Keresés

Részletes keresés

joitt Creative Commons License 1999.11.19 0 0 29
De aztán mégis csak megbánta, mert egy hétig nem tudott lábra állni.
G.-t másnap kiengedték. Elment az anyósa temetését intézni, majd felhívta a nejét Klárit.
- Az öreglány elreppent - mondta vidáman a telefonba.
Ennek örömére késöbb egy félig teli vodkás üveget teletöltött unikummal, majd miután mind megitta, ölébe fogta a macskáját és leültek az akvárium elé a guppik nemi életét tanulmányozni. Hobbiszinten mindeketten etologische freiheit.
BMÁ Creative Commons License 1999.11.19 0 0 28
G. egy kórteremben tért magához. Joitt állt mellette. Abbárolt fejhangján valami ilyesmit mondott:
- Há' baze gádszsó, túllőtted magad, herarcú, miafaszvanveledhogy nem tudod a kurva...
G. ideges lett. Alsógatyájából előkapta a 45-öst és arcbalőtte a tetű dílert. Szétrobbant a feje. G. aszonta:
-Nem az én napom bassza meg, nem az én napom...
Közben letörölte a rátapadt agycsimbókokat.
Bejött az ügyeletes nővér.
Aszonta:
-Úristen! Mit csinált maga?
Erre G.:
-Lerendeztem a köcsögöt. Akkor töcskölünk egyet?
-Nem bánom...-így a csaj
joitt Creative Commons License 1999.11.19 0 0 27
Azzal beleugrott Joitt után a levesbe, amely zavaros és forró volt. Egy jointot vett elő és valakinek vadul magyarázott. A krumpli és répa darabok bambán figyelték. Végül egy kanálban találta magát, sőt arra lett figyelmes hogy a kanalat tartó kéz ő saját maga. Hammm. Ezután sötét lett.
SliDe Creative Commons License 1999.11.19 0 0 26
Mikor G lejött a cuccról, kiemelte fejét a levesestányérból. Kábán arra gondolt, ez a Joitt nevű dealer csúnyán kibabrálhatott vele.
-Ilyen halut...-nyögte-Azt hittem végem..para.-zakatolt a fejében.
-Azért ezt a joittot elkapom-mondta csak úgy magának...
joitt Creative Commons License 1999.10.18 0 0 25
- Hé elbambultál és odaégetted a vacsorádat - kiáltott oda G.-nek az anyósa.
- Oooh - riadt fel a srác - dehogy, figyeltem mindenre amiket mond, valóban én vagyok a hibás hogy Klári elment.
A következő pillanatban egy óriási csattanás hallatszott.
Egy "CsakKevesekÁltalIsmertRepülőTárgy" zuhant a házra. G. egy az anyósa szinte azonnal meghalt.

