Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.05.22 0 0 68
Kedves eddigi és leendő hozzászólók!
Tegnap remélem néztétek a Peep! adását, ahol azt a Monique-t lehetett látni, aki a Tutti-Fruttiban Hugo Egon Balder mellett vezette a műsort, de soha nem vetközőtt le:-( Tegnap este bepótólhattam ebbéli hiányomat:-)) Csinos még mindig...
Más. Szombaton éjjel az ATV-n volt eg szexuális témájú, a Peep-hez hasonló magyar műsor. Ki látta?(rajtam kívül),.
bi-kuci Creative Commons License 1999.11.15 0 0 67
Drága Piskóta!

Ne hergeld magad, mert még valami bajod lesz! Összeesik a tésztád, vagy mi!? :))
Esetleg nyugodjál meg, gondolkozzál is egy kicsit, aztán fogadd meg a doktorunk kettővel lejjebbi tanácsait!

bi-kuci

Előzmény: Piskóta (63)
Kismy Creative Commons License 1999.11.15 0 0 66
Hát én elszálltam...Ma már a második topicot találtam itt,ahol keveredik a téma.Mi van itt?


driver Creative Commons License 1999.11.14 0 0 65
Süllyedünk gyerekek?
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.10.29 0 0 64
Kicsit átestél a ló másik oldalára. Először is, ha nem tetszik, ne nézd, kapcsolj át. Másodszor, senki nem pornóról beszél (itt) és állatokról, hanem erotikus műsorról, pont olyanról, ahol egy fedetlen kebel is tud erptikus lenni. Nem önkielégítésre szánják az ilyen műsorokat. Nem is könnyű ilyen műsort színvonalasan és érdekesen megcsinálni, levezetni.
Előzmény: Piskóta (63)
Piskóta Creative Commons License 1999.10.29 0 0 63
Hát ez az ocsmány, liberális gondolkodásmód ami úgy általában tombol a világon felettébb undorító. Sajnos manapság minden tetves média (tisztelet a kivételnek) tele van ilyen jellegű műsorokkal, ahol hirdetik a szexuális szabadságot. (Ez a kifejezés sajnos már szvsz egészen más jelentéssel bír, mint amilyennek szánták.) Most már egy kicsit elszálltak ezzel. Vissza kéne venni eből a mocsokból. Pont ezekben az esti műsorokban kitesznek a képernyőre valami buzit, egy transzvesztitát, meg egy tolvajkurva dominát és közlik, hogy ez a menő! Ezt hirdetik, meg hogy ezt is látni kell. A sok kiélt barom meg már nem tud máshogy elcsattanni, csak minél drasztikusabb behatásokra. Állandóan stimulálják az embert, ezen a téren nagyon ingergazdag környezetben élünk. Mikor jelent már valaki számára egy fedetlen női kebel olyan izgalmat, mint régebben, amikor nem lehetett ennyit látni? Az emberek többségének már nem elég egy "egyszerű" szeretkezés. Hanem mi kell? Azonos nemű, vén, törpe, S/M, pisi, kaki, hányás, állatok és _fiatalkorúak_.

Namost addig, amíg két vagy több felnőtt _diszkréten_,_maguk_között_ játszadozik, azt csinál, amit akar. Abban esetben, amikor ezekről az aberráltabb dolgokról már tévéműsorok vannak és kénytelen-kelletlen belebotlok és el akarják hitetni velem, hogy ez így még jobb mint a normális, hát akkor kell pár abroncs a fejemre! Sok lesz már a liberalizmusból! A mai világban az ember seggében már minden volt. Mit lehet még oda betűrni?

bi-kuci Creative Commons License 1999.10.25 0 0 62
Bocs a duplázásért, csak a rendszer.....
Előzmény: bi-kuci (61)
bi-kuci Creative Commons License 1999.10.25 0 0 61
Akkor ismét üdvözlet mindenkinek!

