Ez az egész megfigyelési ügy olyan, mint a MASZOP négyéves kormányzása: rendkívüli „szakértelemről” tanúskodik. Úgy keletkezett, hogy az MSZP köré csapódó kétes egzisztenciák „társadalmi munkában”, amatőr módon akartak besegíteni, tolni a párt szekerét, mert féltették saját üzleti érdekeiket, mely ennek a pártnak a korrupciót megtűrő sőt elősegítő politikája biztosított addig.
Sajnálatos, hogy ugyanennek az érdeknek rendelik alá politikájukat a baloldali ifjúsági mozgalmak is, ami egyrészt rossz fényt vet erkölcsi kondiciójukra, másrészt politikailag is ostobaság, mert sokkal többet veszthetnek ezen az akción, mint nyernek azzal, ha a baloldali imázsukat egy bukott és lejáratódott politikai párt szekeréhez kötik. Célszerű baloldali fiatalokat az utcára vezényelni, korrupt politikusok, zilált gazdasági ügyekbe keveredett üzletasszonyok, dagadt vitamin ital ügynökök és más kétes elemek mentegetése érdekében? Nem hiszem. Akik erre fanyalodnak, igencsak mélyen süllyedhettek el abban a politikai mocsárban, ami a ’94-es bolsi árvíz nyomán közéletünkben visszamaradt.
te is tudod, hogy csúsztatsz. Egy tüntetésnél azér nem mindegy, hogy hányan voltak ott... Amerikai elnöklelövésből egy is elég, az is hírértékű.
Ámbár azt hiszem, ezt nem lehet létszámra mérni. A Bősnagymarosi vízlépcső mellett egyetlen ember tüntetett anno, és az is hír volt.
Dér Sking!
1. Ha a titkosszolgalat bizonyos tagjai a munkaidejukben nem a feladatukat vegzik hanem MASZEK felkereseknek tesznek eleget akkor az igenis kozpenzekbol tortenik.
2. Hat igen. Egy ilyesfajta megbeszelesen ha szoba kerul Csintalan Sandor akkor a felek nyilvan szeretve tisztelt sanyikank felhotlen gyermekkorat idezik egy forro habos kakao kavargatasa kozben. Ugyan mi mast? Te is erre gondoltal igaz?
3. Nagyon szeretnem ha Te kerulnel olyan helyzetbe, hogy mert pusztan azert, hogy bizonyos szerepet felvallalsz a szeretteidet /mondjuk az anyukadat/ b*szt*ssak s Te ennek ugy jojj a tudomasara, hogy a dolog ellen ne tehess semmit.
Mas!
Mar megint ezek a BIT-esek. Es mindjart 32. 32 bites. Akar egy processzor. Mennyi is lehet az erteke egy bit-nek? Vagy egy vagy nulla. A 32 bites teljesitmenyt latva maradjunk a nullanal. Majd ezt szorozzuk meg 32-vel. A vegeredmeny? Nulla. Az ám.
No végre!
Má aggódtam, hogy potyára kapta meg fél Magyarország őrzés-védését a Defend... De így, hogy Bukfenc is a szóba került, - hát csak azt tudom mondani, hogy minden ráfordított állami fillért megért ez a kazi...
A politikus nyilatkozata meg olyan, mint a politikus: zavaros...
Elkészült az előzetes szakértői vélemény arról a magnókazettáról, amelyen hallható, hogy Bédi Csaba, a köztársasági őrezred egyik tisztje Czégé Zsuzsa producer felkérésére megbízást ad Faragó Lajos magánnyomozónak Pokorni Zoltán fideszes országgyűlési képviselő kompromittáló célzattal történő megfigyelésére közölte a Napi Magyarországgal Kosztolányi Dénes, a megfigyelési bizottság elnöke. A politikus hozzátette: a vizsgálat igazolta a kazetta valóságtartalmát, Így bizonyítást nyert az is, hogy Csintalan Sándor neve valóban elhangzott a fent említett beszélgetésen.
Szóval maga az a szó, hogy vádaskodás, amit te is használsz bizonyos áthallásokat okoz.
Szerintem sem talpig (vagy éppen addig) becsületes ember. Engem csak az zavar, hogy a stílusod éppen olyan bosi, mint akiket utálsz. (Amerikában meg verik a négereket)
Emlékeztető:
A parlamentbe Kuncze kijelentette: Nem fogják tudni bizonyítani a megfigyeléseket.
Szerintem tudta mit beszél a volt belügyminiszter. A bizonyítékokat valószínüleg gondosan eltüntették, a közreműködő személyek füle mögött pedig van vaj bőven. Ha nem volt, hát legalább egy kis csempészett aranyat vásároltattak vele. Igazi Stazi megoldás! Ha valaki megszólal, köztörvényes lesz! Szerintem Orbán nem tudja, kikkel áll szemben.
Bocs, hogy beleírok magasröptü vitátokba, de nekem is feltünt egy apróság a Napi Mao cikkében. Én nem vagyok egy matematikai zseni de száz alatt még elboldogulok, különösen ha pozitív egész számokról van szó.
Tehát most 32 vagy 33 emberről van szó?
Azt még megértem, hogy esetleg problámás megszámolni 50-60 ezres tüntetés résztvevőit, de 3x-et. :-)
Elnézést, mert ezt a kérdést egyszer már feltettem egy másik topicban, de ott nem kaptam rá választ, ide pedig többé-kevésbé illik: hogyan áll a Horn Gyula elleni merénylet kivizsgálása? Ha sehogy, akkor ki akadályozza a vizsgálatot?
Mindenkinek, aki nem érti a politikai akcijó és a tüntetés közötti különbséget:
1. Ha tüntetni mentek volna a fijjug, valszeg nem 32-en lettek volna, mer' ahhoz az kevés.
2. Demivelhogy nem tüntetni mentek, nem köllött a tömeg. Ez egy kis színjáték volt a kameráknak, meg a firkászoknak. Képzeljük el, mi lett volna, ha a (mondjuk) 2500 embertől nem láccott volna a "show"-része a dolognak. Akkor nem lett vóna értelme a zegésznek.
Ezt az ügyet a kormány már tényleg rendezhetné:
Kétféle képpen:
1. Borítson (...bilit arra a barom tanácsadóra aki ezt a hülye nyilatkozatot javasolta orbinak)
2. Terítsen (...bizonyítékokat a nyilvánosság elé)