Keresés

Részletes keresés

GaboXX Creative Commons License 2020.12.22 0 0 205

Szia

 

Itt egy új lehetőség

TOP kripto ba való befektetés. 

http://my.blockchaincapital.pro/?ref=5622

 

https://blockchaincapital.pro/#

 

Ha érdekel tudok segíteni.

Szép napot!

Előzmény: Zöldikeke (201)
bluebeach Creative Commons License 2020.09.28 0 0 204

Sziasztok, Befektető részére keresek Budapest belső kerületeiben, vagy SPA régióban lehetőleg üzemelő eladó hotelt, illetve Budapesten belvárosi eladó lakóingatlan projektet.

Zoltán

Rugo72 Creative Commons License 2020.05.17 0 0 203

Szia ! Egy jo tanács SCAM oldal - benyelik a pénzed - utána is tudsz nézni az interneten !!!

 

Sok Sikert !

Előzmény: Zöldikeke (201)
Rugo72 Creative Commons License 2020.05.17 0 0 202

Sziasztok !

 

Akiket Btc befektetésen belül felhöbányászat érdekel az a következö cimen megteheti !!!

 

 

https://www.dualmine.com/?ref=28405

 

Az oldal réges régen müködik - Én már közel 2 éve használom - A kifizetések rendben 48 orai idövallumban zajlanak ... Ezen az oldalon nem csak BTC van hanem más Kriptok is mint

Etherum, Bitcoincash, LiTeCoin, DashCoin,DogeCoin, Zcash(Zec) és Monero (XMR)  ...

 

Ha nincs kriptod De venni szeretnél !

 

https://www.mrcoin.eu/hu/

 

Az oldal megbizhato többször is rendeltem innen - Egy mobil telefon és bankártya szükséges amiröl utalod a pénzt !!! A minimum rendelés 8000 HUF  -tol !!!

 

Az utaláshoz szükséged lesz egy Pénztárcára

 

https://freewallet.org/

 

Regisztrálj elsönek - ha a regisztráciod sikeres kapni fogsz egy üres pénztárcát !!! A kivánt Coint válaszd ki a recieve alatt - Rákattintva a kivánt kriptora kapni fogsz egy betükböl és számokbol állosort - Ez a saját pénztárcád cime - Ezt kell bemásolnod például a MrCoin ba , hogy megkapd a kriptodat - Egyébként a transakcios dij most elégé fenn van 0.001 btc (a Btc-nél) persze ez mindig változik !!! Javaslom az olcsobb Coinokat mostanság ...

 

Sok Sikert !!!

Zöldikeke Creative Commons License 2020.05.05 0 0 201

Sziasztok!

Kezdö vagyok, segitségre lenne szukségem.

Gondolkozom a Bitcoin kereskedésen, a Bitcoin Revolution segitségével. A regisztráció után azonosítást is kér az oldal. Személyi igazolvány fotoja ill. bankártya adatok kellenek. 

Van vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Megbizható vagy átverés? Megadhatom az adataimat?

Nagyon hálás vagyok minden infoért!

Passzív befektető Creative Commons License 2020.03.06 -2 0 200

Független pénzügyi tanácsadást végzek termékértékesítés nélkül, fókuszban a pénzügyi szabadság szintjének elérése, semmilyen szolgáltató termékét nem ajánlom, elsősorban egyedi részvényekkel, indexkövető ETF-ekkel foglalkozom, 12 éves tőkepiaci kereskedési tapasztalattal rendelkezem, jól ismerem az aktív és passzív tőkejövedelem elérésének útját, akit érdekel: ztmanolin@gmail.com 06 50 120 8234 - DigiMobil.

Hívjatok, van rálátásom a tőkepiac teljes egészére, az MSCI indexeken alapuló ETF-ekre is, kizárólag szabályozott tőzsdékkel foglalkozom, amelyeken kiváló vállalatok mérettetnek meg. 

Befektetéssel és spekulációval, tehát trade-eléssel is foglalkozom, szívesen együttműködöm azzal akit érdekel, független privát banki szolgáltatást ajánlok, ez a szakmám, amely a hivatásom.

ntaicn Creative Commons License 2019.08.20 0 0 199

https://www.valforex.com/hu/2019/05/exp-asset-review-is-expasset-com-real.html

Az az igazság, hogy a legtöbb befektető nem tud erről a kétes honlapról, az, hogy ez csak egy MLM, amely Crypto kereskedelmi műveletként működik, így törvényes maradhatnak. Tudnia kell, hogy egy ilyen Crypto pénznem művelet csak úgy tesz, mintha kereskedést folytatna és nyereséget szerezne a kereskedésből, ha valódi értelemben csak betéteket gyűjt, és e források egy kis hányada az idősebb tagok fizetésére szolgál, hogy ösztönözze őket több pénzt befizetni. Nincs ilyen törvényes játék. Először is, nincsenek valódi termékeik, amelyeket értékesítenek, és mivel még csak nem is kereskednek, csodálkozunk, hogy milyen jelek vannak.

