Nnnna.
Nem tűntem el, ha figyelmesen olvasol, meg ha megkérdezed a topicnyitót, csak a "30-as nőt" nem tartottam éleben, mert már nem volt értelme.
Férjhez sem mentem.
Hacsek sem tud többet rólam, nem került sor a lakásfelújításra. A lakásra sem, béreltem egyet, és elköltöztünk a gyerekkel.
Mindezt csak azért írom, mert hóember kérdi, téged úgysem nem izgat:))
hóember, szia,
fogalmam sincs mi lett runaway-al, de megmondom őszintén nem is izgat. Egyszerűen csak eltünt, amúgy. Hacsek lehet, hogy többet tudna mondani róla, ő segített neki a lakás felújításban mint építész.
Tényleg, mi lett runaway-al?
Chavo, kösz a biztatást. Ha nagyon őszinte akarok lenni, félek, hogy a kevés időm miatt nem foglak elkápráztatni benneteket, bár fog ez menni nélkülem is. Azért megpróbálok rendes partnerként résztvenni benne.
Lassan én is megyek haza, jó hétvégét mindenkinek!
cucu
Ha szeretnél honlapot, szivesen produkálom a progit, amivel készült.Az ottani emilcím persze nem igaz.Már készül a következő,kicsit komolyabb változat,azon fogsz csak elámulni.
Na jó, tegezhecccc.
Nem hiszem hogy sértegettük volna egymást ,csak egyszerűen nem értünk egyet.Illetve az utolsó benyögésem egy kicsit erős volt, ezért utólag is elnézésedet kérem.
Jaj de édesek vagytok. Tökjó topic. Szerintem olyan jó lesz, mint a Danubius. Az is már 9000 felé klaffog. Akkor mi is jövünk, ha nem baj.
cucu, mi van runawayjel, amig szabin voltam teljesen eltünt, vagy férjhez ment?
üdv:hóember
Zak,
szerintem is. Ugyanis fogalmam sincs, miről kéne vitatkozni. A többi topicban volt miért odamondogatni, de itt?
MAMAhal, megtekintettem közben a home pagesodat. Egész ötletes, nem is gondoltam volna. Szeretnék én is ilyet, majd megkérek valakit, hogy segítsen benne.
Most akkor melyikünk kezdje a sértegetést? Vagy jön az magától? Tényleg, itt is tegezhetlek?
cucu
Ahogy én magunkat ismerem, nem fog ellaposodni. Esetleg hétfőig, mert mindjárt megyek haza.Egyikünk sem bírja megállni, hogy ne az övé legyen az utolsó szó.
úgyis el fog laposodni a topic, mert amíg más topicban a topicnyitó által felvetett témán vitatkoztok, addig volt mirôl beszélnetek egymás ellen, itt meg csak úgy ŕ la natur nem fogtok tudni egymásba kötni, mert nincs apropó :-))))
Miért ne szórakoztathatnánk a nagyérdeműt?
Meg egyébként is: cucu olyan dolgokat tud, amit sehol máshol nem hallassz ilyen megközelítésben.Tessék csak odafigyelni rá.Még tanulhatsz is tőle!