Keresés

Részletes keresés

ZedIzDead Creative Commons License 1999.09.04 0 0 3
Asszem viszem a prímet, nekem ugyanis három évvel ezelőtt a gyakorlótanításomon kezdett el egy kölök a táblára lődözni...nagy pechére én akkor már meg-megfordultam house-partykon, ahol akkortájt ezzel paráztatták a sok beszívott révert. Szóval csak úgy a vállam fölött hátraszóltam, hogy "tedd el a lézert", onnantól kezdve nyugi volt.

[ZedIzDead]

getom Creative Commons License 1999.09.04 0 0 2
És nem csak a moziba. Az én szép lakhelyemen, Bivalybólintón egyszer valami hülye fesztivál volt, ott volt egy csomó kézilabdacsapat külországból és a zárónapon a nagy banzájon A My Cream együttes meg Harangozó Teca lépett föl. (A színpadra.) Kb. 50-nek a külhoniakból volt ilyen kis biszbasza, és a Teca mellit, meg a májkrémes fijukák nemi szervét vették célba, meg a szemüket is. Először mindenki élvezte (kivéve Tecát meg a fijukákat a színpadon), aztán kissé uncsivá vált. Kb. két óra eltelte után meg mindenki káromkodott.
( turpi ) Creative Commons License 1999.09.04 0 0 1
Jah, par honapja nagy divat volt ez a lezerpointer, aztan a TV2 is bemutatta igy mindenki szaladt venni. Soxor volt moziban, hogy kis p*csok ezzel szorakoztak, de mostmar kiment a divatbol. Az ilyeneknek tenyleg nem art egy-ket saller...

turpi

decadens81 Creative Commons License 1999.09.04 0 0 0
Pontosan igy vagyok én is ,jól szájbarugni,és kész.
Nekem még nem fordult elö,hogy film közbe "zavartak" volna,de ha igen,jól elküldöm a fenébe,jó hangosan,hogy mindenk hallja.Attól fogva nem fogja csinálni többet a film végéig,az biztos.
Egyébként 1 éve,én is vettem egy ilyen sz*rt,de max.1 hónapig használtam,azóta is a fiókomba döglik.

csumi csumi csá csá

Decadens81 (Vulcano18)

greg5 Creative Commons License 1999.09.04 0 0 topiknyitó
Tapasztaltatok már ilyet? Egy kis lézerpottyel valami barom játszik a vásznon, a film izgalmasabb részeinél? Ez gyakori vagy csak én vagyok peches? Én már vagy 3szor láttam... és persze nem lehet látni hogy ki csinálja, csak a mellette ulő látná talán. Én tuti figyelmeztetés nélkul szájbavággnám ( ha nem tul nagydarab )

Udv:

Greg5

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!