Na, pont ilyen zenékről csináltam egy blogot :) Buta zenékből! Jobb szót nem találtam rá, minthogy BUTA. Küldjetek be Ti is klipeket, ha gondoljátok :) Buta zenék
Van egy amerikai bandatípus, átlagéletkor 18 és 28 között, tipikusan a garázsból indul a karrierjük, és popzenébe oltott rockot játszanak. Tépik a gitárt, verik a dobot, és a dalok, amelyeket énekelnek, megkülönböztethetetlenek egymástól. Épp ezért még bandanevet sem tudok mondani, annyira jellegtelenek, hogy keverem őket.
És itt van még Ötven Cent, aki az orra alatt morgást rappelésnek képzeli.
De rég volt itt forgalom! Sebaj, most annál jobban utálom a Genesis: Land of Confusion ÁTIRATÁT, amit még annak se nagyon lehet hívni, inkább csak egy amnéziás elmebeteg kehes köhécselésének. Úristen. Az átiratoktól nagy átlagban amúgyis hányok, de ez... a Land of Confusion, dalok közt ritka fehér hollóként, SZÓLT VALAMIRŐL!!! Fellengzősen: mondanivalója volt. Erre most néhány majom kiragadja belőle a refrént és a teljes szöveg mellőzésével ezt ismételgeti a lehető legagyatlanabb módon. HOGYAN TŰRHETI EZT EL PHIL COLLINS ÉS A TÖBBIEK??? Az se esik jól, ha mondjuk a We Will Rock You-t elnyávogja egy kandúrzenekar, de hát istenem, ez a számok sorsa... de miért pont egy olyan számnak vágják ki szinte a teljes szövegét, amiből a szöveg volt a lényeg???
Na, eljött a Purgatórium, ui. a mostani autómban a rádió működik, a magnó nem, és a kijelző is bedöglött, de csatornát váltani azért lehet - szóval azt kell hallgatnom amit Isten ad, és mivel nem látom hogy melyik adó gyün, ugrásra készen kell várnom, hogy mikor adnak valami rettenetet, ami után megint ugorhatok egyet az ismeretlenbe (hat adó előre van programozva, hogy melyik hat azt persze nem tudom), mint valami Radio-Slider. :)))
még van egy dinoszaurusz, a Madhouse-nak a Like a Virgin. Amikor a csaj írtózatos orrhangon nekikezd h aszongya: "Lájfííza misz töööri" akkor azonnal ugrok az állomáskeresőnek!
Hányunk tőle. :) De wazze, még mindig nem unták meg néhány adón. Vannak ilyen önmagukat túlélő dinoszauruszok, pl. a "Raining Men". A Kecsappal legalább igazságot tett a régi sulim végzős osztálya: a szalagavatón lejátszották a klipet, a főszerepben fiúk köntösben és fürdőgatyában. Killah volt. :))
Igen, ezzel én is így vagyok.
Újabban azt csinálom, hogy ha egy olyan számot hallok a rádióban ami amúgy tetszik, de a rádiók rá vannak kattanva és éjjel-nappal nyomják, akkor napjában csak egyszer engedem meg magamnak hogy meghallgassam, így nem unom meg :)
Nem tudjátok, létezik még itt az indexen az a topic, amiben az a téma, hogy Mc Hawer barátunk a Matáv ügyfélszolgálati emailjére írt, hogy szponzorálják, mert nem tudja fizetni a telefonszámlát?
Kigyomlálták volna a topicot? Nem találom sehol... Vagy ha létezne még, valaki írja meg a címét lécci! Előre is thnx.
Na mi van, gyerekek, mostanában nincsenek pocsék zenék?
Dehogynem, azonnal felírnám a különböző rádiókból (de a főbűnös a Sláger!) mintegy november közepe óta ömlő karácsonyidal-özönt. Először még poén volt, de százhúszszor... Különösen elegem van a "Santa Klaus is coming to town" és a "Jingle bells" megzenésítéseiből, formálisan iszonyodom tőlük. A szeretet ünnepe. :)
A topic neve alapján nekem a következő dal megy az agyamra:
CHRISTINA AGUILERA, LIL KIM, MYA & PINK - LADY MARMALADE
Erre egyszerüen nem tudok szavakat találni. Nyivákkol, nyávog, rappel az a három kislány de valami katasztrófálisan. Az i-re a pontott Christina Aguilera szevedése teszi fel. Probál ott énekelni de ahoz képest a macska is szebben nyávog.
A dalt nem elöszőr és valószinüleg nem is utoljára dolgozzák fel, de ennél rosszabbat nem lehet már előadni, legalábbis remélem.
Abban bízok csak, hogy mihamarabb elfelejtik médiák ezt a borzalmat.
Az is igaz, hogy már hallottam a trónfosztót Robbie Williams személyében aki a Queen We Are The Champions címü dalát probálta feldolgozni.
Mit ne mondjak ez is "remek" lett, hamar be fog kerülni a saját kis "kedvenceim" közé.
"Vigyázat! Egy vadiúj, igéző hang készül arra,
hogy június 11-étől végérvényesen rabul ejtse a
női szíveket…! A „Hang”, amely ez idáig
hiányzott a hazai zenei palettáról, Pavlicsek
László, Szabó Bálint pedig a „Hangulatfelelős“
billentyűs.
Az album közel egy évig
készült, jó példa arra, hogy
igényesen is lehet igazi
slágerzenét csinálni!"
"A „Fürdőkád Song“ érdekessége, hogy hangszerek
nélkül, csak saját hangjukkal szólaltatják meg a dalt!"