Keresés

Részletes keresés

medve Creative Commons License 1999.09.03 0 0 62
Kedves eomer!

Ez majd kiderül. Ma például nyílt napoztak.

Tappancs Creative Commons License 1999.09.03 0 0 61
Én azok közé tartozom, akik szeretnek itt politizálni. Sok olyan véleményt és hírt hallok, amit a körmyezetemben nem. Néha még az álláspontomin is módosítok, ha nem is gyökeresen. A hangvétel néha nem tetszik, de még a szélsőséges vélemények sem hoznak ki a sodromból.
eomer Creative Commons License 1999.09.03 0 0 60
Persze, Kedwes Fikusz Kukisz! Hamu az összes fejemre... :-)
A Trebitsch-el meg tán normalizálni kellene a viszonyodat, nem? Már ha szeretnéd. Ha nem, nem. Én nem szólok bele.
Fikusz Kukisz Creative Commons License 1999.09.03 0 0 59
kedves eomer!
de, arra emléxem
és az nekem esett rosszul
mert én szeretem és tisztelem
a Trebitsch kartácsot
mégha most nem is felhőtlen a
viszonya felém

nem tudom, a mexólításban mire céloztál
de ajjas rágalom!!!!! ;o)

eomer Creative Commons License 1999.09.02 0 0 58
speaker,

Én máshogy látom. Politikát csak valós információk birtokában lehet gyakorolni. Ebből a szempontból lényegtelen, hogy az illető hatalmon van, vagy ellenzékben. Ha rendelekzésére áll az információ, akkor gyakorolhatja a politikát, tehát politizálhat.

A többiek meg csak beszélgethetnek a politikáról.

Tulajdonképpen mindegy, mert végül is ugyanarra gondolunk, csak más a szóhasználatunk. Én a politizálás alatt a politika gyakorlását érte, Te pedig a többiek tevékenységét.

eomer Creative Commons License 1999.09.02 0 0 57
Kedves Hans!

Ez már azért nem járja. Nyxitsz egy topicot, amiben a hangnemet, meg az érvek hiányát rovod fel nekünk, aztán elkezdesz cseszegetni, meg érvek nélkül kutakodni IRL valómban. Hát illik ezt? Ha annyira akarod vállalni magad, akkor gyere el velünk zongorát dobálni. Itt az asztalnál nem egyen, nem ketten személyesen ismernek.

Azt viszont nem szeretem, amikor egy ismeretlen netbúvár kioktat.

eomer Creative Commons License 1999.09.02 0 0 56
Kedves medve!

Na látod! Épp ezért bízok benne, hogy ez sem fog... :-)

eomer Creative Commons License 1999.09.02 0 0 55
Kedwes Fikusz Kukisz.

Nem, telefonszámot nem tettek közzé. De esetük megmutatta, hogy vannak bizonyos emberek, akik fáradságot nem sajnálva igyekeznek asztaltársaiknak kárt okozni. Trebitsch megbombázott postafiókjára csak emlékszel?

madám sosa Creative Commons License 1999.09.02 0 0 54
Hanzikám!
de jó téged újra látni
SirContact Creative Commons License 1999.09.02 0 0 53
egyetértek kedves barco,
előlegezzük meg a bizalmat.Igazad van. Pont ilyen jellegü hozzászólásokra van most szükség. :-) Az online feedback müködhet is akár. Talán nem is vagyunk olyan messze a megoldástól!?
Tisztelettel
Sir
barco Creative Commons License 1999.09.02 0 0 52
a szelektálás talán jó gondolat, csak inkább másképp jobb lenne. amit te mondasz, az kirekesztés jellegű/indíttatású. mi lenne, ha mondjuk mindenki beszálhatna az elején - így nem lennének ab start egyenlőbbek - és ha pl. hárman azt mondják rövid időn belül valakinek a hozzászólására, hogy NO vagy IGNORE, akkor az érintett illetőnek kötelező lenne kiszállni abból a topikból. Más topikba újra beszállhat. Így mindenkinek minden egyes topiknál van lehetősége beszélgetni - az első (háromegységes) negatív feedbackig.
Az egyszer is kizárt személy viszont már nem szavazhat NO, ill. IGNORE-ral a továbbiakban.
RAF Creative Commons License 1999.09.02 0 0 51
Kedves Hans Castrop!

