Hááááát, elfogultság nélkül: a fene sem tudja lehet-e egyáltalán támadhatatlan fazont találni, mindenesetre a Sport Plusz már a szombati számában címlapon hozta, majd egy egész belső oldalon froclizta az Atyánszky-Bozóky duett épületes kapcsolatát !?
A teljesség igénye nélkül:
" S.P.: - És mi igaz abból, hogy ön máig a cég társtulajdonosa ?
dr. B.I.: - A társtulajdon kérdésében az az igazság, hogy minimális százalékban voltam társtulajdonos, de csupán azért, hogy a cégnek ne kelljen külön könyvvizsgálót alkalmaznia. Egyébként pedig Atyánszky a Bács-Kiskun Megyei Játékvezető Testületnek volt a tagja, innen az ismeretségünk.
S.P.: - Múlt időben fogalmazott. Már nem társtulajdonos ?
E kérdésre Bozóky doktor nem tudott határozott választ adni... Azt mondta, mivel a pékség jelenleg felszámolás alatt van, így nem tudja, hogy hivatalosan mi a helyzet(?) "
Persze van még egy apróság - hab a tortán -, szintén a sajtó lobogtatja azt a Legfőbb Ügyészségi határozatot, mely augusztus 13-ai keltezéssel rögzíti, hogy Bozóky Imrét törvénysértő módon választották a JT elnökségének tagjává !
Saját kommentárom: már e fórum, Atyánszky úr, a géniusz szenátor !? - cím alatt jegyzett topicjában is utaltam rá, és most ismét le vagyok döbbenve: Atyánszkyt annakidején, örök időkre eltiltották a labdarugó-játékvezetői tisztség gyakorlásától, a labdarugópályákon hosszú éveken át tanusított szélsőségesen triviális viselkedés, és személykedésig fajuló durva magatartás miatt, mely elmarasztaló határozatottal kapcsolatban nemsokkal később történtek némi-nemű maszatolások, de hát ez a lényegen, már mit sem változtatott ...
Maszat van körülötte ma is bőven, no hogy ebből mennyi fröccsen Bozóky doktorra, azt majd a jövő dönti el, de hát - ugye - menthetetlenül népi jellegű közmondások jutnak az emberfia eszébe, mint ahogy erre is utaltam már, a zsák és foltja viszonylatára tekintettel !?
Valahogy úgy.
A TV2 egyet tehet, kérhet 50 mp anyagot a jogtulajdonos által rögzített anyagból, és azt leadhatja.
Felvételt nem készíthet, csak akkor, ha azt a jogtulajdonos engedi. Azt meg nem engedi, mert ingyen akarja.
Kedves Süni!
"....a törvény 50 mp sugárzását engedi, nem pedig felvétel készítését."
És hogyan sugározzanak 50 mp-et, ha nem készíthetnek felvételt? Vagy valaki ezeket "központilag" felveszi, amit mindenki megkap és abból összevághatja az 50 mp-et? Vagy mindenki egy előre vágott 50 mp-et kap, amit egy az egybe leadhat?
1.Ezek szerint jó sötét lehet otthon a képernyő, ha te ezeket a reklámfilmeket így látod.
2. Nekem kellett volna eladni a bajnokság nevét, vagy a Kovács vezette MLSZ-nek? Azért nem tudta eladni, mert nem volt közvetítés.
3. A jogtulajdonos pert indított a jogainak védelmében. Normális TV társaság ilyen jogi helyzetben nem közvetít. Tehát senkinek semmi nem lett megtiltva.
4. Neked kellene utánanézned a dolgoknak, mert a törvény 50 mp sugárzását engedi, nem pedig felvétel készítését.
A továbbiakban is szívesen állok rendelkezésedre, de már csak holnap.
A stílusod ennél már ne legyen rosszabb holnapra, mert lehet, hogy nem válaszolok.
Persze sörreklám, autóreklám, bankreklám...
Sör = szaknévsor (kimaradtam lemaradtam)
autó = viva lasvegas
NINCS A BAJNOKSÁGNAK FÖSZPONZORA papa!
A kosárszöv. azért akar kilépni a kft. -böl mert nem éri meg nekik...
Miért nem volt TV közvetités a Kovács alatt?
azért mert beperelték, megtiltották neki -- méghozzá a Sport TV kft.
A Kovács az MLSZ-nek akarta a jogokat - annak akit megillet -- nem pedig saját magának!
Ez jelenleg 50%-ban a Bodnár tulajdona.
Ez normális?
Ne gyere már a mezreklámokkal, mert a Fradisoknak a s*ggén is volt amig ment a játék....
A TV2-nek JOGA van 50mp. összefoglalót leadni. Kimondja a törvény.
Kicsit nézzél már utána a dolgoknak!
Komolyan mondom néha olyan érzésem van hogy te vagy az a hülye sunrise akit innen már szerencsére kitiltottak...
