Keresés

Részletes keresés

hayabusa123 Creative Commons License 2019.04.26 0 0 245

Ez most hogy jön ise? 😴

Előzmény: farkasszaszi (238)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.04.25 -1 0 244

https://kezilezer.hu/botranyos-lagylezer-termekbemutatok-kidobott-szazezrek/

 

Szellő Bea szerint: 2018-08-31 - 09:12

Kérdésem lenne , hogy valaki tud valamit az Aeden Kft-ről? Arany János utcánál van

 

 

Válasz Toll Lajosné szerint: 2018-10-29 - 13:02

 

Vigyázzanak nagyon Velük. A családban is átvertek egy nyugdíjast. 350 ezer Ft-ot kértek el egy orr és csukló lézer készülékért. Ő az Andrássy út 97-ben volt egy egészségfelmérésen. Azonnal megvetették vele ezt a készüléket, de mivel ott akkor nem volt banki alkalmazott átkísérték az Arany János utcai Anna egészség központba, ahol szépen a banki alkalmazott áruhitel ürügyén a Budapest Bankkal aláírt 350 ezer forintról áruhitelt. Azt mondták, hogy kezdődő szívritmus zavara van. megígérték, hogy ha nem tetszik Neki visszaveszik a készüléket. Természetesen ezt letagadták, mikor 10 nap múlva vissza akarta adni. Azóta is használja a készüléket ( ha már ennyi pénzt kifizetett), de a leletei még rosszabbak lettek. Sajnos nagyon – nagyon be lett csapva, és még szégyelli is, hogy ilyen buta volt.

Előzmény: AronkaBP (241)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.04.25 -1 0 243
Előzmény: AronkaBP (241)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.04.25 -1 0 242

Átverésen alapuló biznisznek tűnik. Lehet, hogy nem MLM, de akkor is!

Ránéztem a termékekre, mind full kamu, áltudományos cucc.

Valszeg termékbemutatókon (utaztatós, vagy kultúrházas) kell szerencsétlen időseket félelemkeltő marketinggel átverni. :(

 

 

 

Előzmény: AronkaBP (241)
AronkaBP Creative Commons License 2019.04.23 0 0 241

Voltam az AEDEN cégnél, egy egészségügyi termékeket értékesítő eladói munkaköri állásinterjún! Ismeri valaki a céget?

Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, akik ismerik a céget!

Az interjú itt volt: 1061 Budapest, Dalszínház utca 2.

Eddig, amit tudok, tapasztaltam: kirendeltség az szép volt, a rendszer az jutalékos, amivel nekem nincs bajom, MLM cégnek tűnt nekem elsőre, de ezt nem mondták. Fix fizetés az nincs. Orvosi jellegű termékeket kell értékesíteni, ahogyan láttam, szerintem idősebb személyeknek.

hayabusa123 Creative Commons License 2019.04.17 0 0 240

Videora vedd fel a szabálytalanságokat és jelentsd fel őket, keress masik munkahelyet, hogy merészelik a Te munkaidődet meglopni, meft ez lopás😫

Előzmény: ptrk92 (239)
ptrk92 Creative Commons License 2019.04.13 0 0 239

Avis Budget Group UK Voice Team.

 

6-ig tartó munkaidő, jó esetben 18:45-kor "kiszabadulsz" amit persze nem fizetnek. Stresszes, kevés ember, rengeteg hívás + 0 segítséget nyújtó "főnök". Kb még az is be van osztva hogy mikor mehetsz wc-re.

farkasszaszi Creative Commons License 2019.02.26 0 0 238

Sziasztok!

 

Farkas Alexandra vagyok, diplomás közgazdász, emberi erőforrások (HR) alapszakon végeztem. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem HR területen, profilom főleg a toborzás, kiválasztás, és interjúztatás, így munkámból adódóan rengetek álláskeresővel és önéletrajzzal találkoztam. Amit kevesen tudnak, és amire az álláskeresők nem gondolnak, hogy gyakran azért nem hívják be őket interjúra, mert rossz, felépítetlen, esetleg unalmas az önéletrajzuk. A mai rohanó világban egy HR-es átlagosan 10 másodpercet! tölt egy önéletrajz elemzésével és ha nem talál benne valami megragadót, ha olyan mint a többi 50-10 beérkezett önéletrajz, akkor nem Te leszel a kiválasztott.

