Keresés

Részletes keresés

Arth Creative Commons License 1999.10.12 0 0 14
Nos imho leginkabb gargoyle -nak lehet igaza. Ugyertem lehet ellene tenni, de mindenkin másképpen hat. Van 1 könyv, Gyógyszer a családban a címe. Abban amilyen gyogyszereket felsorolnak hasonlo bajokra, kb 90 szazalekat kiprobaltam mar + olyanokat is, amik nem is szerepelnek benne. Valamennyire a legtöbb szer használható, de egy idő múlva csökken a hatása. Asszem a lézeres kezelést még kipróbálom, de a beöntés nem valami biztató :-)
És azthiszem a sajtos-tejfölös lángos iránti vonzalmamnak is vége.
Nagynak nagy vagyok, (mondjuk benga állat nem, ami talán jobb is), és a bnőm sem szokott panaszkodni a változatos arcomra :)
Esetleg nagy szakállat növesztek
mr.hyde Creative Commons License 1999.10.12 0 0 13
Namost SZVSZ és SZTSZ tökmindegy, hogy mit eszel, mennyit napozol, mivel pacskolod magad, ilyenek. Nekem legalábbis tökmindegy volt.
Ami rajtam segített, az egy bizonyos BIOPTRON nevű lámpa. Némely kozmetikusnál van ilyen, én a valahol a Nagymező utcában feküdtem alá, káprázatos, gyors hatása volt.
Ennek kb. 13 éve, hogy most van-e ilyen valahol, azt nem tudom. De ha van, próbáld ki.
dinyus Creative Commons License 1999.10.11 0 0 12
a kozmetikus tényleg jó ötlet, érdemes kb. havonta járni, sokat használ. a lenyeg, hogy ne sumákold el, és ne hagyj ki egy-két évet (mert utána sokkal rosszabb lesz a kezelés is :)

ja, és a sós mogyoró is okozhatja a pattanásokat.

dinyus

Előzmény: KGabi (9)
thc2k Creative Commons License 1999.10.11 0 0 11
ne igyal kolat, meg fantat, meg ilyeneket, ne igyal alkoholt.
igyal asvanyvizet.

csinalj egy meregtelenito kurat, valami teaval, nem tudom, hogy pontosan milyen, de en is ki fogom probalni. menj el valami bioizehez, fuveshez. :-)

vannak nagyon jo dr. juga termekek, en arclemosot es gyulladascsokkentot hasznalok, ha rendszeresen hasznalod, tuti siker.

asszem hirtelen ennyi, udv: thc2k

ps. meg a beontes is segit, ha jol hallottam, hogy szebb legyen a borod.

lady Creative Commons License 1999.10.11 0 0 10
A gyógyszertárban lehet kapni szappan helyetti mosakodásra krémet. Semmi színező, semmi illatanyag nincs benne. Ez jó akkor is ha száraz, vagy zsíros a bőröd.
KGabi Creative Commons License 1999.10.11 0 0 9
Kedves Arth!
Menj el kozmetikushoz, aki lekezeli a pöttyöket Tőle kaphatsz tanácsokat is. Gyakran vissza kell majd járni valszeg, kb. 2 hetente, de megéri. Egyre tisztább lesz a bőröd. A kozmetikus egyébként mindkét nemnek hasznos, én is jártam/járok és a 16 éves fiamon is segített, pedig ő tényleg tele volt pöttyökkel. Gargoyle-nek teljesen igaza van az életmód változtatásban.
gargoyle Creative Commons License 1999.10.11 0 0 8
ez tiszta genetika, nagyobb részt a papa-mama felelős a szenvedéseidért, van aki zsírszalonnát reggelizik, és egy jól fejlett tejfölös lángost is benyom még éjjel egykor, oztán mégis olyan a bőre mintha a madame tussaud viaszpanoptikumából lépett vóna ki, más meg keni, kenegeti, jár a sámánhoz, meg szűzmária segítségét kéri, oztán mégis elmehetne a Pizza Hut reklámemberének

szóval a kencefice bizonyos embereknél bizonyos szintig használhat, de nincs végleges megoldás
ugyanaz, mint a kövérség, anyagcsere, metabolizmus, szerencse kérdése

én aszondom szüless újra és ezúttal válogasd meg rendesen a szüleidet, de ha ez nem megy, akkor életmódváltással siettesd a javulást

nos, ne egyél zsírosat fűszereset, mert ezek rontják a bőröd mindőségét, próbáld csökkenteni a stresszt az életedben (mert ha ideges vagy rögtön pattogzani kezd a zománc), és menjél el vizilabdázni, mert akkor már kora tavasztól a napon leszel, meg akkora benga állattá nősz, hogy a csajok úgyis szeretni fognak (tényleg, te lány vagy vagy fiú? namindegy, egy nő mindig jól jöhet)

de ezeket sokféle formában elolvashatod az elixírben meg egyéb természetgyógyászati fórumokon, mindenesetre leginkább reménykedj abban, hogy némi idő múlva a pattanások természetes evolúció folyamán eltűnnek a fejedről (ez még lehet vagy 2-10 év, típustól függ)

cinquecento Creative Commons License 1999.10.11 0 0 7
Utna: örülök, hogy mindketten mosoygunk rajta :))

A témához: az öcsém valami tinitonikot használ, minden este kenegeti magát, olyan, mint egy díva, aki hatalmas pakolásokkal a képén megy aludni, ki se látszik alóla, de azt mondja, jó.
Talán kérdezz meg egy kozmetikust. Nem mindegy, hogy milyen bőrtípusba tartozol, attól is függ, hogy mit kell csinálni.
Sok szerencsét!

Előzmény: utnapistim (5)
Nyuszog Creative Commons License 1999.10.11 0 0 6
Kedves nullák, most már érdemben is hozzászólhatna valaki!
Én már túl vagyok a húszon, mégis vannak, bár nem sokan, ezért nem különösebben foglalkozom velük. Az arclemosók, -tonikok rövid távon jók, de hosszú távon (hónapokig rendszeresen használva) nincsenek tapasztalataim.
utnapistim Creative Commons License 1999.10.11 0 0 5
Cinque: De nagy a tüdőd! :o)

Arth, próbáld meg naponta többször normál szappanal (nem ám a babapopsira való ph5.5-el) megmosni az arcod és tiszta papirzsepivel töröld meg. Egy barátnőmnek anno ez segített, neki elég zsíros volt a bőre.
Üdv: utnapistim

Előzmény: cinquecento (3)
kaviat Creative Commons License 1999.10.11 0 0 4
innye szép kis 0ás szekvenia :))

.kav]4t

cinquecento Creative Commons License 1999.10.11 0 0 3
Hát gyerekek, ezt még gyakorolni kell... :)))
bogyó Creative Commons License 1999.10.11 0 0 2
Azt kérded, hogy van 0 pattanásom?
utnapistim Creative Commons License 1999.10.11 0 0 1
A pattanásokon segít az 0-xy.
Oxy?
Előzmény: Arth (-)
cinquecento Creative Commons License 1999.10.11 0 0 0
arctej, nyomkodás, nem 0 fájdalom...
Előzmény: Arth (-)
Arth Creative Commons License 1999.10.11 0 0 topiknyitó
Nagyon unom mar, hogy mar boven elmultam 20 eves, es meg mindig vannak pattanasaim.
Ha te mar megszabadultal toluk, akkor hogyan csinaltad ?
Vagy csak a rendszeres hazaselet segithet ? :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!