Keresés

Részletes keresés

Fidusz Creative Commons License 1999.12.27 0 0 40
Úgy tudom, kapott egy új gépet az LME. Vagy azt nem webszervernek akarják használni?
Előzmény: netizen (39)
netizen Creative Commons License 1999.12.21 0 0 39
emiltem (takacs)-csal és az a konkluzio, hogy a site weblapjait AB motor generálja. Nincs idejük a redesignra örülnek ha a jelenlegit életben tudják tartani a freeside-on :-))
Előzmény: Az igazi Trebisch (38)
Az igazi Trebisch Creative Commons License 1999.12.21 0 0 38
No, mi az ábra az új dizájnal???!!!!

Az ígéret szép szó, .....

dmile Creative Commons License 1999.10.04 0 0 37
Már folyik a fejlesztés ezerrel... :-)
Most éppen az adatbázis tervezése, a struktúra kialakítésa megy, ha ez megvan, akkor állnak neki a programozók a feladatnak.

Valószínűleg lesz egy beta site, erről majd értesítjük(em) a linux.hu és a Fórum Tisztelt olvasóit.

Előzmény: szalakos (36)
szalakos Creative Commons License 1999.10.03 0 0 36
Ja, engem is érdekelne, hogy milyentájt várható a megjelenése. Akarom mondani, mikor fog ez működni?

szalakos

Adonis Creative Commons License 1999.10.02 0 0 35
A mostani site is jó, de kellene egy olyasmi fórum mellé, mint ami a Slashdot-on is van.
Mikor indul egyébként az új site?
dmile Creative Commons License 1999.09.27 0 0 34
Azért, mert a Matávnak bordó az egyik alapszíne, attól még lehet vele rajzolni. Ilyen alapon akár azt is mondjhatnánk, hogy ne használjunk sárga meg szürke színt, mert azok meg az Index.hu alapszínei...

A képekről: egy kis ikont, ábrát vagy bármilyen képet percek alatt meg lehet csinálni olyanra, hogy az szépen látszódjon a mostani háttéren. (transzparens GIF,elválasztó effekt, multiply-s szín, keret ...etc). Nem kötelező ugyanolyan színűnek lennie, csak ügyesen kell beleolvasztani.

Fidusz Creative Commons License 1999.09.27 0 0 33
Akkor viszont egybemosódna a hátér a képpel...

Visszatérve a színekre. A korábbi tervből nekem a matávbordó színnel volt bajom, Szerkezetileg jobb lett volna. A mostani zöldben a zöld jó, de a grafika talán túl sok benne...

Előzmény: Az igazi Trebisch (32)
Az igazi Trebisch Creative Commons License 1999.09.27 0 0 32
Ha a háttér nem fehér lesz, hanem valami más, akkor azt is meg kellene oldani, hogy a háttérszín a hírek mellé beszúrt (egyébként szerintem elég hasznos) képek hátterében is érvényesüljön. Mert most egy kicsit hülyén néz ki, ahogy a szürke háttér elött egy egészen más szürke kép van.

Egyébként nekem is a piros/fehér verzió volt szimpatikusabb.

dmile Creative Commons License 1999.09.26 0 0 31
> A zold designban nekem a lens flare szurja a szemem,

Na jó, lehet hogy kitalálok helyette valamit. Amikor készült hirtelen csak ez jutott eszembe. Javaslatok?

A szerkezetről:
Van valami kezdetleges terv a kialakításra, Kis Gergely küldte be a linux.hu-ra. Ide kopipésztelem, jó, ha az olvasók is tudnak róla:
(kicsit hosszú lesz, remélem nem hajítja vissza a szerver)

"

Linux.Hu
--------
Kis Gergely kisg@lme.linux.hu
0.1 24 September 1999

Abstract
--------
Ez a tervezet a Linux.Hu website arculatának átalakítására,
szolgáltatásainak továbbfejlesztésére fogalmaz meg javaslatot.

