Keresés

Részletes keresés

AgentOrange Creative Commons License 2003.10.23 0 0 30
banyek, ne nézd, meg ne menj oda ha nem tetszik, én sem megyek korményünnepségre.
Előzmény: noir2 (29)
noir2 Creative Commons License 2003.10.22 0 0 29
Nem szeretem Orbán Viktort!!
vagyunk így egypáran...

"lipen" egy mocskos állat, aki elég sok embert ölt meg ahhoz,hogy ne az 1956-s forradalom ünnepén nyalogassa magát.. pedig nyalogatni fogja..Csurka kommunista-jobboldali baromarcuakkal egyetembe

legyen neked jó
üdv,és ne rám..

Előzmény: Kovács Béla Sándor (28)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.10.22 0 0 28
Még hány elsülyedt rovatot hozol fel, hogy beleírhasd "a véreskezű anyát", aki szónokolni fog?
Előzmény: noir2 (27)
noir2 Creative Commons License 2003.10.22 0 0 27
kérlek ne gondold!!!
olvass!!
pl Mo-n Csurka is szabadon mászkál...
ez nekik a menekülési vonal
OLVASS""
ne baromságokat, hanem pl Krúdy-t
üdvnoir
Előzmény: AgentOrange (26)
AgentOrange Creative Commons License 2003.10.22 0 0 26
gondolom köztörvényes bűnözőként nem mászkálhatna szabadlábon...nameg a választások is ugye...eléggé jól élvezte a Francia nép bizalmát.
Előzmény: noir2 (24)
AgentOrange Creative Commons License 2003.10.22 0 0 25
"az algériai háborúban" mint katona.
Előzmény: noir2 (24)
noir2 Creative Commons License 2003.10.22 0 0 24
akkor történelem:

az algériai háborúban "lipi" attól vált híressé, hogy nagyon sok ember megölt, a saját becses kezével, Horn-barom ilyet azért nem...

olvass..édes..
üdvnoir

Előzmény: AgentOrange (23)
AgentOrange Creative Commons License 2003.10.22 0 0 23
no,no,no, mitől lenne gyilkos?

Horn is ott lesz, pedig ugye....(na és?)

Előzmény: noir2 (22)
noir2 Creative Commons License 2003.10.22 0 0 22
A MIÉP!!!!
jön...JÖN...jönnnn
"lipen"
önnnnnn!!!!

és senkit sem érdekel, hogy Európa legaljasabb, gyilkos, fasiszta állatja Mo-n lesz.. a magyar forradalom ünnepén ez a BAROM itt lesz..
uszkve velünk ünnepel..
ez egy gyilkos, brutál..mit keres a mi ünnepünkön???
ehhh
a qrva életbe!!!

quequecc Creative Commons License 1999.10.13 0 0 20
T. halon_349!

Szvsz a MIÉP jelenleg nem képvisel jelentős erőt a magyar közéletben. Nincs tömegtámogatottsága, és a média sem helyezi előtérbe, annyira mint más hasonló támogatottságú pártot.
Én abban az esetben beszélnék még szélsőjobbos veszélyről, ha a kormányban kapnának szerepet, esetleg domináns ellenzéki pártként képviselhetnék elveiket.
A másik, ami veszélyes lehet, ha a MIÉP igazság kiderítő akciói sikeresek lesznek, (ez nem önmagában baj) így hasonlóan az osztrák zöldekhez, szinte állandosítanák magukat a parlamentben, és tetszeleghetnének a "tiszta" párt szerepében. Nincs szükségük programra, a leleplezésekből megélnének.

Kedves geszthi!

Én nem írtam, hogy a fehérvári választásokon az ellenzéket győzte le a polgári koalició, csak az MSZP-t. Ez tény.
Következtetésed arra épül, hogy aki az SZDSZ-re szavaz az közös jelölt esetén az MSZP-st támogatná, és a MIÉP-es, stb. a polgárit. Ámbátor szerintem előfordul az is, hogy ha nincs önálló MIÉP-es jelölt, akkor a szimpatizáns nem megy elszavazni, és elképzelhető hasonló eset az SZDSZ-esnél is.

