Keresés

Részletes keresés

RIPityom Creative Commons License 2000.06.27 0 0 29
Hááát,
szégyen és gyalázat, de amikor még volt barátnőm, mostmár, hálaIstennek, nincs; sz'al volt egy baromi B52-es bombázó barátnője. Mondanom se kell, hősnönknek volt szintén barátja (hálátlan szitu volt az övék, mert a barátja elvált, de együttlakott a volt nejével és kislányával... s az Istennek se akart a fickó kiképni ebből az áldatlan állapotból)

nAÉs szóval,
iszonyúan jól kinéző bomber barátnőbarátnőnek egy listát kellett generálnom, vmi szórólap, s mondtam, cserébe: Cappucino, vagy 4db.

Attól kezdve,
mert aztán a négy kávézásból lett vagy nyolc, csak a CSÓK! De most!!!
Kezdetben ellenállt: "Tudod, nem is Ymiatt, hanem mert hát a barátnőd..."
De, addig és addig - mígnem. Ugye.

Szóval DaySleeper,
soha olyan édes, gyengéd észvesztő csók(ok)ban nem volt részem, azóta sem.

RiP

Előzmény: DaySleeper (-)
originalqszi Creative Commons License 2000.06.27 0 0 28
Hálistennek az élet nem ilyen bonyolult, a legtöbb esetben:))))))DDDDDD
Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.25 0 0 27
Dugod a barátod nőjét. Gondolom, a srác nem tud róla. Namármost milyen barátság az, ahol én dugom a cimbi nőjét, amiről ő mit sem sejt? Megvan a véleményem a csajról is, de itt most nem erről van szó. Ha egy igazi barátságról van szó, akkor leülök beszélgetni a cimborával, és rákérdezek, hogy szerinte helyén van-e az, hogy a nője rám gerjed. Mindezt még mielőtt bármi is történne. Talán először még a csajnak jelezném, hogy ez így nálam nem működik. Többet ér egy barátság, és jobb érzés, ha egy barátnak felnyitom a szemét, mint egy "kellemes" liason akármilyen csajjal. SZVSZ, természetesen.

Hogy a topik alapfelvetéséhez szóljak, a helyzet egyszerre egyszerű és bonyolult. Ha azt vesszük, csupán arról van szó, hogy jobban tetszik egy lány, mint akivel épp "jársz". itt egy döntés-helyzet, ahol azért komolyan mérlegelni kell, hogy valóban rossz-e a mostanival, vagy csak az újdonság varázsa környékezett meg. Aztán jöhetnek azok az "extra" kérdések, hogy hogyan lesznek ők ezután ketten barátnők, feladják-e, avagy jól kibeszélnek és ignorálnak mindketten, mert esetleg fontosabb nekik egy barátság, mint Te.

Előzmény: Alex27 (21)


originalqszi Creative Commons License 2000.04.25 0 0 26
Ha megtetszett, akkor már a tiéd is! Ugyanis az, hogy megtetszett a barátnőd barátnője, azt ő akarta így! Titokban a barátnőd barátnője került alád, már csak rágondolsz.... közben is:-)))))
A titokzatosság, az ismeretlenség a legnagyobb vonzerő! Nincs az az erő, amely meggátolhat benne, hogy találkozzatok egy buja délután....Aztán őneki is megtetszik a barátod, mert a barátod akarta így és már csak rágondol, akkor is, amikor alattad van..... már nem te vagy fölötte, hanem a barátod........ de jó fiatalnak lenni:DDDDDDD
Nannics Creative Commons License 2000.04.23 0 0 25
Tamás

Szerencsés vagy + nagyon ügyes, hogy észrevetted. Én nem vettem észre, mer hogy előttem gondosan titkolta a lány még úgy is, hogy az eset előtt három hónappal kiprovokált egy összeveszést. Így én három hónapig nem találkoztam vele, miközben a pasimmal találkozott, mer hogy ugyi ők nem vesztek össze. Én ezt tök normálisnak találtam. De nem gondoltam, hogy ez áll az egész ügy hátterében. Szépen kettesben találkozgatni a pasimmal és a megpuhított haverjaival.