Copyright Notice
----------------
Copyright Š 1999. Kis Gergely
Ez a dokumentum szabadon terjeszthető, és felhasználható a GNU GPL
licensz szerint.

Contents
--------
1. Bevezetés
2. A Linux.hu tartalma
2.1. Hírek, cikkek
2.2. Fórumok
2.3. Hírlevél
2.4. Nemzetközi híroldalak szalagcímei
2.5. Szavazás
2.6. Keresés
3. InfoBázis

1. Bevezetés
------------
A Linux.Hu híroldal már több mint fél éve működik, és több mint 2000
ember olvassa a híreit naponta. Közben újabb igények merültek fel,
ezért a webteam úgy döntött, hogy újratervezzük az oldalt, kibővitve a
szolgáltatásait. Céljaink:
* Gyorsabb oldal renderelés
* Kategorizált hírek, cikkek
* Fórumok
* Egységes TudásBázis a Linuxos forrásokról
* Tükrözhető oldal
* Egységes, bővíthető kód

2. A Linux.hu tartalma
----------------------
Ebben a fejezetben meghatározásra kerülnek azok az információk,
melyeket a Linux.hu oldalon közzé szeretnénk tenni.

2.1. Hírek, cikkek
------------------
A Linux.hu-n eddig is központi szerepet játszottak a friss hírek,
információk. Ezt a hagyományt tovább szeretnénk folytatni. A híreket
kategóriába rendezzük a jobb kezelhetőség érdekében. Az új rendszerben
lehetőség lesz a hírek bővebb kifejtésére cikkek formájában, melyekre
linkek mutatnak a főoldalról.
* Szoftver --- Linux-os szoftverújdonságok
* Hardver --- Linux-szal kapcsolatos hardverújdonságok
* Biztonság --- Biztonsági hibák, jelentések, tanácsok
* Dokumentációk --- Új Linux-os könyvek, leírások
* Társadalom --- Linux-os társadalmi hírek
* LME --- Az Egyesülettel kapcsolatos hírek
* Egyéb --- Egyéb hírek, melyek érdekesek lehetnek
A kategóriákba mind belföldi, mind külföldi hírek kerülhetnek. Mivel
fontosnak tartjuk, hogy olvasóink értesüljenek a biztonsági
kockázatokról, ezért biztonsági hibákról szóló bejelentéseket más
rendszerekkel kapcsolatban is közzé teszünk.

2.2. Fórumok
------------
A fórumok segítségével az olvasók kicserélhetik véleményüket, és
tevékenyen hozzájárulhatnak az oldal alakításához. Általános elvek:
* Utó-moderált fórumok --- a moderátorok folyamatosan olvassák a
hozzászólásokat, és az obszcén illetve jogsértő hozzászólásokat
törlik
* Új fórumot moderátor hozhat létre, aki vállalja, hogy moderálja
az adott fórumot.
* Egy fórum addig van a főlapon, amíg vannak hozzászólások
Természetesen a régebbi fórumok egy belső oldalról elérhetők.

2.3. Hírlevél
-------------
A hírlevél az egyik legnépszerűbb szolgáltatása a Linux.hu-nak. Több
mint 2500 előfizetőnk van. A jövőben az előfizetők kiválaszthatják,
hogy milyen kategóriába tartozó híreket szeretnének megkapni.
Bevezetjük az ékezet nélküli hírlevelet is.

2.4. Nemzetközi híroldalak szalagcímei
--------------------------------------
A jelenlegi oldalnak hasznos összetevői a külföldi híreket tartalmazó
dobozok. Ezeket valamilyen formában szeretnénk megőrizni.

2.5. Szavazás
-------------
Szeretnénk minél több érdekes kérdést feltenni az olvasóinknak.
Hetente új kérdéssel jelentkezünk, egy linken keresztül a régebbi
szavazások eredménye megtekinthető.

