A lányoméknál a tulajdon jog bejegyzése, és a régi tulajdonos törlése volt több mint fél év. A széljegyzetre egy hét után be voltak jegyezve. A Fundamenta meg csak a rendes tulajdonjogot fogadja el. A többi hitelintézet elfogadta a széljegyzeten történő bejegyzést is. A kormányablak is bejegyezte a lakcímet arra.
Úgy látom, én egy szót nem szólhatok. Múlt hét csürtökön írtuk alá az adásvételi szerződést, ma reggel jött a földhivataltól az üzenet hogy bejegyezték a vevői jogot. Van egy elsőbbségi ügyintézéses felár, +16e forint ha jól emlékszem, az ügyvéd tanácsolta, ezekszerint érdemes volt.
Érdekes. Csak sajnos ahogy látom, európában alig van belőle, csak pár darab amit amerikából behoztak. Szerkezetileg még oké, de ha törik, az nagyon bajos. Illetve belülről nekem azért elég műanyag.
Átfűzendő technika, ja persze, ne kezdd te is. Tudod mennyit hallgatom idebent a munkahelyemen, hogy miért nem rakom bele az 5 hengeres motort, amilyen ártatéan fejem van, sosem venné észre senki sem :D
Engem valahogy nem fog meg a Coupe, szép, szép, de otthinra nem kéne.
Az a baj a 30 éves technikáéval, hogy elég nehéz életben tartani. Ha van helyed, hogy bedobozolj pár donort, ok, de helyhiányban, hát nem könnyű. Van raktáram, műhelyem, de egy komplett kasztni azért nem fér be.
Milyen gép, kis tolgatós fűnyíró, fűnyírótraktor vagy valami más?
Ha megcsinálod az áztatásos mókát, ha belefér, szeritem hagyhatod ázni több napot is. Én másfelet hagytam végül benne, és kb 8-10 óra után párszor megmozgattam picit a főtengelyt. Utána kapott egy olajcserét plusz két flakon Xado Vitaflush (ez is takarít meg elvileg revitalizál) Ezután mentem vele kb 600km-t, majd megkapta a Totachit.
Én ma nagyszervizt csináltam, Briggs&Stratton motoron. :D
Na nem semmi, hogy így kikupálódott az egynyóc! Ezek után kéztetést érzek, hogy a Lybrában is megcsináljam olajcsere előtt ezt az olajfogyasztás kezelést, annál is inkább, mert az olajleeresztő csavar menetét is javítani kellene, szóval lehetne mondjuk jól kicsorgatós, kétnapos olajcsere is a kezeléssel egybekötve.