Keresés

Részletes keresés

maddog_ Creative Commons License 2002.03.15 0 0 9
haliho remelem itt megvan valakinek a panzer general 3d.
nehez megszerezni es nekem nagyon kellene
akinek megvan irjon:eti@comic.com cimre
tomate Creative Commons License 2002.01.11 0 0 8
Teljessen eltüntek a vizi járművek, a nehéz, és torpedó bombázók. Sokk fegyver típust kiszdtek mert van nála jobb alapon. Kedvenceim a németek,s néha még az oroszok. Azért mert a német fegyverek kinézete szokott a legjobb lenni. Én az alapján fejlesztettem a fegyvereim, hogy az ujabb típus kinézete tetszik-e. Sokszor a gyengébb típusút vettem ez miatt. Szerintem szapórítani kellett volna a nemzetek (belga, holland, luxemburg, fr., víchy fr., brit, usa, kanada, német, ausztria, magyar, román, jugo, gr., török, olasz, albán, bulgár, csehszlovák, lengyel, orosz, finn, norv., spanyol, port., brazil. ausztrál, délafrika..., a 4. részben nekem ők lennének a min.), fegyverek (Avro Lancaster, Pe-8, Catalania, Swordfish, Toldi, Goliat, V1, V2...), fegyvernemek (hajók) számát. Ne csak a nagy nemzeteknek csináljanak kampányokat. Aknák, hídrobbantás, vasút, erődők, bunkerek emeléséről, harckocsi árkokról szó sem volt. Talán a köv. részben. Csinálhattak volna vizi, légi kampányt is.
Valaki halott valamit az SSI-ről. Mi lesz a köv. játékuk. PG4? Pacific2? Vagy talán egybe gyurják mind a két frontot?
tomate Creative Commons License 2002.01.11 0 0 7
Nagyon lefogom huzni a 3-at.
Grafika: szar. 3D? Minek? Szarabb mint a 2. rész grafikája. Mintha egy billiárd asztalon játszodna, ami eléggé lestrapált, és talán valami rá is folyt volna. Kiábránditó a 3D-s terep mellett a városok, repterek, kikötők megjelenítése. S a tereptárgyak (fa, bokor, híd, vasut...) meg nem jelenitése.
Hang: zene az kevés, s felejthető. Effektek jók lennének, de mivel kevés fegyver van így itt sem tud sokat mutatni.
Maga a játék pedig gyenge. Hol vannak azok a nagy hadseregek. A 2-ben akár 40-50 tapasztalt egységem lehetet, míg itt csak 20, de akkor azok bénák. Térképek, kurva kevés. A 2-ban azt a 32 pályát nem tudom, hogy gondolták beosztani, de én 2 éve játszok vele, és rohadtul kevés. A 3-ban sincs szerintem több, nem számoltam. Mivel a 3-at el szurták, így a 4-ig ezekkel kell nyomulni. Kevés a fegyver. Vessétek össze az Eastern Fronttal.
kuller Creative Commons License 2002.01.02 0 0 6
Nekem a 2ő a kedvencem, de az 1is yó volt. Az hogy a féhernyókról menetből is lehetett lődözni az ellent nagyon jó volt az 1ben, nem értem a 2őből miért szedték ki. Valaki tudja?
A 3ról csak annyit, hogy végignyomtam de nagy csalódás volt. Olyan kevés egységet lehet vinni, (kicsi a pool), hogy a képzett embereimet általában nem használhattam, mert azok 3 helyet foglaltak belőle, a kicsit képzetteket (2 hely) is csak módjával, szinte csak újjoncokat használtam. Akkor meg mi értelme az egésznek?
A régi panzereseknek -és ki másnak készült volna a 3- 10-15db egység az semmi és a 3ban ennél többet nem nagyon lehet vinni. Mindenből 1-2db van. Ez meg gáz. A grafikája kicsit jobb mint az elődöknek, de sosem ez volt a lényeg a panzerben és az tecnológiai fejlődés miatt még + pontot sem érdemel annyira nem jó.
Bocs, hogy lehúztam a 3mat de nekem ez a véleményem.
bigfoot Creative Commons License 1999.10.05 0 0 5
Abszolute egyetertek veled. Nalam is az elso a favorit. A kettes nem tetszett a harmas, hmmm azt meg nem tudom.
Előzmény: Yossi (4)
Yossi Creative Commons License 1999.10.05 0 0 4
Nem is tudom. En a demot kiprobaltam, de hat hogyismondjam: en meg soxor visszaterek az egyhez. Valahogy nekem az tetszik a legjobban. Persze szebb letta 2 ben, 3 ban, meg minden, de szerintem veszit a varazsabol. A kettoert el voltam ajulva, csak sajnos ez rovid ideig tartott. De ez a harom, nem tudom. A grafikaja se nem teccett nagyon, meg a kezeles is bonyolult volt nekem. De azert persze ki akarom probalni a full-t is : ))
mezga geza Creative Commons License 1999.10.04 0 0 3
Nekem megvan a full verzio es szerintem tok jo csak eleg nehez. Lehet, hogy csak en vagyok a bena.

De azt nem ertem ha megcsinaltam egy kuldetest akkar mert nem jeloli a legkozelebbi belepeskor, hogy az mar meg van csinalva.

eMM Creative Commons License 1999.10.02 0 0 2
Már meg lehet szerezni a teljes full CD-s verzió de nagyon nem texett a demo.
Teljesen kezelhetetlen lassú (450MHZ gépen!) és a repülővel az istennek se
bírtam harcolni.
Szóval nekem egyaáltalában nem cool, pedig nagy szerelmese voltam az 1-2-nek.
Előzmény: Kakimuki (1)
Kakimuki Creative Commons License 1999.10.01 0 0 1
Ha a link meglenne, akkor nem hiányozna az a két nyomorult file :-(
Igazság szerint letöltöttem én azt a két file-t is csak szarul jött le, és a proxy miatt nem is tudtam már aznap újra letölteni. Másnapra meg megnyekkent a link.
Úgyhogy linket nem tudok, de reménykedem benne, hogy valaki egyszer megszerzi a teljes game-t és megosztja velünk.
Előzmény: bigfoot (0)
bigfoot Creative Commons License 1999.10.01 0 0 0
Nekem tecett a demo. Honnan van meg az a 47 file??? Kuld el pleeeeease a linket!!!
Előzmény: Kakimuki (-)
Kakimuki Creative Commons License 1999.09.30 0 0 topiknyitó
Erdekelne, hogy ki latta mar a jatekot, mi volt a benyomasa rola.
(Esetleg segithetne valaki, mert ket file hianyzik a 47-bol ;-))

Koszonom

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!