2.6. Keresés
------------
Az oldalon keresni is lehet a hírek között, közvetlenül egy egyszerű
gyorskeresővel, de a keresés linken át akár kategóriák szerinti
keresés is megvalósítható.

3. InfoBázis
------------
Ez egy Yahoo szerű rendszer lenne, gyakorlatilag fastruktúraszerűen
rendezve az adatokat. Magára az adatfeltöltésre vonatkozó szabályokat
még ki kell dolgozni. Mindez integrálva lesz a hírkategóriákkal, és a
keresőrendszerrel. A technikai megvalósítás lehetővé teszi majd, hogy
más oldalak is használják az adatbázist, mint például a
magyar.linux.hu-ra tervezett "Tipegő".

Linux.Hu
Kis Gergely kisg@lme.linux.hu
0.1 24 September 1999"

Előzmény: kzolee (30)
kzolee Creative Commons License 1999.09.25 0 0 30
Megneztem mindkettot, de a piros szerkezete jobb. Tetszik ahogy fel van epitve, es nagyon jo otletek vannak. Pl. a forum igazan jo otlet, remelem hasznalni is fogjak. (fogjuk) Szavazas, hirlevel szinten. A zold designban nekem a lens flare szurja a szemem,
egyebkent tetszik.

off:
14.4 rulz! Meg nem talaltam elfogadhato, belso, linux alatt is mukodo 56K-s modemet. Az ar sem utolso szempont...
on

Előzmény: dmile (29)
dmile Creative Commons License 1999.09.25 0 0 29
Szervusztok!

Sebesség: Úgy van elkészítve a HTML, hogy képek meg grafikák nélkül is ugyanúgy fog látszani - szóval a böngészőben ki kell kapcsolni a képek letöltését és meg van oldva a dolog. Nekem 33.6-os modemem van és otthonról viszonylag gyorsan lejön (Matáv-Tatabánya - Budapest: kb. 3.5 Kbytes/sec)

14.4 modem - Hja, nyakunkon a harmadik évezred, nem ártana bővülni... :-)

A HTML verzió: Click here!

gyp2 Creative Commons License 1999.09.25 0 0 28
Tenyleg sokkal jobb a piros. Nekem a zold valahogy tul csicsas egy olyan oldalhoz, amit naponta megnezek... es tenyleg logikusabb a piros, es persze kisebb, gyorsabb, bar nekem szerencsere ez nem akkora gond, de sok modemesnek az lesz.
kzolee Creative Commons License 1999.09.25 0 0 27
A piros nekem jobban tetszett. Most nem a szinre gondolok, hanem a jobb felepitesre. Sokkal jobban "egyben" volt, mint ez a zold. Es 14.4-essel sem volt lassu.
Előzmény: dmile (22)
szalakos Creative Commons License 1999.09.25 0 0 26
Tényleg jól néz ki az új terv.
De Adpnisnak is igaza van. Ez lehet, hogy egy kicsit nagy lesz az otthonról netezőknaek
Előzmény: Adonis (24)
Arhtur Creative Commons License 1999.09.25 0 0 25
Nekem tetszik!
Adonis Creative Commons License 1999.09.24 0 0 24
És nem lesz lassú a sok grafikai elem miatt?
Gondoljatok a sok 14.4-es modemmel nyomuló linux felhasználóra is.
Fidusz Creative Commons License 1999.09.22 0 0 23
Mint zöld emberke (Zöld Pók) - már hivatalból is - tetszik az új szín. Csak az L bütű bal alsó sarkában az a fénylés (lámpa, csillag?) egy picit zavar.
Egyébként jó pofa. (Én még ilyet sem tudnék csinálni - ninncs hozzá megfelelő grafikai érzékem).
A tartalmi kérdésekről majd később. Már késő van, mennem kéne hazafelé...
dmile Creative Commons License 1999.09.22 0 0 22
Hi!

Minden kritikusnak:
Időközben frissült a dolog:

Click here!

