Kedves Náci Testvérem!
Miért nem anyáddal beszélgetsz,ahelyett,hogy bekapcsolod a gépet,biztos kíváncsi lenne:miért is vagy ennyire sötét?
Azt írd meg egyszer,hogy mikor tűnsz el?!
Kedves Kitartás testvér!
Már megint gyagya vagy.
A keretlegények a Te elvbarátaid közül kerültek ki, - még a világháború idején.
A fogkirugdosást pedig szintén elvbarátaid tették nagyüzemivé a koncentrációs táborokban, - igaz előbb elgázosították az áldozatot a humanizmus nagyobb dicsőségére...
Várjad türelmesen Dunyhás testvér hatalomra kerülését, - eljönnek akkor a Te szép napjaid is...
:-)))
Az én topik indítom sem tartalmaz semmiy konkrétumot azzal a személlyel kapcsolatban akire asszociáltatok.
A másik topiknak már volt egy korábbi változata, amit kimoderáltak, így mindenki számára egyértelmű volt, ki ellen irányul.
Egyébként én is számítottam, hogy kire fogtopk asszociálni, de abban reménykedtem éppen emiatt fogkátok visszafogni magatokat.
A ti bajotok.
Az a topic, ami ellentopicjának indítottad ezt, és amiről te azt írod hogy "gyanusít", (egyébként igazi gerincmagyaroknak hosszú 'ú', libbolsik írhatják röviddel is:) semmi konkrétumot nem tartalmaz sem arról, melyik kormányban, sem arról melyik országban élő miniszternek szabad-e drogot fogyasztani. Egyébként még most sem derül ki belőle, csak nagyon halovány utalások formájában.
(Én először pl az ifjabbik Bush-ra gondoltam, mert róla közismert, hogy amikor a repartyörök megkérdezték (kérdezik) tőle, hogy fogyasztott-e drogot, akkor jól elküldi őket..., de aztán rájöttem, hogy abból nem miniszter lesz, hanem elnök, az USA köv. elnöke. Ráadásul az a figura még némileg alkoholista is volt...)
Egyébként Magyarországon az "ezeréves keresztény múlt és tradíció blaba" ellenére -- vagy tán éppen azért -- kb. egymillióra tehető az alkoholproblémákkal küzdő emberek száma. Valószínű a drogfogyasztás és az alkoholizmus is pártfüggetlen része a magyar valóságnak.
Sőt a hatalom természetével kapcsolatban meg szeretném jegyezni, hogy nem ritka az az eset, hogy a hatalomból kiesett ember alkoholistává válik. (Ezzel kapcsolatosan Lee Iacocca könyve döbbentett meg, hogy olyan aránylag korlátozott hatalommal, ámde jelentős befolyással bíró ember is, mint ő, amikor elveszítette az állását a Ford-nál, gyakorlatilag alkoholistává vált.)
Úgyhogy várjuk ki az Orbán korszak végét, a 'mi' Viktorunk még fiatal ember, még akármi is lehet belőle...(talán még normális emberi lény is).
De ott ilyet nem valasztottak meg! Sot, sehol masutt. Ilyen csak Magyarorszagon fordulhatott elo. Egyebirant egyetertek speakerrel: ez a huszonhetedik problema volt Hornnal, kapcsolatban: politikai palyafutasat nem alkohol-fuggosege alapjan kell megitelni. Bar ez lett volna a legnagyobb baja!
Most pedig az osztrák határ megnyitásának tizedik évfordulójára rendezett ünnepségeken önthetett fel a garatra. Legalábbis ezt lehetett kiérezni mai rádiónyilatkozatából.
Persze ez bocsánatos bűn, elvégre ünnepi pillanat volt.
Akkor tisztázzuk.
A fórumon megjelent egy topik, (állítólag az indítója próbának szánta, meddig mehet el, kimoderálás nélkül) amelyben egy jelenlegi minisztert gyanusítanak mindenféle marhasággal, például, hogy narkózik, stb.
Ez még nem zavart volna, ha egyesek nem tülekedtek volna, hogy okos beírásaikkal túltegyenek a topik indítón izléstelenségén. De tülekedtek.
Ekkor határoztam úgy, hogy ellentopikot indítok, egy olyan politikust fikázót, aki kedves a minisztert narkózással
rágalmazó topikba irogatóknak, hátha észretétnek.