Én személy szerint nem szeretem azt, hogy egyesek nem vitáznak, hanem kinyilatkoztatnak. Mindezt tények nélkül, amelyek alátámasztanák a kinyilatkoztatásaikat!

SirContact Creative Commons License 1999.09.02 0 0 50
Üdv,
a stílus finomításával kapcsolatban szerintem következetesebben kellene használni az ignorálás "intézményt" így ha valaki fröcsögni akar keres magának egy másik topicot, a megefelő helyen pedig igazodik a többiekhez, ha választ akar kapni kérdéseire. Idővel a megfelelő emberekkel "kitisztulhat" a csapat és ha valaki ide vetődik rögtön láthatja, hogy mi a default.(ami nagyon fontos) Ahhoz fog ő is igazodni.
Mi lenne ha minden embernek lenne egy"listája" amelyen azok a Nickek szerepelnének akikkel "hajlandó" vitatkozni. Erre a listára persze fel lehet kerülni meg le is lehet róla kerülni. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy csak balosok meg csak jobbosok. A balosokból és a jobbosokból is csak a higgadtabbak vagy ki-ki vérmérséklete szerint meghívhatja a "véresszájuakat" csak annak mondjuk az lesz a következménye, hogy sok "higgadt" nem fog oda látogatni mint ahogy valamelyest ez most is működik.. A többiek olvashatják a topicot, de nem tudnának hozzászólni .Ha valaki szeretne felkerülni egy ilyen "listára" (mert modjuk tetszik neki a topicban vitázók stílusa) akkor a többieknek lehetőségük lenne megnézni az eddigi hozzászólásait mielőtt döntenek. Többnyire a topic nyitójának lenne a felelőssége,hogy kiknek "engedélyezi" a hozzászólást.(ez lehetne pl az a "lista")
Tudom, hogy sok technika meg mituomén milyen problémák merülnek fel a megvalósítással kapcsoatban, ezért inkább az építő hozzászólásokra lennék kiváncsi vagy csak egyáltalán gondolkozzatok egy kicsit ezen. Müködhet-e ez igy vagy nem, ha igen akkor hogyan vagy felejtsük el az egészet.
Mindenestere amennyiben szükség van egy öntisztulási folyamatra (szvsz igen) akkor éredemes valmilyen megoldáson gondolkozni.
Tisztelettel
Sir
Fikusz Kukisz Creative Commons License 1999.09.02 0 0 49
ne haragudj, kedves asztaltárs
nem akarok a haza bölcse lenni,
de

"vaj van a fején"
vagy
"valami van a füle mögött"

medve Creative Commons License 1999.09.02 0 0 48
Jó, nick az kell.
Hans Castorp Creative Commons License 1999.09.02 0 0 47
medve, ha igy lenne, nick sem kéne.
Ne legyen akkor már teljesen mindegy?
medve Creative Commons License 1999.09.02 0 0 46
HC!

A 4 pont közül egyik sem áll rám. Egyszerűen az gondolom, hogy a szöveg a fontos, a mi esetünkben a személy nem. Ez Internet sajátosság.

medve Creative Commons License 1999.09.02 0 0 45
De a "hatás" érvényesül a választásokon, amikor is minden eldöl.
Hans Castorp Creative Commons License 1999.09.02 0 0 44
hello,

nos,

barco: részigazságod van. Valóban szeretném, ha felfigyelnétek, de NEM a személyemre, hanem a mondandómra.

eomer: a többesszám alapján, amit használsz, te valami adóellenőr vagy szoftverrendőr lehetsz. Etikailag kétséges lenne, ha mindezek után nálam kezdenéd a kutatást. Lehet, hogy vállalkozó vagyok. Na és? Muszáj tisztességtelennek lennem?

az anonimitás felfedéséről: úgy tűnik, Ti ilyet nem tennétek. Ennek a következő okait látom.

1., Féltek, mert vaj van a fületek mögött.
2., Féltek, mert ez rögződött belétek.
3., Nem vállaljátok a nézeteiteket.
4., Szégyenlősek vagytok.