A termékek, amelyeket úgy tesznek, mint a Crypto valuta kereskedési oktatás és jelzések. Ha valóban tudják, hogyan kell kereskedni, nem hiszünk abban, hogy a piramisrendszer építésére koncentrálnak. Úgy véljük, hogy pénzt hoznak létre a piacokról, nem pedig egy illegális rendszerben.

Ha elvárja, hogy az Exp Asset pénzt kapjon a titkos kereskedésben, csalódni fog. Ez csak egy olyan MLM, amely azt akarja, hogy reklámozzák, és mások is bejutjanak a rendszerbe, így pénzt keresnek.

Ritka esetekben az MLM-eket a jó termékek reklámozására használják, de a legtöbb esetben csak olyan pénzügyi piramis sémát rejtenek el, amely gazdagítja azokat, akik a tetején vannak, ami az Exp Asset esetében.

A legjobb tanács az Ön számáraAz Exp Asset minden bizonnyal csalás, és soha nem támaszkodhat az ilyen weboldalra, hogy bevételt generáljon. A nap végén az üzletet úgy alakítják ki, hogy biztosan elveszítsen pénzt.

Előzmény: david0789 (197)
porribalboa Creative Commons License 2019.08.08 0 0 198

A részvénypiaccal,most nagyon vigyáz!

Brokik vagy más ügynökök, be ne fűzzenek,valami rossz befektetésbe.

david0789 Creative Commons License 2019.08.07 -1 0 197

Befektetést keresel amiben kevés idő alatt megduplázhatod vagy akár megtriplázhatod a pénzedet szinte kockázat nélkül?

Én meg tudom mutatni neked ezt a LEHETŐSÉGET!!

Annyi dolgod van, hogy rámírsz facebookon https://www.facebook.com/mikola.david vagy küldesz egy üzenetet az e-mailomra (mikoladavid662@gmail.com) és én elmondok neked mindet amit tudnod és tenned kell hozzá. Ne halogasd a döntésed azzal kapcsolatban, hogy bármennyi pénzed van és többet akarsz belőle csinálni, 1 éven belül akár a pénzed triplájához jutsz hozzá egy nagyon egyszerű befektetéssel.
Ebben a befektetésben semmit nem kell tenned, csak annyit hogy befekteted a pénzedet és az termeli saját magát, magyarul a pénzed dolgozik helyetted.

A további információkéret keress meg az alábbi elérhetőségeimen, ha azt szeretnéd, hogy több pénzed legyen!!

A segítségem mellett bizonyítékokat is tudok mutatni e sikeres üzlet és befektetésről. Én már megcsináltam és sikerült!!!

Most te következel!!!

 

Elérhetőségeim mégegyszer:

facebook: Mikola Dávid https://www.facebook.com/mikola.david
e-mail: mikoladavid662@gmail.com

telefon: 06 20 5167571

 

Keress bátran, hogy sikeress lehess!

kocsis.janos Creative Commons License 2018.12.20 0 0 194

Sziasztok!

 

 

Siófokon az Ezüstparttól pár utcányira, a nyaralóövezeten belül szeretnék megvásárolni egy ingatlant és nyaraltatni benne! Telken belül két különálló épület van, melyekben összességeben 3 apartman került kialakításra, 16ember elszállásolására van lehetőség! Ehhez viszonyítva nagyon jó àron eladó az ingatlan.....viszont :( Sajnos egyedül nem fogom tudni megvalósítani tőkehiány miatt!! Ehhez keresek olyan személyt, aki lát benne ugyanúgy fantáziát ahogy én és hajlandó egy szerződèsbe foglalt összeget befektetni, egy ugyancsak szerződésben foglalt havi vagy akár éves törlesztésben megkamatoztatni a pénzét! Az összeg amely hiányzik álmaim megvalósításához 10.000.000Ft! Úgyvélem, hogy ez az összeg hamar megtérül ezen a helyen és ilyen adottságokkal, amikkel ez a ház rendelkezik! Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed kérlek írj rám a kocsis.janos009@gmail.com címen és vàzolnám a terveket amelyek neked is tetszeni fognak ;)

ntaicn Creative Commons License 2018.11.04 0 0 193

Egész pontosan milyen ingatlan, milyen célra használnánk? Van olyan jó lehetőség mint egy vállalat, tehát részvény? 

