Keresés

Részletes keresés

kovob Creative Commons License 2025.05.23 0 0 281

Teljesen egyetértek veled. Én is hasonló cipőben járok és nem látom a kiutat. 

Előzmény: Bks41 (280)
Bks41 Creative Commons License 2020.02.12 0 1 280

Valaki írta lentebb, hogy két-három hetente van szex. Én már a három havinak is örülnék. Sőt ha már lenne valami egyáltalán már annak is örülnék :) Pedig a háztartásba besegítek, ajándékokkal lepem meg és nem járok kocsmákba sem és még igénytelen sem vagyok .  Úgyhogy egy női magazin se jöjjön azzal a hülye szöveggel, hogy az asszony azért nem szexel mert a férj nem mosogat meg ,hogy nem vesz rózsát. Sajnos tudom, hogy a világon millió férfisorstársammal evezünk ugyanabban a csónakban.Valaki könnyen viseli , valaki nehezebben.  Mindenesetre ezt erőltetni nem lehet mert akkor már megette a fene.  A nő addig teszi oda magát amíg van veszítenivalója ha már megszerezte legalábbis ha már úgy érzi , hogy megszerezte a férfit onnantól fogva nyeregbe van ,ő irányít. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek. Tapasztalatból mondom. Férfitársak becsüljétek meg azt a nőt aki véletlenül még esetleg szereti is a szexet. Lehet az kövér, sovány, szép vagy csúnya fiatal vagy öreg. Lehet akármilyen szép is mit ér az ha csak nézegethetitek és álmodozhattok róla?  Akkor már az egyedüllét is sokkal jobb és értékesebb nem utolsó sorban még pénzetek is marad.

Albert Einstand Creative Commons License 2019.06.23 0 2 279

Néhány összefüggés ezzel kapcsolatban.

-A nők általában a férfit nem magáért szeretik, hanem mintegy eszközt és a szerepet amit betölt az életükben, pl. férj, apa, pénzkereső, problémamegoldó, stb. Ezért amint felmerül a lehetőség az eszközt egy jobbra cserélni, akkor megteszik.  

-Míg a férfinak a szex cél, addig a nők nagy része a szexet eszköznek tekinti, a férfi(ak) irányítására, 

pl. jutalomként, de egy dologért csak egyszer, max. párszor, aztán alapnak veszik, amiért nem jár több jutalom, mint pl. a férfi családfenntartói konstans teljesítménye sem teszi náluk önmagában izgatóvá a férfit egy idő után.  

-A férfi amint megvan a család, szeretné élvezni az elért eredményeit, megpihenni, élni az életet. 
Ez az állapot a nők számára elfogadhatatlan, ekkor beszélnek ellaposodásról, mert a nő csak akkor tartja izgatónak a férfit, ha az folyamatos anyagi, egzisztenciális, státuszbeli emelkedést tud fenntartani. Ilyenkor van az, hogy legalábbis kifelé demostrálni kell programokkal, nyaralásokkal, autó cserével, és a pénz égetésének egyéb formáival a muff oltárán. Azonban egy idő után minden férfi eléri a teljesítőképességének határait, és tapasztalja, hiába teljesít 100%-ot, már az sem elég, hanem csak elvárt alap, ezért beleállni a mókuskerékbe a nő növekvő igényei miatt, zsákutca. . 

-A nők igyekeznek olyan állapotba hozni a férfit, hogy más nők rá se nézzenek, ezért mielőbb elhizlalják és leterhelik az igényeikkel. Mellékesen nekik sem tetszik az elhizlalt férfi, de biztonságosabbnak tartják. 
Ez igazából az út, ahol meg lehet fogni a nőket, nem szabad annyira leterhelni a férfinak magát, hogy ne legyen ideje sportra, önmagára. A nőknek ugyanis nagyon sokat jelent, ha a pasijuk tetszik más nőknek is, ha volna konkurencia, az beindítja szexuálisan őket. Nem kell ehhez sok, mondjuk le kell fogyni és kicsit sportolgatni, máris kitűnik az ember a saját korosztályából. 

piskóta-új Creative Commons License 2019.06.20 0 0 278

Szia! nekem sikerült belefutnom, az asszony szerint ez így jól van, ha szex hiányáról érdeklődöm, hogy ez így neked is jó-e?! Akkor hagyjuk a témát,  2. gyerek megszületése után alakult ki ez a helyzet, 14 hónpaja született a kisebbik, azóta csak 2x, 3X voltunk együtt, már kezdeményezni sincs kedvem mert, mert le van szabályozva az egész, egy gyors aktusra :(, mert nem szereti húzni vele az időt... :( Ha így folytatódik én lépek!!!