Ez már közelít a végleges formához. Ehhez már lehet mindenféle véleményt meg javaslatot adni. Meg ezt már szavazásra merem bocsátani.

Szavazasügyben meg írtam az egyik fejesnek a linux.hu-nál - válasz egyelőre nem érkezett.

chx Creative Commons License 1999.09.22 0 0 21
Dmile!

A zöld változat nekem speciel jobban tetszik...
persze valószínű, hogy mások más véleményen lesznek...
szavazás lesz a kérdésben?

chx

(a CoV-os megjegyzés onnan jön, hogy ezen a környéken nagyon sokan összekevernek a Négyesi Karcsival, mert ő chx álnéven irogatott a Commodore (később Computer) Világba

Előzmény: dmile (19)
micu Creative Commons License 1999.09.22 0 0 20
Van némi igazad, de nem teljesen. Tényleg nem mindenkinek szimpatikus az M$ fikázás,
de sajnos a magyar erősen MS függő. Ezeknek a híreknek tényleg nem itt lenne a helye, hanem
kellene egy magyar OSNews vagy SlashDot vagy valami hasonló, amire innen (is) lehetne linket
találni. Ami a dolog arculatát illeti, nekem tetszik, számomra az a legfontosabb szempont, hogy
1. Lehessen a KDE KFM-jével böngészni. 2. Ne félóra alatt jöjjön le a sok grafika miatt. Más a
helyzet egy cég site-ján, ahová egyszer néz be az ember, és más amikor naponta ott vagy.

Üdv: Micu

Előzmény: chx (13)
dmile Creative Commons License 1999.09.21 0 0 19
Tisztelt chx és tisztelt Fidusz!

Van egy terv a zöld honlaphoz más szerkezettel.
Még csak kezdeti stádiumban van, mindössze néhány órát vergődtem vele, (azt is késő éjszakáig) úgyhogy kéretik nem leszólni!
Kritikát, és javaslatokat várok! (Nem fikázást!)

Megnézhető itt.

ps: Az előző tervnek semmilyen politikai és Matáv tartalmat nem akartam szánni - éppen ilyen színű ötletem támadt.

dmile Creative Commons License 1999.09.19 0 0 18
A linux.hu webes csapatának tetszett - egyelőre még a linux.hu olvasótáborának nem adtuk ki véleménynyilvánításra. Valószínűleg szólok a pereputtynak, hogy tegyenek ki egy szavazógépet ezügyben.

OFF:
Mi az a CoV? Vagy mi van?
ON.

Fidusz Creative Commons License 1999.09.19 0 0 17
Az új webtervről: a matávbordó nekem sem teccik -- vagy ők támogatnák az új oldalt? (Nem hinném...;-) A többi egyénként jó lenne...
chx Creative Commons License 1999.09.19 0 0 16
Tisztelt dmile!
(egyébként szerintem Te összekeversz valakivel... segítség: a CoV-ot csak olvastam...)

szerinted nem kéne a közösséget megszavaztatni? persze ez nem a Te dolgod, hanem a topicindító dolga lenne, ha járna erre :) persze az is lehet, hogy sok életbevágóan fontos szavazás vár a sorára, hogy ez most nem fér be... na mind1... majd emailezek nekik... (Te meg lehet, hogy gyűlölni fogod a tervezést, ha az jön ki, hogy rózsaszín legyen ;)

dmile Creative Commons License 1999.09.19 0 0 15
Tisztelt chx!

> új webdizájn:...
Először is: köszi a kritikát!
Másodszor: Egyelore ezt az egyet sikerult legyartanom. Idő és kedv(ihlet) hiányában más fizimiskát még nem sikerült kitalálni. De ha ráérek, akkor csinálok egyet zöldben is, más struktúrával.Majd jelezni fogom a társaságnak, ha lesz ilyen. Ok?
-------
MS hírek a linux.hu-n: Ha a linuxhoz, vagy valamely alkalmazásához kötődik a cikk témája, akkor szerintem nem baj, ha megjelenik a hírek között. No persze a cikk megfelelően legyen megírva:
pl: Ne azt hangsúlyozza, hogy a MS milyen jó vagy rossz, a linux milyen penge rendszer, etc..., hanem legyen tárgyilagos, csak a témával foglalkozzan.
Ez moderálással( vagy a beküldő önmérsékletével) szerintem megoldható. A cikk olyan, mint az írója.

