Keresés

Részletes keresés

FatMo Creative Commons License 2002.04.14 0 0 217
Azonos!
Előzmény: királyvíz (216)
királyvíz Creative Commons License 2002.04.14 0 0 216
Üdvözlök Mindenkit!

Kérlek segítsetek abban, hogy az itteni Philip meg a szombati fidesz Philip azonos személy-e. Szerencsére soha nem volt Z+.

Szüszü Creative Commons License 2001.04.17 0 0 215
Boldog Új Évet !!! ;)
Szüszü Creative Commons License 2000.12.28 0 0 214
akkor csakhogy abszolút ne ideillőt tegyek:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Szüszü Creative Commons License 2000.12.28 0 0 213
asszem akkor én másra gondoltam:))
Előzmény: FreddyHawk (209)
nightwish Creative Commons License 2000.12.19 0 0 212
Persze, hogy nem élő, egy délutén 3-4 "beszélgetést" is felvesznek, gondolom.
Előzmény: Ernesto Serra (211)
Ernesto Serra Creative Commons License 2000.12.19 0 0 211
máshogy nem is igazán lehetne, hiszen nem élő, akkor meg honnan telefonálna be, ha nem a stúdióból
Előzmény: nightwish (210)
nightwish Creative Commons License 2000.12.19 0 0 210
FH, nem ő az. Oszkár keresztneve Balázs, nagyadarab, vöröshajú és szemüveges. A műsort pedig úgy veszik fel, hogy Oszkár a stúdió melletti kis fülkében üldögél egy csinos függöny mögött, onnan teszi fel a kérdéseit. Utána a büfében meg dumcsiznak egyet. :((
Ezt egy volt alanyától tudom, nagyon is passzolna a Z- "igényességéhez".:))
Előzmény: FreddyHawk (202)
FreddyHawk Creative Commons License 2000.12.18 0 0 209
Ezt nem gondoltam volna. Feró kozmetikai műtéten esett át az alábbi kép szerint ...
Előzmény: Szüszü (208)
Szüszü Creative Commons License 2000.12.17 0 0 208
Miért nem édes ??

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Attila101 Creative Commons License 2000.06.05 0 0 207
HI!

Szerintem sem áll a Feró=Oszkár egyenlet, mert a Feró nem képes normális kommunikációra (egyébkent Ricé-s voltam).
De szerintem ez az Oszkár gyerek is megér egy misét! Az elején még jó volt, de az utobbi időben a szereplési vágya felülkerekedett saját korlátain, és sokszor csak értelmetlen, erőszakos kérdéseket tud feltenni. Nem tudom, miért képzeli azt magáról, hogy neki kell az örök provokatőrnek lenni?
Általában azon szoktam röhögni, hogy a kínkeservesen megszült kérdéseit milyen szellemesen, ügyesen negálják a nyilatkozó előadó"művészek". Szerintem itt az ideje, hogy Oszkár átaadja a helyét valaki másnak, aki ténylegesen empátiával viseltetik a nézők széles táborával, és kérdései nem a kötözködést, hanem az informálódást segítik.
Attila101

Előzmény: FreddyHawk (206)
FreddyHawk Creative Commons License 2000.05.24 0 0 206
OFF
Egy koncert után dumáltam vele , hát .... nem egy IQ betyár, de kötekedni, azt nagyon tud ... :)
ON
beny Creative Commons License 2000.05.24 0 0 205
Beszéltél már személyesen vele? Mármint Nagy Feróval, hát meg kell, hogy mondjam, hogy nagyon primitiv, mondhatni sötét. És ez pont lejön az ATV-s műsorából is.
Előzmény: FreddyHawk (204)
FreddyHawk Creative Commons License 2000.05.24 0 0 204
Túrót. Már elnézést. A higgadtságban igazad van de ha jól megfizetik , akkor talán még ezt is eltűri érte. Egyébként pont a stílus ( a hang mellett ) ami gyanus, ez a kötekedő, csípkelődő modor ... Ez annyira Ferós ...

beny Creative Commons License 2000.05.24 0 0 203
Tudod, hogy miért gondolom, hogy nem ő az?
Mert stílusából ítélve (itt N.Feróra gondolok) nem hinném, hogy tudna kulturáltan és higgadtan reagálni arra, mint ahogy például a Pain menedzsere beszélt vele.
És bocsánat minden Feró rajongótól, de meg kell hogy mondjam, hogy ő még egy értelmes mondatot is elég nehezen tesz össze, nem hogy összefüggően beszéljen. (személyes tapasztalat alapján írom ezt)
Előzmény: FreddyHawk (202)
FreddyHawk Creative Commons License 2000.05.24 0 0 202
Szerintem pedig az. Remélem egyszer lelepleződik, s kiderül hogy igazam volt.
Előzmény: beny (201)
beny Creative Commons License 2000.05.24 0 0 201
Ez nem létezik, ez nem egy 50 éves Nagy Feró hangja, Oszkár sokkal fiatalabb!
Előzmény: FreddyHawk (200)
FreddyHawk Creative Commons License 2000.05.24 0 0 200
Tudom, hogy az ATV-n nyomul az öreg harcos, de attól még játszhatja Oszkárt!
Egyszer hallgassd meg ahogy beszél ! Egyszerűen az Ő stílusa, az Ő hangja ! Ez a kukacoskodás mindíg ment neki !
FatMo Creative Commons License 2000.05.24 0 0 199
Ne viccelj már! Ez biztos, hogy nem a Nagy Feró! Ő elvan a népnemzeti (A)TV-jén a népnemzeti műsoraival.
Előzmény: FreddyHawk (198)
FreddyHawk Creative Commons License 2000.05.23 0 0 198
Totyu, komi!

