Manapsag mar lemeze sot lemezjatszoja sincs szinte senkinek, es mar cdt se nagyon vesznek. Par eve en s lelkesedesbol letoltottem pareter lemezt filejat az internetrol, meg parszaz koncertfelvetelt, nagyobb reszuket meg meg se hallgattam. A lemeztarolo szekrenyem szerint kb otven eve Jimi Hendrix, Crosby, Steels... Meg Barbara Streisand lehetett a kedvencem.
Jimi Hendrix utlso elo lemeze 69/szinveszterrol, az Emerson, Lake and Palmer elso lemeze 1970- bol, meg egy Crosby Still and Nat lemez mat Young nelkul, 1972- ben ezt hoztak a szuleim ajandekban Parizsbol, a masik.harom.felirt lemetre amir nem hoztak, sajnos mar nem emlekszem
Liszt Ferenc: Haláltánc - Csárdás macabre - Mazeppa - Rákóczi induló (Bächer Mihály, Lehel György, Magyar Rádió és Televízió Szimfonikus Zenekara, Állami Hangversenyzenekar)
I: Suicidal Tendencies: How will I laugh Tomorrow... when I cant even smile today!? II: Sex Action: Sex Action (első lemez) III: Megadeth: Peace Sells... but hows buying?
Értem én,meg örülök neki,de a kérdés nem az volt szerintem h "melyik a világ 3 legjobb lemeze".Egyébként szerző urak(csak mert a repertoár fele feldolgozás,ha nem tévedek)...
Szasztok! A gyurcsánykormány miatt most adom el 300 db-os cd-gyűjteményem, akit érdekel, dobjon egy privit a weirdo@freemail.hu-ra. Igen megéri!!!! Rock, alternatív, blues, jazz, electronica.