Keresés

Részletes keresés

rezső Creative Commons License 1999.09.01 0 0 15
A HM előtt a Közgázon tanított védelemgazdaságtant. Vagy valami hasonlót.
Trebitsch Creative Commons License 1999.08.31 0 0 14
Tuggya fen, hogy ez milyen. Ez jelent meg a VG-ben.
Batáviában nem volt ilyesmi. Láccik, hogy sose ültél ott. Portás Robb megvetően nyilatkozna rólad... :)
misimisi Creative Commons License 1999.08.31 0 0 13
T.Trebitsch!
Ez most melyik?
A kormanyparti,ellenzeki,miepes,
szadeszes,fuggetlen,igazi,hamis?
Te gyartottad?:-)))
Tudom Bataviaban volt kulon foglalkozas,ahol irni-olvasni tanitottak a foglyokat,de ha jol tudom,Te sosem mentel el!
Udv:misimisi
Ps:ugye tisztaban vagy vele,hogy mostantol kezdve bunreszes vagy banktitoksertesben?Nem eleg a vambuli?

Tamás Creative Commons License 1999.08.31 0 0 12
:-)

Köszönöm!

És azoknak is, akik mailben elküldték! Most már több van belőle, mint amennyit szívesen látnék! :-))))))))))) Most majd összehasonlítom őket! :-)))

Trebitsch Creative Commons License 1999.08.31 0 0 11
Affene, elb@, sorry.

A Postabank VIP-listája

Trebitsch Creative Commons License 1999.08.31 0 0 10
Persze, parancsolj: A Postabank VIP-listája
A cím amúgy a szomszédos "Mi az a VIP-hitel?" topicból származik.

Tamás Creative Commons License 1999.08.31 0 0 9
Kérés:

Nagyonnagyon szeretném látni ezt a listát... a VG honlapján nem találtam, valaki el tudná küldeni mailben? Vagy honnan tudom letölteni?

Köszi...

Kekec Creative Commons License 1999.08.31 0 0 8
A harmadik kedvencem a listáról Tóth Illés, akinek kicsit több, mint félmilliárdja kamatozik 22-30 % között. Ki ez a Tóth Illés? Talán vmi bank egy személyben?
Kekec
Kekec Creative Commons License 1999.08.31 0 0 7
Kedves King!
Konkrétan milyen reakciókra gondolsz? Én ugyan egy mukkal sem védem a FIDESZt, de az SZDSZ is igencsak föllélegzett (ld. Pető Iván nyilatkozata). Ráadásul most, hogy ezzel a listával tisztábbnak tűnnek egy pillanatra, rögtön azt gyanítják, hogy figyelem elterelő művelet volt a lista nyilvánosságra hozása így az Orbán-család botrányának közepén. Szóval a lista már nem is érdekes (tele ismert személyiségekkel és MSZP-s emberekkel), térjünk vissza a FIDESZ családaira!
Paranolyás agyammal még azon sem lepődnék meg, ha a Világgazdaság megcenzúrázta volna a listát. Bár ez a lista valószínűleg egyezik a KEI által ismerttel, mert az összeg nagyjából stimmel.
Kekec
King Creative Commons License 1999.08.31 0 0 6
Láttátok a tegnapi híradót ?
Hogy felhördült az egész bagázs: postabank, áptf, kehi no és a "kedvezményezettek"
Pedig amikor a VG cikket olvastam, azt hittem biztos más lapok is lehozzák a listát, és ezt igérte Sepsey is amikor végeztek a nyomozással.
Na én meg erre azt mondom hogy a büdös életbe ne várják el a lakosságtól a normális adózást és a svindlizés nélküli gazdálkodást, ha ilyen nyilvánvaló disznóságot se engednek kiderülni. A reakciókból számomra az is világossá vált hogy "fidesz közeli" emberek is jócskán benne vannak a ganajgödörben...

by King

Kekec Creative Commons License 1999.08.30 0 0 5
Bocsi, az előbb kimaradt a link.
Kekec Creative Commons License 1999.08.30 0 0 4
Turján Sándorról mindössze ezttaláltam (keressetek rá a nevére). Tényleg a HM-ben volt államtitkár.
Rubicsek a vele készült interjúban azt mondta, a Postabankot nem vizsgálták (a konszolidáció szempontjából) mert az magánbank. Most már értem, miért nem volt érdekes a Postabank.
Kekec
SirContact Creative Commons License 1999.08.30 0 0 3
Ezt megerősíthetem.Valóban a HM-ben volt h.államtitkár. Most a Gázmüveknél (biztos nem így hivják. gézprom vagy promgáz vagy mittuomén plíz help ) van magas beosztásban. Mint könyvizsgló aszthiszem. (valóban könyvvizsgáló egyébként)
Ha igazak ezek az adatok neki fogom szegezni a kérdést. Nem ilyennek ismerem. Bár manapság.....................A politika mint egy nagy iszap pankráció. Vigyáznod kell "bőrödre" és tuti sáros leszel. Tisztelet az igen kevés kivételnek.
Sir

barco Creative Commons License 1999.08.30 0 0 2
Az egybeesés elég sanszos...
A bűnbeesés is!
A gazdpol tanszék környékén érdemes nyomozni...
eomer Creative Commons License 1999.08.30 0 0 1
A BKE honlapján most is található egy Turján Sándor. A pénzügyi tanszéken...
barco Creative Commons License 1999.08.30 0 0 0
Dr. Turján Sándor a közgázon tanított a hetvenes évek vége/kilencvenes évek eleje felé- olyat pl. mint költségvetés gazdaságtana..... Ha jól tévedek, a HM-ben lett vmi h-államtitkár az Antall-kormányban. Volt MKKE-sek help us!
Kekec Creative Commons License 1999.08.30 0 0 topiknyitó
Kedveseim!
Nézem itt a Világgazdaságban megjelent (mellesleg Világgazdaság száx) „A Postabank kedvezményes, 20 % alatti hitelei", és a „Kedvezményes Postabank-betétek" című táblázatokat, és találtam benne egy érdekes dolgot: ketten is szerepelnek mindkét listán! Azaz fölvettek kedvezményesen hitelt, majd magasabb kamatra visszatették ugyanoda. Ehhez azért arc kell!. Az egyikük Dr. Turján Sándor, aki 1992-ben vett föl 6 milát 10 %-ra, és 11.1 milás betétje van, 22-30 % közötti kamattal. (Gondolom fokozatosan csökken a kamat, ahogy az infláció is. Ha vki jobban tudja, mit jelent a táblázat, majd úgyis szól.) Másikuk Rubicsek Sándor, ő 1994-ben kapott 4 rugót 10 %-ra, és 20.5 rugós betétje van 22-30 %-kal.
Ez a Rubicsek Sándor azonos azzal, aki az előző ciklusban volt a Kormányzati Ellenőrzési Iroda elnöke? Tudja vki, ki az a Dr. Turján Sándor?
Kekec

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!