joitt Creative Commons License 1999.09.29 0 0 24
Lent a tóban pajkos vadkacsák harsány hápogással vizikutyákat üldöztek. - Majd felforrallak titeket - mondta G. és az orrát befogva leugrott a mélybe. De egy gumicsónakban landolt. - Hoppá! - kiáltott Dulszinea - ez aztán gyik. Azzal ráugrott főhősünkre... Már besötétedett amikor G. kezdett magához térni. Tekergette a fejét, sehol senki. Lassan a távolból valami két zöldes fénypont közeledett. - Seggbelófasz! - kiáltott - maradsz ott ahol vagy, ám a fények egyre nagyobbak lettek. Végül két hatalmas zöld léghajó lebegett a feje felett.
Bacci Creative Commons License 1999.09.26 0 0 23
- Na húúzál el innen – bökte oda foghegyről G., és egy félfordulattal megsemmisítő erejű ütést mért kedves feleségére. – Ja, te vagy az Kedves, bocsika… De tudod, nem ismertelek meg.
- Nem haragszom, Egyetlenem. – válaszolta Klári, és kiköpte a bal alsó ötös fogát, majd megtörölte vérző orrát. – De most már siessünk, mert elkésünk.
- Honnan?
- Nem emlékszel? Mond, mi történt veled?
- Öööö, tudod, egy kicsit azt hiszem, megzavarodtam – tűnődött el G. Felkelt az ágyból, magára húzott egy mexikói ponchót, kezébe vett egy alumínium vízforralót, kinyitotta az erkélyajtót, kilépett a párkányra, és lenézett a mélybe…
joitt Creative Commons License 1999.09.14 0 0 22
Agassi egy cédulát adott át G.-nek amin egy cim volt. G. taxival nyomban oda is hajtatott. Bekopogott a lakásba, egy kiscsaj nyitott ajtót. Bent egy köralakú asztal körül fontos üzletemberek tárgyaltak. De valami nem stimmelt; teljes komolysággal folyt a biznisz de az urak meggymagokat köpködtek egymás arcába. G. nem értette. - Talán egy Bunuel filmbe csöppentem? - kérdezte önmagától. - Nem! - válaszolt egy hang. - Ugye nem akarsz elkésni? - ébresztette fel G.-t a felesége.
Monthy Creative Commons License 1999.09.10 0 0 21
G végül mégiscsak úgy döntött hogy benevez a wibledoni bajnokságra. A negyeddöntőben Agassival mérkőzött. A bevonuláskor még csak nem is sejtette senki, hogy micsoda dráma teljesedik ki azon a ködös nyári napon, az angol gyepen. A közönség pattogatot kukoricát evett és bulvárlapokat olvasott a szünetekben. G. az első játszmát elveszette, a másodikban viszont 3-3 nál elvette ellenfele adogatását. Az eredményjelző tábla 15 mindet mutatott, amikor egyszere csak teljesen váratlanul, minden átmenet nélkül G. szerelmes lett Agassiba. Ako ekkor sejtette meg hogy G. is képes a hermafroditizmusra mint egyes gilisztafajták...
gargoyle Creative Commons License 1999.09.10 0 0 20
...hogy az ako-baszó-immáron-kétfejü-mozsári-petrezselyem egy elektroenkefalográfból átalakított fartöhurutfracturaretinális automatocarburációtonikus flexibilitumenálikalbrátorral a kezében nagy dérrel dúrra úszik utánuk

- hó aminedenit ennek a fele sem tréfa - mondta ekkor G. s gyorsan kezét arcába temette, mert eszébe jutott, hogy a bal hátsó alsó 4-es örlöfoga megett még mindig ott éktelenkedik a tegnapi vacsorából megmaradt fél majonézes langusztapotroh...

de a petrezselyem zöldje már lassan beérte öket, és azt kiáltotta:

- a kezemben levö telekommunikációs applikáció temporálisan diszfunkcionál ugyan de arra még jó lesz, hogy megtanítsalak kesztyübe dudálni! add meg magad, különben...

Bacci Creative Commons License 1999.09.09 0 0 19
Persze az az ólajtó sem volt ólajtó, hanem egy hiper-szuper titkos szovjet kísérleti tengeralattjáró, amelybe automatikus és kibernetikus ólajtó-szimulátor emulátort építettek be.
- Zdrasztvujtye - jelent meg Sean Connery a t.alattjáró hídján, de azonnal meghalt, mert 1000 méter mélyen mégsem tanácsos kinyitni a zárófedelet.
- Mennyi van még hátra? - kérdezték a társak G.t, akinek időközben Odüsszeusz-szakálla nőtt.
- Ah, mily szózat röppent ki fogad kerítésén? - kérdezett vissza G. görög akcentussal.
- Nem érdekes, főnök.
- Helyes, feleslegesen nem ugatunk - zárta le a témát G.

Már órák óta csak húztak előre sejtelmes víz alatti fényárban úszva, amikor egy mocsárhoz értek.
- Olyan petrezselyem szag van, mindjárt rosszul leszek - jegyezte meg G., majd egy pillanat múlva meglátta...

