Az RTL most kivételesen előre megmindta, hogy nem élőben fogja KOKO meccsét közvetíteni. Az ok: az RTL vezetőinek tudomására jutott, hogy esetleg a szurkolók a helyszínen Fidesz-t támogató transzparenseket is felállítanak, illetve jobboldalt éltető bekiabálásokat tesznek. Ezért nehogy a kampánycsendet megsértsék ( és még egyszer jól ki tudjanak néhány Mszp-s segget nyalni), egy vágó az ilyen jeleneteket kivágja az adásba kerülés előtt.
Na többek között ezért nem volt most sem élő KOKO meccsének közvetítése.
RTL KLUB suxxxxx!
Ezen a csatornán az emberek hülyítését már művészi színvonalon csinálják. Ettől függetlenül Kokó meccseit mindig végig drukkolom (attól függetlenül, hogy előre tudom az eredményt).
A kettővel előbbinél, éppen emiatt buktam egy tízfős halvacsorát cakk-pakk ( persze hogy balfék voltam ), mivel a másik fél már előbb megtudta az eredményt ! Mentségére szolgáljon, később röhögve beismerte, de hát ez mit sem változtat a helyzeten.
igen, ez a "csak nálunk, csak itt, csak élőben" dolog télleg vicces. a múltkor azon röhögtem jókat, amikor volt a Miss World, és már hosszú napok óta reklámozták, hogy "élőben, voá de jó", és erre aznap a tényekben a tv2-n bemondták, hogy ki fog nyerni. csak egy félperces hír volt, de szerintem jól keresztbetett az rtl klubnak :)
Szerintem az ok nagyon prózai, és minden összeesküvés-elméletet nélkülöz: Koko annyival hamarabb meccsel, hogy már az ütődött sorozatok helyett el kellene kezdeni a közvetítést, és az ertel nem akar hatórás boxműsort adni.
Az már egy más lapra tartozik, hogy a körítéssel mér próbálják élőnek beadni, SZVSZ ez primitívség.
Most hogy mondod, tényleg azt hittem én is hogy élőadás volt. Hála Istennek nem tudtam róla, hogy nem az és igy nagyon élveztem. Talán ezért csinálják igy a közvetitést.
Kennedy : nem baj ha neked ez volt az érzésed. Tiszteletben tartjuk.
Kedves frej!
Most jól megdöbbentettél!
Nem mintha olyan fontos lenne ez az egész, de:
SZERINTEM NEM A KÖZVETÍTÉS, HANEM A MECCS VOLT BUNDA!
Határozottan az volt az érzésem, hogy a fekete srác egyáltalán nem kapott akkorát, hogy ki kelljen tőle feküdni. Mint ahogy nem is feküdt le, csak összegörnyedt!
Szóval nem lehet, hogy a teletext ezért tudta előre???
(egy ideig dolgoztam a txt-nek, és pl. Antall József halálhíre és nekrológja már bent volt a gépben, mikor még csak agonizált)
Szerintem Koko meccse es a "fomeccs" kozott volt meg egy merkozes. Azt nem tudom, hogy amikor "csak" a Koko meccseit lathattuk, akkor szinten felvetelrol ment-e az adas.
Mákos
Kedves Mindenki!
Gondolom sokan ülnek ott havonta egyszer szombat esténként a tévé előtt, és alig várjuk, hogy kezdődjön már végre a beharangozott "élő" közvetítés Németországból.
Csakhogy már bőven az "élő kapcsolás" előtt meg lehet tudni a meccs eredményét. Én most szombat este kiváncsiságból megnéztem az MTV Teletext 887-es (Tippmix Friss) oldalát, és pechemre már 3/4 10-kor (fél órával a közvetítés kezdete előtt) ott villogott, hogy Kokó az 5. menetben kiütéssel győzött.
Így már nem volt olyan izgalmas...
Persze egyszerű a megoldás: nem kell előre megnézni. De engem inkább az izgat, hogy miért van ilyen ügyesen bemagyarázva az, hogy élő, illetve miért nem adják tényleg élőben, míg az utána következő Klicsko-féle EB-döntőt élőben, egyenesben adták (a német RTL-lel egyszerre), aminek a közvetítési joga biztosan drágább, mint a mi Kokónké.
Aki tudja, ossza meg a tömegekkel!