Előzmény: Atelier77 (191)
Atelier77 Creative Commons License 2018.05.13 0 0 191

Hi, 

Magyarországi ingatlan befektetéshez, fejlesztéshez keresek tőkéstársat magam mellé. 

tőke igény: 10 M  +

Projektek viszonylag rövidek 3-6 hónap

megtérülés 10-15% éves, projekttől függően, tételes elszámolással, betekintéssel  

kockázat minimális, hiszen a pénz az ingatlanban van 

 

Ha érdekel az ajánlatom, e-mailben várom a megkeresést! 

 

 

Android játék Creative Commons License 2018.05.11 0 0 190

Üdvözlök mindenkit!

 

Gondoltam megpróbálom ezt a fórumos figyelemfelkeltést, hát ha járnak erre megfelelő emberek. 

Befektetőt keresünk egy napenergia rásegítéses rendszerű generátor gyártásához. Előnye, hogy közel ingyen termeli az áramot. 1500w teljesítményű ingatlanokban és elektromos autókban is felhasználható.

Akit érdekel a megújuló energia, érdekelt a meglévő nem tökéletes rendszerek továbbfejlesztett verziójában részt / részesedést szerezni, az írjon nekem. 
Szükséges összeg 5.000.000Ft.

vvikiki Creative Commons License 2018.01.14 0 0 189

LEGJOBB BEFEKTETÉS A TUDÁS ÉS AZ IDŐ!!! AZOKNAK IS SZÓL, AKIKNEK NINCS ANYAGI HÁTTERÜK!

Sziasztok! Én régebben, 2 mlm-be kezdtem bele. Az első termékekről szólt. A másik egy vásárlói közösség kiépítéséről. Az elsőnél elindultam a katalógussal a kezemben, a szomszédokhoz. Lettek rendelések, 1-2, de 3 hét múlva, éreztem, hogy ezt valahogy nem szeretném tovább. Ráadásul, őszinte leszek, nem voltam meggyőződve, a termékek "valóban jó"-ságáról. A másiknál, nagyon nagy szerencsém volt, mert az első pár ember között, akik regisztráltak, (ismerős volt), hatalmas karriert futott be, több száz ember csatlakozott hozzá. Viszont ez csak az egyik vonalam (lábam) volt, a másik oldalon semmi nem történt, mert még szóltam pár embernek, meg ismerősöknek, hátha valakit érdekel. Visszatartott, hogy elég nagy összegeket kellett befektetni, és nem mertem vállalni a felelősséget, bukta esetére. A hozzám csatlakozott ismerős, egyébként, tényleg milliós tételeket keresett, de hozzá tartozik, hogy ő előtte is pénzügyi területen mozgott, magas beosztásban. Kb. egy hónapig tartott a próbálkozásom, de aztán elmúlt. Viszont, mindig is vonzott, ez a munka. Ezek a történetek, 10 évvel ezelőtt voltak. Azóta sok mindent dolgoztam.(És időnként ide-oda beregisztráltam, hátha csoda történik). És most jön a lényeg! Kb. 1 hónapja, felfigyeltem, egy termékre. Videóban láttam, milyen jól "működik". Tisztítószerről van szó. (Vannak amúgy háztartási termékek, kozmetikumok, pipere cuccok is). Elkezdtem utánna nézni, vásárlói hozzászólások, tapasztalatok, stb. Újra fellángolt bennem a vágy, hogy neki lendüljek. Átgondoltam. A termékek jók, ráadásul, napi használatúak. Minőség szuper, az ára nagyon korrekt, folyamatos akciók, olcsóbb, mint a bolti termékek. Ha valaki regisztrál, még olcsóbban hozzájut. Regisztráció ingyen!!! Kezdőcsomag Nincs! Ha valaki szeretné a termékeket megismerni (illik, ha már ajánlja másoknak) kb. 1500 Ft-ért kérhet, minta csomagot, sok termékből összeállított, mindegyikből egy pici. A másik lényeges. Most már itt az internet. Online van a katalógus, online a rendelés, online lehet megoldani a marketinget, itt a fb. és még sorolhatnám, amik még 10 éve nem voltak, mint feltétel. Viszont, amire rá kellett jönnöm. Az mlm, egy szakma. Nem elég az, hogy ismerősnek ajánlom, és ő meg majd tovább. Ha adott a jó háttér (cég és termékek és jó jutalékok), a leglényegesebbet neked kell hozzátenni. Ez te magad vagy, és a marketinged. Én most ezt tanulom, videók, írások, minden, ami ezzel kapcsolatos. Elkészült a weblapom, elkészült a fb. oldalam, a csoport oldalam. Mennek a hirdetéseim. Mondom, ez még 1 hetes sztori, de már az indulás is teljesen más, mint előzőleg. Tudatos. Tanulok, hogy legyen mit tovább adni, mert itt merem vállalni a felelősséget, hogy mást is segítsek, hogy ebből legyen jövedelme, és csapatot építsen. Régen, egészen lelkes szponzoraim voltak, a mostanival talán egyszer beszéltem, online, és nem is igényelem, mert csinálom,csinálom,csinálom. Magamtól. Lehet, hogy egyszerűen, meg kell érni az egészre. Ez persze nem kor kérdése, nálam most jött el. 