1. Mi állt azokban a dokumentumokban?
Mi az az F.B.I? Ki kérte le?
2. Egyszerűen nem volt más, főleg jobb.
A kosárlabdaszövetségtől talán kérdezd meg, hogy mit miért csinál. Igen, volt sörreklám, meg autóreklám, meg bankreklám, meg könyvreklám. És?
3. Mert ingyen akar forgatni a TV2, ezzel jogot akar sérteni, és ezt a jogtulajdonos nem engedi.
4. Kovács alatt nem volt TV közvetítés. Ha nincs közvetítés, a csapatok a mezreklámot sem tudják eladni, meg a pálya körüli reklámtáblákat sem.
Ezt megérteni nem kell olyan nagyon okosnak lenni, mint amilyen én is vagyok, ezt te is látnád, ha nem a Blikket, meg a Kacsamagazint meg a Pszt! olvasnád.
1. Ott volt de mellette az FBI-tól lekért dokumentumok is szerepeltek bizonyitékként nem ?
2. Messziröl jött ember... tele tatyival...
Egyszerüen nem tehettek mást...
Milyen reklámokat láttál a bajnokságok közvetitése alatt?
Na? Egy kicsit emlékezz vissza te nagyokos!!!
+1 A kosárlabda szövetség miért akar kilépni a nekik olyan elönyös üzletböl?
Miért tiltják ki a TV2 Gól, gól, gól fogatócsoportját mindig a Bodnár parancsára?
MI?
Meséljél már akkor azokról a nagyon jövedelmezö reklámokról amit itt olyan faszán megpenditettél!
Légyszives!
1. És hol olvastad? Esetleg a Valencsik könyvében, amit a Kovács adott ki?
2. Biztos rossz, azért alakítottak vele közös céget.
3. Tehát a bíróságok meg a börtönök üresek.
4. Ez igaz.
5. Ez is igaz.
6. Én az Rsüni vagyok, és én csak megkérdeztem, hogy honnan vagy olyan jól értesült.
A végére két jó tanács:
1. vegyél egy új gépet, hasznos tanácsokat erről a Gamez fórumon olvashatsz.
2. mindig jól nézd meg, kivel állsz le vitatkozni, nehogy a végén még bizonyítani kelljen az állításaidat.
bocs hogy ennyi ideig nem irtam de
1. az otthoni gépemnek azt hiszem vége, hétfö meg most van
2. nem is igazán értettem a kötekedésedet, de a többi topic átolvasása után már látom kivel állok szemben
Rsüni,
1. Olvastam, hogy annak idején (1970-es évek) összetűzésbe kerültek az amerikai hatóságokkal.
2. Kérdezz meg bárkit aki a futtballban dolgozik itthon, hogy mi a véleménye a Bodnárról.
3. Amiért nincsenek a békési korrupt rendörök. (soha nem is lesznek, ha egy kicsit is józan az itélöképességed, és ismered a hatalom befolyását, (pl. ld. Andreotti a napokban))
4. azt nem hiszem, hogy olyan mint a békési ügy, mert nem az olajról szól...
5. addig nem mig ki nem tisztitják az apparátust új emberekkel (feddhetetlen, csak a munkájuknak élö fazonokkal).
6. Ki f@sz vagy te hogy állandóan részletekbe kötsz bele?
Nem veszed észre azt, hogy te vagy az egyetlen aki futtatja ezt a szart?
Rsüni válasz erre | adatok | e-mail 1999-09-23 18:51:23
Jó, jó.
De ezeket az infókat honnan veszed?
És a mindenki aki tudja honnan veszi?
Akkor miért nincsenek még börtönben?
Vagy ez is egy olyan ügy, mint a békési korrupció ügy?
Nem lesz ez már egy kicsit sok?
[előzmény : Szóvivő, 1999.09.23 18:43]
Szóvivő válasz erre | adatok | e-mail 1999-09-23 18:43:32
A Bodnár nem tiszta ezt mindenki tudja.
Hazahozta a kinti maffia pénzét. Ő is a Fenyő is, meg a Várszegi is.
Nézd meg a felosztást
Bodnár -- sport, kaszinó, yellow pages
Fenyő -- média, ingatlan
Várszegi -- kerskedelem
Most már késö.
Egyedül a ebböl lehet kitúrni a Bodnárt.
A Fenyőt se a kocsija miatt lötték le...
Van egy olyan mondás, hogy az okos vezető okos beosztotakkal, tanácsadókkal veszi kőrbe magát, a butának viszont csak nálánál is butábbak felelnek meg, és ez valóban sok esetben így van, de Bozókyt nem ismerem, csak néhány nyilatkozatát láttam, abból nehéz messzemenő következtetéseket levonni, mindenesetre nem a borotvaeszű ügyvédek kategóriájába tartozhat. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy megint presztizsharcokról van szó, vagy történni is fog a magyar fociban valami, vagy azoknak van igaza, akik arra szavaztak, hogy legyen a Csisztu Zsuzsa az elnök?
