Szerény személyem - kizárólag az utókor épülésére - elkövette a Himalája nevű lemez (mely bakelit változatának büszke tulajdonosa vagyok) empéhármasítását.
en még a boldogult emleku tilosazÁban többször is.... szilveszteri bulik, hajnali 5ig tartó ereszdmárelahajamat partik...jó volt, na. aztán 1 ideje már nem megyek, mert a benczúr kicsi és táncolni se lehet rendesen, efzámbón meg utálok álldogálni, mert elindul a lábam :)
Próbálkozzunk meg a mesterséges lélegeztetéssel, de ha meghal, az se lesz szomorú. Próbáltam neten keresni valamit, de nem hiszem, hogy valaki annyira elborult lett volna, hogy mp3-má formálja valamelyik kazit.
Különben is élőben az igazi. Ami a húszévesekre gyakorolt hatásról elhangzott, abban SzVSz lehet valami. Én is vagy öt éve szaladtam beléjük, meg grillázsdorkába a boldogult emlékű Egyetemi Szinpadon. Jó, hogy vannak.
Miket nem talál az ember, ha beletúr a régi fórumos dolgokba.
Szokott még valaki Öcsiék koncertjére járkálni?
Ahogy átfutottam, azzal tényleg egyetértek, hogy lopott és unalmas, de könyörgöm mire koncertekre menjen az ember, ha máshol csak szarokat lehet hallgatni, itt meg legalább lehet táncolni és biztos nem ér meglepetés :))
Mondhatni rendszeresen lépnek fel a Benczúrban és a Tütütben is megfordulnak néha, de sok HDB tag feltűnik Balaton koncerten is. No ez más téma, mert pl ezt nagyon ki nem állom, hogy miért kell a Balatont, Öcsi szintivel feldúsítai...
"...Azóta mindenkit csalogatok, és általában elég az embereket egyszer elvinni efZámbóra, utána jönnek maguktól is..."
hehehe.... én is minden ismerősömet elcipeltem már néhányszor, és azóta csak mennek és mennek és mennnek :))))
kazim nekem van néhány tőlük:
1. Szerelem-Élet-Halál
2. Himalája
3. meg valami baromi régi Sziget koncert felvétele - talán 93-94 ilyesmi...
4. meg még van 1, de az mostan nem jut az eszembe csakazértsenem
Emberkék van az Öcsiéknek kaziuk ???
Esetleg vki nem volt olyan elborult, hogy ebből mp3-at csinált ??????
Vagy esetleg kazi vagy cd ? esetleg viasztekercs ???? bármi, baromi régóta hajkurászom, de sehol nem tudok ilyet ...
Egyébként én még 94 ből ismerem, azóta tényleg ugyanazokat jácccák, de akkor is iszonyatosan jó bulit bírnak csinálni. Azóta mindenkit csalogatok, és általában elég az embereket egyszer elvinni efZámbóra, utána jönnek maguktól is .. ;))))
No, ha esetleg vkinek bármilyen hanghordozón van ilyennnnye, akkor plíííz ...
mad_sun@freemail.hu ... kössz
coo: azt hallottam, hogy zenész körökben irigylik rendesen az öcsit, mert neki vannak a legjobb zenészei. ez szerintem tök igaz, de nem hiszem, hogy akár johnny akár pocsolyás játszana ma nélküle... mondjuk a dobos és a szaxis nem mérvadó, mert nekik van vagy 500000 zenekaruk :)
Rondán a saját számaikhoz loptak mások saját számaiból. Az eredetiség igényével megjelentetett első kazettájukra is. A reciklista marhaságot meg itt kár belekeverni, mert az nem erről szól (nem mintha én tudnám, hogy miről, majd az utókor csak belemagyaráz valamit. :-)))
Ami a dobost illeti, valóban jó. Sőt: mind jók, kivéve Ef. Zámbó ÖnIstent, meg Johnny is inkább idol már, mint gitáros, de mindegy is. Én nem is ezért álltam a másik oldalra. Egyszerűen szerettem volna felhívni a figyelmet rá, hogy unalmas sok éve tök ugyanazt hallani egy valaha eredeti és általam is szeretett zenekartól.
coo: oké, igaz. amikor a szép emlékű Tilosban nyomták "néhány" éve hajnalig, az tuti sokkal jobb hangulatú volt, mint amik manapság vannak, DE! Én még most is ugyanúgy tudok pörögni a Marina, Marinára vagy a Sugár vagy eposzra, mint annó. Szerintem kevesen adnak náluk jobb hangulatú koncerteket, még akkor is, ha már 5 éve nincs új számuk. SZóval a lényeg a lényeg a hangulat a fő, nem az eredetiség. Ha a bekstiitbojz jó hangulatú, érdekes zenét nyomna, lehet, hogy azt hallgatnám :))))
De mi az, hogy rondán loptak? Reciklista reciklistának vájja ki a szemét? Ez egy tánczenekar, az eredetiség mindenféle igénye nélkül. Plusz szeretnél csak te olyan dobost, mint a lóhalál - a maga pontatlanságaival együtt jobb, mint bárki, kit honunkban hallottam - nem hallottam mindenkit, de nem is keveset.
Kérem, hadd legyek én a másik oldal: a HDB nyolc éve még jó volt. Azóta ugyanazt játsszák. Q unalmas. Ef. Zámbó Öcsi Bácsi ügyesen készített magából alternatív sztárt, de egy ép hangot nem játszik, nem énekel. Az éppen húszévesek persze mindig szeretik, de csak ennyi. És rondán loptak más zenekaroktól a saját számaikhoz zenét. Szar az egész, inkább nevetséges, mint mulatságos. És mielőtt beindultok: tudom, hogy a Horányi jazzista, meg hogy a Vázsonyi tök jól fúj meg effélék.
nem Gördülő, hanem Dördülő Cövek... de tényleg elég rulez ! :) egyik haverom szétnevette a Szigeten, amikor a Wild Thing című számot Van Szén címmel konferálták fel :)