Keresés

Részletes keresés

herceg Creative Commons License 1999.10.05 0 0 16
...én is nyugodtan neteztem... ja, és nekem nem a matáv a szolgáltatóm, hanem az elender, ugyhogy nem tudom úgy összevetni a kimutatásokat, mint Te. Talán a (kétszeresen is) saját előfizetőkre jobban odafigyelnek??
Előzmény: Husky (15)
Husky Creative Commons License 1999.10.05 0 0 15
Sima mezei számlám van. Azért nem kell részletes számla mert az Internet használat összege megegyezik szinte teljesen a MATÁV és a szolgáltató ( MATÁVnet ) kimutatásában.

Egyébként egy MATÁVpontban rendeltem meg a szolgáltatást. Eddig szerencsére semmi probléma nincs a kedvezménnyel.

Amiota ilyen kedvezményem van nyugodtan netezem már csúcsidőben is.

Előzmény: herceg (14)
herceg Creative Commons License 1999.10.05 0 0 14
Husky,

és részletes számlád van? Tehát látható, hogy levonják? És még egy kérdés: a 1212-n kérted, vagy írásban? (Egyébként nekem is annyi volt korábban a számlám, mint Neked, ezért próbálkoztam...)

Kösz, üdv!

Előzmény: Husky (13)
Husky Creative Commons License 1999.10.05 0 0 13
Nekem müködik a 8000 Ft-os kedvezmény.

Régebben általában 25.000-30.000 Ft volt a telefonszámla ami most visszament 14.000 Ft-ra. De ebben már benne van a többi telefon is. Ja majd elfelejtem...... van benne még TSZDK kedvezmény is ( 3.000 Ft ).

herceg Creative Commons License 1999.10.05 0 0 12
Nos, hogy korrekt legyek, időközben zajlanak az események, Több levelet írtam az erre a topicra is beszállóknak, meg más Matávos topicok megszólalóinak, és két Matávos is írt, segítséget ajánlva. Nem tudom, mi sül belőlle, azt viszont továbbra is nagy gáznak tartom, ha ez az ügy csak személyes kapcsolatok útján intézhető el...
Azt azért mindenképpen szeretném, ha nyoma maradna eek az ügynek, feltehetőe cikk lesz belőle. Tippek welcome, folyt. Köv.

Üdv!

herceg Creative Commons License 1999.10.03 0 0 11
Hát, _nagyon_ kívácsi vagyok, menyi lesz... mindenképpen ird meg!

Üdv!

Újlaki Creative Commons License 1999.10.02 0 0 10
Az első havi 48 ezer, de abban még vegyesen van kedvezményes meg sima. A következő havi 8 ezer, mert nyaralni voltam :-) Most várom az első _igazi_ számlát.
Előzmény: herceg (7)
porszem Creative Commons License 1999.10.02 0 0 9
Érdekvédelem / Matáv (nem MatávNet) -en már írtam, reklamálni csak MatávPont-ba leadott, átvételét pecséttel, aláírással igazoltatva érdemes. Ezt nem tudják eltüntetni, de ha mégis megpróbálják, a kezedben van a bizonyíték. (ha nem válaszolnak 30 napon belül -> egyoldalú szerződésszegés és következményei, ugye?)
Érdemes lehet átnézni a fenti topicba...
herceg Creative Commons License 1999.10.02 0 0 8
BOCS, a 870 természetesen 80 (nyolcvan) akar lenni :-)))
herceg Creative Commons License 1999.10.02 0 0 7
Jól tippelsz, de nem ez történt. Pontosabban: amikor megkezdődött az akció, telefonon diktáltam be a számot, és utólag, egy hónappal később, az első reklamációnál mondták azt, hogy bizony, rossz számot adtam meg. Egye fene, elhittem, mert előzőleg (még a kedvenc szám net csomga előtt) volt a másik kedvezmény, amelyben három számot lehetett megadni, és _arra_valóban egy másik szolgáltató számát adtam meg.
Csakhogy.
A részletes számlán látszik, hogy a hívott kb 150 tételből már akkor is és azóta is, csak 4554400 számra (elender) vonak némi kedvezményt, úgy minden tizenötödik hivásnál a 870 százalék helyett kábé 5-20 százalékot. A datanet betárcsázós számát meg már 4 hónapja nem is használom, csak az elendert, ergo, erre most már végképp nem tudnak hivatkozni.
Neked is van ilyen kedvezményed? És mennyi a számlád így?

Üdv!

