Basszusgitáros vagy? Nyíregyháza-Debrecen vonalában élsz? Véredben van a Heavy Metal? Szívesen játszol szólamokat mintsem folyton megbújj a háttérben? Szereted ha a basszus is szerves része a zenének? Akkor TE vagy az, akit keresünk. Magyar nyelven íródott saját dalokat játszó egyedi stílusú Heavy Metal zenekar vagyunk, és basszusgitárost keresünk. Stílus nagyjából: Pokolgép, Omen, Kalapács, Ossian (Metallica) stb. Ha ezeket szereted, megértjük egymást. Próbaterem Nyíregyházán, de a próbára járás megoldott Debrecen irányából is. Próbák hétköznap. Elhivatottság, kitartás, zenei alázat és hangszeres tudás nem elkerülhető. Ha magadra ismersz és ezeket el tudod és akarod játszani, keress! Elérhetőség a honlapon!
Hali! Budapesten keresek dobost és basszerost punk zenekarhoz. Kor: 16-20-ig. Jó ha nyitott vagy más műfajokra is mint pl.: ska, grunge de a lényeg hogy a punk zenét szeresd. Nem kell profi zenésznek lenned de az alapokat tudd. Fontos hogy légy kreatív és jófej. Feldolgozásokat csak a legelején áll szándékomban játszani, inkább a saját dalok írása lenne a cél.
Több éves múltra és három albumra visszatekintő, közelmúltban megszűnt punkrock zenekar két volt tagja új (szintén punkrock) projekthez keresi énekesét vagy énekes-gitárosát. Próbaterem, énekcucc van. A megélhetés nem cél, de szeretnénk saját dalokkal stúdiózni, koncertezni.
Hali! Budapesten keresek dobost és basszerost punk zenekarhoz.
Kor:16-19-ig. Nem feltétlen kell profi zenésznek lenned de az alapokat tudd. Jó ha nyitott vagy más műfajokra is mint pl.: ska vagy grunge de a lényeg hogy a punkot szeresd. Feldolgozásokat csak az elején áll szándékomban játszani sokkal inkább a saját dalok írása lenne a cél. Fontos hogy légy kreatív meg jófej.
Dobost és énekest keresünk saját számokkal rendelkező debreceni zenekarunkba! Duplázni tudó, Heavy Metal-t értő, és szerető dobost, és erőteljes hangú, énekhanggal, és énektudással megáldott, a stílusban jártas énekest is szeretettel várunk. Próbaterem, saját felvételek vannak. Énekcucc megoldható, mikrofon szükséges.
Szevasztóóóóók KOMÁROM környékiek! TÁNCOLHATÓ Rock és funk világslágeket játszó buliegyüttes összerántásához keresek tagokat. Én dobolok. Nem baj ha nem vagy profi, én sem vagyok az, de a hozzáállás nagyon fontos: "Addig gyakorlom a dalt, amíg nem megy profi szinten ! " Mindenképpen hosszú távban és a lehető legsűrűbbre szervezet fesztivál szezonban gondolkodom !! Ha kell nyáron felmondok a munkahelyemen ! Szezonon kívül is az összes falu és városnapra, fesztiválra, motoros találkozóra, munkahelyi családi napra betukmálnám magunkat. Tehát csak komoly hozzáállású tagokat keresek. A kor különösebben nem érdekel, csak gondold át, hogy szánnál-e sok időt rá, utaznál-e rengeteget, stb...
Zenésztársakat keresek Heavy Metal zenekarba Debrecenben. '90-es évek stílusában, magyarul, 2 gitár, basszus, dob, ének. Én gitáros, szövegíró vagyok. Saját számok, referenciák vannak. Felnőtt korú és hozzáállású emberekre számítanék... Infó: andras{kukac}kereszttuz{pont}hu
Sziasztok! Énekest keresünk saját dalokat író rock zenekarba. A próbák helyileg Ácson heti 1 alkalommal vasárnaponként 9-14 –ig. vannak. Már vannak kész dalok és a tervek szerint szeretnénk nyárra összehozni egy teljes albumot ezért is szeretnénk minél hamarabb énekest találni. Ha érdekelnek a részletek, akkor írj a szamuzottek.zenekar@gmail.com a-re vagy Facebookos oldalunkra.
Avantgárd típusú és kulturálisan fejlődő, alkotói vénával megáldott ipse vagyok. Szeretnék akusztikus formációban zenélni, nem titok az akarat ökle, már régmúlt idők óta kopogott lelkem ajtaján, és immáron bebocsájtást engedve neki - feleltem meg elvárásainak. Így most magam kezdtem komoly zenésztársak utáni keresgélésbe, amelynek valószínűleg sikeres epizód lesz a vége, de a szó az időé most. Teljesen mindegy a technikai és tapasztalati tudás, a stílusbeliség, a lényeg, hogyha zenében szeretnéd kifejezni magadat akkor az én segítségemmel lehetőséged nyílhat reá, ahogy jómagamnak is a te segítségeddel. Így komoly elszántságot kérek és én kívánok nyújtani, hisz amit szavakkal, gesztusokkal kevés megtenni, hát hangjegyekkel sikerülhessen.