A média törvény előírásai szerint egy ilyen műsor 23 óra után már elvileg mehetne. Feltéve, ha az ORTT nem pikkel a műsort továbbító adóra. Ha pikkel, akkor már kérdéses a dolog.
Különben helyenként ez egy akkora marhaság, hogy az csak na! Szerintem igencsak ráférne a szappanoperákkal táplálkozó köznépre egy kis szekcuális kultúra! 23 óra után meg már csak a mazohisták, vagy az álmatlanok nézik a tévét egy kis szexis műsorért. Na, mind1!
A legnagyobb bajom továbbra is az, hogy bár néhányan itten egyetértünk a műsor szükségességében, tenni vajmi keveset tudunk érte. Az meg már szerintem részletkérdés, hogy ki vezesse. Na, bocs, ha nagyon pesszimistára sikerültem!!
Liebe, Wa(h)re, Peep rulez!!!

Előzmény: Dr.W.Gy. (58)
bi-kuci Creative Commons License 1999.10.25 0 0 60
Akkor ismét üdvözlet mindenkinek!

A média törvény előírásai szerint egy ilyen műsor 23 óra után már elvileg mehetne. Feltéve, ha az ORTT nem pikkel a műsort továbbító adóra. Ha pikkel, akkor már kérdéses a dolog.
Különben helyenként ez egy akkora marhaság, hogy az csak na! Szerintem igencsak ráférne a szappanoperákkal táplálkozó köznépre egy kis szekcuális kultúra! 23 óra után meg már csak a mazohisták, vagy az álmatlanok nézik a tévét egy kis szexis műsorért. Na, mind1!
A legnagyobb bajom továbbra is az, hogy bár néhányan itten egyetértünk a műsor szükségességében, tenni vajmi keveset tudunk érte. Az meg már szerintem részletkérdés, hogy ki vezesse. Na, bocs, ha nagyon pesszimistára sikerültem!!
Liebe, Wa(h)re, Peep rulez!!!

Előzmény: Dr.W.Gy. (58)
Firestorm Creative Commons License 1999.10.24 0 0 59
Sziasztok

Szerintem kiralyok a musorok, a Wahre Liebe-t csak az utobbi idoben nezem. Popce musorok es halistennek ertem is oket nyelvtudasomnak koszonhetoen, de azert megneznemmagyarul is.
BYE

Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.10.23 0 0 58
Az HBO-n akkor miért mehet? Vagy még a Spektrumon is szokott lenni finom kivételben. Rájuk nem vonatkozik a média törvény? Ja,a z HBO rendeszersen nyomott szexfilmet is. Az RTL klubon van Playboy erotikus fanztáziák, a TV2-n meg szombat este soft-szex (az erotikus és a pornó között) film. Ha ezekután nem fér bele egy erotikus műsor, akkor nem értem.
Gryllus Dorka rulez! :-)
Előzmény: ALieN (57)
ALieN Creative Commons License 1999.10.23 0 0 57
Gyerekek!

Azon még senki nem gondolkodott el, hogy a médiatörvény mit mond az ilyen műsorokról?
Sajna ilyesmit nemigazán engedélyeznek M.o.-n.
Gondoljatok csak bele: már azért felfüggesztettek egy egész álló napra egy csatornát, mert le merték adni a Születet gyilkosokat!
Milenne akkor, ha egy punci-fütyi-kamaty mutogató műsor menne valamelyik magyar tévéadón?
Szerintem az ORTT-nél a hajukat tépnék!
Sőt, lehet hogy azt a Tv-t, amelyik leadná be is szüntetnék rögtön, a vezetőket fejbelőnék nyílvánosan!!!
Egyébként szerintem a Dorka tényleg nem lenne rossz....

driver Creative Commons License 1999.10.21 0 0 56
Van egy uj müsor az rtl2-n. Az a cime : strip. Vetélkedő, de nem ez a lényeg, hanem a feladatok között lévő striptease. Szombat este lesz, ha valakit érdekel.
Törölt nick Creative Commons License 1999.10.21 0 0 55
Visszatérve a TV-műsorokhoz: Szombaton éjjel a szlovák Markiza adón láttam egy Peep-hez hasonló, annál egy kicsit többet mutató műsort. Ki látta még? Mi van a Tutti Frutti-val? Csinos csajok voltak benne, kár hogy már nincs.
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.10.19 0 0 54
Urak!
Ambrus Mercédsz, Gryllus Dorka, Gubás Gabi. Műsorvezetőnek! Ja, nézzetek meg ezt:http://www.extra.hu/celeb2000

itt meg van sok magayr celeb képe, pl. Gryllus Dorka meztelenül.

