Amúgy fura az egész történet, mert úgy vették fel a rendelésemet, hogy azt el sem küldtem! Az adatok kitöltése után rögtön jött egy válasz, hogy köszönik a megrendelésemet. Ráadásul a régebbi lakcím volt benne. Megnyugtató, hogy azóta sem kaptam e-mailon visszajelzést, úgyhogy lehet, nem lesz belőle semmi...
A segítségeteket szeretném kérni. Adott egy 2007 évj. Toyota Camry hibrid. A menetirány szerinti bal visszapillantóban a tükörlap nagyítása teljesen eltér a többitől, nagyon zavaró és gyakorlatilag használhatatlan, hatalmas holttérrel rendelkezik.
Van valakinek tapasztalata vele, hogyan, mire érdemes ezt cserélni? Foglalkozik valaki ilyesmivel Budapest és környékén?
Illetve még azt is szeretném megkérdezni, hogy az inverter hűtőfolyadék keringetőszivattyúját honnan lenne érdemes beszerezni, mert a Mayer igencsak túlárazottan értékesíti azt.
Sokan, akiknek van, kirakják a pótkereket és javító készletet tesznek a helyére. Végül is a defekt kiszámíthatatlan; van hogy hetente kettő, de van, hogy 20 évben egyszer van...
Tetszik az ötlet, kipróbálom, attól tartok a másik kerék magasabb (mivel szélesebb) lesz.
Ja erről jut eszembe, azt a kompresszort, amit adnak a javító készlethez, próbálta már valaki? Használható évi 1-2 alkalommal, vagy a csak vészhelyzeti 1 x használatos szar?.
Nem az számít hány colos hanem a gumi kerülete. Az meg ha váltóméretű akkor csak mm eltérés szokott lenni.Én a RAV4-ben kivettem azt a habbetétet és beraktam az éppen nem használt másik szezon kerekét (meg emelőt és csavarkulcsot).Probléma megoldva.
Engem inkább az foglalkoztat, hogy ha kiváltom az újat, akkor azt lekönyvelik a kocsimra, a régit anulálják, tehát a régin csak a rendszám fog stimmelni. A vonalkód alapján nem azt a rendszámot fogja kiadni ezután, ill. érvénytelennek fogják látni. Tehát ha kiváltom, akkor le is kell cserélni.