Keresés

Részletes keresés

Orfeus777 Creative Commons License 2010.12.14 0 0 11

Szerintem lassan már ráférne egy facelifting. Az viszont tetszik, hogy most már sok külföldi vonatot is ismer. Így tovább. Vágányszámokat is szívesen látnék benne, szerintem hasznos lenne.

nyman Creative Commons License 2000.02.10 0 0 10
Nekem is. Boldog nevnapot!
Előzmény: BlumiDC (-)
Carpy Creative Commons License 1999.09.09 0 0 9
Nekem nem tetszik az Elvira. Sokszor csak az atszallasos lehetoseget ajanlja fel, pedig van kozvetlen vonat is. (reggel Bp-Zalaegerszeg kozott gyorsabb az IC+IC potlo busz, mint a kozvetlen vonat, es ezert 6 orakor atkuldene engem a Keletibe a 6.25-os IC-hez, pedig mingyart indul a vonatom)
Hianyzik belole egy "vissza" gomb, hogy amikor a visszaut is erdekel, ne kelljen ujra bepotyognod a 2 allomast.
Van egyeb problemam is, el is kuldtem masfel eve az illetekesnek, nem sok valtozas tortent.
Mindenesetre orulok, hogy van, relative jobb, mint az atlagos MAV szinvonal, de lehetne meg sokkal jobb is.

Carpy

Szykla Creative Commons License 1999.09.08 0 0 8
Nem igaz, hogy Elvira kiírja az összes lehetőséget, csak az indulási állomáson veszi figyelembe mindet és ezekhez átszállások esetén megkeresi az időben legrövidebbet. DE CSAK AZT!!! Így fordulhatott elő, hogy 3 perc miatt át akart küldeni a Keletiből a Nyugatiba, s beiktatott plusz egy átszállást, lásd alább. Az eset nem az éjszakai órákban történt, indulás 6-kor érkezés du. 1-kor. Még szerencse, hogy tudtam, hogy Békéscsabára a Keletiből szoktak indulni a vonatok, ezért utána néztem.
Üdv.
nyman Creative Commons License 1999.09.08 0 0 7
Kb. masfel eve valtottam par szot a fejlesztokkel a hasonlo hibakrol(??). De ez szerintem ertheto. A cikkben is tobbnyire az ejszakai (v. korai, kesoi) vonatokkal volt szo, amikor egyebkent is ritka a kozlekedes. Az hogyha valaki elteved az Elvira tajekoztatasa alapjan, vessen magarga.

Egyebkent egy hibat(?) nem emlitett a szerzo. Lehet, hogy nem utazik sokat vonattal. Sok esetben, amikor atszalni is kell pl. egy 10-15 percel korabban indulo nemzetkozi vonatot listaz a program. Sajat tapasztalatbol tudom, hogy ezeknel a keses altalaban tobb. De ez nem a fejlesztok hibaja. Atszallas eseten en spec mindig kilistazom a koztes vonatokat is.

irokéz Creative Commons License 1999.09.08 0 0 6
Szerintem is igen pipecül megcsinálták az Elvirát. Az, hogy az átszállásos, + a helyi közlekedéses lehetőségeket is közli, valóban fícsör. Bug akkor lenne, csak az egyiket, vagy csak a másikat írná ki. Ennek a prg.-nak ui. -szerintem- nem feladata, hogy döntést hozzon a felhasználó helyett (vagyis kitalálja, hogy melyik +oldás tetszik majd neki). Kiírja a lehetőségeket, tessék választani.
Hella Creative Commons License 1999.09.08 0 0 5
Elviráról csak annyit röviden, hogy amikor augusztus 14-re rákerestünk Balatonalmádi-Sümeg, érthetetlen módon a vasútállomáson közölték velünk, hogy ez egy téli menetrend szerinti adat.
Hm. Jó mi?
Chavo Creative Commons License 1999.09.08 0 0 4
Valóban bombázó! Már nekem is megvolt!
Vagy nem róla beszélünk?
BlumiDC Creative Commons License 1999.09.08 0 0 3
Jaj, jaj, dehogynem. Csak annyira hasonlít a kettő :-)
Szykla Creative Commons License 1999.09.07 0 0 2
Nekem az a kedvencem, hogy amikor Szombathelyről Békéscsabára akarok menni, s Elvira a Keletiből átküld a Nyugatiba, onnan a debreceni IC-vel Szolnokig, ott újabb átszállás Békéscsaba felé. Holott közvetlenül a Keletiből is indul vonat, át sem kell szállni, csak éppen 3 perccel később ér Békéscsabára. Persze föltéve, hogy aki Elvirának hitt, az átér időben a Nyugatiba.
Som-Som Creative Commons License 1999.09.07 0 0 1
Biztos, hogy egész véletlenül nem egy îndexes cikkre gondoltál? Cak azért, mert nálam a Nettó egy másik lap.
BlumiDC Creative Commons License 1999.09.07 0 0 0
BlumiDC Creative Commons License 1999.09.07 0 0 topiknyitó
Most olvastam egy cikket a Nettóban, hogy az Elvra hülye, mert ha valaki a Keletiből akar elutazni Szombathelyre, akkor beleveszi azokat az utakat is, ami helyi közlekedéssel indul valamelyik másik pályaudvarra.

Szerintem ez nem bug, hanem feature!

Szerintetek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!