Nem szeretem Orbán Viktort!!
vagyunk így egypáran...
"lipen" egy mocskos állat, aki elég sok embert ölt meg ahhoz,hogy ne az 1956-s forradalom ünnepén nyalogassa magát.. pedig nyalogatni fogja..Csurka kommunista-jobboldali baromarcuakkal egyetembe
és senkit sem érdekel, hogy Európa legaljasabb, gyilkos, fasiszta állatja Mo-n lesz.. a magyar forradalom ünnepén ez a BAROM itt lesz..
uszkve velünk ünnepel..
ez egy gyilkos, brutál..mit keres a mi ünnepünkön???
ehhh
a qrva életbe!!!
Szvsz a MIÉP jelenleg nem képvisel jelentős erőt a magyar közéletben. Nincs tömegtámogatottsága, és a média sem helyezi előtérbe, annyira mint más hasonló támogatottságú pártot.
Én abban az esetben beszélnék még szélsőjobbos veszélyről, ha a kormányban kapnának szerepet, esetleg domináns ellenzéki pártként képviselhetnék elveiket.
A másik, ami veszélyes lehet, ha a MIÉP igazság kiderítő akciói sikeresek lesznek, (ez nem önmagában baj) így hasonlóan az osztrák zöldekhez, szinte állandosítanák magukat a parlamentben, és tetszeleghetnének a "tiszta" párt szerepében. Nincs szükségük programra, a leleplezésekből megélnének.
Kedves geszthi!
Én nem írtam, hogy a fehérvári választásokon az ellenzéket győzte le a polgári koalició, csak az MSZP-t. Ez tény.
Következtetésed arra épül, hogy aki az SZDSZ-re szavaz az közös jelölt esetén az MSZP-st támogatná, és a MIÉP-es, stb. a polgárit. Ámbátor szerintem előfordul az is, hogy ha nincs önálló MIÉP-es jelölt, akkor a szimpatizáns nem megy elszavazni, és elképzelhető hasonló eset az SZDSZ-esnél is.
De végülis mit vársz, hogy leírjam győztettek?
Csatát nyertettek mindössze. ;-)
Az nem igaz, hogy tobbet szerzett Fehervaron a kormany koalicio mint az ellenzek. Szerintem te is tudod, csak ilyenkor hanyagoljak az SZDSZ-t, mondvan ugy sem szamit. Maskor meg allandoan azzal jonnek, hogy hat az ugyis vele van.
No most akkor el kell fogadni, hogy ketten egyutt 3.2%+ 45.8%=49% kaptak mig az osszes jobboldali egyutt 48.5% ( a hianyzo gondolom az ervenytelen szavazat).
Azert ez erdekes a roppant nagy jobboldali osszefogast tekintve...
T. quequecc:
Szerinted az, hogy a MIEP 8,valahany %-ot szerzett az elozo forduloban Siofokon (vagy az, hogy egyaltalan parlamenti part, 5% folott) micsoda, ha nem jobboldali veszely?
Nem tul fair, de nem is errol ismerszenek meg az elvtarsak.
Tegnap a Het oraban vagy miben, Kovacs Laszlo krokodilkonnyeket ejtett a kozalakalmazottakert es a koztisztviselokert. Lett volna negy evuk, hogy letoroljek a konnycseppeket az arcukrol. En akkoriban kozalkalmazott voltam. Ugy nem b@sztak ki velunk,mint akkor. Akkor azonban a homalyos tekintetuk helyett csak a balost lattam, amit bemutattak, hogy coki gyerekek.
Rájöttem, hogy ezt sugalmazák egyesek, csak szvsz semmi értelme riogatni az embereket. Ördög-grafittinek nincs valóság alapja, így próbálják a bal oldaliak mexerezni a voksokat. Nem túl fair.
Megmondanád, hogy kinek, és miért éri meg időről-időre felvillantani a szélsőjobbos veszélyt? Ez a vészmadár taktika számomra már unalmas, találjatok már ki valami újat.
Igy van!
