Mekkora arc volt...
Emlékszem, egyszer valami sütiről értekezett, akkor Roy Cakesnek hívta magát.
S nem akart állandóan jópofizni. Ha kellett, a finom beszólásaival nagyon helyre tudta rakni az embereket.
Én is pont a múltkor kérdeztem valakitől, hogy mi is lett ezzel az emberrel... Erre a VH1 csinált egy összefoglalót szombaton, aminek a felét láttam és egy állitólag tök jó műsort vasárnap, amiből a Madonna-jegy-turmixot láttam a végén... Remélem a VH1-ra kerül az öreg... Bár a legtöbb kiöregedett MTV-s veejay általában ott végzi :P
A hetvegen en is ratapadtam a VH1-ra, de sajna az esti musort nem sikerult elcsipnem, vasarnap meg szerintem azt nem ismeteltek. Vagy en voltam peches. Valaki rogzitette? Par kis avim van a delutani musorbol, amikor Londonban kavercoltak Rob-al. :)
Viszont a Réj Koksz időkben volt az MTV-n egy holland cuni, a nevét már nem tudom, az jobban érdekelne vele mi van. Betőmték e a fapapucsát, vagy ilyesmi.
láttam rayt egy francia tv showban, skót népviseletben volt, kiválóan beszélt franciául és a padlón pörgött, de közben fogta a szoknyáját, mert nem volt rajta gatyesz.
Kell, hogy legyen folytatás, látszott, hogy mennyi pénzt és szervezést áldoztak a visszatérés első adására, sztárvendégek (jujj de jó volt James-t hallani újra, live), stb., a vh1 site pedig szerintem sucks, soha nem találok semmit rajta...
Egyetértek.
Egész vasárnap a tv-n lógtam. még az ismétléseket is megnéztem.
Imádtam a most wantedot és rayt is, és persze ezzel nem vagyok egyedül: az sms-ek özönéből, amit kapott, ez nyilvánvaló.