Keresés

Részletes keresés

Dob Creative Commons License 1999.09.30 0 0 10
Szerintem pedig ilyen rossz. Nem értem, hogy értelmes ember, mér néz délamerikai sorozatokat? Na jó én is szoktam sorozatot nézni, de azok szerintem értelmesebek. Mondjuk éppen ezaz.. nézőpont kérdsése az egész. Hiába magyarázom otthon, hogy minek nézik ezt a valamit, de nem bírom meggyőzni őket.. tudják, hogy hülyeség az egész, de nézik.
Foley Creative Commons License 1999.09.16 0 0 9
Azért ennyire nem rossz az a Tv.....!
Vannak érdekes müsorok is,lutyonak igaza van, jó csatornákat sorolt fel.
Alexa Creative Commons License 1999.09.11 0 0 8
Hi,

Én 3 éve elajándékoztam....hát nem hiányzik az a sok szemét. Inkább könyvtárba járok vagy újságot olvasok. A hideg kiráz az agyatlan brazil és amerikai sorozatoktól.

Foley Creative Commons License 1999.09.08 0 0 7
Elég.
lutyo Creative Commons License 1999.09.08 0 0 6
Én a DunaTV-t, a Spektrumot, a Discovery-t szoktam nézni, amikor nézem, onnan legalább tanulok valamit. Ja, meg néhány jó adás szokott lenni az MTV2-n is.
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.07 0 0 5
Miért, hány éves vagy? 5?

Use your Brain...

Foley Creative Commons License 1999.09.07 0 0 4
A mindennapi gagyi sorozatok a nagymamáknak valóak, nem pedig a dolgozó átlagembereknek(1-2 kivétel azért akad).
A Nickelodeont pedig egyálltalán nem értem.Mi a jó abban a marhaságban.
Ha 10 éves lennék, akko sem élvezném.
Reklámok nélkül pedig a kereskedelmi TV-k -vagy akár a rádiók is- meghalnának.

Szerény véleményem szerint manapság nem érdemes TV-t nézni.Kevés az igazén jó müsor.
De akkor hol itt a szórakozás???

Red Dawn Creative Commons License 1999.09.07 0 0 3
Nemtom hogy jön ide, de a kereskedelmi tv-k híradóiban kit érdekel a sux index és egyéb baromságok? Aki ebben utazik, annak úgyis naprakészen kell, és megnézi a teletexten, a neten, vagy megkérdezi bunkofonon... minek faszságokkal elvenni az értékes (bár a programot nézve ez megkérdőjelezhető) műsoridőt?
Dob Creative Commons License 1999.09.07 0 0 2
melyik topicok ezek? bocs akkor mindezert.
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.06 0 0 1
Nézd inkább a Nickelodeont.
mud Creative Commons License 1999.09.06 0 0 0
Van egy csomo topic, ahol ezt a temat mar kibeleztek oda-vissza... tulajdonkeppen mire is vagy kivancsi...?
Dob Creative Commons License 1999.09.06 0 0 topiknyitó
Ha mostanában nézitek a TV-t, akkor bizony ritkán látni a "népszerű" csatornákon normális adást. Egy átlagos műsorrend így néz ki.
reklám - hirek (röviden) - reklám - előzetes - hírhajhász műsor - reklám - sorozat..
Ez elehet, hogy jó, és szorakoztató, de mér érdekeljen engem a mari néni szomszédjának a balesete. Nem értem. A délutáni dél amerikai sorozatokból, meg szerintem semi tanulságos dolog nem derül ki. Az emberek elbutulnak. Nem kell gondolkodniuk, csak néznek ki a fejükből, és jót röhögnek más baján (neki legalább rosszabb mint nekem). No persze van ellenpélda is, de ritka. Ajánlom mindenkinek a "Született gyilkosok", "Mad City", "Amikor a farok csóválja" filmeket.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!