Ha esetleg valakit komolyan érdekel, nézze meg, miről beszélek.

http://legjobb.oldalunk.hu/site.php?sd=legjobb&page=U6f76IYWGQ

BlueAqua Creative Commons License 2018.01.02 0 0 188

Befektetőt / Befektetőket keresünk !

 

3 kül. tevékenységhez befektetőket keresünk !

1. Speciális idegenforgalom - tőkeigény: kb.500M Ft

 

2. Mezőgazdasági tevékenység, amelyet Magyarországon MÉG senki nem csinál, pedig igény bőven lenne rá - tőkeigény : 50-100M Ft között!

 

3. Biztosítással kapcsolatos tevékenység . NEM ügynökösködés! - Tudomásunk szerint egyedülálló lenne a Világon ez az új, általunk kiötlött biztosítási tevékenység ! Tőkeigény : nem felmért, de biztosítói, jogi, szakmai hátteret is igénylünk!

 

Részletesebb tájékoztatást személyesen, telefonos egyeztetés után! 704224388

Ha csak a kíváncsiság hajt és nem rendelkezel a megfelelő anyagi háttérrel, vagy csak linkeskedni akarsz, akkor kérlek ne hívj, mert mi mindent komolyan gondolunk !

deejaytv Creative Commons License 2017.12.27 0 0 187

Sziasztok!

 

Főállás mellett szeretnék az öcsémmel csinálni egy karosszéria lakatos és fényező műhelyt. Már nagyon sok szerszámot vásároltunk, a hely is meg van, de még kellenének gépek. Pl. angol kerék, lemezhajlítók, hegesztő berendezés stb..

 

A befektetési ajánlatom a következő lenne: 1 millió forint alatti befektetés, 12 hónapra +20% hozammal. Például 500.000 forint esetén 600.000 kerül visszafizetésre havonta 50.000 forintos törlesztéssel. A pénzből vásárolt gépekre zálogjogot lehet bejegyeztetni ami a befektető költsége. Ha nincs az adott hónapban teljesítés akkor a gépet el lehet vinni, és csak akkor kell vissza adni, ha történt teljesítés. A befektetés álláspontom szerint minimális kockázattal jár, hiszen tárgyi fedezet van mögötte, amit akár végrehajtás útján törvényes módon el lehet venni.

 

Nem csak pénzügyileg remek lehetőség ez, hanem emberileg, társadalmilag is remek dolog, hiszen egy új vállalkozást van lehetőség támogatni, mely munkahelyeket teremthet.

 

Flex88 Creative Commons License 2017.11.14 -1 0 186

Sziasztok, egy új cég van növekvőben, 
egész Európában kezd terjeszkedni, csak Belgiumban 3 hónap alatt több mint 800 új tagot számlálunk. Magyarországon még nem ismert, e cég kerül bemutatásra Budapesten néhány hét múlva. 

Havi 25-30 % nyereségre tehet szert.  

 

Törölt nick Creative Commons License 2017.05.22 0 0 184

Befektetési lehetőség, 1 év alatt 20% hozam

 

Erotikus jellegű, de szexmentes, hosszú távon stabilan működő, teljes mértékben legális project-hez befektetőt és egyben üzlettársat keresek.

A befektetett összeg (5M HUF) legjobb esetben 6-7 hónap, legrosszabb esetben 12-13 hónap alatt 20%-os hozammal megtérül, és egyben passzív jövedelemként fogható fel, ami minimális időbefektetést jelent a működtetéséhez, részleges visszaforgatás esetén 35-40%-os hozamemelkedés érhető el.

Kulcsrakész üzleti tervvel és kompetenciával rendelkezem, ha érdekli keressen bátran!!!

Elérhetőségem: szilard@dr.com

alghero Creative Commons License 2015.03.15 0 0 182

Az ingatlan a legjobb befektetés

,de nem Magyarországon hanem Ausztriában.

Évi 30-35% kamat befektetök számára,rövidtávú 10-12 hónapos befektetés esetén.

Alsó határ 150 Mill. Ft.

 

 

Bövebb info:http://www.startapro.hu/hirdetes/szolgaltatas-uzleti_szolgaltatas-befekteto_uzlettars_berlotars/befektetes_becsben/sopron/3166098

cz.viktor Creative Commons License 2013.09.12 0 0 181

Sziasztok!