Előzmény: Újlaki (6)
Újlaki Creative Commons License 1999.10.01 0 0 6
Van egy tippem! Nem lehet, hogy nem jó számot adtál meg kedvenc számnak? pontosabban, ők nem jól vették? Amikor én elkezdtem diktálni a 262-vel kezdődő számomat, a kiscsaj automatikusan 26-os körzetszámot akart felírni. Még jó, hogy a jegyek száma nem stimmelt, így időben kiderült a dolog (mert utánanéztem, nekem jóváírják a kedvezményt. Az más kérdés, hogy így is nagy a számla.)
Előzmény: herceg (2)
herceg Creative Commons License 1999.09.30 0 0 5
A helyzet nem túl rózsás... vonal nélkül egyelőre nem lehet működni, mert nálam incs TV-net, a net viszont kell a munkámhoz.
Egyébként, ha ezt vonalat kikapcsolják, akkor nem köthetek addig újat, míg nem redezem. Egyáltalán, az is felháborító, hogy egyáltalán nem lehet élőbe reklamálni, vagy egy arctalan-névtelen operátorral beszélsz, akit aztán nem lehet utolérni, vagy add be írásban, arra viszont nem válaszolnak.
Valahogy be kellen eőket perelni, egy néhány próbaper talán javítana, nem?
BAGIRA Creative Commons License 1999.09.30 0 0 4

Hát nekem is meggyűlt a bajom a MATÁV-val pár évvel ezelőtt. (persze ez nem azt jelenti, hogy ma már ki vagyok velük békülve)
Egyik nyáron nyaralni mentünk, két hétig nem voltunk otthon. Számomra legalábbis tetemes telefonszámla érkezett, részletezve a hívásokat. Legalább 30 olyan telefonszám volt, ami számunkra ismeretlen, és soha nem is beszéltünk a tulajdonosával. Bementem reklamálni, már eleve úgy fogadtak, hogy "úgyis nekünk van igazunk". Hát ebben nem csalódtam. Mondtam az ügyfélszolgálatos hölgynek, hogy két hétig nem is tartózkodtunk itthon, és próbaképpen hívjon fel egy-két számot és kérdezze meg, hogy ismer-e minket. Ő persze azt válaszolta, hogy erre neki nincs ideje, biztos a gyerek telefonált. Jó indok mi? Nem tudtam bebizonyítani, hogy nem mi bonyolítottuk le a hívásokat, és ki kellett fizetnem a számlát. Gondolom ez mással is előfordult.
Aztán még a mai napig nem kaptam meg azt a levelet, amiben kiválaszthatok két általam gyakran hívott számot, ami kedvezményes lenne.
És így tovább...
herceg Creative Commons License 1999.09.30 0 0 2
Az még nem is lene gáz, hogy hazudnak, végül is Mo-n élünk,de nekem egyrészt nincs ennyi pénzem erre a célra, másrészt ha kikapcsolják a vonalat, lőttek a munkámnak, én itthonról dolgozom/netezek.
Újlaki Creative Commons License 1999.09.30 0 0 1
Nem tudom. Az első "kedvezményes" számlám 48+ ezer volt, de nincs részletes számlám. A Matáv egyébként reménytelen, léhazudják a csillagokat is az égből nyomorult 100 forint reklamáció miatt.
Előzmény: herceg (-)
slobo Creative Commons License 1999.09.29 0 0 0
Csak gyűjtsd a számlákat 2002-ig. Akkor majd elengedik a tartozásodat.
herceg Creative Commons License 1999.09.29 0 0 topiknyitó
Sziasztok,

most már nagyon ki vagyokakadva a MATÁVra, szeretném, ha összegyűjtenénk a tapasztalatainkat. Történt ugyais, hogy "beneveztem" arra a bizonyos 8.000 foritos kedvezményre, de a részletes számlán látom ám, hogy gyakorlatilag egyetlen alkalommal sem írták jóvá a 80 százalékos kedvezményt. Reklamáció, telefonon: Ok, intézkedünk: Aztán mit látok: következő számla: ismét ne mírták jóvá. Reklamáció levélben - következő számla: dettó. Ismét reklamáció levélben: következő számla: dettó. Komolyan, nem túlzok. Most 174 ezernél tartunk, a reklamációra még nem válaszoltak (egyikre sem). Pedig a számlarészletezéssel bizonyítani tudom, hogy nem írják jóvá a kedvezményeket.

Mit tegyek?

Voltatok/vagytok hasonló helyzetben?

Üdv!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!