Vitatopik a Heti Hetes című műsor kapcsán. FIGYELEM! A topik NEM a PoliDili területén van, ezért elvárt a kulturált, nyugodt, civilizált hangnem. A tartalmatlanul vagdalkozó, személyeskedő, kizárólag provokatív célú hozzászólásokat a moderátorok törlik.
Nem jött ki a mentő Gálvölgyi Jánoshoz, most lélegeztetőgépen vanPéter Alvarez2023.05.10. 18:18
Tovább a rovatra A Kossuth-díjas színész állapota stabil, lányai beszámolója szerint nem kapott levegőt és félrebeszélt. A művész közel egy órát várt a mentők kiérkezésére. Vizsgálatot indítottak a történtek miatt.
Hajdút és Para-Kovácsot mikor cserélik? próbálok rájönni, mitől különlegesek, mi miatt tartják őket képernyőn...az itt mutatott képességeikből ítélve nem találom a titok nyitját.
(...lehet, hogy a nézők bosszantása is a műsor része?...)
„Április 3-án, vasárnap 22 órakor a Heti Hetes történetének 106. szereplőjével találkozhatnak, akik az RTLII-re kapcsolnak. Magyar György ügyvéd nem ismeretlen a médiában, számos alkalommal láthatták a nézők különböző műsorokban, nemcsak szakértőként, hanem beszélgető- és vitapartnerként is. Ezért aztán nem lesz neki idegen ez a "pálya", mint ahogy szereplőtársai sem. A humor nyelvét is jól ismerő ügyvéd így szívesen tett eleget a Heti Hetes felkérésének” – fogalmaz a tévéadó.
Ábel Anita átigazolt a TV2-höz, egy ideig biztosan nélküle megy tovább a Heti Hetes, de Ónodi György bármikor szívesen látja újra a műsorban. A főszerkesztő szerint addig működőképes a Heti Hetes, míg létezik híradó a tévében, a nézők pedig mindig kíváncsiak az ismert emberek véleményére – ezekről mesélt az Origónak.
Gyerekek, tudom, hogy senkit nem érdekel, de ma az utált és megvetett ellenség hangjára kapcsoltam. kb 1998 as indulása óta nem sokadszor, de nekem is kezd baromira elegem lenni a kurzus bizonyos dolgaiból. Posnt.