Johnson Creative Commons License 1999.09.17 0 0 14
Ha az én szemszögemből (megszállott linux-os) nézem, akkor jó a site. A fölösleget (ms-fikázás, bugtraq-jellegű cikkek) meg egyszerűen átugrom, ha éppen nincs túl sok időm.

Ámdeviszont. Gondoljunk másokra is. Pl. képzeljétek bele magatokat egy eddig linux-ot nem látott ember (aki esetleg döntéshozó helyzetben is van) helyébe, aki szeretne valami információt erről a világról. Eljön körülnézni a www.linux.hu-ra, és egyből azzal találkozik, hogy minden hatodik-nyolcadik (a pontos arány nem fontos) cikk azzal foglalkozik, hogy más, és elsősorban a Má$ik rendszerekben milyen hibát találtak már megint.
Szerintem a linux.hu-n (és általában linux-os körökben) nem annak kéne az alapállásnak lennie, hogy azért használjunk linux-ot, mert a MS rossz, hanem mert a linux jó. Azaz linux-osok legyünk és ne anti-microsoftosok, és a hivatalos magyar nyelvű linux-os kezdőoldal is a linux-nak gyűjtsön híveket, ne a MS ellen.
Viszont egyetértek a korábbi hozzászólókkal is, hogy szükség van az ilyen jellegű a hírekre, de nem biztos, hogy a linux.hu-n, és biztos, hogy nem a kezdőlapon.
Tehát szerintem a szellemiség szempontjából kéne elsősorban javítani a megjelenésen, persze a designon sem baj, ha módosítotok.

Johnson

chx Creative Commons License 1999.09.16 0 0 13
Na, egy vélemény a linux.hu-ról.. :)

MS hírek téma: hát, ez az ügy azután pattant ki, amikor felkerültek azok a Bill Gates fotók (linkjei) a hírek közé... szerintem ha az ilyesmit mellőzi a webteam és a hibákról tudósít (mert ugye akkora szereptévesztést ne várjunk el Tőletek, hogy pozitívat írjatok a Microsoftról :-) akkor szerintem az a kevés hőzöngő (pl. én) is lecsillapodna... viszont tényleg célszerű lenne elkülöníteni ezeket a híreket (pl. MS-bugtraq menüpont alá...) és itt különösen (máshol is a hírközlésben) fontos a tárgyilagos hangnem...

fórum: na, ha valami ilyesmi lenne, annak határozottan örülnék... persze nem lenne minden hírhez külön (mint a slashdot-on), de a közönség véleményét, a szavazás mellett így lehetne kikérni...

cikkek: újságírói vénával megáldott egyének még cikkeket is írhatnának egy-egy témához kapcsolódóan (vagy fordíthatnának :-) de ezeket a cikkeket is egy kicsit szeparálni kéne a hírektől... (persze ha a cikkben csak annyi van, hogy "de sz@r ez vagy az" akkor értelemszerűen nem kell kitenni :-)

új webdizájn: alapvetően tetszik és jó, de... nekem személy szerint ez a vörös-rozsdabarnás szín nem tetszik benne...most azt is mondhatnám, hogy politikai okokból, de az baromság lenne... lehetne kék, de az olyan egyszerű, majd mindenki azt használja... nekem a sárga sem tetszene, de esetleg egy normális zöld elviselhetőbb lenne... és az egyik "népszerű" disztribúciónak sem alapszine, nem úgy mint a vörös.. max. környezetvédőnek néznek Titeket, de az nem gond, ugye?
esetleg a webteam megszavaztathatná a közösséget erről... vagy már a mostani 3 szín is erre vonatkozott?