 

Ha pályakezdő, szülésből visszaérkező vagy régi motoros vagy és unod már, hogy több száz helyre pályázol, de mégsem hívnak be interjúra sem vagy választ sem kapsz, akkor szívesen segítek neked!

 

Skype vagy személyes konzultáció keretében (Veszprém) végigbeszéljük, hogy hová jelentkeztél eddig, milyen szakmai tapasztalatod és iskolai végzettséged van: ezek alapján milyen helyeket pályázhatsz meg, átbeszéljük az önéletrajzod hibáit, illetve lehetőség van interjúra felkészítő mini tréningre is, praktikák, titkok elsajátítására a HR világából. Legyél felkészültebb mint a hr-es és tuti tied az állás!

 

Az önéletrajzod újra írásával és grafikus szerkesztésével nem neked kell törődnöd, a csomag tartalma 3 fajta infografikus, modern önéletrajz rendelkezésedre bocsátása, amivel sokkal nyerőbb lehetsz a cégeknél!

 

Kis és középvállalkozások részére is vállalom a tökéletes jelölt felkutatását, előszűrését, kiválasztását és beillesztését, ott, ahol nincs külön HR osztály vagy munkatárs erre és vezetőként nem szeretnél erre időt szánni!

 

Iskolai végzettségem abszolút leinformálható, kérésre minden adatot, referenciát rendelkezésre bocsátok.  :) Keressetek bátran: farkasszaszi@gmail.com és segítenek nektek állást/munkaerőt találni!

 

Szép napot.

 

hayabusa123 Creative Commons License 2019.02.03 0 1 237

Az lenne fontos ezek eljussanak a munkaügyi bíróságra, minden ilyen eset, a sok büntetés jobb belátásra bírná a munkaltatókat, feljelentés mindenképp! 

Előzmény: Takker87 (236)
serpentin Creative Commons License 2018.09.19 0 2 235

Fél évig dolgoztam a Bárdi Autónál. Nyugdíjasokat kerestek autók szállítására (sérültet a szervízbe, javítottat vissza, csereautó ide-oda...)

A kocsikon nem volt matrica, így pályán kívül mentünk Nyíregyháza, Mátészalka, Miskolc, Lenti, Sopron, Ajka, Szombathely ... nyáron, + 35 fok, klíma ritkán volt jó. Az utak 3-4 órát vettek igénybe oda is, vissza is az országúton, matrica nélkül.

Pár hete Sopronba mentem, ami szintén 3-4 órás utazás. Útközben egy erdő mellett befordultam egy földútra, hogy elvégezzem a dolgomat. Épp egy útmenti diófa alatt álltam meg. Beszállás előtt leszedtem a kocsi fölé magasodó fáról 3 diót és a földről kettőt. Ekkor látott meg egy arrafelé haladó másik bárdis és mi mást is csinált volna, mint felírta a rendszámot és beköpött a vezetőségnek azzal, hogy "az útmentén diót szedett valaki". Azonnal, kérdezés nélkül kirúgtak. 

Tanulság: útközben nem lehet szarni a Bárdinál. Vagy diót felvenni a földről. Vagy mindkettőt.

Miközben nem volt időkorlát az érkezésre, sőt állandóan szóltak, hogy fő a biztonság. Volt, hogy 4 óra oda, 4 vissza volt az út és nem is ettem közben, legfeljebb ittam.

Bevallom, többször volt a fél év alatt, hogy megálltam pisilni. Szégyenlem magam emiatt, jó, hogy nem derült ki. Volt egyszer, hogy kereket kellett cserélnem és akkor szintén egy közeli földútra fordultam be kilyukadt gumival. Már akkor is kirúghattak volna ezért.

És ha egy boltnál állok meg élelmet, vizet venni? Vagy neadjisten diót ... vagy csak éppen a dió tilos? Most beköpöm egyik barátomat, aki megállt barackot venni egy zöldségesnél. Micsoda felgyelmezetlenség! 