Adja Isten, hogy a 4. változat legyen.

speaker Creative Commons License 1999.09.02 0 0 43
Politikát csak a politikai hatalom birtokában lehet gyakorolni ez sokkal több az egyszerű politizálásnál. Ellenzékben meg legfeljebb a parlamentben az ottani szűk keretek között, vagy a pártpropaganda eszközeivel a nyilvánosságban. A többi nem a politika gyakorlása, hanem politizálás, ami a teljesen outsider beszólástól a felkészült vitatkozásig széles skálán mozoghat.
De ez az egész csak játék a szavak körül. Hogy politizálunk, vagy csak beszélgetünk róla, ezt a hatása dönti el, vagy keretei. (Például az, hogy eredménytelen vita esetén folytatódik-e más ezsközökkel, azaz fegyveres harccal. Esetünkben, remélem nem.)
Seki Waker Creative Commons License 1999.09.02 0 0 42
Én nem titkolom a személyi adataimat, csak nem teszem közszemlére. Ha valaki ír nekem általában válaszolok, és az emiljeimet a saját nevemmel (is) alá szoktam írni. Nyilván azért, mert vállalkozó vagyok :-)
medve Creative Commons License 1999.09.02 0 0 41
Ez az ő dolga. Nem vagyok biztos abban, hogy rosszul tette.
medve Creative Commons License 1999.09.02 0 0 40
Melyik kormány maradt hivatalban a választások után?
nevtelen Creative Commons License 1999.09.02 0 0 39
Szerintem rosszul tette. Ha nem fedte volna fel magát, és nem tudnánk róla, hogy ő nem egyszerű hivő, hanem hivatásos hittéritő, sokkal hatásosabb lenne tőle az "ige" hirdetése. :-)
Fikusz Kukisz Creative Commons License 1999.09.02 0 0 38
kedves eomer!
nem tudtam a gépbetörésről
de rezső és a tévés is közzétette
a telefonszámát?
van összefüggés gép és mobilszám között?
a kamaráról tudok,
a véleményemet ismered
üdw
eomer Creative Commons License 1999.09.02 0 0 37
Kedves Fikusz Kukisz,

Azért marhaság, amiért resző gépébe betörtek, amiért az egyik MTV- s kolléga gépébe betörtek, amiért egyes állatok élvezetüket lelik mások zaklatásában. Mindegy, ne legyen igazam.

A kamara meg nem megy sehova. Sümegi képviselő úr szépen tönkretette kisgazda és FIDESZ segédlettel. Pont, amikor végre beindult volna a dolog. Hanshoz meg csak akkor mennénk, ha vállalkozó lenne. SZVSZ ez kizárt dolog. Egy vállalkozó soha nem lehet olyan naív, hogy közszemlére teszi a személyi adatait... :-)))

eomer Creative Commons License 1999.09.02 0 0 36
Na ja. De melyik kormány nem sz@rja le a szavazóit?
Fikusz Kukisz Creative Commons License 1999.09.02 0 0 35
miért lett volna marhasáf?
más kérdés hogy nem sok értelme van
de egy mobilt bármikor ki lehet kapcsolni
és nem lehet a szám alapján megtalálni az illetőt

mire gondolsz, eomer?
markáns hozzászólás, és 500.000 hívás?
vagy kimegy hozzá a kamara? ;o)))

Seki Waker Creative Commons License 1999.09.02 0 0 34
Drága Barátaim!
Abban azért van valami, hogy lehetne tenni valamit a vitastílus finomításáért. Ha már idézget minket a Népszabadság :-) Ezzel azt akarom mondani, hogy a nem kifejezetten anyázós topicokban kerülhetnénk a személyeskedést. Mindenki jobban járna, elsősorban a véletlenül, vagy a ritkán idetévedők, de mi is. Az anyázás ugyanis anyázást szül.
medve Creative Commons License 1999.09.02 0 0 33
Kedves eomer, csak azt ne felejts el, hogy bizonyos időközönkén az érzelmileg is politizálók kemény politikacsinálók, ugyanis szavazók. Tehát fontosak (vagyis annak kéne elenniük).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!