Ha még néhány ifjonti loboncos haju - elsö sorban a kereszténydemokrata szövetségböl - idö elött kiválik a parlamenti többségböl, akkor mehetnek a
MIEP hez gazsulálni!
Még nem állt módomban ilyen nagy emberrel levelezni, köszönöm a neved nyújtotta lehetőséget.
Mondd, miféle perverzió szükségeltetik ahhoz, hogy a cigány- és zsidókérdést bekeverjed ide?
Nehezen, de az üldőzési mánia is kezelhető, fordulj orvoshoz.
Topic On
Azzal, hogy nyert Házas József az MSZP jelöltje, - 286 szavazattal előzte meg a volt polgármestert - nem hiszem, hogy messzemenő következtetést lehetne levonni, de van néhány tanultsága a szavazásnak: Egy jelzés a kormánynak. Sokkal nehezebb megtartani az első helyet, mint megszerezni. Kiváncsi vagyok a következő fordulóra.
Csak a tisztánlátáshoz egy kis adalékként:
Fehérváron 260 szavazattal többet szerzett a polgári koalició képviselője Dr. Mikó Péter. Azon persze ismét el lehet vitatkozni, hogy akik távolmaradtak kire szavaztak volna...
speaker
Nagy a különbség a liberális fidesz és az MSZP tolódásai között.
Nevezetesen a Fidesz jobbra tolodása azzal jár, hogy egyszerüen a jobboldal lenyúlja.
A Fidesz egy kis létszámú párt, könnyű lenyulni.
Az MSZP meg nagylétszámú és ezért nem lehet lenyúlni.
Ha Fideszbe elkezdenek megjelleni az uj tagok, könnyen megszerzika helyi vezetést, aztán a megyét aztán a felsőt stb.Kell hozzá vagy két év..
Szóval, ha Fidesz egy határnál is túl huzódik jobbra, csak a neve marad, de még az emberei is kicsrélödnek.
Az a Fidesz már ez a Fidesz sem lesz, nem, hogy az amellik volt.
Egyszerüen O'sváth és Boross elemeli a kopfot.
Én ügyesnek gondolom.
Engem is az MSZP szélsőbalra tolódása jobban aggaszt. Még a végén az MSZP teljesen leírja magukat a szalonképes pártok közül, és mentegetőznünk kell az EU elött. Már akkor, amikor a jugoszláviai bombázások ellen elindították az "El a kezekkel Milosevicstől!" meg " Ennyit és nem többet" című bolsi kampányt, a nyugati politikusok arcára fagyott a mosoly. Ki is hagytak emiatt bennünket a helyreállítási munkákból. Az MSZMP elvtársi látogatása Szaddam Husszeinnél, majd Milosevicsnél olyan penetránssá tette Türmer elvtárs pártját, hogy nagy balgaságot követ el az a párt, amely ezekkel a vörös múmiákkal szövetkezik, néhány szavazat érdekében.
A topk címként szereplő képlet egyébként sem jó, a baloldalról nem csak az MSZMP, de testvérpártjuk, az SZDSZ is hiányzik, bár már sok vizet zavarnak.
és ahhoz mit szólsz, hogy megindult Somogydöröcske és az MSZP közeledése? Ott polgármester az MSZP javára visszalépett munkáspárti jelölt. Somogydöröcske hozott 276 szavazatot. Na és? Képviseletet kapott a Parlamentben a szélsőbaloldali Munkáspárt is...
Az elsô fordulóénál szorosabb siófoki eredmény azt mutatja: a MIÉP szavazótábora elment voksolni, de ez nem volt elég a fordulathoz – nyilatkozta Csurka István pártelnök-frakcióvezetô. „Azért is léptettük vissza embereinket, mert különben senki nem mosta volna le rólunk, hogy akadályozzuk a nemzeti erôk gyôzelmét”.
A jövőben nagy szüksége lesz a Fidesznek a Miépre. Mondjuk eddig is igénybevette a szolgálatait. Hiába léptette vissza a jelöltjék Csurka, az Ő szavazói nem a Fideszt választják. Inkább senkit. A Miép frakció még sokat segíthet a kormánynak.
Összenő, ami összetartozik. Ki is mondta ezt?