Na, azt hiszem ennyi elsőre elég :-)
Holnap jó sajtótájékoztatót, szombaton meg sikeres, eredményes konferenciát...

chx

ps.: ja, és reagáljatok :)

John Zero Creative Commons License 1999.09.15 0 0 12
Mar elhangzott, de rovidesen desingnbeli valtas es funkcionalitasbeli bovules lesz.
Az uj design mar nagyjabol kesz (Miletics Dezso csinalja, lattam mar ide is betette a linket ra).
Otlet is van nagyon sok, hogy a hatterrendszer hogyan mukodjon, mit tudjon, stb.
Mar epp csak meg kell csinalni. Ha lefut a mostani, szeptember 18-i konferencia, akkor erre mindenkeppen sor kerul.
(takacs) Creative Commons License 1999.09.14 0 0 11
netizen
"Egy átfogó distro teszt, ami leírná hogy milyen célra melyik distro a leg alkalmasabb, összevetné a distrokat a telepítés/életben tartáshoz szükséges szakértelem alapján, elmondaná hogy az adott distro milyen szempontból előnyös és hogy milyen tankcsapdákat rejt magában. "

Ezzel az a gond, hogy mindegyik disztribúció egy jó nagy elefánt. Szerintem kevés olyan ember van, aki csak az általánosabban használt 4-5 féle disztribet is ismerné behatóbban. Ettől a teszt egy kissé talán szétszórtanak tűnne.
Egyébként már gondolkodtam azon, hogy kellene valami ilyesmit csinálni, ezért is volt jó az a kérdőív, amely kb. 3 hónapja arról érdeklődött, hogy ki mit használ. Ebből kiderűlt (ami nem is volt nagy meglepetés), hogy a többség a Debian-t, Red Hat-ot és a SuSE-t használja. Gondoltam még a Caldera-ra és a Slackware-re is. Azt hiszem ennyi bőven elég lenne az összehasonlításnak. Az alapokat már megcsináltam, a kérdéseket most rakom össze. Ha megvan, akkor megkeresem a nagy disztrib. gurukat és megkérem Őket, hogy segítsenek.

"Amire égetően szükség lenne, szerintem az az, hogy átlagművelt emernek (gimnáziumi érettségi) elomondaná egy dial-up workstation beállítását levelezéssel, miegymással."

Hát igen. Lehet, hogy ez lesz a következő, az összehasonlító teszt után.
A gond csak az, hogy ma magyarországon senki nem tud megélni abból, hogy a Linux doksikat gyártja. A munka, suli, család, stb. mellett meg jó, hogy még marad egy kis idő másra is. Ezért lehet, hogy mire valaki összerakja a magyar leírást, addigra már rég nem úgy van.
Ha összeál az új Linux.Hu dizájn, akkor talán tényleg több lelkes jelentkező lesz, aki szívesen besegít ebbe (ennyit számít a jó kiállás, a'la Microsoft ;).

Vahren
"Lehetne esetleg konyvajanlo, hogy melyik er valamit, akkor tanacsok, esetleg tippek, trukkok."

Igaz. A gond ezzel, hogy magyar doksi még elég kevés van a könyvpiacon. Ami meg van, azt el is kellene olvasni... :)
Mentségemre szóljon, hogy Én elkezdtem, de néhány oldal után a "falhoz vágtam" a könyvet, olyan ordító fordítási hibákat tartalmazott. Pedig még lektorja is volt neki...
De ez tényleg jó ötlet! Újra belekezdek az olvasásába, és majd jól elmondom a véleményemet, nagy nyílvánosság elött ;)

Ariel
"Nem attol lesz jobb a linux megitelese, hogy az m$ cuccokat fikazzatok, hanem vegre rendesen bemutatjatok a linux elonyeit."