Volt olyan is, hogy másokkal együtt megálltunk az útmenti nyomós kútnál és ingyen vettünk vizet és mostuk le magunkról az izzadságot. Jó, hogy nem tudták meg. 

Tehát

- milyen cég az, ahol spiclik vannak?

- milyen cég az, ahol a főnök minden kérdezés nélkül helyet ad a spicli bejelentésének, sőt támogatják?

 

Más:

Egyik szép augusztusi napon a manapság divatos térdén szakadt farmeremet vettem fel  a mindennap tiszta ingem mellé. Este 5-kor Dodog Miklós megállított az irodaház előtti udvaron és 6 másik ember előtt rámüvöltött:

- Koszos vagy! Hogy lehet így a Bárdihoz bejönni? Nem kell itt dolgozni!

Csak hápogtam, hogy ez tiszta, csak divatosan szakadt... tovább üvöltött Dodog úr.

- milyen cég az, ahol embereket, köztük eddig tisztességes életet élt nyugdíjasokat meg lehet alázni mások előtt?

Kollégámatnak is szóltak, hogy a kék színű nadrágja és dzsekije munkaruha kinézetű, ebben itt nem lehet dolgozni... hehehe. Miközben rendszeresen cipeltünk koszos gumikat, alkatrészeket, komplett olajos váltókat.

Talán nem véletlen, hogy naponta tizesével veszik fel a gyanútlan jelentkezőket ... nyilván ugyanennyien távoznak is.

 

Vigyázzatok, ha netalán a Bárdihoz vet a jósorsotok! 

Balu999999 Creative Commons License 2018.09.18 0 0 233

HOPI Hungaryről van valami vélemény? Nincs tapasztalatom velük kapcsolatban.

Akela85 Creative Commons License 2017.11.29 0 0 231

Szia!

 

mennyit dolgoztál ott?

Kiszállító voltál?

fizetés milyen volt?

 

Válaszod előre is köszi

Előzmény: Novalie (229)
Alagi úr Creative Commons License 2017.08.03 0 0 230

Leieről valami?

ivanovnaXX Creative Commons License 2017.05.03 0 0 228

Mediaworks Hungary Zrt. (kiadóvállalat) mint országos céghálózat stabilitást jelenthet egy mezei munkavállaló számára, de a vízfejű központosítás miatt borzasztó nehezen működik a munkaügyi és minden ügyintézés, szerződéskötés (értsd, hónapokba is kerülhet). Így sem a partner cég, sem a munkavállaló nem boldogul.

 

A bevétel alacsony mértéke miatt a költségeket lecsökkentették. Ezért nem hogy rendezték volna béreket a megyei lapkiadóknál, amiket már évek óta kérnek a dolgozók, összevonnak munkaköröket változatlan bérrel.

 

Az infrastruktúra elavult, lassú.

 

Jutalékot minimálisan vagy egyáltalán nem szeretnek fizetni.

 

Szó szerint egyik percről a másikra rúgják ki az embert, aki feleslegessé vált. Vagyis közösen meg lehet egyezni 5 p-en belül, a munkáltató mond-e fel, vagy "közös megegyezéssel" távozol.

Sok sikert, ha itt akarsz dolgozni!

BattleGURU Creative Commons License 2016.09.20 -1 0 227

Most lettem figyelmes egy nagyon jó oldalra, ahol mások értékelik a munkahelyüket. Itt aztán lehet vadászni a kerülendő munkáltatókat:
https://munkahet.hu/

