Keresés

Részletes keresés

kibard777 Creative Commons License 2012.06.26 0 0 120

Sziasztok nem tudja  valaki ,hogy  melyik  volt az a reklám  ami  úgy kezdődött  hogy : Az elsö nyugati autó.....

?

előre is köszönöm 

üdv

violalion Creative Commons License 2012.01.08 0 0 119

Szia!

Kérlek segíts hogy tesom nyerjen!

Szavazni kellene a képre de csak akkor érvényes a szavazat ha Fotohozman FH-t is bejelölöd ismerösnek!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=138727749575752&set=a.138727629575764.27363.100003155835772&type=1&theater

Nem szoktam kampányolni meg nem szoktam kérni ilyesmit de most az egyszer kivételt teszek én is.

Ha segítesz hálás leszek érte!
Köszi

Ha meg is osztod még hálásabb leszek!

ZöldBandi Creative Commons License 2011.07.27 0 0 118

PUMA "Clever Little Packaging" kampány
vízben (is) oldódó zacsi:
http://www.zoldenergiavilag.hu/zacsi-volt-nincs-avagy-a-puma-feloldodo-szatyra

követendő mindenkinek, még ha egyértelműen KAMPÁNYon van a hangsúly... járjon már jól kivételesen mindenki;)

habfurdo Creative Commons License 2011.07.20 0 0 117

Kiváló ambient Budapest néhány forgalmasabb helyén. Figyelemfelkeltő, ötletes és találó : )

Cseszirka Creative Commons License 2011.04.06 0 0 116

Szerintem épp ideje volt már beújítani. Bevonzzák kicsit a nőket is. Ki tudna egy ilyen helyes indiainak ellenállni :) Kíváncsi leszek ugrásszerűen megnő majd az anyukák számlája a bankban :)

Amúgy nem gáz az akcentusa. Amikor a végén magyarul beszél az is teljesen rendben van. Biztos viccesebb karaktert csinálnak a mi Dalbirunkból  később, csak még a komolya arcát mutatja meg először. :)

Előzmény: MartonkaFull (115)
MartonkaFull Creative Commons License 2011.04.06 0 0 115

ez nagyon érdekes mit írsz ez eszembe sem jutott eddig. De van valami abban amit mondasz... Bár jelen esetben ez a fickó is azért jó mert bármit ki lehet hozni magából a karakterből, de emese után tény hogy szokatlan a jelenlegi alakítása...

Pákó meg ne mis szerepelt reklámban... Miről beszélsz?

Előzmény: evanagy55 (114)
evanagy55 Creative Commons License 2011.04.06 0 0 114

Egyet kell értsek veled, meg lehet nézni mit néztek meg legtöbben a Tubon a magyar reklámok közül. A Magyarország így szeretlek-es reklám magasan tarolt, mikor Figo promózta a magyar ásványvizet azt is imádták. Ezzel szemben pákót azért imádják mert elnézést a kifejezésért, de egy néger hülyét csinál magából.

 

Ez a Dalbir fickó is ezért necces, mert egy vicces Emese kampány után dobták be az emberek azért szavazták meg, mert poént vártak, ezzel szemben ahogy nézem vele akarják komolyra venni a figurát. Majd kiderül mit hoznak ki ebből, mindenesetre érdekes...

Előzmény: MartonkaFull (113)
MartonkaFull Creative Commons License 2011.03.31 0 0 113

héééé azért ez úgy ahogy van nem igaz... pont hogy a magyar öntudat az amimanapság dominál ahogy ezt én észreveszem.. magyar termékek, magyar öntudat stb.

a többin meg csak nevetünk mert mások, de annyi, és az nem pozitív megítélés szerintem. Ellenben jelen esetben ezen nem tudunk nevetni és nem is az a cél, hogy nevess, hanem hogy okosakat hallj ;)

Előzmény: ZillionPro (112)
ZillionPro Creative Commons License 2011.03.24 0 0 112

Magyarországon divat mostanában minden ami nem magyar. Ha ez látszik is rajta, akkor aduász. Nézzük csak meg Pákó vagy méginkább Joshi "barát" ideáját. Nem féltem a BB indiai reklámarcát, szerintem már mostanára is belopta magát a nézők szívébe.

Előzmény: candygrapher (111)
candygrapher Creative Commons License 2011.03.24 0 0 111

Kíváncsi lennék hogy ez a Dalbir mennyire lesz népszerű, mondjuk még sokat nem láttunk belőle, de ha olyan poénos lesz mint az elődje akkor nincs gond. Addig meg kiderült mit csinál a turbánjával:D Biztos hamarosan lesz új reklám mert majd válaszol a kérdésekre vagy legalábbis ezzel kapcsolatban még biztos feltűnik:D

Előzmény: i love metric (106)
evanagy55 Creative Commons License 2011.03.17 0 0 110

Na ilyen egy kreatív reklám! Kiváló operatőri munka, kreatív megkapó ötlet, még sokba se kerül mégis felhívja a figyelmet arra , hogy kössem be az övem.

