Kicsit tájékozatlannak tűnsz. Egyrészt a téma már rég ki lett tárgyalva- persze azért fel lehet vetni újra-, másrészt pedig mindenféle epilepsziát okozó villogásokról írsz a DBZ-vel kapcsolatban. Az nem a DBZ volt, hanem egy Pokemon nevezetű (szintén japán) rajzfilm, és annak is csak egy epizódja. Sajna a témafelvetésedből látszik hogy ma Mo-n mi a helyzet az ilyen jellegü rajzfilmsorozatokkal kapcsolatban. Tévhitek, pletykák és alaptalan hülyeségek keringenek közszájon- szerintem a DBZ "betiltása" is nagyrészt ennek volt köszönhető. Ez van, talán eljön majd az idő, amikor kis hazánkban is megtalálja a helyét ez a fajta rajzfilmkultúra.
Addig meg dzsiájdzsó.. az nem káros :-).
Csak aza a gond a távirányítóval, hogy a gyerek kezében is ott van... A Dragon Ball-t pedig épeszű ember nem írja gyerekeknek....
ja, az RTL Klub jóvoltából a le nem adott részek kazettán megvásárolhatóak. Így sokkal korrektebb. Ha egy szülő meg akarja menteni a gyerekét a Dragon Ball agymosó őrültségétől, akkon nem veszi meg. Megteheti. de a TV- től eltiltani... Az gázos.
Tray: "világ legtöbb port felkavart"??? Először is ennél sokkal nagyobb botrányokat okozott Amerikában néhány újfelfogású rajzfilm, másodszor ebből a meséből csak nálunk lett ekkora ügy. Úgy láccik csak a magyarok nem tanulták még meg, hogy ha valami nem teccik, meg kell nyomni a távirányítót!
Kiváncsi lennék ki, hogy vélekedik erről a rajzfilmről. Tény, hogy a világ legtöbb port felkavart rajzfilmjéről van szó. én személy szerint nem különösebben kedvelem ezt a sorozatot. Olyat is hallottam, hogy a benne lévő villogó fények könnyen epilepsziát okozhatnak. Ti, hogy vélekedtek a sorozatról és erről az epilepsziáról? A minap azt olvastam, hogy újra fogják adni valamelyik TV csatornán.