Márk0422 Creative Commons License 2016.02.16 0 1 226

A 4.kerületben a vishay hungari váci út 56 alatt lévő cég egy szar minden lószart ígérnek de semmit nem tesznek ez érdekébe ki dolgoztatják a beledet szar 95 ezer forintért még betegre sem tudsz elmenni azt várják el tőled hogy legyél bent pl 40 fokos lázzal velem volt olyan műtöttek térdel 3 hónap a részleges felépülési idő magyarán mondva akkor állhattam lábra és műtét után el telt egy hét még mindig a kórházban vagyok és azt mondták hogy eltelt egy hét kellene jönni dolgozni mondtam hogy nem tudok mert kórházban vagyok és 3 hónapig nem állhatok lábra elkezdik őket nem érdekli csak legyek bent és dolgozzak mint állat amikor álló nehéz fizikai munka őket nem érdekli semmi csak legyen meg a darab szám zaklattak minden meggyes nap hogy menjek már fenyegettek elegem lett és kiléptem amúgy szabadságoddal nem te rendelkezel hanem ők mondják meg mikor mehetsz el ha van gyereked és netán halálos ágyán van és el akarsz menni hozzá kiröhögnek és annyit mondanak hogy irány dolgozni leszarnak egy nagyon egy kegyetlen és minden szart ígérő cég  hogy ennyit fogsz kapni annyit fogsz kapni sehol semmi  ha el mész netán interjúra körbevezetnek a gyárban és egyből az ott lévő operátor szol hogy ne gyere ide mert nagyon rossz 

Kelemen István Creative Commons License 2013.03.16 -1 2 225

LIDL, 16. kerület, Újszász u. Mivel máshol nem találtam lehetőséget rá, ide írom a minapi "élményünket" a fenti áruházban.  Állnak a sorok a pénztárnál, egyik sor pénztárosa rászól a sorában álló úrra, ne pakolja a  rekesz ásványvizet a szalagra, hagyja csak a bevásárlókocsiban, hogy (neki) a pénztárosnak ne kelljen azt emelgetni. Ezt hallva mellette levő sorban apró kis nő visszaveszi a szalagról az ő ugyanolyan ásványvizes rekeszét a bevásárlókocsijába. Bár ne tette volna! Ugyanis mikor már csak ketten vannak előtte, ezt észreveszi a pénztárosa, huszonéves srác és ellentmondást nem tűrően rászól, hogy vegye ki és tegye a szalagra az ásványvizes pakkot. A hölgy rákérdez: nem tudja a kódját? De igen, csak elfelejtődik - a válasz. Micsoda? Hát az ásványvíz. De hát látja, hogy itt van a bevásárlókocsiban. Tessék kivenni!! A gond az, hogy már nincs hely a szalagon, az utána jövők is rápakoltak és a  cca. 40 kilos hölgy kénytelen a karjában szorongatni a 12 kilos cuccot és így várni a sorára. Végül a mögötte várakozó férfi megsajnálja és fogja helyette amíg sorra kerül. Ezen túl vagyunk, ám kezdődik a következő műsor: Egyik vásárló áfás számlát szeretne a vásárlásáról. Pénztáros közli, ő -nem tudni miért- nem adhat, de épp itt jön az az alkalmazott nő aki jogosult rá. Szól neki, az azt mondja, hogy rendben és meglepő módon beül egy újonnan induló pénztárba és üti be az ott állók áruit. A másik sor, elején a számlát kérő úrral meg csak áll és vár...Kb. 5 perc után az úr kiborul és elkezd ordítani. Mi közben a még eseménytelen sorban végeztünk és távozunk. Cca. 10 perc múlva a parkolóból kihajtva látjuk, hogy a számlát kérő úr is elintézést nyert, hevesen gesztikulálva épp jön kifelé az ajtón :(