 

Ha már bankreklám a téma, abból idehaza dunát lehetne rekeszteni és egyik roszabb mint a másik, ilyen szempontból a BB-nek nagy mázlija van, hiszen az ötletesebb marketingosokat fogta ki. De hogy mit akarnak kezdeni ezzel az arab fickóval az még csöppet homályos nekem.

Előzmény: peweee (107)
Kicsiszamár Creative Commons License 2011.03.17 0 0 109

Szerintem is fel fog még tünni Emese :)

Lehet hogy pont attól félnek hogy meg fogják unni az emberek, és megpróbálják kicsit ritkítani, kisebb dózisban beadagolni.

Egy régen nem látott ismerősnek jobban örül az ember, mint akit minden nap lát....

Előzmény: nagydia89 (105)
MartonkaFull Creative Commons License 2011.02.23 0 0 108

De itt sem Emese volt ám a figura meg a karakter hanem aki írta a Reklámokat és írta neki a szöveget igazábol maga a színésznő az egyáltalán nem különleges semmi olyan maradandó nincs benne, inkáb ba szeret amit kapott....

 

Anno láttam már ez ta reklámot, és nagyon jó lett pláne az a sok repkedő csillogó izé néz ki kifejezetten jól! Arról nem is beszélve hogy ez egy hasznos reklám csak ilyenek nincsennek idehaza :S

Előzmény: peweee (107)
peweee Creative Commons License 2011.02.23 0 0 107

Tutira biztos, hogy leváltják Emesét, ezt pedig ezzel lehet leginkább bizonyítani. Igaz már szinte mindegy, hogy kire megy a szavazat, mert úgy is lezárul hamarosan, nagy pálfordulatok szerintem már nem várhatók. Aztán ki tudja... lehet az elején még humoros figura lesz a következő, mint Emese volt az elején. Mondjuk abból sem lesz sértődés ha nem! :D

 

Amúgy ezt a reklámot láttátok már? Nem konkrétan terméket reklámoz, hanem azt, hogy csatold be az öved mikor autóba ülsz! :)

Előzmény: i love metric (106)
i love metric Creative Commons License 2011.02.21 0 0 106

Hát nem tudom. Nem ő lenne az első a történelemben akit leváltanak... :D Persze vannak az életben nagyobb problémák is annál, hogy éppen ki szerepel az XY bank reklámjában...

Stefanovics Angélát amúgy csípem, több színdarabot is láttam melyben szerepel. Ha a TV-ben nem is, de a színpadon jól csinálja! Persze ez is erősen karakter függő... ha a színpadra merészkedne Emese akkor lehet felállna a szőr a hátamon... :D

Előzmény: nagydia89 (105)
nagydia89 Creative Commons License 2011.02.21 0 0 105

Én még nem írnám le a helyedben Emesét. Azon gondolkodtam, hogy elképzelhető, hogy ennek az "új" reklámnak a folytatásában feltűnik Emese. Miért "rúgnának ki" egy jól bejáratott karaktert? Nem tudom, hogy mi a jelentősége annak, hogy a nézők szavazzák meg azt, hogy ki kérdezzen tőlük, de én valahogy úgy gondolom, hogy Emese még fel fog tűnni. Az egy elég jó reklám-figura volt. Aki csak meglátta tudta, hoyg Budapest Bank, és gondolom akár negatív valakinek a véleménye róla, akár pozitív mindenképpen hírérték.

Ha pedig nem Emesével folytatják, akkor érdekel, hogy mi az új reklámkoncepciója a BB-nak :) :) :) :) Emesével nehéz lesz felvenni a versenyt...

Előzmény: Cseszirka (101)
merivan Creative Commons License 2011.02.17 0 0 104

 Találós kérdés, melyik reklámra utalok?? :D

Nekem ez volt az egyik kedvencem!

peweee Creative Commons License 2011.02.17 0 0 103

Nekem nincs különösebben bajom a reklámokkal. Már annyira sivár alkotásokról beszélünk, hogy azt is nehéz megkülönböztetni a háttrből szűrődő zaj források esetében, hogy melyik akar mosóport és melyik fogkrémet eladni. Néha napján jön egy-egy kreatívabb darab, arra fel tudok figyelni és simán megnézem 1-2 alkalommal, de a többség beleolvad a nagy reklámgépezet masszába.

 

A legtöbb ember hajlamos a reklámokra démoni eszközként tekinteni, hiszen nem minden reklám gonosz és hazug. Szerintem mikor meghallja valaki a reklám szót, akkor rögtön a varázs mosóporra gondol, mely egyetlen mozdulattal kiveszi a ruhából még a rászáradt olajfoltot is.

