolható formában.
Közben akár egy-két Szóljon hangosan az ének feelinges nóta is. A lényeg, hogy ismert legyen és lehessen rá táncolni.

Tripletheader Creative Commons License 1999.10.18 0 0 4
1. Paris-Texas nevu vendeglatoipari egyseg.
Biliard van, zene nincs, fincsi pizzat lehet enni, belepo nincs, arak mersekeltek.
Raday utcaban van, a Kalvintol kb. 250 m-re, bal oldalon.

2. Ide azert kene vmi info, hogy milyen zenet szerecc, meg ilyesmik.

- th

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!