Előzmény: loppie (277)
MadDekken Creative Commons License 2010.02.05 0 0 276
Ez egy óriási csapda. Észrevétlenül esik bele az ember. Megszületett az első gyerek, és azóta kétheti, háromheti szex van csak. Előtte szinte minden nap csináltuk.

Egy ideje egyre többet gondolok arra, hogy jó lenne többet csinálni, és egyre kevésbé számít az, hogy a feleségem legyen az akivel csinálom.

Pedig szeretem a feleségem, a gyereket imádom, így aztán őrlődök...
davido Creative Commons License 2000.05.05 0 0 275
És ha kitöltöttem, akkor mi van?
Előzmény: Tappancs (272)
Tappancs Creative Commons License 1999.09.17 0 0 274
Kedves Kicsi_Lany ! Várj, megkeresem ;-)
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.09.17 0 0 273
off
Tappancs, nem lattad veletlenul a nagyitomat??? Tul kicsik a betuk ;-))
on
Tappancs Creative Commons License 1999.09.17 0 0 272

Know Your Spouse - Ismered hitvesed ?

Test the strength of your marriage in this relationship quiz

Ellenőrizd a kérdőívvel párkapcsolatod erősségét !

1. I can name my partner's best friends

Meg tudom nevezni párom legjobb barátait

- Y e s
- N o

2. I can tell you what stresses my partner is currently facing

Meg tudom mondani, hogy páromat mostanában milyen stresszek érik

- Y e s
- N o

3. I know the names of some of the people who have been irritating my partner lately

Meg tudok nevezni néhány embert, akik mostanában felbosszantották páromat

- Yes

- N o

4. I can tell you some of my partner's life dreams

Fel tudok sorolni néhányat párom nagy álmai, vágyai közül

- Y e s
- N o

5. I can tell you about my partner's basic philosophy of life

Mesélni tudok párom alapvető életfilozófiájáról

- Y e s
- N o

6. I can list the relatives my partner likes the least

Fel tudom sorolni, milyen rokonait szereti a párom a legkevésbé

- Y e s
- N o

7. I feel that my partner knows me pretty well

Úgy érzem, hogy a párom egész jól ismer engem

- Y e s
- N o

8. When we are apart, I often think fondly of my partner

Amikor távol vagyunk egymástól, akkor gyakran gondolok rá szeretettel

- Y e s
- N o

9. I often touch or kiss my partner affectionately

Páromat elég gyakran megérintem gyengéden vagy megcsókolom

- Y e s
- N o

10. My partner really respects me

Párom tényleg megbecsül engem

- Y e s
- N o

11. There is fire and passion in this relationship

Tűz és szenvedély van a kapcsolatunkban

- Y e s
- N o

12. Romance is definitely still a part of our relationship

Még mindig határozottan része a romantika a kapcsolatunknak

- Y e s
- N o

13. My partner appreciates the things I do in this relationship

Párom értékeli azokat a dolgokat, amiket a kapcsolatunkban teszek

- Y e s
- N o

14. My partner generally likes my personality

Párom alapvetően kedveli a személyiségemet

- Y e s
- N o

15. Our sex life is mostly satisfying

Nemi életünkkel többnyire elégedettek vagyunk

- Y e s
- N o

16. At the end of the day my partner is glad to see me

A nap végén a párom örül, hogy újra lát

- Y e s
- N o

17. My partner is one of my best friends

A párom az egyik legjobb barátom

- Y e s
- N o

18. We just love talking to each other

Egyszerűen szeretünk egymással beszélgetni

- Y e s
- N o

19. There is lots of give and take (both people have influence)
in our discussions

Az ügyek megvitatásában sokat adunk egymásnak és kapunk egymástól (mindkettőnknek van befolyása a dolgokra)