 

Szerintem a legjobb befektetés manapság a videó kommunikáció. Ez a jövő gyakorlatilag ez a leghatékonyabb kommunikációs forma. Ha valaki az üzleti életben akar létezni muszáj beszereznie ehhez a legjobb eszközöket. Ráadásul ez neked dolgozik még akkor is ha nem vagy otthon pihensz vagy mást csinálsz. Az írott szó vagy a beszéd manapság már nem elég, már a mobiltelefonok is így működnek. Ezzel otthonról egy világméretű üzletet is felépíthetsz. Több információ a blogomon: http://legfelsobb.blogspot.hu/

chaser995 Creative Commons License 2013.09.01 0 0 180

uhu20:

 

"OFF

 

Gyakorlatilag minden soroddal egyetértek! Annyivel egészíteném ki, hogy pont az általad említett hitelbuborék okozta eszközárrobbanás az, amit szintén figyelembe kell venni. (Persze spekulatív módon, hiszen előre kell gondolkozni.)

 

Pl. ha azt prognosztizálod, hogy kezdődik egy új buborék, miközben az adott eszköz vásárlásához mondjuk csak a tőke 80% áll a rendelkezésede, akkor lehet izgulni, hogy eléred-e a 100%-ot addig, amíg el nem kezdődik a rohamos áremelkedés. Mert könnyen járhatsz úgy, mint a kutya, aki azt a kolbászt kergeti, ami a hátára erősített boton lóg - azaz soha nem érheti el.

 

Tkppen szerencsés vagyok, hogy 99-ben vettem lakást. Ugyan 30%-kal többe került, mint ha egy évvel korábban tettem volna, viszont csak kb 1 millió ft hitel kellett. (Akkoriban az is elég megterhelő volt nekem.) Ha várok 1-2 évet, akkor már 3 milla kellett volna, miközben a megtakarításaim messze nem növekedtek volna ilyen ütemben. Persze szerencsém volt inkább, hogy akkor voltam olyan helyzetben, hogy nagyon muszáj volt már a saját lakás....

 

A mindenféle megmentésekből nekem is elegem van. A fórumon is többször leírtuk már, hogy bármely megmentés filozófiája olyannak kellene lennie, mint az USA-ban - amikor "megmentették" a Fordot és tsait, akkor az állam résztulajdont szerzett. Itt is ezt lehetne tenni, ha nagyon muszáj lenne, azaz a fizetésképtelen adósok ingatlanjai állami tulajdonba mennének és bérlakásként üzemelnének. Annyiban azért ludas az állam is az egész cirkusz kialakulásában, hogy nem szabályozta kelőképpen a hitelpiacot. Kb. mint ha 12 éves embereket szolgálhatnának ki a kocsmában, olyan volt, hogy 10 évre, 0% önerővel, de azért relatíve magas THM-mel árulgatták az autókat hiteleket.

 

Én sem akarom szétoffolni a topikot, így majd máhol folytatjuk, hogy akkor mindezek hogyan befolyásolják a befektetési döntéseinket. :)"

 

Hogyne. Így is kell kalkulálni. Pont 2009-ben akartam ingatlant venni. Mindenki (főleg a közvetítők" súlykolták", hogy nincs lejjebb, mert nem mennek lejjebb az árak, gyors válság volt (persze az. Csak Szeretnétek). Én vizsgálgattam az akkori helyzetet, de nem láttam esélyét, hogy a fizetőképes kereslet megjelenjen a piacon: deleveraging globálisan>>megszorítás vállalati/egyéni/állami szinten>>humánerőforrás leépítése>>fizetőképes kereslet csökkenése (Kb. 10-20 évig eltarthat). megvizsgáltam ahol vennék ingatlant, ott mire számíthatok: Visszaköltözés a fővárosba, hitel leépítése, ház eladása, munkahelyek esetleges megszünése>>megélhetési ktg-ek növekedése. Ez bizony csökkenő/nominálisan stagnáló árakat (ha már stagnál már beelőzöm ugye amire utaltál) vetít előre. Úgyhogy mély levegő, és a befektetések tovább görgetése. Gyakorlatilag konkrét  házak (!) még mindig hirdetve vannak azóta(!) 20-30%-kal olcsóbban, amik érdekelhetnek. A vagyontermelő mutatóm (friss tőke+hozam) pedig nőtt így a kettő rációja: össz. nettó pénzügyi vagyon/szóbajöhető lakóingatlanok átlagára  extrém módon ugrott. Mondhatni megduplázódott.

 

A makroelemzés a hétköznapokban is hasznos.

 

 

" Mert könnyen járhatsz úgy, mint a kutya, aki azt a kolbászt kergeti, ami a hátára erősített boton lóg - azaz soha nem érheti el."

 

meg van/volt az esélye. Ezt mindenkinek egyénileg kell megjátszania, kispekulálnia. 

 

 

"

Ha várok 1-2 évet, akkor már 3 milla kellett volna, miközben a megtakarításaim messze nem növekedtek volna ilyen ütemben. Persze szerencsém volt inkább, hogy akkor voltam olyan helyzetben, hogy nagyon muszáj volt már a saját lakás...."

