Szerintem pedig ilyen rossz. Nem értem, hogy értelmes ember, mér néz délamerikai sorozatokat? Na jó én is szoktam sorozatot nézni, de azok szerintem értelmesebek. Mondjuk éppen ezaz.. nézőpont kérdsése az egész. Hiába magyarázom otthon, hogy minek nézik ezt a valamit, de nem bírom meggyőzni őket.. tudják, hogy hülyeség az egész, de nézik.
Én 3 éve elajándékoztam....hát nem hiányzik az a sok szemét. Inkább könyvtárba járok vagy újságot olvasok. A hideg kiráz az agyatlan brazil és amerikai sorozatoktól.
Én a DunaTV-t, a Spektrumot, a Discovery-t szoktam nézni, amikor nézem, onnan legalább tanulok valamit. Ja, meg néhány jó adás szokott lenni az MTV2-n is.
A mindennapi gagyi sorozatok a nagymamáknak valóak, nem pedig a dolgozó átlagembereknek(1-2 kivétel azért akad).
A Nickelodeont pedig egyálltalán nem értem.Mi a jó abban a marhaságban.
Ha 10 éves lennék, akko sem élvezném.
Reklámok nélkül pedig a kereskedelmi TV-k -vagy akár a rádiók is- meghalnának.
Szerény véleményem szerint manapság nem érdemes TV-t nézni.Kevés az igazén jó müsor.
De akkor hol itt a szórakozás???
Nemtom hogy jön ide, de a kereskedelmi tv-k híradóiban kit érdekel a sux index és egyéb baromságok? Aki ebben utazik, annak úgyis naprakészen kell, és megnézi a teletexten, a neten, vagy megkérdezi bunkofonon... minek faszságokkal elvenni az értékes (bár a programot nézve ez megkérdőjelezhető) műsoridőt?
Ha mostanában nézitek a TV-t, akkor bizony ritkán látni a "népszerű" csatornákon normális adást. Egy átlagos műsorrend így néz ki.
reklám - hirek (röviden) - reklám - előzetes - hírhajhász műsor - reklám - sorozat..
Ez elehet, hogy jó, és szorakoztató, de mér érdekeljen engem a mari néni szomszédjának a balesete. Nem értem. A délutáni dél amerikai sorozatokból, meg szerintem semi tanulságos dolog nem derül ki. Az emberek elbutulnak. Nem kell gondolkodniuk, csak néznek ki a fejükből, és jót röhögnek más baján (neki legalább rosszabb mint nekem). No persze van ellenpélda is, de ritka. Ajánlom mindenkinek a "Született gyilkosok", "Mad City", "Amikor a farok csóválja" filmeket.