Keresés

Részletes keresés

cyber.greg Creative Commons License 2002.09.13 0 0 18
Mert Kokó már nem is bokszol! :)))
Előzmény: frej (-)
JOKER Creative Commons License 2002.04.21 0 0 17
Az RTL most kivételesen előre megmindta, hogy nem élőben fogja KOKO meccsét közvetíteni. Az ok: az RTL vezetőinek tudomására jutott, hogy esetleg a szurkolók a helyszínen Fidesz-t támogató transzparenseket is felállítanak, illetve jobboldalt éltető bekiabálásokat tesznek. Ezért nehogy a kampánycsendet megsértsék ( és még egyszer jól ki tudjanak néhány Mszp-s segget nyalni), egy vágó az ilyen jeleneteket kivágja az adásba kerülés előtt.
Na többek között ezért nem volt most sem élő KOKO meccsének közvetítése.
cyber.greg Creative Commons License 2002.04.20 0 0 16
Bazzeg, de bénák.
Rápakolták az "archív" feliratot az "élő" feliratra!
cyber.greg Creative Commons License 2001.12.15 0 0 15
De most nincs is az RTL Klub logó alatt az "élő" felirat, tehát átverés most nincs :-)
collateral_damage Creative Commons License 2001.12.15 0 0 14
Hehe, az rtl most még bele is tekert 1 kicsit :)
dinyus Creative Commons License 1999.10.01 0 0 13
bemondják azt. a mostani kokó meccs előtt is mondták a tv3-on.

dinyus

Előzmény: frej (9)
mcnab Creative Commons License 1999.10.01 0 0 12
Emberek,

A koko meccseket sosem adják előben. Kit érdekelne úgy 6 és 8 között egy profi box-mérkőzés?

A legdurvább az volt amikor olyan rosszul helyezkedtek az amatőrök a kamerájukkal, hogy a délutáni napsütés még becsillant a stadion ablakain...

A meccsek pedig onnantól lesznek érdekesek, amikor nem koko menedzserei választják az ellenfelet, hanem kokot hívják ki!

Addig ez cirkusz, amiben egy tehetséges magyar boxoló a főszereplő. Még egy év a nagy meccsekekig. (latin bunyósok, Hamed...)

Addig ez csak reklám..

üdv mcnab

Gézengúz Creative Commons License 1999.10.01 0 0 11
RTL KLUB suxxxxx!
Ezen a csatornán az emberek hülyítését már művészi színvonalon csinálják. Ettől függetlenül Kokó meccseit mindig végig drukkolom (attól függetlenül, hogy előre tudom az eredményt).

Gézengúz :)

frej Creative Commons License 1999.09.30 0 0 9
Elmések a hozzászólások, de még mindig nem értem, hogy akkor a többi tévé például miért nem mondja be az eredményt. Ez is jó kitolás lenne.
slobo Creative Commons License 1999.09.28 0 0 8
Csak a szokásos kereskedelmi tévés füllentés. Hülyének nézik az embert.
Pedig én agresszor vagyok.
Wolverine Creative Commons License 1999.09.28 0 0 7
Egyetértek. Mo-n nem akkora a boksz nézettsége, hogy eltartson egy ilyen hosszú adást. Szóval inkább adják felvételről, de nem ismerik be nyíltan. Bye
Előzmény: vivijúú (4)
Mijo Creative Commons License 1999.09.28 0 0 6

A kettővel előbbinél, éppen emiatt buktam egy tízfős halvacsorát cakk-pakk ( persze hogy balfék voltam ), mivel a másik fél már előbb megtudta az eredményt ! Mentségére szolgáljon, később röhögve beismerte, de hát ez mit sem változtat a helyzeten.

Mijo

dinyus Creative Commons License 1999.09.28 0 0 5
igen, ez a "csak nálunk, csak itt, csak élőben" dolog télleg vicces. a múltkor azon röhögtem jókat, amikor volt a Miss World, és már hosszú napok óta reklámozták, hogy "élőben, voá de jó", és erre aznap a tényekben a tv2-n bemondták, hogy ki fog nyerni. csak egy félperces hír volt, de szerintem jól keresztbetett az rtl klubnak :)

dinyus

vivijúú Creative Commons License 1999.09.28 0 0 4
Szerintem az ok nagyon prózai, és minden összeesküvés-elméletet nélkülöz: Koko annyival hamarabb meccsel, hogy már az ütődött sorozatok helyett el kellene kezdeni a közvetítést, és az ertel nem akar hatórás boxműsort adni.
Az már egy más lapra tartozik, hogy a körítéssel mér próbálják élőnek beadni, SZVSZ ez primitívség.
bakibebi Creative Commons License 1999.09.28 0 0 3
Most hogy mondod, tényleg azt hittem én is hogy élőadás volt. Hála Istennek nem tudtam róla, hogy nem az és igy nagyon élveztem. Talán ezért csinálják igy a közvetitést.
Kennedy : nem baj ha neked ez volt az érzésed. Tiszteletben tartjuk.

bakibebi

Kennedy Creative Commons License 1999.09.28 0 0 2
Kedves frej!
Most jól megdöbbentettél!
Nem mintha olyan fontos lenne ez az egész, de:

SZERINTEM NEM A KÖZVETÍTÉS, HANEM A MECCS VOLT BUNDA!
Határozottan az volt az érzésem, hogy a fekete srác egyáltalán nem kapott akkorát, hogy ki kelljen tőle feküdni. Mint ahogy nem is feküdt le, csak összegörnyedt!
Szóval nem lehet, hogy a teletext ezért tudta előre???
(egy ideig dolgoztam a txt-nek, és pl. Antall József halálhíre és nekrológja már bent volt a gépben, mikor még csak agonizált)

Mákos Creative Commons License 1999.09.28 0 0 1
Szerintem Koko meccse es a "fomeccs" kozott volt meg egy merkozes. Azt nem tudom, hogy amikor "csak" a Koko meccseit lathattuk, akkor szinten felvetelrol ment-e az adas.
Mákos
DrDexter Creative Commons License 1999.09.28 0 0 0
Én nem tud0m...
frej Creative Commons License 1999.09.28 0 0 topiknyitó
Kedves Mindenki!
Gondolom sokan ülnek ott havonta egyszer szombat esténként a tévé előtt, és alig várjuk, hogy kezdődjön már végre a beharangozott "élő" közvetítés Németországból.
Csakhogy már bőven az "élő kapcsolás" előtt meg lehet tudni a meccs eredményét. Én most szombat este kiváncsiságból megnéztem az MTV Teletext 887-es (Tippmix Friss) oldalát, és pechemre már 3/4 10-kor (fél órával a közvetítés kezdete előtt) ott villogott, hogy Kokó az 5. menetben kiütéssel győzött.
Így már nem volt olyan izgalmas...
Persze egyszerű a megoldás: nem kell előre megnézni. De engem inkább az izgat, hogy miért van ilyen ügyesen bemagyarázva az, hogy élő, illetve miért nem adják tényleg élőben, míg az utána következő Klicsko-féle EB-döntőt élőben, egyenesben adták (a német RTL-lel egyszerre), aminek a közvetítési joga biztosan drágább, mint a mi Kokónké.
Aki tudja, ossza meg a tömegekkel!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!