joitt Creative Commons License 1999.09.08 0 0 18
mozsári = mocsári
joitt Creative Commons License 1999.09.08 0 0 17
G. bosszúból fejberúgta a hajó kapitányát mire az sántítani kezdett. - Meghívom egy jó kis marhagulyásra - mondta G.-nek a kapitány. Azzal jól megebédeltek. Csakhamar szélcsend lett. - Kár érted öcsi - mondta G. és lelötte a sántát, majd felpattant egy arra úszó delfin hátára. - Csapjunk a lovak közé te hal! - sértegette a delfint a férfi. A lila naplementét még megvárták azután alámerültek, hogy meghallgassák Sellő Hercegnő esti koncertjét. Sellő Gizi csuda szépen énekel, mindenkinek tátvamaradt a szája. - Befolyik a viz az arcodon - szólt G. a mögötte állónak. - Na és akkor bugybugy... - válaszolt amaz. Szóval jól telt az este, mindenki elégedetten vigyorgott. Ámde jobbkéz felöl egy nagy ólajtó közeledett a vizben.
Bacci Creative Commons License 1999.09.06 0 0 16
(misztikusról és ako-baszóról most nem lesz szó, de)

G. és csapata rövidesen megtalálta az időközben szarrávert és tengerbe dobott Csabolcs 20 millió dolláros jachtját. Életnek semmi nyoma, a jacht békésen horgonyzott a vízen.
– Azannyát! – rikoltott G. amikor elismerően körülnézett.
- Hívtál, fiam? – csattant fel egy érces, alkoholgőzös női hang.
- Anyuka? – G. álla leesett, de Tomi egy jól irányzott 5 danos kingerivel visszarúgta a helyére. - Ez lehetetlen! Hogy tetszett ide találni?
- Az most nem érdekes, fiam. Na, ne szarjuk el az időt, mert a lányom megint meglép. Tudom merre ment, kövessük!
Azzal anyuka mindenkinek kiosztott egy-egy rakétavetőt, lángszórót és egy M-61-es forgóágyút, hogy a biztonságérzet azér meglegyen.
- Tulajdonképpen Klári és Zelli nem is Leszboszra mentek, hanem Vanboszra, ott a kikötőben fellopakodtak egy hadihajóra, amely éppen Voltboszra tartott. A hajón azonban nem volt szerencséjük, mert a tengerészgyalogosok felfedezték a két potyautast … aztán mind a 6.500-an végigmentek rajtuk.
- Aaarrggh! – üvöltött fel G, szája habzott. – Ezt megkeserülik! Teljes gázzal a hadihajó után!!

larcher Creative Commons License 1999.09.05 0 0 15
és csak repültek,repültek egyre magasabbra a nap felé,az alant elterülő tájat mindinkább szaporodó viaszcseppekkel borítva be

elérik-e a napot?ki az a misztikus idegen?a szimpatikus ako-baszó-mozsári-petrezselyem tényleg meghalt?