Lehet, hogy a barátság amúgy jó, de én már nem próbálkozom. Fennáll a veszély, hogy legközelebb sem venném észre, ha valaki gonoszságot forralna.

Előzmény: Tamás (23)
Dictor Creative Commons License 2000.04.23 0 0 24
Tim Allen (Telapu c. film foszereploje) irta hogy, megkerdezte legjobb
baratjat, hogy zavarja-e, ha a titkarnojevel randizik.
A faszi azt mondta, hogy nem. Majd amikor osszejottek, akkor
20 evig nem beszelt vele.
Tamás Creative Commons License 2000.04.23 0 0 23
Azért ne veszítsd el a barátságba vetett hitedet, mert Te nem a barátságban csalódtál, hanem egy emberben, akiről addig azt hitted, hogy a barátod - ám kiderült, hogy nem az. Ennyi. Egy igazi barát nem csinál ilyen dolgokat.

Nekem is nemrég volt, hogy egy gyerek ráindult a barátnőmre, mert úgy gondolta, hogy azért mert van pénze, megteheti, hogy bepróbálkozik, és kurvára nem érdekelte, hogy kb. tíz éve haverok vagyunk. A kurva anyját. Amikor közöltem vele, hogy nem tetszik amit művel, persze becsicskult, azóta se láttam. Az ilyen emberekkel foglalkozni sem szabad, nemhogy együtt emlegetni őket a barátság fogalmával...

Előzmény: Nannics (22)
Nannics Creative Commons License 2000.04.22 0 0 22
Kicsit érintett vagyok, azért írok most ide.

A volt legjobb barátnőm fél évig titkolta előttem, hogy négy év után halálosan szerelmes lett hirtelen a pasimba. (a kapcsolat elején egy év volt, mire elértem azt, hogy ne utálják egymást) Közben a pasim összes barátjával elhitette, hogy én egy hazudós önző dög vagyok. MIvel én nem beszéltem velük, el is hittek. No, mindegy,nem ez a lényeg. Elcsábította a pasimat, szerencsére csak egy hét volt az egész. Szerencsére a pasim rájött, hogy iszonyat nagy gusztustalanságba ugratták be. (jó, nem akarom fényezni a faszimat, csak a faszimmal akkoriban elég csúnyán bántam, ennyi a mentsége összesen)
Senkinek nem ajánlom, hogy a barátjának, barátnőjének a pasijával, nőjével kezdjen. A másik félnek hihetletlenül fájdalmas. Azóta nem hiszek a barátságba.

Alex27 Creative Commons License 1999.10.05 0 0 21
Elég jó a barátság. Viszont ennek semmi köze a szexhez. Ha neadjisten összeházasodnak, az más dolog. Addig viszont nem szabad elfelejteni, hogy senki senki másnak nem a kizárólagos tulajdona. Ha a lánynak ez nem ciki (mert igazán neki kellene elgondolkodni) akkor nekem miért lenne az.... Két külön érzés, két külön dolog...
Előzmény: creatine (17)
creatine Creative Commons License 1999.10.05 0 0 20
Hmmm, okos lany...
Előzmény: DaySleeper (18)
NO MAAM Creative Commons License 1999.10.04 0 0 19
emlékezzetek, mit mondott Ross a Jóbarátokban: a barátom nőjével, ex-nőjével, v nőrokonával nem (max engedéllyel). aki ezt nem érti, annak a barátság fogalmát kell elmagyarázni.
ugyanez áll a barátnőm barátnőjére
DaySleeper Creative Commons License 1999.10.04 0 0 18
creatine: nem hinném, de köszi az aggódást :-)

Kreta: ezt én nem mondtam, nincs is senki a láthatáron, csak azért szakítok vele, mert ismerem magam... és látom, hogy lassan ő is megérzi, hogy kezd közömbös lenni számomra, tehát inkább korrekt ;-) leszek.

megjegyzés: a barátnőmnek elmondtam egyébként, hogy, ha nem lenne, akkor tettem volna "lépéseket" a barátnője felé... erre tudjátok mit mondott?
hogy találkozhatok vele, ha szimpatikus !!
hihetetlen...
megmondtam neki, hogy ez ellenjavalt, mert abból jó nem sülhet ki...
kÍsÉrTéS...

