Érdekes. Csak sajnos ahogy látom, európában alig van belőle, csak pár darab amit amerikából behoztak. Szerkezetileg még oké, de ha törik, az nagyon bajos. Illetve belülről nekem azért elég műanyag.
Átfűzendő technika, ja persze, ne kezdd te is. Tudod mennyit hallgatom idebent a munkahelyemen, hogy miért nem rakom bele az 5 hengeres motort, amilyen ártatéan fejem van, sosem venné észre senki sem :D
Engem valahogy nem fog meg a Coupe, szép, szép, de otthinra nem kéne.
Az a baj a 30 éves technikáéval, hogy elég nehéz életben tartani. Ha van helyed, hogy bedobozolj pár donort, ok, de helyhiányban, hát nem könnyű. Van raktáram, műhelyem, de egy komplett kasztni azért nem fér be.
Milyen gép, kis tolgatós fűnyíró, fűnyírótraktor vagy valami más?
Ha megcsinálod az áztatásos mókát, ha belefér, szeritem hagyhatod ázni több napot is. Én másfelet hagytam végül benne, és kb 8-10 óra után párszor megmozgattam picit a főtengelyt. Utána kapott egy olajcserét plusz két flakon Xado Vitaflush (ez is takarít meg elvileg revitalizál) Ezután mentem vele kb 600km-t, majd megkapta a Totachit.
Én ma nagyszervizt csináltam, Briggs&Stratton motoron. :D
Na nem semmi, hogy így kikupálódott az egynyóc! Ezek után kéztetést érzek, hogy a Lybrában is megcsináljam olajcsere előtt ezt az olajfogyasztás kezelést, annál is inkább, mert az olajleeresztő csavar menetét is javítani kellene, szóval lehetne mondjuk jól kicsorgatós, kétnapos olajcsere is a kezeléssel egybekötve.
Nagy a csend... a Stilo is olyan szép halkan megy, jó érzés hogy egy oda nem illő nesz sincs most a motorjában. Kapott egy hosszabb autópályás tempót is, semmi olajfogyás. És így pontos vezérléssel és jó vezérlésmódosítóval érezhetően egyenletesebben húz. Eddig se volt vele igazán baj, de egy padon mérve valószínűleg látszódna, hogy szebb lett a nyomatékgörbe.
A magyarnál számomra nem túl jó az összkép, a középkonzolról és a belebrűgölt hifiről nem is beszélve.
A Lybrát én sem értem, sima 2.0 szívó. A sárga Delta érdekes lehet, bár kissé túl sárga, de ezen még lehet segíteni. A Dedra meg egy régi más világ, de ha ez vonz, hajrá. Én már nyuszi vagyok ezekhez :)
Az a baj, Svájcból ilyen korú autókat hozni már nem igazán éri meg, brutál regadójuk van meg a vám-ÁFA ugye, de amelyik meg magyar, az valószínű olyan is, hogy 10 ember gyötörte már. De azér megnézném a magyart előszöris. A Delta II amúgy a legjobb választás szerintem ezzel a motorral.