Kapóra jött, hogy egy aznap megjelent újsáh olvasói levelei között ezt a "gyöngyszemet" találtam:
"Az exminiszterelnök akárhányszor leissza magát, mindig mond valami hülyeséget. legutóbb éppen az előre hozott választásról dadogott valamit."
Úgy gondoltam, ha ezt egy tükör címmel elindított topik indítójába bemásolom, ez kellő hatással lesz és a fikázó elvtársak megértik, hogy ez a gyalázgatósdi nem vezet sehová.
Én sem írtam nevet, mint ők sem a topikjukba, érdekes módon mégis rögtön saját pártelnökükre asszociáltak.
Ez persze azért volt, mert Horn Gyulát már sokszor és sokan "cikizték" azzal, hogy kedveli az italt. Erről nekem az a véleményem, hogy ez a legkisebb bajom vele, azaz, ehhez speciel semmi közöm. A politikai nézeteivel kapcsolatos averzióim is az én magánügyem, a miniszterelnökségével kapcsolatos véleményem kifejtése, meg állapolgári jogom, ezzel élni szoktam.
Sajnálom, hogy ahelyett, hogy az elvtársak észbekapnak és mind a két idióta topikot hagyták volna elsüllyedni, két napja irogatnak ide és mentegetik az exminiszterelnököt, ami rá legelább olyan sértő és megalázó, mintha rágalmaznák.
A burundi exminiszterelnök, (aki képzeletbeli alak) megemlítésével is lehetőséget akartam adni a tisztességes visszavonulásra, de ez sem járt eredménnyel.
Sajnálom, hogy egyeseknél szellemi téren még mindig tart a napfogyatkozás.
Guga szerintem nem oroszlan az, legfeljebb roka, de hogy deglett, az igaz.
Nem tudok arrol, hogy Orban "nakolna" - legalabbis eleg egyertelmu a ket politikus beszedkeszsege kozotti kulonbseg. Orban nem dadog, kimondja a szavak vegzodeset (talan mert tudja) es meg a keze sem remeg.
Kedves Eletkopf!
Termeszetesen angolul tarsalogtam veluk, mivel hogy nem beszelem a gael nyelvet. Ok viszont igen, eppen az elmult evtizedekben valt kotelezove, hogy legalabb a politikusok tanuljak meg rendesen a nyelvuket. Buszkek is arra, hogy megtanultak. Bejegyzesem - hisz' tudod te jol - arrol szolt, hogy ott nem lehetne miniszterelnok, de meg vezeto politikus sem egy olyan alak, aki mondjuk az angolok oldalan kinzott ir szabadsagharcosokat. Nalunk lehetett miniszterelnok egy muszka-vezeto. A mult idot ez esetben kulonos orommel irom le.
Kedves rettegen!
Edesapad rosztovi beszamoloja nem cafolja Gyufa alkoholizmusat, legfeljebb azt mutatja, hogy a papad nem haverja a rosszemleku miniszterelnoknek es nem ismeri ot. (Lathatolag te sem.)Ez kifejezetten jo hir, lehetoleg maradjatok tavol az ilyen emberektol.
Minden lehet mint barki mas(kivitel a puspok aki nem hazasodhat,ugy kell neki..)
A legujabb tortenelemben az egyik vadaszott,a masik is es sakozott,a harmadik vitorlazott, a negyedik korbacsokat gyujtott,a hatodik (mert Borost nem ismerem olyan jol mint otodiket)konyakozott,teniszezet szegeny Fazakasal,(ez lett karierre vege)az utolso pedig focizik.Bummm es akkor mi van..
nem a b@zdmegos Szabóra ( volt már rótmanózás is, meg valami zsidózás is az elözö ciklusokban emlékezz)
hanem a betépett, mandátumával takarodzó, csopaki ABC-t átrendező Szabóról!!!
Azt mondja meg valaki ( te Speaker -- te egy fideszhez közeli cégnél vagy (MEH)) miért nem pisiltették meg akkor?
gyula védelmében ( bár nem szorul rá),
a fater volt a kormányküldöttséggel a ruszki körutjukon és megbiztam figyelje a Gyulát ( titkos törvénytelen eszközökkel -- megleste), és még Rosztovba sem ivott amikor átadták neki az a diszdoktori cimet...
speaker , Woland
Igyatok még egyet és fogjátok a Gyuszira!!