Szerintem senki nem fikázik.
A Linux felhasználók nagy többsége kénytelen használni a MS rendszereit, mert "nincs más". Viszont a jelenlegi magyar média csak arról szól, hogy milyen csudálatos dolog is a szálló ablak...
Nincs olyan magyar nyelvű hírforrás, amely elmondaná az árnyoldalakat, a használat hátulütőit is. Az szerintem nem fikázás, ha leírjuk, hogy mekkora biztonsági szakadák tátong valamelyik rendszerben. Volt már szó HP-UX, FreeBSD lyukakról is.
Az igaz, hogy ezeket jóval kevesebben használják, talán ezért is érzik kevesebben azt, hogy a hír a személyük elleni támadás, mert olyan rendszert is használnak. Bár az is igaz, hogy a szavazásnál 64 + 14% volt az arány a MS-os hírek mellett a 2 - 3%-al szemben (~850 szavazo).
Abban egyébként lehet, hogy igazad van, hogy nem a Linux.Hu a legalkalmasabb hely ennek a kitárgyalására. Erre már más is figyelmeztetett. Visszafogom magam a kesobbiekben az ilyen jellegu hireknel.

sitemapper
"Nekem az lenne nagy segítség, ha a (régi)hírekben keresni is lehetne. Az is hasznos lenne, ha a SLASHDOT-hoz hasonlóan véleményeket lehetne fűzni a hírekhez. A hírszerkesztők köre nem elég széles, valahogyan bővíteni kellene (esetleg hírtipusok szerint). "

A keresési lehetőség már elkészült és igen jóra sikerült szerintem. Hogy mikor kerül ki élesben nem tudom, ezt a fejlesztői csapat készíti, tőlük függ. Sajnos Ők sem ebből élnek meg ezért a legtöbbjük két vizsga között fejleszti az oldalakat.
A vélemények hozzáfűzése is már régóta tervbe van véve. Elég bonyolult megoldani, mert még a moderálásra is gondolni kell, az Index.Hu-hoz hasonlóan. Remélem sikerül a srácoknak összehozni a dolgot.
A hírlevél szerkeztése valóban önkéntes és ingyenes alapon működik. Tisztán a lelkesedés hajtja a szerkesztőket, illetve azokat is akik az egész site-ot karbantartják és üzemeltetik. Bárki beszállhat, ha úgy érzi, hogy tudna valamiben segíteni.
Egy levelet kell írni John Zero címére és Ő elmondja a részleteket.

d.taylor
"En, mint foleg webmaster, a design-nal nem vagyok megelegedve. roviden: a celnak megfelel, de semmi + nincs benn. olyan atlagos. a linux.com-hoz hasonlitva is igen gyenge. IMHO. ilyen lapokat csinalnak 1sore a webmasterek. (nekme is volt ilyen... :) ) en ezen az oldalon erositenek... (ha tudok segiteni, akkor keress meg. szivesen tennek vmit ilyen teren)"

Minden segítség jól jön. Kösz a jelentkezést!
Neked is egy levelet kellene irnod John-nak és már be is tudsz szállni.

onetom
"De azert az jo lenne, ha nem kellene fel kettoig varnom a friss ujsagra; a fel egy jobb volt."

Biztos van valami technikai oka, hogy most így megy ki. Ha tényleg gond, akkor rákérdezek, hogy lehetne-e hamarabb kiküldeni.

Kösz mindenkinek az eddigi hozzászólásokat.

Bármi egyéb véleményt, ötletet, problémát kérlek írjatok be ide. Ha az egyéb elfoglaltságok engedik, akkor az LME-ből biztos lesz, aki megpróbálja ezeket megoldani. A könyv, a ppp és a disztrib. összehasonlításba belecsapok. Ha valaki segíteni szeretne ebben, akkor kérem írjon nekem, John-nak, vagy az LME címére.

Ja, jöttök a 18.-ai Linux Konferenciára? Ahogy látom igen jó előadások lesznek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!