ez mind és még sok más érdekesség kiderül a következő részből

joitt Creative Commons License 1999.09.05 0 0 14
Ekkor Ako nővé vált. - Na ne hülyéskedj! - mondták neki a többiek. Hirtelen hatalmas zajjal egy 3 méter magas zöld-páncél-pikkelyes valami ugrott fel a nyálkás tóból. - Sziasztok gecók! - mondta a valami. - Ki vagy te? - kérdezték tőle. - Az Ako-baszó-mozsári-petrezselyem, ki lennék? - Akoért jöttem. - No azt cseszheted - azzal lelötték a fejét. - Menjünk a hajóra! - kiáltott G. Azzal mindannyian szárnyat növesztettek és elrepültek észak felé.
larcher Creative Commons License 1999.09.03 0 0 13
először is át kell téged operáltatnunk nővé,mert így ronda vagy-szólalt meg a misztikus idegen egy sötét sarokból.
igen ez már nekem is eszembe jutott-mondta ako-mindig is vonzódtam a nylonharisnyákhoz.
PhoeniX Creative Commons License 1999.09.03 0 0 12
Ekkor vette csak észre, hogy a törött üvegen zavartan kikandikáló fej nem másé, mint Brainstorm-é!
- Bazmeg B., hogy lehetsz ekkora töketlen? Büntetésből 200 fekvő!
- Cscscscscscscscscscscscscscscscscscscscscscscscscs…
- Ne csókolomozzál! Látom megviselt ez a kis göbzikatasztrófa… ettől dadogsz, te?
- Bbbbbbbbbbbbbbb…
- Na jó, megbocsájtok… de most kapd össze magad, el kell fognunk Csabolcsot, ő pedig kemény mint a beton… menjünk vissza a többiekhez, ezt a darabos dudást meg… inkább ne is beszéljünk róla…
Miután újra összegyűltek, elhatározták: csapdát állítanak Betonnak… Miután B.-t elküldték csicsikálni megbeszélték: ő lesz a csalétek…
Másnap hajnalban kezdődött az akció. Csabolcs épp motorcsónakkal száguldott a part felé, mellette természetesen az elmaradhatatlan paradicsomos babkonzerv, amelyet a parton be is termelt volna, ha tűzrakás közben meg nem zavarta volna B., aki izmos felépítése mellett igen fürgén mozgott… Pillanatok alatt kiugrott a bokorból és áldozatára ripakodott:
- Mmmmmmmmmmmmmm – azaz csak ripakodott volna =]
- Mi van?
- Mmmmegvvvvvvvvvvvvvv
- DADOGÓS! DADOGÓS! – kiáltotta Csabolcs, aki a nagy csodálkozás közepette észre sem vette Akot és Tamást amint hátulról megközelítették majd egy halászhálót feszítve burájára a HQ-ra vonszolták… na a vonszolást észrevette…
A főhadiszálláson próbálták megtörni újdonsült foglyukat, de ellenállt az összes Brainstorm-zenének, a mérges ping-pong labdáknak, de még az ikrásszendvics sem tudta szóra bírni!
- Kemény ez a Csabolcs mint a BETON! De előbb-utóbb beadja a derekát – állapította meg Tamás.
- Azt hiszitek?! – tört ki Csabolcs – Sosem tudtok megtörni! Eljön értem Muszkuláris Péter, és jajj lesz nektek! HAHA!
- Most mitévők legyünk? – kérdezte Ako.