Előzmény: i love metric (102)
i love metric Creative Commons License 2011.02.14 0 0 102

Én még életemben nem találkoztam olyannal aki szereti a reklámokat! :D Én kifejezetten utálom őket, annak ellenére, hogy fotós/filmes szakmám miatt magam is dolgozom filmforgatásokon, vagy plakát fotózásokon. Én ilyenkor csak a technikai oldalát szoktam nézni a filmeknek és minden évben megjelenek a Reklámzabálók Éjszakáján, mert a "kollégák" számos kreatív munkáját megnézhetem ilyenkor. Nekem ez az egyetlen egy időszak mikor reklámokat nézek, amúgy a TV-t is elkapcsolom, neten meg blokkolóval tűntetem el őket.

 

Van 1-2 régebbi kultikus darab melyet néhanapján visszanézek Youtube-on.

 

Ilyen például ez a pár évvel ezelőtti (USA-ban betiltott) Xbox360 reklámfilm. Nem túl tolakodó, de látszik mögötte a technikai felkészültség és persze megmosolyogtató. Nem is annyira reklám mivolta miatt tud tetszeni, csak szimplán jópofa! :)

 

 

De a "mosóporos reklámoktól" írtózom... rögtön kapcsolom is el a TV-t olyankor!

Cseszirka Creative Commons License 2011.02.14 0 0 101

Nem tudom, ki hogy van vele, de én nagyon szeretem a reklámokat.

Nem sok időm van tv-t nézni, ha leülök a nagy doboz elé, akkor azt vagy egy kifejezett céllal teszem, például valamilyen filmet akarok kimondottan megnézni, vagy csak reklámokat nézek. Nem is azért, mert rávesznek arra, hogy bizonyos termékeket megvegyek, mert egyáltalán nem. Általában jókat szórakozom rajtuk, némelyik nagyon eredeti.

Kedvencem a legújabb Danone reklám, amiben a gyerekek suttognak a yoghurtról. Nagyon aranyosra sikerült, s ellenben az omlósz Maggie reklámmal, nem idegesítő.

Úúú, na még egy reklám van, aminél leütném a tévét, méghozzá az aldis pasas...

Tetszenek még a Budapest Bank reklámjai. nagyon jó a marketingjük, az egyik legjobb. Emesét mondjuk sokáig húzták, itt volt az ideje a váltásnak, kezdett átmenni az idegesítő kategóriába.

A mostaniak nagyon jók. Meg az is szimpatikus, hogy lehet szavazni, melyik arc kérdezzen. Még bele is lehet szólni. .D

Én a spanyol lányra szavaztam a bank honlapján. Érdekes az ötlet nagyon! Jónak tartom.

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.18 0 0 100
nyenteb Creative Commons License 2010.04.26 0 0 98
Hát ez a reklám nagyon jó, nem bírtam ki, hogy ne osszam meg veletek..

Vedd át te is az irányítást egy pörgős nap felett!
Interaktív videó-játék!
Kezdés itt

gernora Creative Commons License 2007.08.15 0 0 97

Sziasztok!

 

Tudnátok segíteni abban,hogy honnan tudnám letölteni  a régi postabankos reklámot: a négy az majdnem öt....

Most várom a negyedik gyermekemet és ezzel szeretném bejelenteni.

Köszi szépen 

Bogicat Creative Commons License 2007.02.19 0 0 96
Sziasztok!A Szex és Ny reklám zenéje a következő : Norah Jones - Thinking About You. :)
Biopon476 Creative Commons License 2006.09.21 0 0 94
Hali Honnan Tudom letölteni Vagy Megnézni Az A Nem Vagy Fáradt!!!Nescafé 3 Az 1ben Aktív Filmet?Elöre Is Köszi
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.05 0 0 93

Sziasztok!

 

Keresek egy reklámot, légyszives segítsetek!

Nem emlékszem hogy melyik cég, mit reklámozott, csak arra, hogy egy aranyhalakkal zsúfolt gömbakváriumból az egyik aranyhal átugrik egy nagyobb gömbakváriumba.

 

Fontos lenne megtalálnom ezt a reklámfilmet.

Kérlek segítsetek!

 

Köszike!

Kaliff

Belussi Creative Commons License 2005.12.31 0 0 91

Üdv Mindenkinek !

 

Arra szeretnék választ kapni valakitöl, hogy a skandináv lottó alatti nyavikolós zene

honnan érhetö el vagy ki az elöadó és számcim.Elöre is köszi.

war1976 Creative Commons License 2005.08.21 0 0 90

hello,

 

valaki megmondaná, hogy honnan tudom letölteni a bounty reklámját? Köszi!

istvan1986 Creative Commons License 2005.06.04 0 0 89
Megtaláltam, a www.pedigree.hu-ról most már letölthető.
istvan1986 Creative Commons License 2005.03.31 0 0 88

Jó régen volt hozzászólás. Na, mindegy. Hátha olvassa valaki...

A Pedigree Pal reklámját nem lehet valahonnan letölteni? A legújabbat...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!