A boltban elővettek random 3 darabot, mindegyiket egyformán, számomra - és az eladó számára is - szokatlanul erősen kell felkapcsolni. Elkönyveltük, hogy ez gyárilag ilyen, valszeg a gyors mechanikához kell ez az erős rugós előfeszítés.
Egy egyfázisú szivattyút szeretnék mágneskapcsolóval ki-be kapcsolni, fontos, hogy a mágneskapcsoló mindkét pólust megszakítsa. Az egészet egy zigbee-s eszközzel szerteném távvezérelni.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a bekötés jó? Azért így kötném be, mert a Nous D2Z csak egy pólust kapcsol, tehát emiatt kell a mágneskapcsoló, viszont a Nous D2Z-ben van fogyasztásmérő, amit akkor már felhasználnám és a szivattyú fogyasztását ezzel mérném. Ugye nem okoz semmi problémát, hogy amivel kapcsolgatom a mágneskapcsolót, azzal hajtom meg a szivattyút is?
Erre a bekötésre gondoltam (ez hogy most 1-2 vagy 3-4 fel van cserélve, tehát, hogy nem az 1-esen megy be az áram az mindegy, ezt csak a könnyebb rajzolás miatt rajzoltam így):
Valakinek van ötlete, hogy ha nincs testzárlat, ellenben ha be van dugva a FÉG cirfkó és a külön álló keringető szivattyú, a kötődobozban azt tapasztalom, hogy összecseng a N és a PE....
Te vagy a keresztény embertípus. Hazudsz, rágalmazol. Olyan vagy, mint Atis barátod, aki most F de Geczy , valóban ráillő néven jelent meg. Vamzer, hogy állsz a XVII. kerülettel?
Én úgy tudom, hogy ezek külsős vállalkozók, nem a szolgáltató munkavállalói , de lehet, hogy rosszul tudom. Ebben az esetben rajta múlik, hogy elvállalja-e, hivatalosan.
Ezt úgy szokás, hogy a saját szerelőd odakészíti !!!! az új kábel véget az óra mellé. Kellő hosszban és szabályosan érvéghüvelyezve (hosszú kell rá). és A szolgáltatói szaki csak beköti a régi helyére a végét.
--- Ha nem ez a helyzet van akkor nem valószínú, hogy megcsinálja.... Ha mégis, szerencséd van.
Mert NEM dolga a fusizás és nem is akar kockázatot=felelősséget vállalni. (nem vállalkozóként van nálad >> tehát fekete meló, ráadásul zsebbe fizetve >> ami adócsalás is) ----
EATON 194685 Home áram-védőkapcsoló 6kA, 2P, 40A, 30mA, 'A' online rendeltem. Kibontottam, de veszettül nehezen kapcsolható fel, szorul, ezért még nem építettem be. Ez gyártmány sajátosság, vagy egyedi kín? Eddig - bár nem sok ÁVK-val találkoztam, de mindegyik normál nyomóerővel volt felkapcsolható, mint a kisautómaták- reklamáljak, vagy ez netán egy tulajdonság és nem probléma? Köszi
Na, erre nem is gondoltam, hogy a gumantáblát lehet, hogy le sem szedi. Mondjuk akkor is belehet húzni a régivel az újjakat. Embertől függ majd, megcsinálja-e. Nem kérem ingyen.
kezdem lassan érteni :) ha ki tudod rángatni a mérőóra-saját.első.kisolesztó közti Alu vezetékeket (amik ugye lehetnek régről toldottak), akkor újként végig folytonos rezet vigyél (mérőóra - első mért kiselosztó). minden toldás hibalehetőség.