A mai hírek szerint, úgy kell átalakítani az egészet, hogy. Amit titkosítottak az titkosítva van.
Passsz.
Nem vizsgálható utólag a minősítő jogosultsága, nem vizsgálható utólag hogy tartalma alapján tv-es volt-e.
"Bezártam a bunkerbe, eldobtam a kulcsot"
Erről történész ismerőseim jutnak eszembe, akiknek 20-30 évvel ezelőtt egy titokjegyzéket kellett aláírniuk+az ezzel járó hercehurca. Kaptak egy listát, hogy mi titkos. Akkor a levéltárban az anyakönyvi híreken és a száz évvel korábbi szoboravatásokon kívül szinte minden !
Van itt levéltáros ? Még mindig ilyen az 1848-as forradalom és a kiegyezés iratanyaga ?
Persze, hogy lehetséges.
Ő eminenciája II. János Pál is egyszemélyes kinyilatkoztatásokkal irányitja a keresztény világot, és hol jőn az Ő futbalinteligenciája a Viktoréhoz!!!!
Gondolom ebben az a nagy találmány, hogy ha nem tudni, miről, kik és hogyan döntöttek, akkor ugye felelős sem igen van, majd ráfogják valakire, ha gáz van, mondjuk a Pepóra, annak már úgyis mindegy. Lehet, persze, hogy az épp kiszemelt szerencsétlen ott sem volt, de ezen majd rágódjanak 50 év múlva. Emlékszünk: ez a nyílt egyenes beszéd kormánya. Meg is mondták nyíltan: információ nuku, majd azt kapod, amit jónak látok.
Az egész egyébként legalább olyan jó, mint hogy a rendőrségnek kell kivizsgálnia a saját disnóságait.
Nesze neked pártatlan nyilvánosság.
Vicces egy istencsudája ez a magyar kormány. Önmaga jelenheti ki a sajét ügyeiről, hogy azok esetében az ország egésszének nagyobb érdeke fűződik a titoktartáshoz, mint amennyire sérülnek jogai az eltitkolással.
Biz, eltanulom tőlük. Megírom szépen az adóívet, majd közlöm az APEH-hel, hogy ezt titokká nyilvánítottam legalább 6 évre. Ha megkérdik hogy képzelem, megmondom hogy ezt tanútam a nagyokto.
Félretéve a hülyeséget, SzvSz mivel két jog ütközéséről van szó, titokká valamit csak bíróság nyilváníthatna egyedi mérlegelés alapján, politikusoknak coki!
A MagyarKormány ülései 50 évre titkosak. Ez megy a sajtóban pár napja. Jó - mondom - ne tudják meg x miniszterről, hogy mondjuk nyugdíjemelés ügyben mi volt az álláspontja.
Ma azonban új dimenzió nyílt meg.
A heti hetesben hangzott, hogy a jelenléti ív is titok ötven évre. Tehát nem lehet arról beszélni többet, hogy y miniszter nem jár oda.
Végiggondolva elképzelhető egy olyan szmsz ezekre az ülésekre, amely nem szabja meg a határozat képességet (hányan kell ott lenni) ? Ad abszurdum egy fős részvétellel is lehet Kormányhatározatról, Kormányrendeletről dönteni ?
Aki nem volt ott, pl. késett a meghívó, kényszerhelyzet stb. az nem beszélhet erről hiszen államtitkot sért.
Ha többen jártak így egymásnak sem beszélhetnek róla, vagy ha igen nem hozhatják nyilvánosságra: kérem
egy órával későbbre, egy nappal későbbre stb. - adminisztrációs hiba=> ezek a meghívók újabban ilyenek.)
15 fő későn kapta meg a meghívót.
Államtitok.
Szerintetek lehetséges az egyszemélyes kormánydöntés ?
A hasonlat csak hasonlat, mert az esot nem én csinálom...még.
Ezzel a topiccal csak az volt a szándékom, hogy jelezzem Viktorapu bányáin kívül is van mit a köz tudtára adni. Sokan szeretnének hallani egy két dologról, hátha...
Kedves Gabó
Nem tudnád megeröltetni magad, hogy kitaláld?
Hiszen ha esik az eső nyilván be állsz az eresz alá.
Na az ennél bonyolultabb feladat.
De nem csigázlak és ne eröltesd meg magad, inkább megmondom.
Azért lett kitanálva ez a fogalom, hogy mindenki tovább csinálhassa a setét ügyeit.
Vonatkozó vicc:
Pistikét letartóztatja a rendőrség, mert rajtakapják, amint krétával felírja a falra: hüje orbán!
Három évet kap.
Az ítélet indoklása szeint azért, mert
1. Megrongálta a közvagyont.
2."j"- vel írta a hülyét
3. Államtitkot árult el...
:o)))
Szóval mondja már meg nekem valaki miért van az ,hogy ha bármi kiderül valami nagy kutyáról, rendorségrol bankról maffiavezérrol, politikusról, szervezetrol mely politiaki érdekeltségekkel bír, stb az azon nyomban államtitok lesz, vagy banktitok? Jobb esetben csak megsértése az államtitoknak, banktitoknak és innen el van felejtve az ügy, mindenki csinálhatja tovább a sítét ügyleteit