Keresés

Részletes keresés

dockie Creative Commons License 2000.01.26 0 0 53
Jó, hogy vége a tpoicnak. Tipikus pédája volt annak, hogy lehet vitatkozni egy olyan műsorról amit senki sem nézett, csak kritizált.
A műsor megítélésem szerint nem hasonlítható össze a Juszt-féle Nyitott szájjal, az a tényeket próbálta feltárni|közölni, stb., itt a szórakoztatáson van a hangsúly. Azt azért csak nem gondolta senki, hogy 30 perc alatt oldanak+ egyébként hónapokig húzódod pereket?!? A H.H. nagyképű, arogáns, bunkó, stb. de (.) ezért jó itt is, és a 7i7 -ben is.
Krokko Creative Commons License 2000.01.16 0 0 52
Lehet, hogy csak mert lany vagyok, de amikor az a resz volt, (az elso es utolso amit lattam), amikor az anyatol pereltek a gyereket (egesz apa-rokonsag, szomszedsag a nezoteren), akkor sirtam kicsit... De csak eloszor... Aztan ideges lettem ettol a szemettol...
Tamás Creative Commons License 1999.12.11 0 0 51
Hát pont hogy nem húzza le a rolót, ha ez mindig ilyen, mert a jelek szerint ez kell az igénytelen átlagnézőnek... sajnos.

A jogi esetek anno akkor is sokkal jobb volt, mert nem voltak okoskodó balfaszok a nem tudom honnan (mint egy lottóhúzás...), hiperaktív hülyék, akik majd most jól elmondják a véleményüket, és nem hangzott el, hogy "az itt születő döntés befolyásolhatja a majd születő bírósági ítéletet is", amelyik dumától végleg hányingert kaptam. A jogi esetekben volt egy jogász, aki elmondta a szituban a helyzetet, és kész.

És bár még nem vagyok harmincas, emlékszem a műsorra. :-)))

Előzmény: lady (49)
VadalmaX Creative Commons License 1999.12.10 0 0 50
Istenem muddy, az még rendben, hogy az idegen szavak nem mennek, de a "beugrott", az biztos neked is mond valamit, egy szóval sem állítottam, hogy a Perpatvar=JS, viszont számomra ez az első magyar show, ahol valóságos drámai helyzeteket ilyen pofátlanul manipulálva adnak el a nézőknek, ebben a műfajban pedig azt hiszem a JS-műsor a sztár.
innen a párhuzam.
A People's Courtot nem láttam, de látatlanban elhiszem neked, hogy róla koppintottak Havasék, talán még a licenszét is megvették, viszont az Animal Planet-től ismerek hasonlót, hát még az is jobb, mint a Perpatvar :-)
ezenkívül a JS felvételi körülményeit sem ismerem, de van szemem, ezért észreveszem, ha valamit előre megbeszéltek, és a két operatőr előre tudja kit vegyen a nyolc vendégből, még azt is, milyen szögből, hogy látszanak a szaftos részletek, sorry, de ha érdekel, szívesen megmutatom a szóban forgó vaginás részt, még a közönség hozzászólásait is, a TV-ben tényleg nem ment le, de arra találták ki a cenzúrázatlan video-változat nevű kereskedelmi fogást, hogy ezzel a kiskapuval is emeljék az eredeti műsor nézettségét...
Egyébként hallott valaki arról, hogy a Friderikusz is tervezett valami hasonlót, de a TV2 meglékelte?
Előzmény: mud (48)
lady Creative Commons License 1999.12.10 0 0 49
Az egyik műsor végét láttam. A történet arról szólt nagyjából, hogy a gazdag csaj férjhez ment egy szegény palihoz, megromlott a házasságuk, és a csaj el akarja szedni az összes vagyont, ami közös, mert az ő családja vitte bele a nagyobb részt. Miután a bírónő elmondta hogy felezni kell, a csaj durva hisztis rohamokba tört ki, annyira hogy döbbent csend lett. (ezt nehéz amatőr színészekkel eljátszatni) Nem értem hogy állta meg a férj, hogy oda ne menjen, és lezavarjon két pofont a hülye libának...
Ha a többi rész is ilyen, akkor lehúzhatja H.H. a rolót...
mud Creative Commons License 1999.12.10 0 0 48
"érdekes, hogy többen a Jerry Springerre asszociáltok, én láttam néhány részt egy éve és a Perpatvarról nekem is beugrott, szerintem ebből fog kinőni a magyar JS-klón, a Havasnál visszataszítóbb populista véglényt nem is találhatnának a műsorvezetői szerepkörre.
(egyébként nem tudom az USÁ-ban valódi emberek adják-e az arcukat egy ilyen műsorhoz, vagy színészek, de az biztos, hogy minden előre meg van koreografálva, az összes saller, hajtépés, szívszorító vallomás, egyszer egy kövér csajt végigrángatott a (volt-)barátnője a színpadon és az egyik kamera véletlenül pont belátott a szoknyája alá és véletlenül pont nem viselt alsőneműt a hölgy...)"

