23 éves helyesnek mondott sub fiú vagyok, keresem domináns aktív Gazdámat aki fenyegetne, zsarolna, használna és használtatná a testem másokkal is a saját hasznára. Ha kell más oldalakon is hirdetem magam, alázatos kis szajha szolgája leszek! Balaton északi részén élek.
Ez egy érdekes kérdés.Én amúgy egy határozott pasi vagyok,nem ilyedek meg az árnyékomtól de a szexben szívesen vagyok alárendelt.Erre már régen rájöttem amikor az első nejem először kefélt félre és azt elmesélve szinte megőrültem a vágytól és a megalázottságtól.Ezt persze észrevette a nejem is és kezdett rászokni a félrekefélésre amit utána részletesen elmesélt mert élvezte ahogy megőrülök érte ő meg rá is játszott.Ezt aztán azóta is könnyen kihozom a nőkből akikben ott szunnyad ez az érzés és ha kihozzák belőlük szívesen élnek vele és élvezik a dominanciát.Itt most nem valami BDSM-re vagy valami kemény játékra gondolok hanem kicsit megfordulnak az erőviszonyok és ők irányítanak és kicsit meg is aláznak.Ez számomra is izgató és ahogy tapasztaltam ők is nagyon élvezik.Imádom látni őket ahogy mással dugnak előttem és kissé lenézően néznek rám ahogy látom egy másik pasin lovagolni őket.
Sziasztok! Cegléd és környékén Szigorú Domina Úrnőmet testi lelki alázásomra. Anyagiaktól mentes alkalmi kapcsolatra, kor alkat nem számít. Alázatos talpnyaló szolgád leszek. Ha ilyen vágyaid vannak, vagy csak ki szeretnéd próbálni, hogy milyen egy pasit alázni írj privátban. Email címem publikus.
Sziasztok!Szombathelyen keresem Domina Úrnőmet aki Nőnek öltöztetne és ribiként bánna velem.S így megalázna,felcsatolhatójával megszopatna és megdugna.Szeretnék a felköthető farkán lovagolni mint egy igazi ribi.
Keresem Domina partneremet, minden jóra aláz, anál is játékok, kötözés, pelenkázas. Helyem van Budapest X kerület. De utazni is tudok a közelben. Nő, férfi, lány, Ts, transzszexuális személyében. Ápolt fontos. Ápolt sportos férfi vagyok. mogyiatti@gmail.com
Fiatal (18+) lány beizzadt fenekét nyalnám, de persze idősebb hölgyét is. Akár viszonzás nélkül is, akár a partnere jelenlétében is. 50-es, normális, sportos férfi vagyok. Most ez a vágyam.. Utazni ésszerű határon belül tudok, helyem sajnos nincs, de ha nagyon tuti a helyzet, megoldom. Ebben a témában levelezés is érdekel. blacksunrisee@gmail.com
Nekem az első feleségem volt egy kicsit domina... aztán az alaptermészetemnél fogva én is dominánsabb vagyok, igy soha nem tudott uralkodni rajtam. :) Pedig szeretett volna. Az élet mindne területén. Utánam egy tipikus papuccsal volt eggyütt évekig :)
Olyan fiatal (18+) lány (LÁNY) fenekét nyalnám, aki szívesen uralkodna egy megynyerő, intelligens, sportos testalkatú 50-es férfi felett, aki játékból lehetne a tanára, orvosa, bármi egyéb... A fiatal kor tágabban is értelmezhető (A LÁNY NEM!) Ha van fiúja, jelen lehet, közreműködhet, az egész akár egyoldalú is lehet, megegyezés kérdése bármi, de a legnagyobb hangsúly a fenéken van Utazni ésszerű határokon belül tudok, helyem nincs. Minden egyéb fotókkal e- mailben: blacksunrisee@gmail.com
Keresek egy olyan személyt, aki néha megkötözne néhány órára, szigorúan szexmentesen. Helyszínt tudok biztosítani, mert egyedül lakok, de utazni is tudok ha úgy van. Természetesen nem feltétlenül ingyen, ez megegyezés kérdése. Vagy cserébe te is kérhetsz tőlem valamit, ami a te vágyad. A nem és kor mindegy. Én egy 23 éves vékony testalkatú srác vagyok. Üzeneteket ide várom: tony98@indamail.hu
Fiatal lány (18+) fenekét nyalnám, viszonzás nélkül is, és akár a pasija jelenlétében is. Szerepjátékot is vállaló nem független, ötvenes, sportos, fiatalos, egészséges férfi vagyok. utazni tudok, de sajnos helyem nincs.-
blacksunrisee@gmail.com
ÉS !!!:
Minden aberrált, magát fiatal csajnak kiadó beteg, kamus fasznak üzenem, NE próbálja meg, mert a kamus e-mail címe megszüntetéséig több utánkereshető nyomot hagy...
Egyben minden vágyait kereső, őszinte ember legyen nagyon óvatos, mert hemzsegnek az ilyen fórumokban az elmebetegek és a lenyúlók, a nickek 75%-a kamu.
Jó lenne találni olyan valakit (Férfi, nő, vagy akár pár is lehet, bármilyen összetételű) aki néha szeretne valakit leszidni valaki helyett. Akár a főnöke, házastársa, munkatársa, stb. Akár el is fenekelhetne. Ha akarja még beleférhet orális kényeztetés is.
Párommal keresünk olyan férfit akit párom alázhat perverzkedhet vele! Csak hölgy örömére én csak jelen lennék! Kérlek arc képpel irj! Pervikebaba@gmail.com
30 év alatti fiút keresek, akit vonz az alárendeltség, a szolga szerep és kipróbálná velem írjon. Én is FIATAL vagyok! Még új nekem is a téma, bár azért már volt szerencsém egy kalandhoz. Akkor jöttem rá, hogy tetszene ez nekem. Aztán most jópár év szünet után újra eszembe jutott ez.
Csak fiatal, vékony és budapesti srácokkal tudom elképzelni. Én is ilyen vagyok. E-mailem publikus. Én is fiú vok!
Mivel még én is felfedező fázisban vagyok örülnék ha szintén kíváncsi srác írna!
NEM okés számomra pisi, kaki, meg ilyen gusztustalan dolgok.