Keresés

Részletes keresés

Kei-Satu Creative Commons License 1999.10.01 0 0 2
Az én Firebird 2-met 1996-ban vettem kb 17000Ft-ért (kerekítve). Akkor még a PC GURU lelkes olvasója voltam, és ott ajánlgatták gyanúsan nagy vehemenciával ezt a "csodaterméket". Mondták, milyen kúl, meg szuper, meg különben is, miért nem vette már meg az olvasó pedig mondták már százszor, stb.

Szóval ennyi pénzért tudom, hogy ne várjon sokat az ember, de ez azért pofátlanság. A kar már kapásból lötyögött, pedig még hozzá sem nyúltam. Nagyobb ellenálláson peig szó szerint nyekergett. Méghozzá elég hangosan.

A programozásról. Az mondjuk jó volt, a szomszéd mondta, hogy baja volt a makrók beállításával. Nálam minden működött, bár a Mortal 3-at nem lehetett ketten játszani. Win '95 alatt macerás volt nálam, bűvészkedni kellett.

A design jó, kényelmes a fogása, de a tűzgombok hangosan kattognak. Hiányoltam a gumibevonatot, de az pótolható. A tolóerő-szabályzót nem sikerült normálisan bekalibrálni (EF2000-ben min. 36%-on mentem ennek segítségével).

Adtak hozzá nagyon szép cödöt. Kihagyhatták volna, mert ha jól emléxem, nem volt rajta a joy drivere.

Egyszóval a mai árakat nézve sem szabad véleményem szerint ilyenbe pénzt feccelni, inkább szenvedek egy gagyi 1500Ft-os bóvlival, mint egy 10000-ressel.

Little John Creative Commons License 1999.09.30 0 0 1
Helló!
Én vettem egy ilyen joyt kb. egy éve, elég jól szuperál. Mondjuk az igaz, hogy azért vettem, mert más (megfelelő) nem volt :-( . Mindenképpen Gravist akartam venni, amin tolóerő is van (Xwing, Tie fighter, Freespace, szimulátorok...). Kinéztem egyet, sajnos a nevére nem emlékszem. Pechemre elfogyott, és csak FB2 volt, ami kb. ugyanaz, néhány (12-13) gomb, és néhány (2-3) ezer HUF plusz. Én nem nagyon használtam az "alaplapon" levőket (az Xwing Alliance-hez kevés :-), viszont a 4 tűzgomb, nomeg a "hat switch" jól jött.
A programozás tényleg dos-os programmal megy, na és? Elindul Windows alatt is (asszem ilyenkor nincs hang, jajj nekem :-), egyébként nem kötelező, alapból is működik a négy tűzgomb, és a hat switch. A beállítás nem bonyolult, kimenthető, de nekem úgy tűnt, hogy a legutóbbi beállítást megtartja kikapcsolás után is.
A joyt a billentyűzeten keresztül kell csatlakoztatni (van sima, és PS2-es csatlakozó is), ami a programozhatóságból következik. Mondjuk egy "bugot" találtam, így nem működik az alaplapomnak az a funkciója, hogy a gépet a space lenyomására elindítja (bekapcsolt főkapcsoló esetén, természetesen). Ez sem nagy ügy, a space egyébként működik.
Most ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni.

Little John

Előzmény: Erdei Mike (-)
getom Creative Commons License 1999.09.30 0 0 0
0 darab gavis firebirdöm van, volt, és lesz; mer az egy ócska, úgy köll programozni. A véleményem is az rulla, hogy az egy nagy 0.
Előzmény: Erdei Mike (-)
Erdei Mike Creative Commons License 1999.09.30 0 0 topiknyitó
Na, szóval ennek a témának az a lényege, hogy joy-t akarok venni. Kiszemeltem magamnak a Gravis Fb2-t. Viszont a boltban azt mondták, hogy nem ajánlják, mert elavult rendszerű. Azt mondta a srác, hogy a gombok programozásához először be kell hívni egy dos-os progit, és csak utána megy, stb. Sz'al az a kérdés, hogy akinek van/volt ilyen joy-a az számoljon már be arról hogy is van ez, és mi a véleménye a joyról.
thx
-==Mike==-

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!