"mud válasz erre | adatok | e-mail 1999-10-16 09:00:34 (34)

Naszóval... ezt a musort nem lehet a Jerry Springerrel parhuzamba vonni, mert az egesz masrol szol, maximum annyira, hogy mindketto alpári.
Persze ez is egy evtizedek ota futo amerikai musor lekoppintasa, az a neve, hogy People's Court.
A kulonbseg annyi, hogy a musorvezeto csak ismerteti a szabalyokat, a targyalason eltunik, majd az itelet utan roviden meginterjuvolja a ket felet, hogy happy vagy nem happy.
A lenyeg: a musort gyakorlatilag a bíró vezeti, rendszerint kurva jol, ha valaki hulyesegeket beszel, rendreutasitja es elhallgattatja. Magyarul ez egy valodi targyalas, a ket peres fel kap honorariumot azert, mert megmutatja az orcajat orszag-vilag elott. A masik dolog, hogy ezek csak piti ugyekkel foglalkoznak, keves, vagy semmi drama es a kozonseg nem ugat bele.
Egyszoval nezheto es lehet belole okulni. Ez a hazai só viszont katasztrofalisan szar..."

Itt senki nem olvas, csak ir...?
Vadalma, te kepzelodsz, ha tenyleg nem volt rajta alsonemu, az kizart, hogy amy TV valaha is leadja...
2. Nem, nincs megkoreografalva, csak elore felveve. Ha valami pedig nem olyan, amire szamitottak, akkor egyszeruen nem kozlik le...
uff

vitézlejszló Creative Commons License 1999.12.10 0 0 47
a show-elemeket, meg azt leszámitva, hogy H.H. néha igen bunkó beszólásokat enged meg magának, szerintem a Dr. Jogerős Pál féle műsor nem jobb 100x. esetleg 1.5-ször. Viszont annak szürke szoci hangulata volt, itt legalább láthatunk félidióta manuszokat vasorrú banyázni, meg anyóst leqrvázni.
buta Elizabeth Creative Commons License 1999.12.10 0 0 46
Egy adast megneztem,az is eleg volt.UNTIG.
Ha valaki harmincas kozuletek, emlekeznie kell Dr. Eross Palra es a Jogi Esetekre.Szazszor jobb volt...
Előzmény: Tamás (-)
Szomorú Szamuráj Creative Commons License 1999.12.09 0 0 45
Nem hiszem, hogy az ilyen "gyűlöletem küldöm" (Elbándi rulez) mélek használnának.
A műsor célközönségen nyilván nem a 3 egyetemet végzett magyar állampolgár.
A célközönség nyilván olyan szinten van, hogy nem várnak el tőle aktív visszajelzést.
Szóval aki ezt szeretheti, nem fog írni nekik, se akkor ha teccik se akkor ha nem.
Én legalábbis nem tom elképzelni.

szsz

ps: nyilván ezért nem is válaszolnak (ha írtál, akkor nem neked szól a műsor).

Előzmény: VadalmaX (44)
VadalmaX Creative Commons License 1999.12.09 0 0 44
érdekes, hogy többen a Jerry Springerre asszociáltok, én láttam néhány részt egy éve és a Perpatvarról nekem is beugrott, szerintem ebből fog kinőni a magyar JS-klón, a Havasnál visszataszítóbb populista véglényt nem is találhatnának a műsorvezetői szerepkörre.
(egyébként nem tudom az USÁ-ban valódi emberek adják-e az arcukat egy ilyen műsorhoz, vagy színészek, de az biztos, hogy minden előre meg van koreografálva, az összes saller, hajtépés, szívszorító vallomás, egyszer egy kövér csajt végigrángatott a (volt-)barátnője a színpadon és az egyik kamera véletlenül pont belátott a szoknyája alá és véletlenül pont nem viselt alsőneműt a hölgy...)

az RTL-klubnak nem érdemes hate-maileket küldeni, a Fókusz hajnalán én is próbálkoztam és csak egyszer kaptam választ, de az is baromság volt, a Fókusz meg ugye máig él és virul,
DE abban látok értelmet, hogy kollektiven, minden létező email-címről elárasszuk a műsort, nem fikázással, hanem a nézettségi adatokkal manipulálva
(pl: "A tegnapi műsor mélyen felháborított, mondtam is a szomszédasszonynak, ezentúl a TV2-t nézzük, aláírás Kovács Endréné), vagy ilyesmi, tudom, hogy hülyén hangzik, de ez jobban hat a műsorszerkesztőkre, mint egy szellemes oldalvágás...

