Akkor én vagyok a kivétel :) Bár én tudok még egyről, cimborámnak Pandán volt ha jól emlékszem az a hibajelenség hogy alapjárat gondok és iszonyat nagy túlfogyasztás jelentkezett, végig ment az elearn hibakeresési folyamatábráján, és ezt dobta ki. Mondjuk neki egyáltalán nem működött, diaggal sem lehetett megkattogtatni. Nálam kattog, csak ezekszerint ott falsot is szívhat.
A gyönyörű időre tekintettel ma benti munkát végeztem. Régebben észrevettem, hogy a motortéri kábelkötegben egyik vezetékpáron a motor mögül olajpára kúszik fel. Most utánanéztem a kérdéses szineknek, az evap szeleptől jön. Megnéztem a donor szívósoromon, azon evileg rendben van ez a szelep, úgyhogy majd ezt is ki kell cserélnem a vezérléscsere során. Azért majd még megnézem, rendesen kapcsol is e.
Rugó, nem a benzinen múlik, hanem az időn, és azt viszont sajnos nem tudsz számonra Paconál letétbe helyezni. Nekem az hogy kimenjek hétköznap Érdre, 2-2.5 óra, és akkor még az ott töltött idő. Másrészt nem akarok bontott cuccot rakni az autóba, nekem új megoldás kell, ilyenekben mindenképpen. Ez nem elméleti szenvedés, ez egyszerűen egy valós kép a huszonéves autók fenntartásáról. Valahol még élvezi is az eber, bár egy idő után már kezd unalmas lenni. Na de most már megvannak a kirakós darabjai, és lesz jó pár eladó rugóm :D
Gyári gátlót ( ejtsd: gyàri, èrtsd: első szerelésű )...felújíttatod, a katonával?!?!
Rugó: legyél szíves, gyere ki èrdre ès beszélj a petivel!!! Köszönöm.
Ha az üzemanyagod àrát, előre letétbe helyezem a Paconál, akkor képes leszel, hypertér ugrást végrehajtani? M0-n, át, érd tőled, milyen távolsâg? 50-60 km...oda- vissza 100v.120...
Értsd: 5000 ft, letéve e lő r e, Paco-éknál, elegendő biztosìték neked, arra hogy az elméleti szenvedést,...öõőö...szakértést....., gyakorlati megoldássá konvertáljuk?!
Na ki is néztem, E46-os BMW kutyacsontja lesz számomra a megfelelő, 2 centivel rövidebb. Valami jó kis rugót kell még bele néznem, gyanús, hogy ebből ültetőrugó lesz, csak azt nem értem, miért kell pirosra meg indenféle csiricsáré színre szinterezni ezeket. Jó, Eibachból van gyárilag fekete, de duplaannyi, ami azért sok a kisérletezéshez.
Más, a Rimet 100 gyakorlatilag beszerezhetetlen egész európában. Az új terv a BG109 nevű csodaszer, amiben fél napot kell áztatni a hengereket. Pár óránként kicsit megmozgatni a főtengelyt, majd a végén kiszívni és öninditóval kidolgozni. Elég dúrvákat ír, kb már attól beteg leszel vagy meghalsz, ha ránézel. Arra gondoltam, hogy kipróbálom a donor motoron, tényleg lejut e a gyűrűkhöz, mit művel velük, és ha igen, jöhet az autó saját motorja.
Háááát, már ránézésre, ülések gyalázatos állapotban vannak, rá van aggatva pár cicás cucc, már ami látszik, milyen lehet normális fényképeken, és még az ajtó is kevés rajta. Illetve már a Stilohoz is alig van alkatrész, hát még ehhez. De a motor az jó :)