 

Az egy olyan esemény volt melynek megismétlődése kevés eséllyel következik be 10 éven belül. Sokan ezt gondolták visszatérni 2007-2009-ben. Ezért is lehetett hisztéria ("Most vagy soha, mama").  A jobb helyeken (főleg főváros) lesz áremelkedés, főleg ahol nominálisan nem voltak nagy esések. Sok helyeken, meg az eladhatatlan kategóriába kerülnek az ingatlanok. Azonban a II, XII, V. kerületben, jó fekvésű, biztonságos, erős infrastruktúrával rendelkező településeken viszont mindig jó befektetés lesz egy ingatlan. Lesz rá fizetőképes kereslet.

 

 

" azaz a fizetésképtelen adósok ingatlanjai állami tulajdonba mennének és bérlakásként üzemelnének."

 

Valami ilyesmi.

BlackVoid2 Creative Commons License 2013.04.19 0 0 179

Arany.

Van külön topikja, ajánlom az alapos tájékozódást, szoktam sok cikket linkelni ha megy az angol.

Javaslom az egész topik elolvasását az elejétől, tanulságos (sztem).

Előzmény: dracon08 (174)
befektet Creative Commons License 2013.03.25 0 0 177

Fortress Insurance & Investment valaki halott róla?

Megkerestek és elég magas kamatot ígértek negyed évre 20%-ot!

Ha tud valaki bővebb információt megköszönném...

 

dracon08 Creative Commons License 2013.03.03 0 0 176
dracon08 Creative Commons License 2013.02.17 0 0 174

Mi most a legjobb befektetés, ami aránylag magas hozamot ad?

Semmiképpen sem a hülyeségekre gondolok, mint pl. van 1 üzleti (bomba) ötletem, csak pénzem nincs hozzá, ezekből Dunát lehetne rekeszteni, annyi van, itt is lehet rengeteget olvasni belőlük.

Ilyenekre gondolok:

-bankbetétek (ez sajnos egyre alacsonyabb!)

-kötvények

-tőzsde

-ingatlan

-arany

Kinek, mi a véleménye és főleg ki mibe fektette a pénzét?

x5z4 Creative Commons License 2013.02.16 0 0 173

Szívesen csatlakoznék hozzád, mint üzlettárs.

Előzmény: Autóimport, autóbehozatal (172)
Autóimport, autóbehozatal Creative Commons License 2013.02.15 0 0 172

Kis értékű autókat importálok rendelésre, azon kívül privát eladásra.

Szeretném Erdélybe levinni a kocsikat a későbbiekben. Megvan lényegében mindenem ami kell, autószállító, nyelvismeret, technikai tudás, egy kis vevőkör, kb 15 ajánlatkérés és 4 rendelés is. Amikor szerelni kell, műhely is biztosítva van.

Akinek van kedve ebbe belefogni, kérem hívjon, mert egyedül elég nehéz mindent csinálni. Sopronban lakom, de a távolság nem gond, mert több ezer km.t megyek.

Lecsekkolhat bárki de kérem azok hívjanak akik átgondolták a dolgot már, ne kelljen várnom heteket-hónapokat, mert időm az sajnos nem sok van. Döntenem kell mihamarabb merre tovább...


Olyan emberre van szükségem aki a " sűrű fillér, mint a ritka forint " elvet vallja.
Minden garanciát megadok, akár autót is, még egy családi házat is akár, ha valaki csak mint csendestárs, vagy befektető jelentkezne, de még egyszer kérem, hitegetők mellőzzenek.


Jó egészséget mindenkinek, Peti.

MartonLFX Creative Commons License 2013.02.01 0 0 169

Sziasztok,

 

Kezdőknek, szimpatizánsoknak (haladóknak) abszolút segítő szándékkal indítottam egy objektív, de nem kimondottan forex szakmai, hanem inkább ismeretterjesztő forex blogot és a segítségeteket szeretném kérni abban, mivel látom, hogy ti is tapasztalt forexesek vagytok, hogy ha van tapasztalatotok scam brókerekkel vagy cégekkel, működő stratégiákkal, robotokkal kapcsolatban, akkor nyugodtan szóljatok hozzá a témákhoz. Blog címe: forexkezeltszamlak . blog . hu

 

Előzmény: cides (159)
QB AR2078 Creative Commons License 2012.11.06 0 0 168

Tisztelt hölgyeim, tisztelt uraim!

 

 

 

Befektetőt (üzlettársat) keresünk, könyvnyomdánk bővítéséhez. (géppark bővítés, pénzügyi stabilizálás)

Elvárt tőke: 15-30 Millió Hu Ft.  Nem hitelre és nem kölcsönre van szükségünk!