isobel Creative Commons License 1999.12.09 0 0 43
Oszintén szólva, nemrég megmosolyogtam magam, mikor észrevettem, hogy a perpetvar valóságos érzelmi allergiát vált ki belolm, olyan dühvel kapcsoltam át a tévét más csatornára, hogy az már valóban mulatságos volt. Barátnom mesélte, hogy állítólag a következo mondat elhangzott a musorban: " azért tényleg furcsa, hogy ebben a korban valaki férfiakkal van jóba. "
Henrik ezt így kijelentette. Ezen aztán tényleg nagyon ledöbbentem.
Valaki említetette egy topicban, hogy napi három óránál többet magyar televíziót nézni káros és felesleges, majd hozzátette, hogy ezt nem fellengzésképp említi. Azthiszem igaza van, teljes mértékben egyet értek vele, a perpatvar, és a bunügyi magazinok,
ahol a fókuszból már ismert, empátia mindenekfelett ábrázattal konferálnak a musorvezetok... (de azért a borzalmakat minél részletesebben a nézo elé tárva)... hát ez engem roppant módon fel tud idegesíteni.

>A perpatvar emberi sorsokat mutat be, valós helyzetekkel foglalkozik. Ez mindenképp pozitívum. Persze az más kérdés, hogy ezt show jelleggel mutatja be. Ez viszont negatívum. A másik negatívum, hogy a műsor azt sugallja, hogy ezeket a bonyolult jogi kérdésket fél óra alatt el lehet intézni. Csak ha minden ide vonatkozó jogszabállyal, tárgyalási jegyzőkönyvvel tisztában vagyunk, akkor, de csak akkor mondhatjuk el, hogy objektíven tudunk ítélni.<

>Az érzelemtől való elrugaszkodást a legnehezebb megérteni azoknak, akik nem ismerik a jogot.<

(Useless)

lady Creative Commons License 1999.12.09 0 0 42
Tényleg színészek játszák? Elég hihetetlen. Én jókat szoktam röhögni az emberek primitívségén, ami sokszor olyan fokú, hogy a legjobb színésznek sem lenne egyszerü eljátszani.:-)
Neil Creative Commons License 1999.12.09 0 0 41
Sziasztok!

Én is 0rtam már nekik egy nem épp baráti hangvételű levelet, de a fülük botját sem mozgatták rá.
Nem lenne jó, ha egyszerűen elárasztanánk őket nem épp dicsérő levelekkel?:))

Sziasztok
Neil

Előzmény: Tamás (36)
( turpi ) Creative Commons License 1999.12.09 0 0 40
En elkuldtem nekik a topic cimet. Lassak mi a velemenye a tvnezonek errol a hatavadasz szarsagrol.
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 1999.12.09 0 0 39
us=is sorry, korán van
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 1999.12.09 0 0 38
önmagában már az us baj, hogy a /patvarról szóló topik a KULTÚRA rovatban van
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.06 0 0 37
Jut eszembe, elég gáz ez a "müsor"...a múltkorit láttátok? ;-)
Tamás Creative Commons License 1999.10.17 0 0 36
Na most én írtam nekik csúnya e-mailt, de a jelek szerint nem volt rájuk hatással... :-)

perpatvar@rtlklub.hu, ha valaki csatlakozni kíván a tiltakozó mozgalomhoz... :-)))))

Rastaman Creative Commons License 1999.10.16 0 0 35
vki emlitette a Nyitott Szajat
nos, igen, pont ez jutott nekem is eszembe

En mar attol is kiakadtam, bar a Juszt meg mindig normalisabb, mint a Havas
na meg a kornyezet is normalisabb volt...

szoval en nem lattam egy adast sem (marmint Perpatvart) de az elozetes untig eleg volt