De végülis mit vársz, hogy leírjam győztettek?
Csatát nyertettek mindössze. ;-)

geszthi Creative Commons License 1999.10.13 0 0 19
Kedves Quequecc,

Csak az egeszen tisztan latas kedveert:

Az nem igaz, hogy tobbet szerzett Fehervaron a kormany koalicio mint az ellenzek. Szerintem te is tudod, csak ilyenkor hanyagoljak az SZDSZ-t, mondvan ugy sem szamit. Maskor meg allandoan azzal jonnek, hogy hat az ugyis vele van.

No most akkor el kell fogadni, hogy ketten egyutt 3.2%+ 45.8%=49% kaptak mig az osszes jobboldali egyutt 48.5% ( a hianyzo gondolom az ervenytelen szavazat).

Azert ez erdekes a roppant nagy jobboldali osszefogast tekintve...

Előzmény: quequecc (9)
Husky Creative Commons License 1999.10.13 0 0 18
Hát ugye nem a proféta beszélt belőled ?

Ugyan nem kereszténydemokrata de kormánypárti volt az elhunyt újabb képviselő.

Előzmény: HitetlenTamaska (10)
halon_349 Creative Commons License 1999.10.11 0 0 16
...szelsojobbos veszely?
(bocs)
halon_349 Creative Commons License 1999.10.11 0 0 15
T. quequecc:
Szerinted az, hogy a MIEP 8,valahany %-ot szerzett az elozo forduloban Siofokon (vagy az, hogy egyaltalan parlamenti part, 5% folott) micsoda, ha nem jobboldali veszely?
phone Creative Commons License 1999.10.11 0 0 14
Nem tul fair, de nem is errol ismerszenek meg az elvtarsak.
Tegnap a Het oraban vagy miben, Kovacs Laszlo krokodilkonnyeket ejtett a kozalakalmazottakert es a koztisztviselokert. Lett volna negy evuk, hogy letoroljek a konnycseppeket az arcukrol. En akkoriban kozalkalmazott voltam. Ugy nem b@sztak ki velunk,mint akkor. Akkor azonban a homalyos tekintetuk helyett csak a balost lattam, amit bemutattak, hogy coki gyerekek.
Előzmény: quequecc (13)
quequecc Creative Commons License 1999.10.11 0 0 13
Rájöttem, hogy ezt sugalmazák egyesek, csak szvsz semmi értelme riogatni az embereket. Ördög-grafittinek nincs valóság alapja, így próbálják a bal oldaliak mexerezni a voksokat. Nem túl fair.
Előzmény: HitetlenTamaska (12)
HitetlenTamaska Creative Commons License 1999.10.11 0 0 12
Ez a veszély elsösorban a Fideszt fenyegeti, ha nem jöttél volna rá.
Előzmény: quequecc (11)
quequecc Creative Commons License 1999.10.11 0 0 11
Megmondanád, hogy kinek, és miért éri meg időről-időre felvillantani a szélsőjobbos veszélyt? Ez a vészmadár taktika számomra már unalmas, találjatok már ki valami újat.

üdv.

Előzmény: HitetlenTamaska (10)
HitetlenTamaska Creative Commons License 1999.10.11 0 0 10
Igy van!
Ha még néhány ifjonti loboncos haju - elsö sorban a kereszténydemokrata szövetségböl - idö elött kiválik a parlamenti többségböl, akkor mehetnek a
MIEP hez gazsulálni!
Előzmény: dakota (0)
quequecc Creative Commons License 1999.10.11 0 0 9
Topic Off

T. Fidel Castro!

Még nem állt módomban ilyen nagy emberrel levelezni, köszönöm a neved nyújtotta lehetőséget.
Mondd, miféle perverzió szükségeltetik ahhoz, hogy a cigány- és zsidókérdést bekeverjed ide?
Nehezen, de az üldőzési mánia is kezelhető, fordulj orvoshoz.

Topic On

Azzal, hogy nyert Házas József az MSZP jelöltje, - 286 szavazattal előzte meg a volt polgármestert - nem hiszem, hogy messzemenő következtetést lehetne levonni, de van néhány tanultsága a szavazásnak: Egy jelzés a kormánynak. Sokkal nehezebb megtartani az első helyet, mint megszerezni. Kiváncsi vagyok a következő fordulóra.
Csak a tisztánlátáshoz egy kis adalékként:
Fehérváron 260 szavazattal többet szerzett a polgári koalició képviselője Dr. Mikó Péter. Azon persze ismét el lehet vitatkozni, hogy akik távolmaradtak kire szavaztak volna...