getom Creative Commons License 1999.09.02 0 0 11
Elindultak, futva. A nő közben - Ms. MacLeod-nak hívták, játszani kezdett a dudáján, ami jelentősen lelasította menekülésüket, és G.-t is borzasztóan zavarta, mert éppen azon tűnődött, hogy érdemes-e futniuk. A helikopter ugyanis nem viselt semmiféle azonosító jelzést, lehetett éppen baráti is. Vagy semleges. Vagy egyik sem. Ki tudja.
- Tararararam - harsogott közben Ms. Macleod dudája, és kezdett erősen lemaradni. Mármint Ms. Macleeod. Roppant nehezen tudta tartani ugyanis az ütemet futás közben. G. lassított, és hátranézett. A helikopter már alacsonyan szállt és gyorsan közeledett feléjük. - Barát vagy ellenség? - tűnődött, majd megállt. ZZZZZ - mondta a helikopter. Tararararm - mondta a skót duda. - Mi a fasz? - mondta G. - Te barom, el akarsz gázolni? - A helikopter ekkor már csak méterekre volt Ms. Macleodtól. - Trrrrrrr-pfff - mondta a skót duda. - Ms. Macleod eddig bírta szusszal. G. egy cukaharával oldalt vetődött, bele egy nagy galagonyabokorba, hogy majd ott folytassa a tűnődést. De mire az esést követően megfordult - valami váratlan robbanás kissé megtaszította, így a cukaharát is elvétette fél fordulattal és a fején landolt - a helikopter már földet ért. Oldalra dőlt, és kilátszott alóla Ms. Macleod egyik lába. A másik lába kicsit arrébb hevert, mintegy két méterre, a duda mellett. - Micsoda csöcs, Istenem! - sóhajtott fel G. - A hangszer sehol sem látszott. A helikopter hátsó rotorja még akadozva forgott egyet-egyet, de már az is füstölni kezdett. A géptörzs erősen lángolt.
A picsába - sohajtott fel halkan G., miközben arrébb rúgta Ms. Macleod lábát, - ekkora fasznak helikoptervezetői engedély. Meg van ez a kurva világ bolondulva.
joitt Creative Commons License 1999.08.31 0 0 10
404 - villant G. agyában. Vajon mit jelenthet? Nem tudta a választ. Hirtelen egy nagy dudás nő került elébe. - Pröcskölünk egyet? - kérdezte a G. a csajt. - Megdumáltál -válaszolt a bige. Egy helikopter vágodott le a hegy mögül. - Siessünk -mondta G.
PhoeniX Creative Commons License 1999.08.30 0 0 9
A tamadast a kovetkezo nap estejere tervezte G, aki a strategia NAGYMESTERE is volt. Eloszor is csaletekre volt szukseg, az esti mulatsag utani maradek eppen meg is felelt erre a celra. Azonban - eddigi tapasztalataibol kiindulva - Zellinek nem eleg a halott etel - elo szovetre is szukseguk volt!
- Hisz ez Beton Csabolcs, a TERMINATOR! - kialtott Tamas, aki eles eszerol ugyan nem, de latasarol igen hires volt - De miert ilyen rozoga barkaval jon? Csak nem beszopott a Matav reszvenyeivel?
- Remek! Elo szovet a belso femvazon... Mar csak foglyul kell ejtenunk valahogy... de hogy?
Ifju Satan, aki ekkorra mar a Vadaszok teljes jogu tagjava valt vetette fel az elso ertelmes javaslatot:
- Vegyuk be Szivtelen Satant is. O messzefoldon hires (a metalhegyeken is tul) kemeny oklerol es meresz beszolasairol. Multkor egy egesz Veresegyhazi asszonykorust szerelt le a 'Nem kell a zaj, sracok' dumajaval!
- Ja, arrol hallottam - valaszolta Ako
- Ezt meg kell vitatnunk, mert nem tudjuk hogy kezelheto-e Szivtelen Satan avagy patkofulu Anna mellett van... - jelentette ki G.
gargoyle Creative Commons License 1999.08.30 0 0 8
- hát elöször is - nyüzsgött G - be kéne vásárolni, hogy az esti bulin as lecsóhoz legyen minden...ezt mondjuk rád bízom - mutatott az idöközben gúzsba kötött ifjú sátánra
- na ne má, csak nem bízol meg benne? - kérdezte Tamás, de a sátán nagynehezen kiköpte a száját betapasztó konyharuhát, és hevesen bizonygatni kezdte, hogy ö csak tévedésböl került ide, nem is akart semmi rosszat, és imádja a lecsót, meg különben is ismer a lehel téren egy kofát aki remek paprikát árul...
- najó akkor ezt túltárgyaltuk - bólintott G, majd elövette a naplóját és elkezdte beleírni a nap izgalmasabb eseményeit
mindeközben a leszboszi naplemente vöröses fényénél egy bárka közeledett a kihalt öböl felé, rajta öszöreg ember, aki korát meghazudtoló gyorsasággal kanalazott egy paradicsomos bab konzervet...
PhoeniX Creative Commons License 1999.08.29 0 0 7
OFF
ako, beszart az ICQ de fenn vagyok, folytasd a tortenetet majd!
ON