Speaker megint inditott egy olyan topicot amely a sekélyes, silány , fantáziájára utal ----- és nagyon-nagyon visszavágott a drogos topicra!!
Az hogy ivott nem ivott ki a f@szt érdekel, sokkal fontosabb a kábitószer ( Szabó képviselő -- fidesz), mert azt büntetik ha jól tudom. Nem spiker?
"Raadasul azok az irek helyesen beszeltek az anyanyelvukon..."
Őszintén csodállak, hogy olyan szinten uralod a gael nyelvet, hogy meg tudod állapítani: helyesen beszélnek anyanyelvükön.
Ha angolul beszéltél velük, akkor az a hódítók nyelve. Ha például fennmaradt volna a Monarchia, és egy magyar politikus remekül szólna németül, akkor is azt mondanád, hogy az anyanyelvén beszél?
Fentiek a skótokra is vonatkoznak.
Addig is, buzgón folytatom az ír történelem tanulmányozását.
Mit büszkülsz arra a benákolós Viktorra,pajtás ? Vagy nem nézed a teve híradót? Vagy -még rosszabb - fel sem tűnik a nákolás ? :-)) Egyébiránt meg mindenki azzal rongálja az egészségét, amivel nem szégyölli. És avval foglalkozik, amit választ, vagy amire megválasztják, vagy ami jut neki. Vagy semmivel, és közben lükeségeket írogat.
Na, üdv, oszt ne rugdajjámá annyit a deglett oroszlánba, mert nem elegáncs. Guga.
Azt nem tudom,de azt igen,hogy alkoholistából bizonyos esetekben lehet belügyminiszter. A baj csak az,hogy ebben az esetben előfordulhat,részegen integett a parlament ablakából a spontánul megszervezett tömegnek.:)
Juj, de ravasz vagy, kedves speaker!
Az itten csak a baj, hogy ebben az országban az emberek azt még csak-csak elviselik, ha valaki iszós.
Azt már kevésbbé, ha hazudós.
Javaslom, a főnököd inkább igyon....
NEM MONDASZ IGAZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
"Az exminiszterelnök akárhányszor leissza magát, mindig mond valami hülyeséget. legutóbb éppen az előre hozott választásról dadogott valamit.
Lehet-e egy ex-miniszterelnök alkoholista, vagy ezt a moderátorok nem engedélyezik? "
Szóval van- e ilyen?
Nem értem ezt a "Horn Gyulázást".
Én a topikot Joachim Abebe, a Kelet Burundi-i Egyesült Munkapárt tiszteletbeli elnökéről indítottam, aki tavaly, még mint miniszterelnök, megbukott a parlamenti választásokon és néhány napja (az MTI szerint) azt nyilatkozta a Burundi Sun című lapban, hogy éppen ideje lenne az időközi választásokat kiírni, mert a kormánykoalcíió meggyengült és nem segíti elő az ország ügyeinek előre haladását. Mr Abbebéről a kormánypártiak azt terjesztik, hogy a közelmúltban ittasan balesetet okozott és szenvedélyes alkoholista. Ezzel akpcsiolatos volt topik indító kérdésem is.
Namármost, pont most, amikor Horn Gyulát ország-világ ünnepli, ilyen alpári beírásokkal (mint azt éppen baloldali hozzászólók teszik, amikor pártjuk tiszteletbeli elnökének állítólagos alkoholizmusát készpénznek veszik) nem illene lejáratni az országot, annak politikai elitjét.
Éppen most köszöntötte Klíma úr, meg Genscher úr a magyar határok megnyitásáának 10 éves évfordulóját, (a keletnémet menekültek elött nyugat felé), így különösen disszonáns, amit itt egyesek összeirkálnak.
Persze tőlük ez nem rendkívüli, hiszen csak ma reggel süllyedt el egy másik aljas indulatból indított topikjuk, mely az egyik hivatalban levő fiatal és tehetséges minisztert vádolta meg -minden alap nélkül- drogfűggőséggel.
Én tudom, hogy a proletariátus köreiben, neveltetési hiányosságból és családi hagyományok hiányában több a rosszmodorú és izlésficamos ember, mint más politikai csoportokban, de ez azért mégis sok.
Elvtársak, jó lenne, az itteni "villogást" mielöbb beszüntetni.