Előzmény: Kreta (14)
creatine Creative Commons License 1999.10.04 0 0 17
A pfuj dolgot en sem ertem.

Nem hiszem, hogy Nalad szoros barati viszony van...

Előzmény: Alex27 (15)
CaveMaN Creative Commons License 1999.10.04 0 0 16
Hi,

Alex27: És a barátod mit szól ehhez?

Alex27 Creative Commons License 1999.10.04 0 0 15
Nem értem mi az összefüggés két ember egymás utáni vágya és a két emberhez kapcsolódó környezet között. Ez lelki dolog lehet, de azt a pfuj-t nem értem...

u.i.: Nekem volt egy ilyen dolgom, a barátom nőjjén látszott, hogy szeretne valamit. Én engedtem. kb. 1 hétig volt lelkiismeretfrdalásom, aztán elmúlt. Akkor megegyeztünk: Ha valamelyikünk abba akarja hagyni, indoklás nélkül abbahagyjuk. Aztóa is tart. És semmi pfuj-t nem látok benne. Csak azért mert ismerem a barátját????? Nem fekszünk össze 3-an....

Előzmény: sometimes (3)
Kreta Creative Commons License 1999.10.04 0 0 14
Azért kirugni valakit mert találtál jobbat, az nem korrekt. Döntsd el hogy jó-e a kapcsolat v nem. De ne az legyen a szempont hogy mert van egy másik lehetőség azért váltsunk.
creatine Creative Commons License 1999.10.04 0 0 13
Ugy latszik legalabb egy problemat megoldottunk itt a neten!
DaySleeper, azert csak okosan, nehogy bele kelljen nezned nehany het mulva az Elb.... eletem legjobb nojet c. topicba :)
Előzmény: DaySleeper (11)
zotyo Creative Commons License 1999.10.04 0 0 12
Beethoven:

Milyen igaz.... és akkor már nehezen megy a kilépés.. de nagyon....
Gondold meg mielőtt nem cserélsz!

Előzmény: beethoven (10)
DaySleeper Creative Commons License 1999.10.03 0 0 11
na, szakítás lesz...
most megyek a jogyan szakítsunk stb. topicba, hátha lesz 1-2 jó ötlet
rájöttem ám, hogy nem is ez volt a problem (barátnő barátnője...stb., hanem inkább, hogy nem ő az igazi.)
thx hwvr...
beethoven Creative Commons License 1999.10.03 0 0 10
Eztet akartam volna mondani én is. Ha ő a nagy Ő, akkor szakítás, majd kezdődjön az új kapcsolat. Nincs értelme éveket várni, aztán majd egy éjszaka felriadva, hogy az "igazi" egy másik lakásban aluszikál, melleted viszont egy másik hölgy, aki mellesleg a szomszéd szobában alvó gyermekeid édesanyja...
Olyan rövid az élet és olyan kevés jó dolog van, és azt is meg kell szerezni, mivel semmi nem jön magától. Úgyhogy dönts, és cselekedj aszerint!
Előzmény: creatine (5)
Qtyi Creative Commons License 1999.10.03 0 0 9
Es ahhoz mit szoltok, hogy a baratnom novere?...??
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.30 0 0 8
Daysleeper,

A barátod barátnőjét dolog oké és a jelen helyzetnek semmi köze hozzá. :o)
Ennek a /pill barátnőd barátnőjénél kellene jelentkezni. namármost úgy tűnik nála nem működik a barátnőm barátját nem frázis... :o))))

