Keresés

Részletes keresés

Andrew_s Creative Commons License 2003.08.15 0 0 3
Szerintem a legföbb ideje felhozni ezt a topikot. Hogy miért? Mert az SCO-sitott Caldera éppen most ad akkora pofont az egész Linux-nak a GPL-nek és mindennek, hogy csak úgy zeng.

http://nl2.vnunet.com/News/1143022

SCO lawyers attack GPL licence
By Peter Williams [15-08-2003]
New twist in saga sees SCO claim US Copyright Act takes priority over GPL

Lawyers for The SCO Group have declared that the GNU General Public Licence (GPL), under which Linux is distributed, is 'pre-empted' by the US Copyright Act.

SCO's lawyers, Boies, Schiller & Flexner, told vnunet.com that the US Copyright Act took priority over the GPL licence.

Filburt Creative Commons License 1999.09.14 0 0 2
Szerintem szimpatikus és jó dolog. /Amint lesz külső modemem, felrakom és ATAKEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!./

Filburt

asvany Creative Commons License 1999.09.14 0 0 1
a 2.2-t mar felraktam par gepre, ha recommended (vagymi) installt csinalsz jobb gepen 0-rol 10perc mulva van linuxod,X-ed,KDE-d,meg minden. viszont szvsz distribnek eleg bugos, es dacara, hogy az a koncepcio, hogy mindent grafikus feluleten keresztul alitgas, par dolgot muszaj konzolrol bekonfigni, viszont az halal.( marmint konzolos progikbol csak a legminimalisabak vannak benne). valamint vigyazni kell az instalnal az eger bealitasnal mert nekem tobb gepen is fagyot. kulonben nekem tetszik , hogy van , szerettem. es szerintem nemsokara kiforrotabb lesz az egesz . bar mar most is hasznalhatonak tartom.
hid a windows es a debian kozot :)
dj Creative Commons License 1999.09.12 0 0 0
Az install és konfigurálás egyszerű, kevésbé Magyarérzékeny a dolog, de megvannak hozzá az eszközök, csak egy-két dolgot manuálisan kell beállítani rajta (pl. bill. kiosztás konzol alá) de különben legalább annyira egyszerű a kezelése mint a windowsé, de azért néhányszor meg lehet izzadni ezzel is. Szerintem jó distrib.
Azt nem tudom, hogy egyes progi futtatások (fordítások) miért állnak le bizonyos hibaüzivel (de ez inkább a kezdőségemmel magyarázható), de a rpm-eket is korrektul kezeli, akár Red-hat akár Debian, a Suse csomágokat már nem annyira, de ez a Suse-ból adódik (semmi bajom a Suse-val, csak megállapítás).
Kipróbálni érdemes, és ha nem túl egyszerű neked úgyis fenthagyod. :-))
Telepítés full = jó sok hely kb. 30-40 perc PII 333-on scsi környezetben, ebben Star Office otthoni használatra , WordPerfect letölthető változata, (ezek a nagy csomagok). Az installáláskor, ha mindent beállítassz, akkor amíg telepít addig játszhatsz (tom Linux guruk: fúúúúúúúúúj! De kezdőknek nem mindegy.)
Dióhélyban ennyi, ja! Kde felületre jelentkezhetsz be a telepítés után azonnal.
Üdv: dj (Linux lamer) :-)))
netizen Creative Commons License 1999.09.12 0 0 topiknyitó
Halihó!

Az Amerikás szagsajtót olvasgatva dicshinuszokat zengenek róla. Érdekelne olyanok véleménye, akik használják. Mennyire nehéz konfigolni/beállítani/kézben tartani

Üdv:
Mint fenn

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!