Tasi Béla Creative Commons License 2012.11.24 0 0 223

Sajnos itt a LIDL, 16. kerület, Újszász u. -i boltjában vásárlóként is megtapasztaljuk  mindezt. A sűrűn cserélődő pénztárosok szinte ráborítják, rátolják az árut  a vásárlóra, ha nem kapkodjuk a bevásárlókocsiba elég gyorsan akkor sokszor lepotyog a földre és szedhetjük össze. Ha megkérem, hogy nem lehetne kicsit lassabban, a válasz,  ki van zárva, ez főnöki utasítás. Ha valamelyik pénztárnál emiatt már nagyon feszült a hangulat,  gyorsan odatéved az egyik főnök féle és érdekes módon rögtön lelassul a pénztáros tempója és befejezi a vásárló kioktatását. Az eladók egy része döbbenetesen modortalan. Pl. a mai nap megtapasztalhattuk ahogy az egyik eladó"hölgy" egy idős nénit, aki nem ugrott félre előle időben, a dobozokkal melyeket cipelt egyszerűen félre lökött, neki egy másik szintén koros hölgynek. Ezután elviharzott a pénztárba, ahol emelt hangnemben előttünk kitárgyalták,  sikerült videon visszanézni, hogy ki kente össze sz@rral a pénztárpultot.  Az, hogy a jól megválasztott helynek köszönhetően ebben a boltban nagy a forgalom, még nem indok arra, hogy ennyire semmibe vegyék a vásárlókat, a magyar ember is egyszer besokall. Mi is inkább már sokszor inkább a kistarcsai Lidlben vásárolunk. Főleg a mai inszidens után. Ott nem érnek ilyen "élmények". Vagy a közeli Aldiba kiutálás a cél?

Előzmény: Tanakodó23 (221)
Tanakodó23 Creative Commons License 2012.04.03 0 0 221

Sziasztok! Amit én nem ajánlanék: LIDL, 16. kerület, Újszász u. A többi LIDL-ről nincs infóm (vásárlóként a 18. kerületi Margó Tivadar utcait nagyon szeretem, kifejezetten jó fejek). Ebben a 16. kerületiben dolgoztam.

 

Az interjúkban a területi vezető nagyon normális volt, egy rakás dolgot elmondott, szimpatikus és segítőkész volt. A boltvezető középkorú hölgy szintén az, egy nyugodt, jóindulatú ember. Sajnos, vele nagyon kevésszer kerültem egy műszakba.

 

Minden eladó eleinte 6 órás. Kassza és árufeltöltés a feladat. A munka nem vészes, persze a pakolás nem könnyű és egy része koszos, de én vékony nőként is bírtam. A vevők rendesek. Viszont a kollégák nagy része akkora "paraszt", amilyet korábban még nem nagyon tapasztaltam munkahelyen. Van több 8 órás "vezető helyettes" vagy valamilyen főnök. Egyik másikukat kivéve nagyon modortalan, rosszindulatú emberek.

 

Már a második napon megkaptam, hogy gyorsabban, mindenért piszkáltak, semmi sem volt jó, ahogy én csináltam. Kb. két hét után eldöntöttem, hogy másik állás után nézek. Azokon a ritka napokon, mikor nem volt bent egyik "bunkó" sem, minden egyszerű volt, és sima. De amikor bent voltak (netán mág többen is egy műszakban!), akkor mindenért ment a letolás. Ha egyik nap azért toltak le, mert nem a B dolgot csináltad, akkor másnap azért, mert azt csináltad. Mindenbe belekötöttek.

 

Mérik a kasszázás sebességét. Ez nekem második nap 20-as értékű volt, amiért kivételesen meg lettem dícsérve az egyik morcos főnök által. Ami persze másnap egy másik morci főnök által leb**zást érdemelt, mert szerinte NAGYON lassú volt.

 

Szóval ez ment szinte minden nap. Egyik nap például egy magas, középkorú férfi kolléga volt bent, akit azelőtt még nem láttam. Be nem mutatkozott, ellenben közölte, hogy siessek előtte a ládával, különben rámtolja a raklapot, amit tol. (?)

 

Senkinek sem ajánlom. Sajnálatos, mert egyrészt vannak köztük valóban normális, igazán jófej emberek valamint a vásárlók kiemelkedően nyugodtak, nem szólnak be szinte semmiért (nyilván 1-2 mindenhol előfordul). Egyszer hangosan jól leb**ztak a vevők előtt is, szegények csak lestek.

 

Max. férfinek ajánlom ezt a melót, aki jó kiállású és kemény. Talán egy ilyen embernek nem mernek annyira beszólni. Vagy olyan nőnek, aki ezt hajlandó elviselni és képes felkészülni rá.

Györgyi666 Creative Commons License 2012.03.12 0 0 220

Kedves barátnőm is tűrt 3 évet, amíg a karja tönkre nem ment, már fogni sem bírt.

