Nekem megvan a CD. És megrögzött vagyok.
Borzalmas. Rettenetes. Van egy szám, a Hazudj még nekem című fermedvény, ott Tamás pl. egyenest úgy énekel, mint mikor Józsi bácsi a kocsmában kicsit többet iszik a kelleténél, és nekiáll. (énekelni.)
Én meghallgattam...tragikus. Engem legjobban a "Budapest" és az "I Love You" tepert le, de a többi is elég gyengusz. Már maga az "ötlet" is kiábrándító, Cipő és CsT. Szerintem CsT régi tisztelőt kihagyják ezt az albumot, amúgy ehhez a "Levélváltáshoz" vajon mit szól6ott Másik János?
Március 5-én, vasárnap 21:50-kor a DUNA TV a "Cseh Tamás: Összes dalok időrendben című műsorát - sajnos - kihagytam.
A több részes sorozat következő része jövő vasárnap lesz látható;
gondoltam, szólok, más rokon lélek ne járjon pórul...
Meg tudnád mondani az album címét?
Szvsz a republic amúgy is kritikán aluli, nem bírom elképzelni hogy tehetett ilyet a Cseh (pedig dondolom a Bereményinek is bele kellett egyezni, az meg pláne abszurdum...)
Cseh Tomi egy 6 számból álló CD-je akadt a kezembe, amit a Republic-kal készített közösen.
Egymás dalait éneklik közösen. Kiábrándító nagyon. Ahogy sííír a gitár a Budapest c. Cseh-Bereményi alkotásban...
Még jó, hogy nem a Szállj el kismadárt tartotta Bódiék nótái közül eléneklésre méltónak (hanem a Valahogy másképp történt meg címűt).
Vér ciki, tényleg elitta az eszét. Miért volt erre szükség, mondjátok meg, miért? Egy illúzióval lettem szegényebb.
A méltán híres és népszerű Bárka színház tűzi folyamatosan műsorra az összes Cseh Tamás számot, előadásonként évenkénti bontásban. A klasszikus szerzőpáros 1971-es évben készült művei okt. 15-16 -án hallhatóak, a szerencsések még kaphatnak jegyeket 1000 Ft-os egységáron.