Horusz Creative Commons License 1999.10.16 0 0 34
A média lassan nagyobb tanítója lesz az embereknek, mint az iskola, és akkor ilyen "jogi" műsorral próbálják "felvilágosítani" a lakosságot, ahol a tények és a jog helyett az érzelmekre van kiélezve a műsor. Nem hiszem, hogy ez érdekli az embereket, de ha igen, akkor nagy bajok vannak.
mud Creative Commons License 1999.10.16 0 0 33
Naszóval... ezt a musort nem lehet a Jerry Springerrel parhuzamba vonni, mert az egesz masrol szol, maximum annyira, hogy mindketto alpári.
Persze ez is egy evtizedek ota futo amerikai musor lekoppintasa, az a neve, hogy People's Court.
A kulonbseg annyi, hogy a musorvezeto csak ismerteti a szabalyokat, a targyalason eltunik, majd az itelet utan roviden meginterjuvolja a ket felet, hogy happy vagy nem happy.
A lenyeg: a musort gyakorlatilag a bíró vezeti, rendszerint kurva jol, ha valaki hulyesegeket beszel, rendreutasitja es elhallgattatja. Magyarul ez egy valodi targyalas, a ket peres fel kap honorariumot azert, mert megmutatja az orcajat orszag-vilag elott. A masik dolog, hogy ezek csak piti ugyekkel foglalkoznak, keves, vagy semmi drama es a kozonseg nem ugat bele.
Egyszoval nezheto es lehet belole okulni. Ez a hazai só viszont katasztrofalisan szar...
Előzmény: Tamás (32)
Tamás Creative Commons License 1999.10.16 0 0 32
Na, Jerry Springerből láttam egy darabot Londonban nemrég... nem tudom, hogy színészek, vagy nem, nem is érdekelt. Azt egyedül szörnyű volt látni, hogy az emberek mit össze őrjöngenek, hogy verekedést láthassanak... különösen, amikor két dagadt nő szídta egymást.

Vagy lehet, hogy a közönség is színészekből áll... De akkor meg minek az egész?

Előzmény: GarneTT (30)
Youwine Creative Commons License 1999.10.15 0 0 31
Boöááá...!!!

:(oo

GarneTT Creative Commons License 1999.10.14 0 0 30
Tényleg kiírták, hogy szinészek? Minden műsor elején? Akkor mi értelme nézni? :-)))
Arról a showrol pedig hallottam, Jerry Springer.
Előzmény: zsombi (29)
zsombi Creative Commons License 1999.10.14 0 0 29
Mindenki színész, ezt az elején ki is írták!

A helyzet az, hogy megszűnt a Nyitott száj és a kereskedelmi RTL azonnal benyomult a szabad helyre. A kezdő színészek, vagy a harmadvonalbeliek pedig minden bemutatkozási alkalmon kapva kapnak. Nemsokára kinevelődik egy "Barátok közt" színész társadalom. Az RTL szerviensei.
Amerikában van már ilyen műsor verekedősben is. Nem tetszik az álláspontod, bumm egy saller. Az anyád, te rohadék... (lefejeli). És így tovább. Izgatottan várom a percet, amikor online vághatom tökön Batiz Andrást.
Persze Juszt Laci szellemiségének reinkarnálódása az RTL-n a még lejjebb butított Kriminális is.

Minden műsort meg kell egyszer nézni, már csak a vicc kedvéért.

zsombi Creative Commons License 1999.10.14 0 0 28
Mindenki színész, ezt az elején ki is írták!

A helyzet az, hogy megszűnt a Nyitott száj és a kereskedelmi RTL azonnal benyomult a szabad helyre. A kezdő színészek, vagy a harmadvonalbeliek pedig minden bemutatkozási alkalmon kapva kapnak. Nemsokára kinevelődik egy "Barátok közt" színész társadalom. Az RTL szerviensei.
Amerikában van már ilyen műsor verekedősben is. Nem tetszik az álláspontod, bumm egy saller. Az anyád, te rohadék... (lefejeli). És így tovább. Izgatottan várom a percet, amikor online vághatom tökön Batiz Andrást.
Persze Jusz Laci szellemiségének reinkarnálódása az RTL-n a még lejjebb butított Kriminális is.

Minden műsort meg kell egyszer nézni, már csak a vicc kedvéért.

GarneTT Creative Commons License 1999.10.14 0 0 27
Én mint mondtam nagyokat mosolygok a színészek majdnem valósághű játékán! :-)
Előzmény: csabiika (26)
csabiika Creative Commons License 1999.10.14 0 0 26
Hi all !!

En amikor meglattam a reklamjat, mar akkor udoritott. Ez dobbenet !! Es itt a hozzaszolasok 100%-a nem kedveli. Akkor ki nezi ezt egyaltalan ???
Undorito !!!!

csabiika

GarneTT Creative Commons License 1999.10.14 0 0 25
Nem tudom, hogy csak nekem tünt-e fel, de itt szerintem színészek(!) "harcolnak " egymással... Annyira feltünő, hogy erőltettek a mozdulatok! Nem? A tegnapi műsor pedig meg is erősített ebben, abban volt ugyanis, hogy a nő (PR manager, háhá) a műsorban mondta meg a férjének, hogy a 10 éves gyerekük nem tőle van!!! Hát azért ez már nevetséges... Az egész az... Kérdés: ki szerint szinészek és ki szerint igen? :-)
bye
Gangstarr Creative Commons License 1999.09.06 0 0 24
Hmpf! "Mi megmutatjuk milyen a világ valójában"... hát persze, miszter...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!