ja, el is felejtettem irni. a hetvegen szegeden a jateban lepett fel az ek. a hely elonyere valtozott. jonehany eve meg meg lehetett fulladni az izzadsagban, oxigenhianyban. ma ez mar a multe, profi hely lett. jenciek erdekes kepet festettek, nem is tudom mit mondjak. jol jatszottak a szamokat, de hianyzott a regi tarsasag.
Ha küldenél Péternek pénzt: MagNet Bank MAGYAR PÉTER 16200120-18542187 Külföldről: IBAN HU77 1620 0120 1854 2187 0000 0000 Paypal: paypal.me/PeterMagyar
"Egy nagyszerű történetnek lett akkor elég kisszerű vége" - ezekkel a szavakkal kommentálta az Európa Kiadóval való 2012-es szakítást Kiss László. Aztán most olvasom, hogy elmentek a fiúk. Mármint az utána következők is. Világos, hogy az új próbálkozások: Smirgli és virsli, meg a Mónika szövegek mögött már nincs az az erő és megszólító képesség, ami a korábbi dalokban volt. Ez az Európa Kiadó iránti érdeklődésben is megmutatkozott, miközben közismert Jenő közönségigényhez fűződő viszonya.
Persze lehet ötven ember előtt is koncertezni, de az a gyanúm, hogy a zenekar többsége változtatni akart ezen. A Jenő viszont nem. A történetben pedig ő az igazgató. Jól látom?
Víg Mihály: Lengyel tangó - Víg Mihály dalai - című lemez melyen közreműködik az Ágoston Orchestra, Palya Bea, Lakatos Mónika, Szalóki Ági, Lovasi András és Víg Mihály. Lovasi például a címadó dalt, a Lengyel tangót énekli. Az albumon olyan Víg-örökzöldek öltöznek új ruhába, mint a Ne mondj semmit (Palya Bea), a Ragaszthatatlan szív (Lakatos Mónika), a Kész az egész (Szalóki Ági), a Lengyel tangó (Lovasi András) és a Ma este te vagy a főnök (Víg Mihály).
01 Főcím - Csille 02:51 02 Ne MonDJ Semmit 03:34 03 Kész Az Egész 06:28 04 Holt Költők Társasága 06:31 05 Ma Este Te Vagy A Főnök 05:12 06 Pajesz 03:03 07 Nap Az Apa 08:43 08 Ragaszthatatlan Szív 05:27
nem volt az olyan jó, szerintem kifejezetten szar volt. élménynek mondjuk jó volt mármint nekem aki nem volt rendes URH n életkori sajátosságok okán.
itt jegyzem meg hogy akinek a kazettái nálam vannak vagy sietnek vagy mondjon le róla, mert én költözöm el az országból és nem foglalkozom ilyenekkel már. nem dobom ki őket, de padlás doboz