Figyeld a hangját, a stílusát !
Egy az egyben Feró !!!!!

totyus Creative Commons License 2000.05.23 0 0 197
Neem, az ki van zárva!!!
FreddyHawk Creative Commons License 2000.05.23 0 0 196
Oszkár = Nagy Feró
Eddig erre nem jöttetek rá ???
totyus Creative Commons License 2000.05.07 0 0 195
Na ne mon már, hogy Philip nem mer "olyanokat" kérdezni. Eccerű kis színjáték az.
Kötekedni nem úgy kell, ahogy oszi csinálja, azzal a stílussal csak nevetségessé teszi magát.
Az az ember halál primitív ( vagy megjátsza, de akkor qrva jól ).
Szerintetek milyen számokat fog ma mérvadni minden pedofil álma, Nika?
Libertine Creative Commons License 2000.05.06 0 0 193
Oszkárnak valahova egészen máshova kellene (rá)kapcsolódnia...bár ha azt nézzük, primitív zenészeknek primitív kérdések dukálnak :-(((

a libertine

Előzmény: totyus (192)
totyus Creative Commons License 2000.05.06 0 0 192
Most ugrott be, hogy eleg gazos akkor a dolog, amikor neha azt mondja oszi, hogy csak most kapcsolodott be az adasba....
totyus Creative Commons License 2000.05.06 0 0 191
Sajnos nem lattam az elejetol. Majd kesobb megnezem videorol.
totyus Creative Commons License 2000.05.06 0 0 189
Juj, tényleg azt el is felejtettem.
Láttam.
Hát elég törvénytelen volt a kacaja Balázskának, ahelyett hogy vitába szállt volna Kékuval a szó elsődleges jelentését illetően.
Visszatérve a tegnapi izére: Ákos lefülöpözte egyszer a Phillipet. Valószínűleg előtte jól kidumálták a bunkó szellemi faszverő indexeseket.
Mekkora gáz lett volna, ha egyszer véletlenül lekálmizza Phillipet. Olló...:-)))
Mondjuk ha Ákos jóbarátja a Phillipnek, akkor olyan rossz ember nem lehet.
totyus Creative Commons License 2000.05.06 0 0 187
Nnna, tegnap csak az IZé utsó harmadára értem haza, de osziról nem maradtam le.
Hát valami borzalmasan f@sz volt. Folyton csak azt fröcsögte, hogy miért olyan nagy szó, hogy Ákos fellép Londonban ma este?
Ilyeneket kérdezett, hogy ez tulképpen egy hakni?
Aztán Ákos elmagyarázta, hogy teljes 2 órás élő buliról van szó - amelynek 3/4-e magyarul fog szólni, lévén hogy főleg kinti magyaroknak szervezte egy mánáger - ami nem igazán nevezhető hakninak. Phillip hamar el is hajtotta Oszkárt a pics@ba.
IZé után Sztárlat levitível meg Alex Sanyival az Atrium Hyatt szivarszobájából.
Levy keményen odamondta a kamerába:
-- Igenis a kiadók a hibásak, mert minden szart kiadnak!!! --
Na azért ő sincs nagyon lemaradva az ufós vonaltól, kár érte mert többre képes azoknál, elég jól tud pl. zongorázni.
Süta nap...:-)
Alex meg helyeselt, kimondatlanul mintegy hozzátéve azt a beismerő vallomást is, hogy ebben ők is hibásak tetőtől-talpig.
Ez a durva , hogy tisztában vannak azzal, hogy híg fost (pardon) terjesztenek kishazánk teenagereinek a fülecskéibe, és ez így jó, mármint anyagilag.

Később a hírblokkból azt is megtudtam, hogy Whitney Houston nem hajlandó egy stúdióban felénekelni egy dalt George Michaellel. Egyébként egy duettről lenne szó.....

Apropó! Hallottátok a nagy hírt?
Műsorvezető(ke)t keres a Z+. Csak nem le akarnak cserélni valakit?

FatMo Creative Commons License 2000.05.02 0 0 186
Csak a "Szidjuk együtt a Z+ televiziót!" topicban! Csak ma! FatMo barátjának személyes találkozása Philippel az edzőteremben! Kiderült milyen ember is Philip valójában! Klikkeljen ide és
olvassa el Ön is, ma este minden kiderül!!!
Libertine Creative Commons License 2000.05.02 0 0 185
Tisztelt (?) Z+ szerkesztők és műsorvezetők!

Kérem, árulja el már nekem valamelyikőtök, hogy miért kell mindenféle Lichtbringer meg Anastasia fantázianévre hallgató mocsok techno szemét verzióban leadni a Join me in death c. szerzeményt a nagyszerű HIM-től? Nincs meg az eredeti verzió (elvégre ők írták a számot)??? Miért jó az, hogy egy gitárorientált HR/HM slágert, ami külhonban nagy siker volt és a klippje is könnyedén hozzáférhető, egyszerűen semmibe vesztek, és helyette mindenféle gépesített, kiherélt, mutáns utánzatokat, "feldolgozásokat" (=lopás, koppintás, élősködés) raktok a műsorba? Egyáltalán tudjátok, hogy mi fán terem a HIM???

a libertine

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!