A metálgyürün attorni csakis G. segitsegevel lehetett, akit immaron csak Grandmaster G.-kent emlitunk, szerencsere a boxbol jutott meg a Gettara is (ami szinten G-vel kezdodik ofkoz... G. rulez), amellyel sikerult alagutat asni es ezzel a metalkulonitmeny moge kerulni! Hoseink ekkor azonban furcsa, sziszego hangra lettek figyelmesek:
- EZEK PING-PONG LABDAK! MERGES GAZZAL ES FING-GAL TOLTVE! FUTAS!
Azzal nekiiramodtak es meg sem alltak a liftig, majd felerve a 999. emeletre, Hapci Benö kerult az utjukba! Szerencsere meg csak hupilila-kékes ove volt, ezert siman foldbe dongoltek egy-ket KATA-val. Miutan kisimitottak Beno arcat, attekintettek teendoiket.
Ako Creative Commons License 1999.08.29 0 0 6
Leszbosz szigete erossen orzott terulet volt ahova a lanyok segitsege nelkul nem jutottak volna be a fiuk. Bar G a rejtozkodes NAGYMESTERE volt, meg neki sem sikerulhetett volna, de meg a ket 9 kjus sem mehetett volna be eszrevetlenul pedig ok hiresek voltak halk lepteikrol. A harom (immaron) jobarat egy vizalatti barlangban bujtak meg ahol levegonek nyoma sem volt igy alkalmazniuk kellet gyongyhalaszi kepessegeiket. Mindharman azt terveztek hogy az alvilag fejekent szamontartot Peter meggyilkolasa utan elteszik heves temperamentumu feleseget is a labalol. A tervnek valamivel napnyugta utan lattak hozza, amikor vizallo cipoboxal boxolt testuket konnyeden elrejthettek az sotet ejszakaban. Ahogy a szallodat megkozelitettek (ahol Zelli lakott) meghokkento tenyre lettek figyelmesek. Zelli metalos osztaggal vedte a szallodat mintha csak szamitott volna a latogatasra. A testorgarda tagjai kozt volt a patkoltfulu Anna, Szivtelen es Ifju Satan is.
PhoeniX Creative Commons License 1999.08.29 0 0 5
OFF
szerintem jo igy is, mindenki atvezeti gondolatban Horuszrol Ako-ra =]
ON
ekkor ugrott elo G, aki breatancaval hanyattvagta a kurvakat, majd Ako es Tomi elvegezte a 'piszkos munkat'. Peter elmeselte hogy Klare es Zelli (a felesege) egyutt leceltek le Lezbosz szigetre... Egy gyors hipnozissal ravettek a lanyokat (Kapd Beát, Szivacs Ritat es Slim Verat) hogy segitsenek eszrevetlenul belopozni a szigetre, ahova csak nok lephetnek be... Este meg eljatszadoztak kicsit aztan eltettek magukat holnapra.
Ako Creative Commons License 1999.08.29 0 0 4
Boccs egy nehany percel elkestem de igy mar 2 szalon futhat vagy lehet valasztani.
Ako Creative Commons License 1999.08.29 0 0 3
Ako, Tomi es G egyszerre indultak felkeresni Petert. Ekozben Peter "munkaslanyokkal" toltotte az ejszakat, felesege Zelli nagy oromere.Mikor odaertek Ako, Tomi es G Petert az oriasi francia agyaban talaltak a "mukasokkal". Ako es Tomi harom honapon keresztul elszigetelve eltek egy Japan Kiukusin templomban igy meg volt a szakkepzettseguk a melo elvegzesehez de mint kiderult Peter egy 3 kjus barna oves ninja volt akivel nem volt jo kikezdeni. Na meg ott voltak a "munkasok" is, akik ugyancsak ertettek a ferfiember elgyengitesehez. A karcsu Vera a porszivoszaju Bea es a Dolli Busters szeru Rita lattan Ako es Tamas is szokni latta a Japanban elsajatitott tudasat.
Horusz Creative Commons License 1999.08.29 0 0 2
A sötét raktárban egy faládán csinos szőke nő ült. Ako törte mg a csendet:
- Hú az anyját. És pont rám néz...
Tamás előkapta 45oset majd a szekuritis fejehez szoritotta a jeghideg csovet:
- mi van bazmeg?!
Igazad van, minket néz... - mondta zavartan Ako - akarom mondani, téged néz...
Odanéztek a ládára, de a hölgy már nem volt ott.
Vajon hová tűnhetett? Kérdően néztek egymásra.
PhoeniX Creative Commons License 1999.08.29 0 0 1
Tamás előkapta .45oset majd a szekuritis fejehez szoritotta a jeghideg csovet:
- mi van bazmeg?!
G. raszolt:
- hagyd mar, itt dolgozik!
Tamas engedett, elovett egy zacsko fuvet, sodrott egy jointot gyorsan es megkinalta vele a biztonsagit, akit elmondta: Ako-nak hivjak. Harman egyszerre leptek be a raktar ajtajan, hogy eloszor szorakozzanak egy jot majd megkeressek Petert es jol szetrugjak a búráját neki!
Lunatic Creative Commons License 1999.08.29 0 0 0
Ebben a pillanatban egy morózus emberke lépett eléjük.
Rejtélyes módon csak ennyit szólt:
"Ez itt egy nagy NULLA!"
Tébolyult szemmel folytatja útját...
Tamás és G. egymásra nézett,
talán a sok vodka miatt képzelődnek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!