- Y e s
- N o

20. My partner listens respectfully, even when we disagree

Párom akkor is tisztelettel figyel, ha nem értünk egyet

- Y e s
- N o

21. My partner is usually a great help as a problem solver

Párom többnyire sokat segít a problémák megoldásában

- Y e s
- N o

22. We generally mesh well on basic values and goals in life

Életcéljaink és alapvető értékeink jól összeillenek

- Y e s
- N o

Afterix Creative Commons License 1999.09.17 0 0 271
Ja, ha akarod küldhetem másik napra is! csak jelöld meg melyik legyen a 7 közül :-)))
Afterix Creative Commons License 1999.09.17 0 0 270
Kicsi Lány örülök a sikereidnek, ezekszerint ráadásul még müxik is :-)))
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.09.16 0 0 269
off
Afterix, engem nem bantottal meg, sot oriasi sikerem volt a barati koromben ;-))) S bar szemely szerint engem nem erint a tema, koszonet az emilert!! :))
on
Afterix Creative Commons License 1999.09.16 0 0 268
Lenne egy halovány javaslatom. Nyissunk egy új topickot, már legalábbis az vidámabbja és egészségesebbje, hogy aszondja Mi szeretünk... aztán húzzunk át oda. Egyébiránt a napokban néhány hozzászólónak küldtem egy mókás emilt, amit én is úgy kaptam, s nem bírtam megállni, hogy a jobbaknak el ne küldjem. Ha valakit netán megbántottam volna vele, akkor ezúton kérek bocsánatot tőle .
fülöp Creative Commons License 1999.09.16 0 0 267
Helló Ms. Hát Kidem az nincs sajna.
Node Stewe-nek abszolút igaza van! Témára! Én közben rájöttem valamire. (Vagy nem.) Tudjátok, a keleti kultúrában (talán a tao is említi) felsorolnak néhány csakrát, a nemi szervektől egészen a fejtetőig fölfelé. Azt hiszem 7 ilyen csakra van (lehet, hogy csatra?!) és az egyik a szexuális energiákat engedi át illetve zárja el. Na most ha ez zárva van valamilyen okból, akkor a szexuális energiák nem áramlanak, megtorpannak. Ennek persze rengeteg oka lehet, például a partner, de azon kívül más is (említették a fáradtságot, stb.) Namost. Én ezt megpróbáltam kinyitni önerőmből, valahogy úgy, hogy teljes mértékben a kedvesre koncentráltam, meg hogy szeretem, és fontos nekem, és sikerült is, és nagyon jól mentek a dolgok. Szóval lehet, hogy ezt is csak akarni kell?
Egérke Creative Commons License 1999.09.16 0 0 266
Micsoda?! Hogy zizi nem vitaképes??? Meg ilyen névvel??? :o/

Mintha ismerős lenne nekem valahonnan ez a stílus amit MsOutsider képvisel. Azt ígérték az ilyenektől megkímélik az Indexet.

stewe Creative Commons License 1999.09.16 0 0 265
Hé emberek!!!!Megőrültetek?
A férfi női iszapbirk az egy másik topic! Ráadásul az poén ez meg kezd véres lenni!
Inkább a témához,ha lehetne...
Mason Creative Commons License 1999.09.16 0 0 264
Na, várjatok, majd én, a komoly, férfiasságot tükröző nick-kemmel. :)))))
Rövid leszek és tömör, mert kár a (net)időt és az energiát pazarolni.

MsOutsider, Te nem vagy normális!

Hogyan lehet abból a pár mondatból és egy nick névből valakiről megállapítani, hogy nem vitaképes? Ráadásul alaposan mellé is fogtál.

zizi Creative Commons License 1999.09.16 0 0 263
bravo !!! tehat a nev minositi az egyen stilusat... banyanak ugyan semmi szuksege arra, hogy en vedjem meg (vagy barki mas), de ha itt valaki nem vitakepes, annak nem banya a nick-je (bocs Myself, a plagizalt mondatert :-))
a hozzam intezett kerdeseidre pedig nem all szandekomban valaszolni, mert ahogy banya is mondta : miert kellene tetelesen felsorolni ? aki ismer es akit erdekel, az tudja a valaszt, es en -ellentetben veled-, az arcomat is adom a nick-emhez :-)))))