Ha érdekel a program, akkor keress meg: munkaemail91@gmail.com címen!
Nevem: Paranics László - elektro-akusztikus gitáros.
Tisztelt olvasó/érdeklődő azért is üdvözülök irántad, mert elolvastad! Köszönöm! :)
Avantgárd típusú és kulturálisan fejlődő, alkotói vénával megáldott ipse vagyok. Szeretnék akusztikus formációban zenélni, nem titok az akarat ökle, már régmúlt idők óta kopogott lelkem ajtaján, és immáron bebocsájtást engedve neki - feleltem meg elvárásainak. Így most magam kezdtem komoly zenésztársak utáni keresgélésbe, amelynek valószínűleg sikeres epizód lesz a vége, de a szó az időé most. Teljesen mindegy a technikai és tapasztalati tudás, a stílusbeliség, a lényeg, hogyha zenében szeretnéd kifejezni magadat akkor az én segítségemmel lehetőséged nyílhat reá, ahogy jómagamnak is a te segítségeddel. Így komoly elszántságot kérek és én kívánok nyújtani, hisz amit szavakkal, gesztusokkal kevés megtenni, hát hangjegyekkel sikerülhessen.
Ha érdekel a program, akkor keress meg: munkaemail91@gmail.com címen!
Nevem: Paranics László - elektro-akusztikus gitáros.
Tisztelt olvasó/érdeklődő azért is üdvözülök irántad, mert elolvastad! Köszönöm! :)
NŐI gitáros kerestetik egy összetett, komplex, hosszútávú zenei projektbe. Paraméterek: -18-24 közötti életkor. -Érezd a zenét (nem guitar hero-master edition-re van szükségünk, egy perc alatt 365 hangos ultra-prog, death-core metal huszárok kíméljenek). Amit játszol, abban tudd, hogy mikor mit kíván a zene. -Nyitottság stílusilag, legyen szó régi, vagy új vonalról. -Akarj zenélni, és szeresd amit csinálsz ;) -Ne riadj meg, ha emberek előtt kell játszani. -És továbbra is egy NŐ-t keresünk. Nem férfit parókában, nem osztrák szakállás hölgyet, és nem fizetünk műtétet és hormonkezelést sem :P -Budapest/Székesfehérvár és vonzáskörzetükbe tartozol, vagy elhívatottságod határtalan, és a távolság nem akadály.
Hogyha érdekel a dolog, akkor a következő emailen és/vagy telószámon elérsz több infóért és részletekért: phantomplay.pictures@gmail.com 06205678033
Hali! Leendő punk zenekaromhoz keresek tagokat Budapesten. Kor:15-17-ig. Első sorban basszusgitárost keresek, de dobosok és gitárosok is jelentkezhetnek. Csak egy a lényeg: szeresd a punk zenét. Én 3 éve gitározok. Nem vagyok valami profi. Inkább csak a lelkesedésem nagy. Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor kérlek írj egy levelet az e-mail címemre. Címem: ricsifiu182@gmail.com További szép napot!
Szegedi zenekar keresi új dobosát. Pop-punk, modern metál stílusban játszunk. Saját számokkal és feldolgozásokkal dolgozunk. Egyenlőre hobbi szinten zenélünk de szeretnénk komolyabbra fordítani a zenekart. Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor: attila.sixx@gmail.com vagy 30/3085531
Eddigi setlist:
Green Day - Still Breathing My Chemical Romance - Nanana és Famous Last Words Black Veil Brides - Outsider és In The End Every Time I Die - It Remembers Paramore - Cruscrushcrush
zenekar újraalapításhoz. Ketten vagyunk eddig: ének-gitár és billentyű. Hosszú távon gondolkodó, megbízható hozzáállású tagokat keresünk, akiknek van elég idejük és motivációjuk a közös zenéléshez. Cél a színpad precízen begyakorolt dalokkal. stílus: alternatív, beat, rock, rock-alter
Működő rockabilly zenekar dobost keres! Budapest vagy közvetlen környékiek jelentkezését várjuk. Átlag életkor 40. Dobszék és felső tamok nem kellenek. :) Viszont feszes húzás igen!
Akusztikus duó alapítása céljából keresem azt a szorgalmas, komoly szándékú és jó énekhanggal rendelkező hölgyet, aki legalább alapszinten tudja magát kísérni gitáron vagy valamely egyéb hangszeren (ha nem, nem kizáró ok). 28 éves vagyok, 13 éve gitározom, zenekari és színpadi tapasztalatom egyaránt van. Szeretnék fellépni és saját dalokat is írni valakivel, akinek megtaláljuk a közös hangot. Stílus: főként rock, de nem riadok meg egy-egy finomabb daltól/ötlettől sem.
Cajon-os, együtt zenélés céljából keres gitárost, hegedűst, csellistát, furulyást, klarinétost, szaxofonost, és még sorolhatnám, azaz bárkit, aki valamilyen hangszeren játszik. Próbaterem a Városligetnél.
Nem baj, ha kezdő vagy, a fontos, hogy örömöd leld a közös zenélésben.