Az Mt Gold Kft. jelenleg egyszemélyes, egy tulajdonosa van. Üzletrészét kívánom értékesíteni 49%-ban.

 

Fő profilunk könyvgyártás, könyvnyomtatás, de különféle nyomdai termékek előállítására is képesek vagyunk.

Gépparkunk a könyvgyártásra vannak optimalizálva, mely áll 3db egyszínes nyomdagépből, 2db könyvkötő gépből, 2db egyenes papírvágógépből, 1db meleg fóliázó gépből, ill. előkészítő és kiszolgáló gépekből.

Telephelyünk egy magán tulajdonban lévő családi ház aljában 170nm kap helyet, bérletdíj nincs.

 

Magyar és környező országok könyvkiadói a fő megrendelőink.

Éves szinten kiadónként 1-6M Ft realizálódik cégünk felé, melynek 40%-a a még nem adózott bevétel.

Jelenleg likviditási gondok miatt 3-4 könyvkiadót tudunk, holott gépparkunk 10-15 partnert képes minőség romlás nélkül kiszolgálni. Némi további beruházással jelenlegi helyűnkön akár 20-25 partner is kiszolgálható.

Stabilitásunk elérése érdekében kitűzött célunk a folyamatos megújulás valamint fizetőképes partnerek felkutatása, üzletbe vonása.

Weboldalunk a kényelem és árbiztonság jegyében épül, minél inkább a megrendelők (leendő megrendelők) igényeit szemelőt tartva, az érdeklődésüket, figyelmüket a cégünkre irányítva.

 

Recesszió bekövetkeztével a könyvkiadók érdekesen reagáltak, a könyvek példányszámát lejjebb vették, így azok ára a korábbi nagy nyomdákban már nem olcsó, gyártásuk nem gazdaságos. Ellenben a könyvkiadók se szeretnének raktárra gyártatni, fölösleges plusz példányokat a piacon tartani.

Cégünk ezeket a tényeket szemelőt tartva, kis és közép példányszámú könyvek gyártására rendezkedett be.

Jelenleg az országban a cégünk az élmezőnyben jár megfizethető nyomdai termék előállításának szintjén, melyre technológiánk és elhivatottságunk segítségével tudtunk szert tenni. Ezt a jövőben is előnybe szeretnénk részesíteni, mert nincs jobb egy elégedett partnernél, egy büszke alkalmazottnál!

 

Az elmúlt évben komoly piaci hátrányba kerültünk likviditási problémáink miatt.

Technológiai váltásunk 2010-ben kezdődött mely 2011-re elérte a jelenlegi  szintet, ezért komoly árat fizetünk, mert ezzel cégünk felélte összes tartalékát, sőt raktárkészlet problémákkal kezdetünk el küzdeni, nem jutott keret a reklámozásra, karbantartásra, fejlesztésre. Megrendelőink zöme nem tolerálja cégünk jelenlegi pénzügyi helyzetét így a velük folytatott tárgyalások berekedtek. A megmaradt partnereink megértették pénzügyi nehézségeinket, munkáikat előfinanszírozzák, vagy szállításkor készpénzben azonnal kiegyenlítik.

Cégünk jelenlegi kapacitását 100%-ban ki szeretné használni ill. jelenlegi forgalmát maximálisra növelni.

Mellyel a jelenlegi árbevételünket jelentősen megsokszoroznánk, így komoly profit várható.

A nyomdánk piacképes termékeket állit elő, így időnként külföldi partnerek is megkeresnek minket, nyomdánkat előnyben részesítve az adott ország nyomdáival szemben.

A piac bővíthető Európai szintre is, mely plusz extra bevételt realizálhat.

Ennek elérése érdekében már tervek vannak a weboldalunk többnyelvű megjelenítése ill. mobil-tablet környezet kialakítása irányában is.  

 

Kockázati tényezők:

 

- Konkurens cégek vannak jelen a piacon, melyek néha még veszteség árán is cégünk ára alá kínálnak egy egy partner megszerzése érdekében. (Ez nem a mi üzlet politikánk!)

- Rossz nem megfelelő marketing mely nem vagy csak részben találja meg a célközönséget.

- A modern digitális technológia esetleges ugrásszerű elterjedése, amely kiszorítaná, piaci hátrányba helyezné a könyvkiadókat, ez a folyamat a cégünkre is kihatással lenne. (Jelenleg az országban több száz könyvkiadó található, ezek közül 100-110 a folyamatosan új címekkel megjelenő, fizetőképes, számunkra potenciális megrendelő.)