Előzmény: Dr.W.Gy. (53)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.10.18 0 0 53
Uraim!
Mit hordtok itt összevissza? Na húzás át a törzsasztal ide vonatkozó topicjaiba, és ott tessék kereszténykedni, négerezni, családozni, kormányozni, meg hasonló társalgást folytatni. Mi köze ennek ehhez a fórumhoz, pláne ehhez a topichoz?
Azt hittem TV műsorokról beszélgetünk :-(
Előzmény: Törőlt_nick (52)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.10.18 0 0 52
Oké, nem hergelem magam tovább. Egyébként birka türelmem van de a devianciáktól totál kiborulok. Gondolom ez látszik is. Csak annyit szeretnék még mondani, hogy az ember nem mehet mindig arra amerre a farka áll!
Előzmény: sinn (51)
sinn Creative Commons License 1999.10.18 0 0 51
Uramatyám, hová fajult ez a topic! A Fidesz-Kisgazda koalíció, mint a konzervatív keresztény nemzeti értékek hordozója...
Röhej:(((
texaner Creative Commons License 1999.10.18 0 0 50
driver,

Ez egy konzervativ keresztény nemezeti kormány által vezetett erkölcsös ország ahol első a család. Huzz el a hülyeségeiddel!

Előzmény: driver (-)
bi-kuci Creative Commons License 1999.10.18 0 0 49
Kedves Anteris!

Ismét kellemes volt olvasni hozzászólásodat! :((

1. A Duna TV-vel semmi bajom. Időnként, ha kulturális élményre vágyom magam is szoktam figyelni a műsorukat. Nemrég ki is tüntették valami nemzetközi díjjal, mint az év legjobb kultúrális csatornája. Csak azért említettem őket, mert tapasztatlatom szerint náluk nem sűrűn fordulnak elő olyan vérlázító műsorok, filmek, mint amilyenektől ilyen kegyetlenül be tudsz gerjedni.

2. Azt hiszem, hogy a stílus, amit megütsz a témával kapcsolatban, az még a Politika rovatban is becsüeltedre válna. Esetleg probálkozzál ottan!! Ez itt nem az ötvenhatos mártarok és a kommunisták üldözötteinek vélt, vagy valós sérelmeit kitárgyaló topic!!!!!

3. Szívesen vitatkozom dolgokról, de a stílusod alapján az az érzésem, hogy veled nem könnyű. Ha van véleményed az adott topic témájával kapcsolatban, akkor kérlek próbáld meg kultúrált formában elővezetni. Ha ez nem megy, akkor meg kímélj meg minket a degenerált, paranoíás, kirekesztő stb-stb. hozzászólásaidtól.

4. Bántott valaki hogy ennyire be vagy indulva, vagy csak magaddal nem vagy kibékülve? Esetleg tudok ajánlani szakembert, aki sokat segíthet. Persze, nem olcsó!
Mielőtt lecsapnád a labdát, én nem járok hozzá. Legalábbis nem mint a páciense. Személyesen ismerem, és nem diagnosztizált rajtam semmi olyan degenerációt, amiért a páciensévé kellene válnom. És ez nem azért van, mert nem ért a szakmához, mielőtt még ezzel akarnád meggyanusítani.