Előzmény: DaySleeper (7)
DaySleeper Creative Commons License 1999.09.30 0 0 7
sometimes: te ilyen vagy (biztos van ilyen fiúban is)
Gently: ja, honnan tudjam, hogy ő-e a nagy Ő, ha egyszerűen nem tudom megismerni annyira, mivel akkor a jelenlegi bnőm "szétszedne" :-)

JGOTTI: a barátom/barátaim barátnőjét/barátnőit viszont tutira nem környékezném meg... inkább száradjon le (ld. creatine)
de mi a különbség... nem értem
miért csalná meg/dobná ki az ember a barátnőjét jobban(egyáltalán), mint a barátait ?
ki érti ezt?
vagy az lehet, hogy a jelenlegi nem az igazi?

Gently Creative Commons License 1999.09.30 0 0 6
Az erkölcsi megfontolások valóban nagyon korrektek, de megengedheted ezeket magadnak? Persze nem arró beszélek, hogy rúgd fel mindet, de honnan tudod, hogy nem ő a nagy Ő?
Illetve, ha a nagy Ő: melyik, mikori magadnak?
creatine Creative Commons License 1999.09.30 0 0 5
sometimes: ez azert furcsa szamomra (biztos azert mert ferfi vagyok ;)

Baratnom baratnoje: fogos kerdes, ha tenyleg rajonnek, hogy O a nagy O, akkor elotte szakitanek a mostanival. Ezt tutira O is elvarna, mert akkor nem O lenne a nagy O :)
Ha viszont csak flortkent gondolnam a dolgot, akkor inkabb a baratnomet probalnam meg rabeszelni, hogy vegyuk be harmadiknak. Ez lenne a tuti megoldas, nincs magyarazkodas, bujocska, lelkiismeretfurdalas: mindenki jol jar. Na ez nem szokott osszejonni! :)

Előzmény: sometimes (3)
creatine Creative Commons License 1999.09.30 0 0 4
A baratom baratnoje abszolut tabu sex teren. Ha belemzug es kirugja a palijat (aki az en baratom-friend) akkor mehet a dolog, de ezt is elotte egyeztetnem a sraccal. Biztos egy kicsit eltavolodnank egymastol, de nehany honapon belul megertene o is.

Egyebkent mar Ovidius is megmondta az okorban: ne az ellensegeidtol feltsd szerettedet, hanem inkabb ovakodj barataidtol! (valahogy igy)

Volt mar, hogy aludtam egy agyban, ketten egy szobaban (kolesz) a legjobb baratom baratnojevel (tetszett is a lany mellesleg), de megha o kezdemenyezett volna akkor is inkabb levagom a pocsomet.

Előzmény: JGOTTI (2)
sometimes Creative Commons License 1999.09.30 0 0 3
hat biztos azt fogjatok mondani ,azert mert lany vagyok, de:
szerintem ez nem normalis dolog. nekem nem kene a baratnom pasija; nem azert, mert nem teccik, hanem, mert bennem a tudat, hogy o a BARATNOMMEL olelkezik, csokoldzik, stb... ne legyen felreertes, nincs a baratnommel semmi baj, vonzo csaj, de akkor is azt mondom, pfuj, nem tudnek semmit kezdeni a palival...
Előzmény: DaySleeper (-)
JGOTTI Creative Commons License 1999.09.30 0 0 2
Hat ilyen konkretan meg nem, de olyan igen, hogy a haverom baratnoje tetszett meg. Es azert ez sem egy rendes dolog. Es en sem voltam kozombos, ezt meg is pecseteltuk egy kis sexel egy olyan ejszakan, ahol veletlenul futottunk ossze es mindketten egy picit illuminalt allapotban voltunk. Hat mit mondjak, masnap nem esett jol a dolog, foleg, hogy nekem is volt baratnom akkor, mar tobb mint 3 eve... Ehhez szoljatok hozza.
DaySleeper Creative Commons License 1999.09.30 0 0 1
aha :-) haha
mostantól komolykodjunk...
thx
Előzmény: civil (0)
civil Creative Commons License 1999.09.30 0 0 0
Tenyleg csak 0-szor volt meg?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!