Keresés

Részletes keresés

Tilia Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3
Eszembe jutott valami... Amikor Békásmegyeren laktam, ott nagy kispályás fociélet volt. Úgy hallom manapság is folyik a bajnokság...

Abban az időben a férjem csapata a telep egyik iskolájában edzett. Próbálkozz ott!

Tilia Creative Commons License 1999.09.26 0 0 2
Szia Légtornász!

Én dolgoztam általános iskolában gazdaságisként, és elég kimerítő választ tudok adni a kérdésedre.

Azért nem adják foci céljára ki a tornatermeket, mert az intézmények (főleg azok, amelyeket az önkormányzati költségvetésből tartanak fennt) egész egyszerűen nem kapnak keretet azok felújítására. A foci pedig a legveszélyesebb labdajáték a falfesték és az armatúrák, netán az ablakok szempontjából.

Egész egyszerűen nem tudnak az intézmények annyi bérleti díjat beszedni, amiből a karbantartást fedezni tudnák.

Ezt egyébként az iskola is "bánja", de amikor az évente kötelező egészségügyi meszelésre sem kapja meg a pénzt, akkor nem lehet elitélni az intézményvezetők ilyen döntéseit.

Pfhűűű, ez nagyon hivatalos lett, de sajnos nagyon igaz is!

Ha komolyan gondolod a sportolást a csapatoddal, akkor olyan intézményt kéne keresned, amely "gazdag", mert úgy gondolom, hogy ahol nem probléma a rendszeres karbantartás, felújítás, ott "könnyebben" bérbeadják a termet ilyen "vad" játék céljára is.

Hogy elkeserítselek... abban az iskolában, ahol én dolgoztam, még a salakpályát sem használhatták mások, mert egész egyszerűen nem volt pénz a salak újraterítésére. Igaz, majdnem egy egész tanéven keresztül tisztítószerre sem. :-((((((((((((((

Légtornász Creative Commons License 1999.09.26 0 0 1
Naaaa, ne mondja senki, hogy a tasztalosok nem fociznak!!! Nem tud valaki normális feltételek mellett bérelhető tornatermet kispályás foci céljából??
mici Creative Commons License 1999.09.24 0 0 0
Ha 0 a tornatermek száma akkor nehéz bennük focizni.
Mici
Légtornász Creative Commons License 1999.09.24 0 0 topiknyitó
Üdv! Nem tudom ki próbálkozott már hasonló dologgal, a kispályás focicsapatom számára igyekeztem tornatermet találni, ahol nyugodtan el lehet játszogatni 1-2 órát, azonban egyszerűen focira sehol NEM adják ki a termeket! Ennek okát abszolut nem értem,s ha már itt járunk, nem tud valaki tornatermet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!