üdv.

pindiy Creative Commons License 1999.10.10 0 0 6
speaker
Nagy a különbség a liberális fidesz és az MSZP tolódásai között.
Nevezetesen a Fidesz jobbra tolodása azzal jár, hogy egyszerüen a jobboldal lenyúlja.
A Fidesz egy kis létszámú párt, könnyű lenyulni.
Az MSZP meg nagylétszámú és ezért nem lehet lenyúlni.
Ha Fideszbe elkezdenek megjelleni az uj tagok, könnyen megszerzika helyi vezetést, aztán a megyét aztán a felsőt stb.Kell hozzá vagy két év..
Szóval, ha Fidesz egy határnál is túl huzódik jobbra, csak a neve marad, de még az emberei is kicsrélödnek.
Az a Fidesz már ez a Fidesz sem lesz, nem, hogy az amellik volt.
Egyszerüen O'sváth és Boross elemeli a kopfot.
Én ügyesnek gondolom.
Előzmény: speaker (4)
speaker Creative Commons License 1999.10.10 0 0 5
Sok vizet NEM zavarnak.
Előzmény: speaker (4)
speaker Creative Commons License 1999.10.10 0 0 4
Engem is az MSZP szélsőbalra tolódása jobban aggaszt. Még a végén az MSZP teljesen leírja magukat a szalonképes pártok közül, és mentegetőznünk kell az EU elött. Már akkor, amikor a jugoszláviai bombázások ellen elindították az "El a kezekkel Milosevicstől!" meg " Ennyit és nem többet" című bolsi kampányt, a nyugati politikusok arcára fagyott a mosoly. Ki is hagytak emiatt bennünket a helyreállítási munkákból. Az MSZMP elvtársi látogatása Szaddam Husszeinnél, majd Milosevicsnél olyan penetránssá tette Türmer elvtárs pártját, hogy nagy balgaságot követ el az a párt, amely ezekkel a vörös múmiákkal szövetkezik, néhány szavazat érdekében.
A topk címként szereplő képlet egyébként sem jó, a baloldalról nem csak az MSZMP, de testvérpártjuk, az SZDSZ is hiányzik, bár már sok vizet zavarnak.
Előzmény: BITBULL (-)
pindiy Creative Commons License 1999.10.10 0 0 3
Ebböl csak az tudható, hogy a közeledéssel nem lehet nyerni.
Hogy ez mindenkinek tudható-é, az nem tudható.
csoma Creative Commons License 1999.10.10 0 0 2
Kedves BITBULL,

és ahhoz mit szólsz, hogy megindult Somogydöröcske és az MSZP közeledése? Ott polgármester az MSZP javára visszalépett munkáspárti jelölt. Somogydöröcske hozott 276 szavazatot. Na és? Képviseletet kapott a Parlamentben a szélsőbaloldali Munkáspárt is...

Üdv.

szutyok Creative Commons License 1999.10.10 0 0 1
Az elsô fordulóénál szorosabb siófoki eredmény azt mutatja: a MIÉP szavazótábora elment voksolni, de ez nem volt elég a fordulathoz – nyilatkozta Csurka István pártelnök-frakcióvezetô. „Azért is léptettük vissza embereinket, mert különben senki nem mosta volna le rólunk, hogy akadályozzuk a nemzeti erôk gyôzelmét”.
Előzmény: dakota (0)
dakota Creative Commons License 1999.10.10 0 0 0
A jövőben nagy szüksége lesz a Fidesznek a Miépre. Mondjuk eddig is igénybevette a szolgálatait. Hiába léptette vissza a jelöltjék Csurka, az Ő szavazói nem a Fideszt választják. Inkább senkit. A Miép frakció még sokat segíthet a kormánynak.
Összenő, ami összetartozik. Ki is mondta ezt?
BITBULL Creative Commons License 1999.10.10 0 0 topiknyitó
Megindult (vagy csak láthatóvá vált?) a FIDESZ és a MIÉP közeledése.
Mi lehet még ebből?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!