Keresés

Részletes keresés

Emil.11 Creative Commons License 2022.08.09 0 0 8

Sziasztok! Az arcomon van egy hemangióma (olyasmi piros folt, mint ami Gorbacsov fején is látható). Lézeres kezeléssel már halványítottak rajta, de az orvos azt mondta nem lehet teljesen eltávolítani. Tudna valaki tanácsot adni, milyen egyszerű, otthon, magam által is elvégezhető sminkelési technikával lehetne "álcázni"? (Elég világos bőröm van.) Kösz!

langesz32 Creative Commons License 2013.02.14 0 0 7

Sziasztok!

Van egy Jason Voorhees (Péntek 13) hokimaszkom eladó eredeti bontatlan csomagolásban, akit komolyan érdekel, az írjon nekem a langesz kukac citromail pont hu email címre! 

Várom a leveleket! ;)

jcvd_hun Creative Commons License 2012.03.28 0 0 6

A hirdetés még mindig aktuális! Várom az érdeklődők leveleit!

jcvd_hun Creative Commons License 2012.02.13 0 0 5

Sziasztok!

Van egy új, minőségi Freddy kesztyűm eladó, a Rémálom az Elm utcában című filmsorozatból.

A Rémálom az Elm utcában kultfilmek főgonoszának, Freddy Krueger-nek a kesztyűjét nem kell senkinek bemutatnom. Most eladó a valódi filmhű másolat, igazi minőségi NECA gyártmány!

A lent található képek szemléltető képek csupán, a nálam kapható termék teljesen bontatlan!

Nagyon kérem, hogy csak komoly érdeklődők írjanak!

Érdeklődni a jcvd.team kukac gmail.com címen lehet.

cecily001 Creative Commons License 2010.07.19 0 0 4
FACEUP1.COM

Indul hamarosan a világ első nemzetközi internetes smink versenye!!!
Végre megmutathatod mit is tudsz korlátok nélkül!
Nem vagy sminkes???-az sem baj, mert elindulhatsz az amatőr kategóriában.
Nézzétek meg a weboldalt imádni fogjátok:
www.faceup1.com
Gyertek csatlakozzatok!Szavazókat is várunk!!!
bagip Creative Commons License 2006.10.12 0 0 3

Szia!

Ha érdekel a smink , látogass el a www.sminkek.hu  weboldalra, itt találhatsz választ a kérdésedre is!

:)

Sok sikert!

Előzmény: druss42 (-)
depeche babee Creative Commons License 1999.09.01 0 0 2
Itt egy kis segítség. A sminkek egy részét amiket a profi hazai sminkesek használnak a MAC-ben szerezheted be (make up artist cenrer) ott meg is mondják ki mennyiért hajlandó elvállalni egy sminket (pl színpadi, alkalmi, esküvői, fotózáshoz való vagy akrármilyen). A címet most így nem tudom, én már voltam ott de majd megkérdezem a sminkes barátnőmet. Egyébként valahol a Nagymező utca környékén van.
druss42 Creative Commons License 1999.09.01 0 0 1
igen azt :)
na megvolt a nullazas , ugyhogy johetnek a hozzaszolasok :)

druss42

alapos Creative Commons License 1999.09.01 0 0 0
azt szeretned ha az igazi arcodbol 0 latszana?
druss42 Creative Commons License 1999.09.01 0 0 topiknyitó
sziasztok
Szeretnem megtudni , hogyan lehetne arcot kifesteni (itt most eleg durva festesre gondolok , tehat nem a sima otthoni sminkre , hanem komplett arc kifestesere) mi kell hozza .
Tehat erdekelne , hol lehet megefelelo festeket beszerezni , a hasznalatuk technikaja es egyeb otletek a temaban .

druss42

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!