Szervusztok!
Valahogy megint a fórumra keveredtem pár hete, és elkezdtem olvasgatni a hozzászólásokat olyan 2009-től. Rászántam magam, regisztráltam végre, és írom most ezeket a sorokat.
2010 körül szerettem volna én is kimenni, de egy fordulat során máshogy hozta az élet.. fegyveres szerv lett a vége, csak nem a légió :)
Amúgy élvezettel olvasgatom a történeteket, élménybeszámolókat, és az öreg veteránok, valamint a nem olyan öreg veteránok beszélgetéseit. A minap ráakadtam itt egy videóra, és baromi boldog voltam, hogy észrevettem valami érdekeset :)
Amikor terveztem a kimenetelt, akkor is a fórumot olvastam mint a güzü, és nézegettem az éppen aktuálisnak mondható riportfilmeket a felvételiről, mint például ezt:
https://youtu.be/_KIIDCfpP0A?t=984
Vélhetőleg ennek a törzsőrmesternek a szárnyai alatt léptem volna be én is, ha anno kimegyek.
A video amit itt linkeltetek régebben:
https://youtu.be/315cjj5pa5A?t=239
Itt szintén ő látható, de még "csak" szakszi :D
Hihetetlen, hogy megy az idő.. azokat akiket a 2007-8-9es riportfilmekben láttam, és ahogy elképzeltem az akkori légiót, talán már nincs is ott senki.. láttam az új filmeket és videókat, és már csak azokból is az jön le, hogy teljesen kezd szétesni az egész. Már akik a kétezres években eljöttek, már akkor azt mondogatták, hogy már nem a "régi" a légió :)
Látom, hogy ez a fórum már nem igazán aktív.. Sándor töretlenül jelen van, de Dobrinak egész régen volt már az utolsó kommentje. Fura ez... bár senki nem ismer, én úgy érzem "mindenkit" ismerek egy picit a rengeteg hozzászólás elolvasása miatt.. nagyon fura érzés.
2010 környékén rendkívül aktív volt ez a fórum, de ahogy olvastam rengeteg troll járt ide, és kipusztult sajnos a topik szép lassan.. szerettem volna regisztrálni a "kék" fórumra is, de sajnos ez a lehetőség jelenleg be van fagyasztva. Valamilyen úton módon van lehetőségem arra, hogy regisztráljak oda? Szívesen olvasgatnám a történeteket, beszélgetéseket a hülye bejutós kérdések és a trollkodás helyett..
Már lassan "végzek" ezzel a fórummal 2010től (bár lehet elkezdem az elejétől, megtaláltam azt a hozzászólást is ahol Kürtök végzett, és bejelentkezett :D )
Mindenesetre remélem még valaki azért olvassa ezt is..