Előzmény: Törőlt_nick (43)
bi-kuci Creative Commons License 1999.10.18 0 0 48
A hétvégen tartottam egy kis "nyomozást" és ha minden igaz, akkor Oroszi Bernadettnek hívják a hölgyet. Most már csak őt kellene megkérdezni, hogy vállalná-e! Reméljük igent mond.
A másik probléma, hogy sajnos még mindig nem jelentkezett egy TV társaság sem azzal, hogy megvalósítaná a műsorötletet. Nem olvassa senki a topicocat a kereskedelmi csatornáktól?!
Előzmény: driver (42)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.10.18 0 0 47
Anteris!
Nem értem miről beszélsz. Nem hiszem, hogy mentálisan beteg lennék, és keresztény szöveget se nyomok, ráadásul nem tudom hol olvastál ilyet, mert én nem találkoztam vele. Különösen ebben a topicban nem értem, hogy jön ez ide.
Előzmény: Törőlt_nick (46)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.10.17 0 0 46
Uramisten, félelmetes ez a H.U.SZ. fórum! Leszarom, hogy mi a véleményetek de kijelentem, hogy az ittlapuló emberkék nagyhányada egyszerűen mentálisan beteg. A hülye keresztény szövegből már elegem, hogy megbocsájtás, ezért tapos mindenki rajtuk, mint egy darab szaron!
Előzmény: larcher (45)
larcher Creative Commons License 1999.10.17 0 0 45
Ha sértegetni akarsz kutakodj másfelé,engem nem érdekel ki kivel fekszik le,és hogy mások mit gondolnak én kivel fekszem le.
Nem az a fontos,hogy jobb magyarok legyünk,hanem az hogy jobb emberek.
Az a nő nem tudta mit cselekszik,mint ahogy nem tudják az egyszerre lépő egyszerre ölők sem,és ha így gondolsz rá te sem vagy érdemesebb nála.A megoldás nem a gyűlölet és a megfélemlítés,hanem a szeretet és a megbocsátás.Tudom,hogy ezek a gondolatok a saját felfedezés öröme nélkül mit sem érnek,ezért csatlakozom Fiduszhoz:Tessék többet olvasni.
Előzmény: Törőlt_nick (43)
larcher Creative Commons License 1999.10.17 0 0 44
ez ok,csak következetesen a néger szót használtad,de nem lovagolok tovább rajta
Előzmény: Dr.W.Gy. (41)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.10.16 0 0 43
bi-kuci:"Nézd a Duna TV-t, ott biztosan nem mutogatnak ilyen undorító hímringyókat."

Mi bajod van a Duna TV-vel, túl magyar vagy túl konzervatív? Pedig néha nézhetnétek ti is! Tegnap este is ment egy jó szexfilm: egy dokumentumjáték volt, amelyben egy ÁVÓ-s kurva a meztelen csöcseivel felizgatta a lebilincselt 56-os fiatal forradalmár srácot és erekció közben feldugott a húgycsövébe egy vékony üvegcsövet majd kulccsal széttőrte ami szétrobbant a farkában!
Én ismerem az eredeti történet! Ha még él az a kommunista kurva - és nagy a valószínűsége, hogy él, mert ezek fiatal picsák voltak - aki ilyen aljasságra képes volt, azt kívánom neki, hogy éljen még 100 évig! De úgy, hogy közben rohadjon szét a ráktól és egy perce ne legyen ami fájdalom nélkül telik el.
Anteris

Előzmény: bi-kuci (25)
driver Creative Commons License 1999.10.16 0 0 42
Én is a szexuálpszihológus nénire szavazok. Nagyon csínos, ért a témához, és nem hinném hogy elpírulna egy-két sikamlós téma közben.
De valyon hogy is hívták?
Előzmény: bi-kuci (26)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.10.16 0 0 41
Nem négereztem, az valóban nem szép dolog. Az illető hölgyemény (számomra) akkor is nagyon csúnya lenne, ha fehér lenne, vagy kék és zöld. "Tehet arról egy néger, hogy még szamojéd is ?"
:-)
Előzmény: larcher (36)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.10.15 0 0 40
Ja, szép új világ! A liberalizmusnak befellegzett, majd rájöttök! Ti is csak azt toleráljátok amit szerettek.

További jó szórakozást!
üdv: Anteris

larcher Creative Commons License 1999.10.15 0 0 39
számomra a te látásmódod tragikus
welcome in the 20-th
Előzmény: Törőlt_nick (24)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!