Ttelettel:
jdr
Végülis,hogy nézett volna ki,ha az MLSZ elnöke kevésbé pancser a maga posztján,mint Deutsch vagy Orbán a sajátján.
Bozóki "taccsbíró" Imre kb. akkora kaliber a magyar labdarúgás történetében,mint plö Deutsch Tamás vagy Orbán Viktor hazánk történelmében.
És mi van a Bozóky Atyánszki féle marhasággal, erről van valami konkrétum, vagy csak bedobta valaki?
Láttam a NapKeltében, hogy tulajdoni lapot lobogtatott, de tudomásom szerint a pékséget egy Kft üzemeltette.
Ttelettel:
jdr
Rsüni,
most hallottam hogy a Kovács is bekerült az elnökségbe (?).
Azért most kiváncsi leszek.
Milyen igéretek voltak a Kovácstól, amit nem próbált meg elkezdeni megvalósitani?
Időközben kormányváltás volt és más szeleknek kellett fújni az MLSZ-ben is.
Kezdödött az egész egy olyan ember furkálodásával (lábtengó-edzöpartner, diszkós (cocktail), meccseladás, élőbe kurvaanyázás a meccs alatt) aki eredetileg az elnöki székre vágyott, de hát késöbb rájöttek, hogy az lenne csak az igazi botrány ha a "bundás" beülne a pozicioba...
Aztán ugrott a kalapból elő a Mezey, az ISM favorit, akire végül berágtak, mert kiderült, hogy ő is foglalkozik játékos eladással, és rájöttek hogy ez sem frankó, mert ebbe is bele lehet kötni.
Lett is nagy összebalhé és akkor elökerült a legjobb rossz az ISM szerint:
Dr. Bozoky taccsbiró, zászlós:
Egy nyeretlen kétéves ügyvéd 4(!) vezetett elsö osztályú meccsel.
Én úgy hallottam, hogy Kovácsot az elnökségbe beválasztották.
Mindenesetre fogalmam sincs mitől és mi lesz ezentúl más. Szerintem abszolút semmi jelentősége az egésznek azon kívül, hogy az ISM izmozott egyet. Az amatőröket pedig azt hiszem le kellene választani a fizetettektől - szándékosan nem írtam profit - mert egész mások az érdekek, a célok és az elvárások is.
Ttelettel:
jdr
Az amatőrök eddig sem kaptak a Kovácstól mást, csak ígéretet, most sem kaptak volna többet. De jó lett volna nekik, ha megint ő lesz az elnök.
De tőled kérdeztem valamit napokkal ezelőtt, amire nem kaptam választ.
NNaa,
jól van vissza a "laczkó-benkő" féle éra-hoz!!!
Ez van!
Azért azt ajánlom a kedves fijjug figyelmébe, hogy 42-en NEM EZT AKARTÁK!
Legfőképpen az amatörök akikre az egész labdarugás -- mint tömegsport -- épült.
Egy erötlen f@szt sikerült trónra emelni, akit frankón lehet hátulról irányitani.
Mitöl lesz most jobb?
Értitek ez nem megsemmisitö eltiprás mint ahogy azt mindenki szerette volna:
hanem egy szoros vereség ( 3/5-öd --- 2/5-öd arányban). Ketten lenyomtak egyet.
Talán az elnökségbe illett volna berakni nem, hogy felügyeleti joga lehessen az ellenfeleknek.
Tovább tisztulhat a labdarugás. A Sport plusz arról ír, hogy Dr. Bozóky az egyik jelölt ellen is nyomozás folyik csődbüntett gyanújával. Atyánszky faszolóval közösen tulajdonolták a martfűi pékséget.
De ezeket az infókat honnan veszed?
És a mindenki aki tudja honnan veszi?
Akkor miért nincsenek még börtönben?
Vagy ez is egy olyan ügy, mint a békési korrupció ügy?
Nem lesz ez már egy kicsit sok?
A Bodnár nem tiszta ezt mindenki tudja.
Hazahozta a kinti maffia pénzét. Ő is a Fenyő is, meg a Várszegi is.
Nézd meg a felosztást
Bodnár -- sport, kaszinó, yellow pages
Fenyő -- média, ingatlan
Várszegi -- kerskedelem
Most már késö.
Egyedül a ebböl lehet kitúrni a Bodnárt.
A Fenyőt se a kocsija miatt lötték le...
Bodnár köztörvényes?
Honnan veszed?
Csak nem a Valencsik könyvből?
Annak a Valencsiknak a könyvéből, amit a Kovács adott ki?
Elfogulatlan hírforrás, mondhatom.
Bodnar ? Köztörvenyes bünözö. Ambar ha mar Vitya is maga melle vett egynehanyat, azota nem csodalkozom a szimpatian.
Vegen meg Magda Marinko lesz a palyaedzö.