 

Referenciák, érdekességek:

 

Néhány könyvkiadó:

- Hermit könyvkiadó (és kapcsolódó könyvkiadói)        - összes könyve

- Napkút könyvkiadó (és kapcsolódó könyvkiadói)       - összes könyve

- Ad Librum könyvkiadó                                                     - összes nyomdai mennyiségű könyve

- Minerva könyvkiadó                                                         - esetenként

- Borsod Volán (teljes menetrend)                                    - részben ill. részfolyamatban (másik nyomda rendeli tőlünk)

- Miskolci bölcsész egyetem                                                              - összes könyve

- Alacritas Felnőttképzés                                                    - összes tankönyve

- Kiosk                                                                                  - összes tankönyve (másik nyomda rendeli tőlünk)

- Gál Graphic                                                                        - Szlovákiai kapcsolatunk (nyomdai termékek és könyvek)

 

 

 

Cégünk képes és alkalmas bármilyen könyv kézirattól a kész könyvig való előállítására.

Rendelkezünk könyvkiadói jogosultságokkal is, melyeket egyedi megkeresések alkalmával gyakorlunk is.

Ezek magán gondozásban készült könyvek, és megrendelőink felkérésére cégünk lett a könyvkiadó és nyomda egyben.

 

 

Összefoglalva:

 

Cél:

Meglévő fizetőképes hazai és külföldi partnereink felkutatása, bővítése.

Minőségi olcsó könyvek előállítása hazai és külföldi partnerek számára.

Pénzügyi stabilitás elérése.

Nyereséget, profizott realizálni.

Piacképes termékek előállításához további eszközöket beszerezni.

 

Elvárt tőke:

Minimum 15.000.000 Ft a cég jelenlegi helyzetében a piacon tartáshoz, új megrendelők üzletbe vonásához.

Lassú de stabil fejlődés, hosszabb megtérülési idő.

 

Maximum 30.000.000 Ft a cég jelenlegi gépapportjának fejlesztéséhez, előállítható termékpaletta növeléséhez, új megrendelők üzletbe vonásához.

Viszonylag gyors fejlődés, gyorsabb de kockázatosabb megtérülés.

 

Nyereség:

A késztermék kiszámlázott és még adózás előtt lévő nettó értékének 40%-a.

 

Elhivatottság:

Mind az alkalmazotti, mint a vezetői oldalról szeretünk értéket teremteni, büszkék vagyunk a cégünkre, szeretjük a munkánkat!

 

 

 

 

 

 

 

 

jotadok Creative Commons License 2012.11.03 0 0 167

Szeretném felhívni a figyelmét egy olyan lehetőségre, mellyel saját tulajdonú ingatlana lehet úgy, hogy az ingatlana pénzt termel Önnek.Jobban hangzik mint a részletfizetés ? Igen, sokan igénylik már ezt a megoldást, nagy sikere van.95 %-os KEDVEZMÉNNYEL IGÉNYELHET INGATLANPROBLÉMÁJÁNAK MEGOLDÁSÁRA STARTUTALVÁNYT, MELYET FELHASZNÁLHAT HITELKIVÁLTÁSRA, INGATLANVÁSÁRLÁSRA, ÉPÍTKEZÉSRE, FELÚJÍTÁSRA EGYARÁNT.Lakásproblémák megoldása hitelfelvétel nélkül egy új módszerrel, ahol az Ön ingatlana pénzt termel.Regisztráljon további információkért, olvassa el a weboldalon lévő tájékoztatókat !

 INFORMÁCIÓK ITT: 
https://www.fren-system.co.uk/index.php?wm=900 


REGISZTRÁCIÓ DÍJMENTESEN ITT, bármikor megszüntethető, kockázatmentes:
https://www.fren-system.co.uk/ let.php?id=914037
Az ön által megvásárolt kedvezményes utalványokra pénz visszafizetési garancia van.

A fizetőképesség felépítése függ az ingatlanigénye nagyságától, és a rendszer használatának gyakoriságától.Várhatóan ez 4-8 hónapot vesz igénybe.A keletkezett profit 50 % az ingatlanigényét építi, 50 %-a kivehető profit.
Az Ingatlanigénye elindítható már fél % önrész értékű startutalvánnyal, melyet 95 %-os kedvezménnyel kaphat meg.Használja ezeket a kedvezményeket Ön is, és legyen boldog tulajdonosa az Önfinanszírozó ingatlanának !

A weboldal bal alsó részén található dokumentumok segítenek a működés megértésében:

https://www.fren-system.co.uk/ 

Fontos dokumentumok a rendszer használatához

 

Mészáros Zsuzsanna

CÉLOK:

https://www.fren-system.co.uk/index.php?wm=900

Magyar regisztrációval bármelyik országban vásárolhat ingatlant, amelyikben a magánszemély társtulajdonosa lehet cég.
REGISZTRÁCIÓ DÍJMENTESEN ITT, bármikor megszüntethető, kockázatmentes:

https://www.fren-system.co.uk/ let.php?id=914037


0036-70-299-5925

jotvarok@gmail.com

skype: meszi-zsu

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!