Keresés

Részletes keresés

alkatel Creative Commons License 2017.06.18 0 0 11

Tanulsag II. Vagy redbull. Szarnyakat ad.

:-)

Előzmény: pipesmoker (9)
alkatel Creative Commons License 2017.06.18 0 0 10

Nekem nincs kutyam egyenlore, de szeretnek egyetm ert a fiam oda van erte. Van viszont egy merci A200=asom. Arra gondoltam, hogy eladom a kocsit es aztan veszek egy pulit.

Ezt nem viccnek szantam. 12 eves a kocsi 120800merfold van benne es eladnam, ha valaki ad erte valami ertelmes osszeget. A kocsi angliaban van, kijossz es te viszed, vagy haza megyek vele.

Ajanlat?

Pulit beszamitok.

pipesmoker Creative Commons License 1999.09.29 0 0 9
:) on Tanulság: merdzsosoknak legalább 2 pitbullal kell járni. Akkor idő sem marad azt a fegyvert felemelni.
:) off
Nekem cicám van, 11 éve. Ha ilyen extrém helyzetbe nem is kerültem/hetek, ha belegondolok, elképesztő, mit alkalmazkodtam ahhoz, hogy VAN.
Úgy hozzá tud nőni egy állat (kvázi családtag?) a gazdájához, hogy el sem hiszi az, akinek nincs. {Állata :)}
Herold Creative Commons License 1999.09.22 0 0 8
O.K. Akkor mekkora lenne az az érték, amit már nem adnál oda a kutyád életéért?
Chavo Creative Commons License 1999.09.22 0 0 7
Gondold el: Manapság kirángatnak valakit a kocsijából, mire egy menő ügyvéd úgy tálalja a dolgot: "Úgyis ki akart szállni, ügyfelem csak ebben segített neki."

Ha a kutyára fogják a pisztolyt, nincs fegyveres rablás. Ha viszont nem adja oda a kulcsokat, jól megverik.

Előzmény: Herold (3)
Ghanima Creative Commons License 1999.09.22 0 0 6
Azon gondolkodtam, hogy vajh' hol lakik a gazda/tulajdonos, hogy Mercedessel kellett sétálni vinnie a kutyát? Valószínű, hogy nem a Józsefvárosban.
Amúgy mindenképp a javára írandó szerintem, hogy kutyáját (és valóban lehetséges, hogy az életét is) megmentette a kocsi átadásával.
Üdv,
Ghanima
acid Creative Commons License 1999.09.22 0 0 5
az ember a baratjat csak nem loveti le egy merdzsoert (sem)
lujza Creative Commons License 1999.09.22 0 0 4
Igy enyhebb a buntetes.
Előzmény: Herold (3)
Herold Creative Commons License 1999.09.21 0 0 3
Gondoljátok, hogy a kutya után az ember következett volna? Akkor miért nem rögtön őrá fogták a fegyvert?
kilo Creative Commons License 1999.09.21 0 0 2
Egyetértek,

tuti nem kellett volna másik kutya után nézni...

kilo

lujza Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1
Ott all 3 manus, stukkerrel. En meg a kutyaval. Na, mit gondolsz, ha nem adom oda a kulcsot, lelovik a kutyat es elsetalnak ? Alig hinnem. En is odaadnam. Minek lovessem le szegeny kutyust potyara ?
kilo Creative Commons License 1999.09.21 0 0 0
0 esély, mivel nincs Mernyóm...

kilo

Herold Creative Commons License 1999.09.21 0 0 topiknyitó
A minap egy embert úgy szabadítottak meg a Mercedesétől, hogy fegyvert fogtak a kutyájára. A delikvens erre odaadta a kulcsokat a rablónak, különben a kutyust lelőtték volna.
Te mit tennél hasonló helyzetben?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!