zizi, aki nyilvan szinten nem vitakepes egy ilyen komolytalan nevvel :-DDD

joy Creative Commons License 1999.09.15 0 0 262
Olyan, mint az étel só nélkül.
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.09.15 0 0 261
hoppa, ezek utan nem strapalom magam, valoszinuleg en sem lennek vitakepes.... mert hat ugye a nevem ;-(((
MsOutsider Creative Commons License 1999.09.15 0 0 260
Bocs, de veled nem tárgyalok, nem vagy vitaképes... bocs, de ignorállak...
nem én kezdtem ezeket a kérdéseket, sem a támadásokat.. csak eccerűjen irritálja egyeseket a véleményem.
Hmm érdekes, a neved igen találó a stílusodra nézve is....
banya Creative Commons License 1999.09.15 0 0 259
MsOutsider!

Legjobb védekezés a támadás?????? Má' bocs, de miért is kéne leírni, hogy ki kivel meddig és miért?????? Te arra a 0 számú saját házassági tapasztalatodra támaszkodsz, án lehet, hogy más sokéve boldog házasságban él. Miért is kéen a véleményét emígyen alátámasztani:
- boldog házasság két darab, (14 év ill. folyamatban)
- elhagyás egy darab ( 2 év együttélés után)
- gyerek három darab (14, 12, 6 évesek), stb. ?????
Igazad van: soha egy szóval egy szóval nem mondtad, hogy tied az egyedüli igazság, de folyamatosan ezt sugárzod! Csak úgy ontod a közhelyeket és az általánosításokat. AZ élet ennél sokkal árnyaltabb...

Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.09.15 0 0 258
Kicsit mintha felbosszantottunk volna itt nehanyan... Nem volt szandekomban ;-)... Take it easy. :)
MsOutsider Creative Commons License 1999.09.15 0 0 257
...továbbá örülök, és csodállak, hogy Te legalább 10-20 éve nap mint nap újat tudsz nyújtani a párodnak... ez igazán nagy ritkaság, tényleg.... esetleg mondanál erről valamit a gyakorlatod alapján, hogy hosszú éveken keresztül hogy lehet folyton naponta megújulni?
Hmm.... el nem tudom képzelni, hogy gépiesen, kiszámítottan hogyan lehet szeretkezni... velem ez még soha nem fordult elő... De Te biztosan ezt is a saját tapasztalatod alapján mondod... igen sokat megéltél... hát mit tagadjam: van még mit tanulnom....
MsOutsider Creative Commons License 1999.09.15 0 0 256
És Te mindenkinek mindent elhiszel? Nem szeretik az emerek még a barátoknak sem bevallani, ha nincs minden rendben, nem szeretik magukat sajnáltatni, vagy tossz színben feltüntetni. Örülök, hogy Te, ellentétben velem, már legalább 10 vagy 20 éve felhőtlenül boldog és nem szexmentes házasságban élsz... nyilván, ezért tudod, amit tudsz... igazán örülök, hogy mégiscsak vannak ilyen esetek is, gratulálok. És kívánok még min. 20 ilyen évet Neked.
MsOutsider Creative Commons License 1999.09.15 0 0 255
Én mondtam volna, hogy az enyém az egyedüli igazság? Nem emléxem...
Nem tehetek róla, hogy Ti azt is kiolvassátok a szavaimból, ami nincs benne.Sajnálom.
MsOutsider Creative Commons License 1999.09.15 0 0 254
Ha ha ha ! Félév.... de nagyra vagy vele... majd jelezz vissza 2-5-10 év múlva!
MsOutsider Creative Commons License 1999.09.15 0 0 253
És neked? Kid van?
MsOutsider Creative Commons License 1999.09.15 0 0 252
Na mesélj: És Te miket éltél meg, hogy ennyire tudod, hogy mindaz smafu, amiket mondok? Hány éve vagy házas? Hány házasságodf volt? Hány gyereked van? Hányszor hagytak el? Te hányat hagytál el?
Örülök, ha nevetést csalok az arcokra... a nevetés jó dolog, nem gopndolod?
stewe Creative Commons License 1999.09.15 0 0 251
Na ja...
Tényleg nem lehet tunni!
Amúgy én is hajlok arra a következtetésre, hogy a monogámia nem az emberiség fő erénye...)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!