Szerencséje volt, mert a családi vállalkozásukba át tudott menni melózni........................

Előzmény: GS_Laja (180)
Györgyi666 Creative Commons License 2012.03.12 0 0 219

Munkahelyeimen 92 óta fűtetlen helységekben dolgoztam. Ebből 7 évet egy ablaktalan-szellőzetlen pincében többedmagammal bezsúfolva. A 3 évvel idősebb 2 gyerekét egyedül nevelő kolléganőmet én kísértem be mentővel, a szívével lett rosszul.

Én csak azt tudom mondani, nekem kezdődött gyomorműtéttel-hasnyálmirigy kezelésével. A múlt hónapban volt lézeres gége műtétem, s még egy műtét hátra van. Egészségem meg sehol. Koromnál fogva sem kellek, menjek el közmunkára, ami nincs...............

Előzmény: verébb (195)
Györgyi666 Creative Commons License 2012.03.12 0 0 218

A megaláztatásokról, 56 éves korom miatti megkülönböztetésekről, tesztekről, jogszabályt sértő próbamunkákákról több éves élményemet tudom elmondani...............

Előzmény: lidül (211)
Györgyi666 Creative Commons License 2012.03.12 0 0 217

az igaz, de csak annyi jön elő, ha rákattintok, hogy domain eladó...............

Előzmény: jolán16 (204)
csiguu7 Creative Commons License 2011.08.23 0 0 216

            Sziasztok!Erről a Bors Kingáról beszéltetek? http://pannonhalma.hu/storage/valasztas/jeloltek%20szorolap/ibybors_kinga.pdf

B.GY Creative Commons License 2011.06.11 0 0 215

Be is csődölt az a szarkupac:)

Előzmény: Holahatar (193)
biekk Creative Commons License 2011.01.14 0 0 214

Sziasztok!Sajnos én is megjártam ,egy kisvállalatal, pedig Budapesti plázában vannak boltjaik játékokat árulnak. Igazábol nem is a felsőbb vezetésel volt probléma, hanem a hozzá nem értő,szöke üzletvezető hölgyel.Aki neki nem volt szimpatikus az lehozhata az éggről,a csillagokat is.Sajnos ketten, áldozatául is estünk ennek a nőszemélynek,de remélem egyszer megtapasztalja ezt az érzést, mikor úgy kezelnk mint ha a se.... rántotak volna ki.Fizettés is elégé furcsa történet Minimálbér bejelentve ,a fenmaradó összeget kp.Igy hát elváltunk egymástól.

 

Üdv: Egyébként cégnév:Okey Trade Kft

lidül Creative Commons License 2010.12.26 0 0 213

:) Arra utal.... :))) Köszönöm, én is így gondolom... A területi vezető úgy beszélt velem, mintha a s.ggéből rángatott volna elő és kirakta a lábát elém, hogy ne tudjak kimenni. Mocskos disznó.

Előzmény: missparker (212)
missparker Creative Commons License 2010.12.25 0 0 212

És ha a nicked a cégnévre utal, akkor azzal, hogy nem vállaltad a munkát, megúsztad a szcientológia egyházat is. Jó döntés volt.

Előzmény: lidül (211)
lidül Creative Commons License 2010.12.25 0 0 211

egy multinál voltam 2. körös interjún. Első körben még boltvezetői, esetleg -helyettesi állásról volt szó, a 2. kör végén kinyögték, hogy 6 órás bolti dolgozói állásban tudnának alkalmazni, de ha szorgalmas vagyok, akkor lehetek helyettes vagy vezető - egy-két év múlva. Ez azt jelenti, hogy reggeltől estig folyamatos cipekedés, állandó túlóra bruttó 90-ért. A cég híres arról, hogy megalázza a dolgozóit.

Többéves vezetői tapasztalattal, két diplomával és nyelvvizsgákkal ezt a ragyogó lehetőséget inkább meghagyom másnak.

raczkevi Creative Commons License 2010.06.12 0 0 210
LOL
Előzmény: errorhunter (209)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!